Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άραααααα

Για 2 παιδιά υποβάλλονται 2 αιτήσεις απλά αλλάζει ο αριθμός που σημειώνουμε στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ (1 από 1 / 1 από 2) σε έναν φάκελο με κοινά δικαιολογητικά ????

Θα ξεχάσω την Ελληνική σε λίγο... :wink:... ΟΚ θα συμπληρώσω 2 αιτήσεις να έχω το κεφάλι μου ήσυχο...

οχιιιι!

μια αιτηση!

και στο τελος παιδι 1 απο 2 για το πρωτο παιδι και 2 απο 2 για το δευτερο παιδι!δυο σελιδες απο το παραρτημα δηλαδη.

και τα δικαιολογητικα μια φορα!

ΗΛΙΚΙΑ (στις 31/12/11 ή 01/9/11 *)

αυτη ειναι η μονη αλλαγη που βλεπω

καλα επιτρεπεται αυτο να αλλαζουν την αιτηση

κι αυτοι που κατεθεσαν ηδη??

Εγω δεν την εκτυπωνω ξανα. Αν ειχα παιδακι που ειναι στη φαση αυτη μονο τοτε θα ξανα αλλαζα την αιτηση. Τωρα τη συμπληρωσα και μονο οι παιδικοι μου μεινανε. Ετσι και αλλιως ηδη γινανε καταθεσεις με 21/06

q1kup2.pngza5op2.png

Απο Θεσσαλονικη σε περιοχη Μποτσαρη καμια προταση για παιδικους? Αν και με τα μορια που εχω σαν ανεργη ουτε απο εξω δεν θα με δεχτουν να περναω:):):)

εχεις πμ

Διαφημίσεις

καλαμαρι help!!!!!!!!!

αν θυμηθεις ρωτα σε παρακαλω

τα μορια ειναι 35 ακομα και για σοβαρες αναπηριες??

το αφησαν ετσι να αιωρειται

ρωτα για 70% προβλεπεται κατι???

Στην ερώτηση μου για εσενα μου ειπε το εξης

Οτι γραφει στην προκύρηξη κοριτσια.....να βαλει το χαρτι απο την προνοια που δειχνει ποσο τις εκατο εχει αναπηρια.

Αυτα....

kalamaraki καλη μερα

αν μπορεις ρωτα παλι τι γινετε με τις συμβασεις που ληγουν στο μεσοδιαστημα.Μου ειπαν να κανω σαν εργαζομενη αλλα εκανα βλακεια και δεν ζητησα το ονομα της υπαλληλου για να ειμαι καλυμμενη.Και αν μπορεις ρωτα αν μπορουμε να καταθεσουμε εγγραφο με Υ/Δ για την γνησιοτητα του.

Σε ευχαριστω

Λοιπον εχουμε και λεμε

ζητησαν χτες διευκρινισεις απο το εσωτερικών για τις μητέρες αναπληρωτριες/ωρομίσθιες που εργαζονται στο υπουργειο παιδειας/δημοσιο τομέα

και για αυτες που λήγει στο μεσοδιαστημα η συμβαση τους πριν την καταληκτική ημερομηνια, ζητάνε την συμβαση εργασιας μας οπου φαινεται οτι προσληφθηκαμε την ταδε ημερομηνια με απολυση την ταδε ημερομηνια αλλα να εχει σφραγιδα υπουργειου την μπλε.

Για τις μητέρες του ιδιωτικου αυτο που καταλαβα δεν μπορω να το αναπαράγω εδω....γιατι δεν ειμαι σιγουρη και δεν θελω να παρω καποια στο λαιμο μου, καλυτερα οσες ειστε του ιδιωτικου τομέα με ορισμένη συμβαση ξανα επικοινωνηστε μαζί τους για διευκρινίσεις.

Εγω τελικά δεν εκανα σημερα την αιτηση , καθως δεν ειχα την συμβαση μαζι μου.....αλλα αυριο πουρνο πουρνο θα τα παρω ολα και θα ματαξαναπάω....επιτέλους να κανω αιτηση ως εργαζομενη!!

Τωρα Βικτωρια αυτο που καταλαβαινω εγω ειναι οτι ....

Το ΚΕΠ επικυρώνει καθε εγγραφο που φέρει σφραγιδα δημοσίου με την προυποθεση να εχεις μαζι σου και το πρωτοτυπο....γιατι να μη σου επικυρώσει την συμβαση....ακομα και αν ειναι ιδιωτης ο εργοδότης και οχι το δημόσιο....

(Νομιζω πως παλια οταν απολυθηκα απο δουλεια ιδιωτικου τομέα ειχα παλι επικυρώσει την συμβαση μου στο ΚΕΠ γιατι χρειαζομουν την πρωτότυπη για αλλη δουλεια...αλλα ρωτα καλυτερα μη σε παρω στο λαιμό μου.)

Εγω θα παω να την επικυρωσω το απογευμα για να μη δωσω την πρωτοτυπη αφου την χρειάζομαι για τον οαεδ για το επιδομα ανεργιας...

Αυτα τα ολιγα απο το μέτωπο

Η κατασταση εκει ....τραγική....δεν εχω λογια....δεν φταινε ομως τα κοριτσια/αγορια που εργαζονται στην εεταα....

Υπήρχαν ατομα που συμπληρωναν εκει τις αιτησεις...στο ορθιο...στα σκαλια...στον τοιχο κτλπ κτλπ

πειραζει που το πιστ.οικ.κατ,λεει οτι το παιδι ειναι αβαπτιστο;

εχει απαντηθει αυτο

βαλε μαζι με την αιτηση σου και τα δικαιολογητικά σου το χαρτι της βαφτισης που δειχνει ποτε βαφτιστικε.

ετσι εκανε μια κοπελλα και στα αποτελεσματα εγραψαν κανονικα το ονομα του παιδιου.

Διαφημίσεις

ευχαριστω καλαμαρακι

το θεμα ειναι οτι ειμαι στη ΔΕΗ που ειναι ΑΕ και δεν εχουν στρογγυλη σφραγιδα και επιπλεον ο Διευθυντης υπογραφει μονο ενα πρωτοτυπο και εμας μας εδωσαν φωτοτυπια της συμβασης,θα κοιταξω μηπως μου δωσουν την αναγγελεια προσληψης του οαεδ και παω να την επικυρωσω

UeNTp3.png

Τα έστειλα και εγώ με κούριερ το μεσημεράκι. Δευτέρα θα ναι εκεί μου είπαν. Δε ζήτησα αριθμό πρωτοκόλλου βασιζόμενη στην μανούλα που επικοινώνησε και της είπαν ότι δεν θα δίνουν πρωτόκολλο στις αποστολές.

Δε βαριέσαι...

Πάντως όλες οι εταιρίες κούριερ αναλαμβάνουν να το κάνουν. Άλλες με μια μικρή χρέωση 1,5-2 ευρώ και άλλες με χρέωση σαν κανονική αποστολή!

Καλές μας επιτυχίες...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

egω παντως ξαναπηρα και μου παν πως θα γινουν λεει μαζικες παραδοσεις απο τα κουριερ και δε θα δινουν αρ. πρωτοκολου.

Οτι ναναι. εντωμεταξυ το σηκωνει μια με νευρακια λες και τους παιρνουμε τηλ για να τους παιδευουμε! κι εγω ετσι θ ατο στειλω και απλα θα παρω τηλ το κουριερ να ρωτησω βαση του αρ. αποστολης να δω αν το παραδωσανε.;) RavT μπορεις να κανεις κ εσυ το ιδιο τη δευτερα...

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα.Επειδη φετος λεω να δοκιμασω και εγω αυτο το προγραμμα εχω 2 ερωτησεις.

1η)Οσον αφορα την επιλογη του ιδιωτικου ή δημοσιου σταθμου πρεπει να ειναι στο Δημο που ειμαστε δημοτες γιατι σε αλλο Δημο ειμαστε δημοτες και στον διπλανο μενουμε.Μπορω να επιλεξω και σταθμους του Δημου στο οποιο διαμενω?

2η)Το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης απο που το παιρνουμε ?Σε καποιο ποστ αν θυμαμαι καλα ειδα τα ΚΕΠ.

Σας ευχαριστω πολυ.Καλη επιτυχια σε ολες

nSRtp3.png

elen73 για το 1. δε ξερω να σου απαντησω....

το 2. ναι απο το κεπ θα το παρεις ζητα το ομως αμεσα γιατι κανουν απο 3 εως ποιος ξερει ποσες μερες αναλογα με το ποσ δουλεια εχει ο καθε δημος!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

το 2. ναι απο το κεπ θα το παρεις ζητα το ομως αμεσα γιατι κανουν απο 3 εως ποιος ξερει ποσες μερες αναλογα με το ποσ δουλεια εχει ο καθε δημος!

ψιττττ

εσενα σκεφτομουν τωρα..!

ελυσα τον γριφο που λεγαμε

στειλε μου πμ να σε πω

v & a σ' ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου για το πιστοποιητικο οικ.καταστασης θα παω κατευθειαν στον Δημο για το Νο 1 μολις ενημερωθηκα τηλεφωνικως απο μια φιλη μου.Σου ευχομαι καλη επιτυχια.Να εισαι καλα.

nSRtp3.png

Καλησπέρα. Μήπως γνωρίζετε αν μπορούμε να κάνουμε αίτηση για σταθμό σε άλλο νομό από αυτόν που ανήκουμε, εργαζόμαστε και μένουμε;

λογικα ναι....εσυ μπορει να εχεις κανονισει πχ να μετακομισεις ως το Σεπτεμβρη που ξερουν αυτοι? αλλα δε ρωτας γιατι εδω τραβαμε τα μαλλια μας τοσες μερες

Αν το παιδί είναι 19 μηνών, είναι καταρχήν στην κατηγορία Α1. Ομως, μπορεί να πάει και στην Α1.1 και στην Α 1.2. και στην Α1.3.

Αν θέλω να δηλώσω σταθμούς από 2 υποκατηγορίες (π.χ. Α1.1. και Α1.2.) τι γίνεται? Μπορώ? Γιατί και οι δύο δέχονται παιδιά ως 2,5, άρα μας καλύπτουν.

Μπορώ όμως να τσεκάρω σε δύο κουτάκια της κατηγορίας Α1?

Kalamaraki ειμαι στο δρομο για ρεθυμνο κ απ το κινητο δε μαφηνει για καποιο λογο να σου στειλω πμ κολλαει!!!! Αν ειναι στειλε μου εσυ να δω αν μπορω να το διαβασω!!!

Okkkk χτυπα μου μυνηματακι το βραδακι

ρωτησα τον χαζμπαντ για τα μορια που λεγαμε και μου το εμαθε επιτέλους!!

Τωρα βγαζω κ για του χρονου τα μορια μου χαχαχα

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...