Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εξωσωματικη σε δημοσιο νοσοκομειο;

Recommended Posts

On 6/23/2013 at 12:20 ΜΜ, Στηβη είπε:

Καλημερα.Εγω εκανα αρχικα σπερματεχγυσεις και τωρα θα κανω την τριτη μου εξωσωματικη.Τα εκανα ολα στη λαρισα.Λιστα αναμονης δεν υπαρχει,ειναι αναλογως το προβλημα που εχει ο καθενας.Εμεις δεν εχουμε καποιο θεμα και ετσι αρχισαμε με σπερματεγχυση,στη 2η εμεινα εγκυος αλλα μου γυρισε σε παλινδρομη.Αλλες κανουν κατευθειαν εξωσωματικη,ειμαι ευχαριστημενη με τη γιατρο μου,θελει υπομονη πολυ:P:p:p

μπορείς να μου πεις και εμένα πληροφορίες για σπερματεχυνση σε δημοσιο στη Λάρισα 

• 7 months later...

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα.διαβαζω εδώ και μέρες τις δημοσιεύσεις σας και έχω κάποιες ερωτήσεις .είχα ξεκινήσει πριν ένα χρόνο με τον γυναικολόγο μου να κάνω τις ενέσεις για να κάνουμε σπερματενχυση .δυστυχώς τα ωάρια δεν μεγάλωσαν και δεν έγινε .μου σύστησε έναν γυναικολόγο  ειδικό στις εξωσωματικές όπου μάζεψα όλες τις εξετάσεις για την επιτροπή του ΙΚΑ αλλά στο διάστημα αυτό με απέλυσαν από την δουλειά και τώρα σκέφτομαι να επισκεφτώ δημόσιο νοσοκομείο διότι ο γυναικολόγος ζητάει αρκετά (3600 χωρίς τις επισκέψεις) οι ερωτήσεις λοιπόν είναι.

Τα φάρμακα για να προκληθεί κύκλος και για να δημιουργηθούν ωάρια στα παρέχει το νοσοκομείο η πάλι περνάς την διαδικασία του ΙΚΑ .

Οι εξετάσεις που υπάρχουν όπως η σαλπιγκογραγια ισχύουν η πρέπει να γίνουν εκ νέου καινούργιες ??

Αυτά μου έρχονται τώρα .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποία απάντηση .

18 hours ago, Joanna1986 said:

Κορίτσια καλησπέρα.διαβαζω εδώ και μέρες τις δημοσιεύσεις σας και έχω κάποιες ερωτήσεις .είχα ξεκινήσει πριν ένα χρόνο με τον γυναικολόγο μου να κάνω τις ενέσεις για να κάνουμε σπερματενχυση .δυστυχώς τα ωάρια δεν μεγάλωσαν και δεν έγινε .μου σύστησε έναν γυναικολόγο  ειδικό στις εξωσωματικές όπου μάζεψα όλες τις εξετάσεις για την επιτροπή του ΙΚΑ αλλά στο διάστημα αυτό με απέλυσαν από την δουλειά και τώρα σκέφτομαι να επισκεφτώ δημόσιο νοσοκομείο διότι ο γυναικολόγος ζητάει αρκετά (3600 χωρίς τις επισκέψεις) οι ερωτήσεις λοιπόν είναι.

Τα φάρμακα για να προκληθεί κύκλος και για να δημιουργηθούν ωάρια στα παρέχει το νοσοκομείο η πάλι περνάς την διαδικασία του ΙΚΑ .

Οι εξετάσεις που υπάρχουν όπως η σαλπιγκογραγια ισχύουν η πρέπει να γίνουν εκ νέου καινούργιες ??

Αυτά μου έρχονται τώρα .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποία απάντηση .

Καλημερα.

Η σαλπιγγογραφια πρεπει να ειναι των τελευταιων πεντε ετων.

Τα φαρμακα για να τα παρεις πρεπει να περασεις απο επιτροπη ειτε κανεις την προσπαθεια σε δημοσιο ειτε σε ιδιωτικο.

k0oZp3.png

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 4 months later...

Διαφημίσεις

• 4 months later...

Καλησπέρα έψαξα τα θέματα κ δεν βρήκα κάτι σχετικό αν υπάρχει ήδη κ δεν το είδα ζητάω προκαταβολικά συγνώμη.

Ήμαστε σε φάση να ψάξουμε να κάνουμε εξωσωματικη άλλα σε δημόσιο νοσοκομείο λόγο οικονομικών.

Έχω πλήρη μεσάνυχτα κ θα ήθελα πληροφορίες πολλές, όπως πόσο είναι το κόστος; ποιο νοσοκομείο είναι ποιο οικονομικό η σχεδόν δωρεάν; Έλενα, Αλεξάνδρας η ξέρετε άλλο; 

Ποια είναι η διαδικασία στο να γίνει η εξωσωματικη σε ένα δημόσιο νοσοκομείο; 

Για αρχή αυτά κ μετά μπορεί να θυμηθώ να ρωτήσω κ άλλα.

Έψαξα κ στο ίντερνετ πριν βάλω το θέμα άλλα ποιο πολύ με μπέρδεψαν παρά με διαφώτισαν. 

Ευχαριστώ πολύ για όποια απάντηση δώσετε και εύχομαι σε όλες τα καλύτερα,

• 6 months later...

Καλησπέρα κορίτσια.. Μετά από μια παλινδρομη κύηση και πολλές εξετάσεις μετά από 3 χρόνια ξεκινάμε να ψάχνουμε που να κάνουμε εξωσωματικη.. Διάβασα πως γίνεται και σε δημόσιο νοσοκομείο. Έχει κάποια από εσάς εμπειρία στη Θεσσαλονίκη; 

On 29/4/2020 at 11:24 ΜΜ, Ελισάβετ χαρι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια.. Μετά από μια παλινδρομη κύηση και πολλές εξετάσεις μετά από 3 χρόνια ξεκινάμε να ψάχνουμε που να κάνουμε εξωσωματικη.. Διάβασα πως γίνεται και σε δημόσιο νοσοκομείο. Έχει κάποια από εσάς εμπειρία στη Θεσσαλονίκη; 

Κ εγώ σκέφτομαι να κάνω εξωσωματική στο δημόσιο νοσοκομείο...ξέρω ότι κλείνεις ραντεβου,πας κ συζητάς το θέμα σου,μετά σου δίνουν να κάνεις κάποιες αιματολογικές εξετάσεις όταν έχεις περίοδο, αναλόγως από καθένα προχωράει η διαδικασία..εγώ αυτά ξέρω..λόγο τον ιό όλα ήταν παγωμένα..δεν ξέρω αύριο αν θα ξαναλειτουγησουν..εγώ θα το κάνω στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης αυτό με βολεύει,αύριο το πρωί θα πάρω τηλ για να μάθω αναλυτικα..καλή επιτυχία από τώρα..

• 3 εβδομάδες μετά...
  • 8 months later...

Καλησπέρα σε όλες!! Προσπαθω να γινω μανουλα 3 χρονια. Ζω σε νησι, κι εχω κανει 2 αποτυχημενες σπερματεγχυσεις. Λογω ηλικίας (40) ο γιατρος μου πρότεινε εξωσωματικη. Θα ναι η πρωτη μου και θα παω Αθήνα. Γνωρίζω καποια ιδιωτικα κεντρα με πολυ καλα σχολια αλλα δεν διαθετουμε τα χρηματικά ποσα που ζητανε δυστυχώς. Ψαχνω δημοσιο νοσοκομείο με καποιο καλο γιατρό και καλο τιμ στις εξωσωματικες. Εχει καμια σας αντίστοιχη εμπειρια η καποια προταση? 

Διαφημίσεις

• 1 χρόνο μετά...

Καλησπέρα κορίτσια δεν βρίσκω κάποια καινούργια δημοσίευση οπότε θα σας ρωτήσω εδώ και ελπιζω να το δειτε... Εχει κανει κάποια από εσάς εξωσωματική στο Αλέξανδρας να μου δώσει κάποιες πληροφορίες για την διαδικασία και τους γιατρούς και ειδικά για το κόστος και επίσης αν την έχει κάνει κάποια χωρίς επιτροπή;; αναρωτιέμαι μήπως αξίζει τον κόπο να αποφύγω την επιτροπή 

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...