Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Baby ESP SMARTPHONE APP

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Είμαι νέα μανούλα και ήθελα να μοιραστω μαζί σας κατι που με βοήθησε αρκετα να οργανωθώ σε ότι αφορά τους χρόνους του μωρού μου.

Αρχικά κατεγραφα σε χαρτι ποτε θήλασε η μπέμπα και απο ποιο στηθος, ή ποσες πάνες έβρεξε.

βρήκα ομως αυτο το app για smartphone και κατέβασα το δοκιμαστικό του που διαρκει για μια εβδομάδα:

http://www.babyesp.com/

με αυτη την εφαρμογή μπορεις να χρονομετρας τις ωρες ύπνου, θηλασμού σε κάθε στηθος, να μετρας πάνες για κακα ή ουρα και ml αν δινεις μπιμπερο.

επίσης εχεις τη δυνατότητα να δεις στατιστικά και διαφορα γραφήματα.

επειδη μου φανηκε χρήσιμο το κατεβασα και μου κοστισε περίπου 3ευρω (την εφαρμογή για android, δεν ξερω αν για iphone είναι πιο ακριβό).

το πιο ενδιαφέρον είναι το γραφημα scheduler όπου μπορεις να δεις συνοπτικά τη δραστηριοτητα του μωρού εντός 24ωρου.

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...