Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ότι άλλη απορία έχεις για το θέμα, υπάρχει και το σχετικό τόπικ:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61959&highlight=%EF%E9%EA%EF%E3%E5%ED%E5%E9%E1%EA%FC+%E5%F0%DF%E4%EF%EC%E1

Όλοι αυτό κάνουμε κοριτσάκι, γιατί "φασούλι, το φασούλι...". :D

xcYlp2.png?ab2FYc5BKIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδη συμπληρωνω την αιτηση τωρα,θα ηθελα να μου λυσετε καποιες αποριες.Αντιγραφα των βιβλιαριων θελουν τελικα? Και κατι αλλο η μικρη μου τον σεπτεβρη θα ειναι 2 χρονων,στην 1Α η 2Γ να την βαλω?

Την μιρκή θα την βάλεις 1Α διότι έστω και για μια μέρα αν δεν είναι 2,5χρονών το σύστημα θα σε πετάξει έξω και είναι κρίμα.

Νομίζω ότι δεν θέλει αντίγραφα των βιβλιαρίων...απ'ότι κατάλαβα. Αρκει το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης. Αυτό τα λέει όλα.

Πέρσι υπήρξε ένα θέμα με το χαρτί απ' τη δουλειά (ότι δεν το λαμβάνω στο μισθό μου) και μιλήσαμε με την υπάλληλο, πήρε τηλ στη δουλειά μου και της το στείλανε με φαξ. Δεν χρειάστηκε να ξαναπάω. Σε ΚΕΠ θα έπρεπε μάλλον να ξαναπάω. Γι' αυτό στο λέω.

χμ...σαν να εχεις δικιο! Τοτε θα παω οαεδ τον σεπτέμβρη!

Διαφημίσεις

τελικα ξερει καποια εαν στα κεπ που λειτουργουν μεχρι τις 8, παιρνουν αιτησεις μετα απο τις 2.30?

Δεν μου πηραν την αιτηση γιατι ειναι μεχρι στισ 2.30 συμφωνα με την υπαλληλο ενος ΚΕΠ.

υποθετω πως μιλαει για οσους πανε τα χαρτια τους κατευθειαν εκει και οχι μεσω κεπ...

ετσι ακριβως ειναι.εγω που μενω αθηνα πηγα εκει ,τωρα για να ειστε σιγουρες μη το αφησετε τελευταια μερα καλυτερα.

τελικα ξερει καποια εαν στα κεπ που λειτουργουν μεχρι τις 8, παιρνουν αιτησεις μετα απο τις 2.30?

Δεν μου πηραν την αιτηση γιατι ειναι μεχρι στισ 2.30 συμφωνα με την υπαλληλο ενος ΚΕΠ.

Emoticon που χτυπάει το κεφάλι του στον τοίχο!!!

Δεν έχω ακούσει μεγαλύτερη βλακεία από αυτή. Αυτή η υπάλληλος όχι μόνο δε διάβασε το φυλλάδιο που της έδωσαν για να ενημερωθεί για το πρόγραμμα αλλά είχε και τη φαεινή ιδέα να το ξεφυλλίσει και να διαβάσει μόνο όσα ήταν γραμμένα με έντονα γράμματα. Πήγαινε στο ΚΕΠ όποια ώρα σε βολεύει και μη ξεχάσεις όταν θα πας, να πάρεις και ένα τηγάνι μαζί σου, για να της το φέρεις στο κεφάλι που σε ταλαιπωρεί. Ποιος ξέρει και σε πόσες άλλες μητέρες έκανε το ίδιο…. Όλοι οι βολεμένοι τελικά, τα ίδια κάνουν… Ελλαδάρα!!!:evil::evil::evil:

υποθετω πως μιλαει για οσους πανε τα χαρτια τους κατευθειαν εκει και οχι μεσω κεπ...

Όσο για αυτό, δε μπορώ να το πω με σιγουριά, αλλά νομίζω ότι ισχύει ακόμα και για τα ΚΕΠ αυτή η ώρα (μόνο την τελευταία μέρα όμως). Ούτος ή άλλος την αίτηση την κάνουν μέσα από τον υπολογιστή στο ΚΕΠ και της στέλνουν κάτω στα κεντρικά.

Να ρωτήσω τώρα εγώ κάτι, που δε θυμάμαι αν το ρώτησα, ούτε αν και τι μου απαντήσατε (το αλτσχάιμερ καραδοκεί!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)??? Τα αποτελέσματα πότε βγαίνουν???

0sShp3.png

PGnvp2.png

Διαφημίσεις

Οι Πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων και οι Πίνακες των απορριφθεισών γυναικών ανά Νομό θα αναρτηθούν στις 22/07/2010

α) στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α

Γραφεία Αθηνών (Μυλλέρου 73-77, 10436, Αθήνα / στάση ΜΕΤΡΟ «Μεταξουργείο» ), στα τηλέφωνα 210-5214600.

Γραφείο Κεντρικής Μακεδονίας (Δωδεκανήσου 23, 54626, Θεσσαλονίκη), στα τηλέφωνα 2310-544714.

Γραφείο Θεσσαλίας (Ηρώων Πολυτεχνείου 211, 41221, Λάρισα), στα τηλέφωνα 2410-579220.

 β) στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Νομού.

Επίσης, οι Πίνακες αυτοί, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα http://www.eetaa.gr/ της Ε.Ε.Τ.Α.Α., καθώς επίσης και στις ιστοσελίδες http://www.prosonolotachos.gr ή http://www.epanad.gov.gr της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ,και http://www.kedke.gr. της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.

2.6.2 Ενστάσεις

Ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των ανωτέρω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν ΜΟΝΟ ενώπιον της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε., εγγράφως, στη Διεύθυνση Μυλλέρου 73-77 (Τ.Κ.104 36) Αθήνα, εντός 4 ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανακοίνωσής τους.

Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι την 28/07/2010 και ώρα 14:30 μ.μ.

Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες. Προσοχή η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τον αριθμό πρωτοκόλλου. Η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη.

Σε περίπτωση υποβολής ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier), η ένσταση υποβάλλεται σε σφραγισμένο φάκελο, στον οποίο εξωτερικά θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφεται η ένδειξη «ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ».

2.6.3 Αποτελέσματα

Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων, καταρτίζονται οι οριστικοί Πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων γυναικών και των απορριφθεισών γυναικών ανά Νομό.

Από τη σύζευξη του οριστικού πίνακα κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων γυναικών με τον οριστικό πίνακα των υπαχθεισών Δομών και με τη βοήθεια μηχανογραφικού συστήματος, θα προκύψουν οι πίνακες των ωφελουμένων γυναικών με τις παρεχόμενες σε αυτές θέσεις φροντίδας και φιλοξενίας των τέκνων τους από τις Δομές ανά Νομό.

Οι πίνακες αυτοί, θα αναγράφουν τα στοιχεία τόσο της ωφελουμένης (ονοματεπώνυμο μητέρας, ονοματεπώνυμο τέκνου κλπ.), όσο και τα στοιχεία της αντίστοιχης Δομής (επωνυμία, διευθύνσεις, τηλέφωνα επικοινωνίας, παρεχόμενες υπηρεσίες κλπ.).

Οι μητέρες που δεν θα επιλεγούν, θα περιληφθούν σε νέους πίνακες επιλαχουσών ανά Νομό, κατά απόλυτη σειρά προτεραιότητας επιτευχθείσας βαθμολογίας. Ο πίνακας αυτός, θα χρησιμοποιηθεί για την αναπλήρωση κενών θέσεων που τυχόν θα προκύψουν κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους.

Η ανάρτηση όλων των ανωτέρω Πινάκων (ωφελούμενες, επιλαχούσες) θα γίνει στις 30/07/2010

 στα Κεντρικά γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α (Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα / στάση ΜΕΤΡΟ «Μεταξουργείο»), και

 στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Νομού.

Επίσης, οι Πίνακες αυτοί, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα http://www.eetaa.gr/ της Ε.Ε.Τ.Α.Α., καθώς επίσης και στις ιστοσελίδες http://www.prosonolotachos.gr ή http://www.epanad.gov.gr της Ε.Υ.Δ. του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ,και http://www.kedke.gr. της Κ.Ε.Δ.Κ.Ε.

Οι δε αιτηθείσες θα θεωρείται ότι έλαβαν γνώση αυτών, με μόνη την ανάρτηση των σχετικών πινάκων εκ μέρους της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Εγώ πήγα σε ΚΕΠ που λειτουργεί μέχρι αργά και την κατάθεσα λίγο πριν κλείσουν. Να ξαναπάς και να την βρίσεις που σε ταλαιπώρησε!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

tt1724b1.aspx

Εγώ πήγα σε ΚΕΠ που λειτουργεί μέχρι αργά και την κατάθεσα λίγο πριν κλείσουν. Να ξαναπάς και να την βρίσεις που σε ταλαιπώρησε!!!!!!!!:twisted::twisted::twisted:

Έτσι ακριβώς να κάνεις!

Κι εμένα σήμερα ο χάζμπαντ θα τα καταθέσει (εύχομαι).

Αφήστε, φαρμακώθηκα. Πρέπει να μπω οπωσδήποτε, γιατί στον δημοτικό παιδικό τον απέρριψαν, λόγω εισοδήματος! Γινόταν χαμός, ξαφνικά θυμήθηκαν όλοι - λόγω κρίσης - τους καλούς δημοτικούς σταθμούς κι έμεινα εγώ απ' έξω! :evil:

Αν δεν μπω και σ' αυτό το πρόγραμμα .. τι θα το κάνω το παιδί τον Σεπτέμβρη μετά; :shock:

Διαφημίσεις

Κορίτσια, το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν έχει ερθει ακόμα. έτσι πήρα το ΚΕΠ και τους ρώτησα πότε θα έρθει και μου λένε: "Έχουμε το φαξ που μας έστειλαν, το πρωτότυπο δεν ξέρουμε πότε θα έρθει". Τους λέω το story με το πρόγραμμα και μου λένε να πάω να καταθέσω τον φάκελο βάζοντας μέσα το fax που θα μου δώσουν....

Ι Σ Χ Υ Ε Ι ? ? ?

Εγώ έχω αγχωθεί διότι αν κάποιο από τα χαρτιά δεν είναι σωστά δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή.

Κορίτσια, το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν έχει ερθει ακόμα. έτσι πήρα το ΚΕΠ και τους ρώτησα πότε θα έρθει και μου λένε: "Έχουμε το φαξ που μας έστειλαν, το πρωτότυπο δεν ξέρουμε πότε θα έρθει". Τους λέω το story με το πρόγραμμα και μου λένε να πάω να καταθέσω τον φάκελο βάζοντας μέσα το fax που θα μου δώσουν....

Ι Σ Χ Υ Ε Ι ? ? ?

Εγώ έχω αγχωθεί διότι αν κάποιο από τα χαρτιά δεν είναι σωστά δεν θέλω να τρέχω τελευταία στιγμή.

Τι να σου πω βρε κορίτσι. Αυτοί ξέρουν καλύτερα. Αν σου λένε να τα καταθέσεις.

Στο ΚΕΠ δεν θα τα 'χουν τα χαρτιά; Μόλις έρθει το ορίτζιναλ, το προσθέτουνε. Απλά τσέκαρε κι εσύ.

Ι Σ Χ Υ Ε Ι ? ? ?

Να πας στο δήμο της περιοχής σου και θα το πάρεις αμέσως. Από το γραφείο Πρωτόκολο. Μην χάνεις χρόνο!!

Έτσι ακριβώς να κάνεις!

Κι εμένα σήμερα ο χάζμπαντ θα τα καταθέσει (εύχομαι).

Αφήστε, φαρμακώθηκα. Πρέπει να μπω οπωσδήποτε, γιατί στον δημοτικό παιδικό τον απέρριψαν, λόγω εισοδήματος! Γινόταν χαμός, ξαφνικά θυμήθηκαν όλοι - λόγω κρίσης - τους καλούς δημοτικούς σταθμούς κι έμεινα εγώ απ' έξω! :evil:

Αν δεν μπω και σ' αυτό το πρόγραμμα .. τι θα το κάνω το παιδί τον Σεπτέμβρη μετά; :shock:

ωπα ποτε το μαθες αυτο? βγαινουν απο τωρα?

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

ωπα ποτε το μαθες αυτο? βγαινουν απο τωρα?

Ο συγκεκριμένος μου 'χανε πει (η διοικητική υπάλληλος) για αρχές Ιουλίου και - όντως - χθες τα βγάλανε. Ειδοποιούσανε όσους μπήκανε. Εγώ, έτυχε, και πήρα σήμερα κι έμαθα τα "μαντάντα". :-(

Δεν μιλάω για το επιδοτούμενο πρόγραμμα, έτσι; Για μεμονωμένη αίτηση σε Δημοτικό Παιδικό μιλάω. Μη μπερδευτεί καμία.

μπορει καποια να με διαφωτισει σχετικα με τη βεβαιωση εργοδοτη? μου εδωσαν να συμπληρωσω ενα χαρτι, αλλα θελει επικυρωση απο το ικα του εργοδοτη? μηπως θελει απλα σφραγιδα της εταιριας? το κανει ο λογιστης ή το κανουμε μονες μας?

κοντευουν οι μερες και αυριο εχουν απεργια!!!

3OaPp3.png CNKep3.png

τη βεβαιωση στη φτιαχνει ο λογιστης της εταιρειας και γραφει απο ποτε δουλευεις και τι μισθο μεικτο λαμβανεις και τι συμβαση εχεις.στην ουσια εχεις στα χερια σου ενα απλο χαρτι με υπογραφες της εταιρειας σου.πες στο λογιστη της εταιρειας να στο φτιαξει γιατι θελεις να το προσκομισεις σε αιτηση για παιδικο σταθμο.ευχομαι να το παρεις συντομα.

Καλημερα κορίτσια, μολις πηρα τηλεφωνο στο δημοτικο παιδικο σταθμο που εκανα αιτηση εκτος της εεταα, τα προσωρινα αποτελεσματα βγαινουν στις 22/7 , εχουμε μια βδομαδα να κανουμε ενστάσεις αν θελουμε και 30/7 θα βγουν τα μονιμα!

Αντε να δουμε....

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...