Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικοί Σταθμοί - Νηπιαγωγεία στον Πειραιά

Recommended Posts

Σημερα εγω εσκασα τον πρωτο μηνα στο Μιχαλοπουλειο (δευτερη χρονια εκει) 415 προνηπιο...καλη χρονια!!!!!!!!!

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 136
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω που απαντησες !!:-Pτελικα βρηκα εναν βρεφονηπιακο στο ν.φαληρο το λουλουδοτοπο.μου ειπαν τα καλυτερα λογια για τις κοπελες που δουλευουν εκει.το κτιριο ομως ειναι λιγο παλιο........και τα μωρα μας θα τα εχουν στον πρωτο οροφο που ανεβαινεις με σκαλες.....μαλλον γιαυτο και ειναι οικονομικος:roll:.εχεις εσυ ακουσει κατι?οποια ξερει ας μου απαντησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα

Στο λουλουδότοπο στέλνει ένας φίλος (που είναι από τους γονείς που ψάχνουν) και είναι πολύ ευχαριστημένος. Το παιδάκι του είναι τώρα προνήπιο και πηγαίνει τρίτο χρόνο εκεί. Μόνο αυτά γνωρίζω. Το ότι είναι κάπου με σκάλες δε με χαλάει, γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα ανεβοκατεβαίνουν μόνα. Αυτό θα ήταν πρόβλημα σε μεγαλύτερη ηλικία. Καλό ξεκίνημα λοιπόν και γράψε μας εντυπώσεις.

• 7 χρόνια μετά...

Καλησπερα.Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αναζητηση βρεφικου σταθμου στον πειραια και τι θα ηταν καλυτερο να προσεξω πρωτιστως!!Με ενδιαφερουν κυριως οι περιοχες της καλλιπολης,φρεατυδας,πειραικη και κεντρο πειραια αλλα ακομα και καστελλα...ευχαριστω μια και ειμαι νεα μανουλα

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για ιδιωτικό παιδικό σταθμό που να δέχεται παιδάκια από 2 ετών στη περιοχή του Νέου Φαληρου. Στο Καρουζέλ στο Νέο φαληρο με παραπέμπουν στο αντίστοιχο στην Καστέλλα καθώς δέχονται από 2,5 ετών και άνω. Λογικά θα πάω να το δω αφού έχω ακούσει αρκετά καλές κριτικές κι ας μην είναι στην περιοχή που με ενδιαφέρει. Επίσης στο Νέο Φαληρο γνωρίζω ότι υπάρχουν οι Λουλουδοτοπος και Lollipop. Γνωρίζει καμια σας τιμές για όλα τα παραπάνω ή να μου προτείνει επίσης κάποιον άλλο σταθμό που μου ξεφεύγει; Ευχαριστώ! 

5 ώρες πρίν, Sonia2016 είπε:

Καλημέρα! Ενδιαφέρομαι για ιδιωτικό παιδικό σταθμό που να δέχεται παιδάκια από 2 ετών στη περιοχή του Νέου Φαληρου. Στο Καρουζέλ στο Νέο φαληρο με παραπέμπουν στο αντίστοιχο στην Καστέλλα καθώς δέχονται από 2,5 ετών και άνω. Λογικά θα πάω να το δω αφού έχω ακούσει αρκετά καλές κριτικές κι ας μην είναι στην περιοχή που με ενδιαφέρει. Επίσης στο Νέο Φαληρο γνωρίζω ότι υπάρχουν οι Λουλουδοτοπος και Lollipop. Γνωρίζει καμια σας τιμές για όλα τα παραπάνω ή να μου προτείνει επίσης κάποιον άλλο σταθμό που μου ξεφεύγει; Ευχαριστώ! 

Γνωρίζω τον Lollipop καθώς εκεί πήγαν και τα 2 παιδιά μου. Βέβαια πήγαν στης Καλλίπολης, καθώς εκεί μένουμε, αλλά η φιλοσοφία είναι η ίδια και στους δύο σταθμούς. Οι τιμές δεν ξέρω ακριβώς που κυμαίνονται αφού ο μικρός μου πηγαίνει πλέον 2α Δημοτικού αλλά θυμάμαι ότι οι τιμές ήταν ίδιες ή και καλύτερες από τους υπόλοιπους σταθμούς. Μία επίσκεψη στους χώρους του σχολείου θα σε βοηθήσει να διαμορφώσεις μία εικόνα και φυσικά να μάθεις και τιμές.

BdmAp3.png

On ‎23‎/‎04‎/‎2018 at 1:08 ΜΜ, smeralda είπε:

Καλησπερα.Θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αναζητηση βρεφικου σταθμου στον πειραια και τι θα ηταν καλυτερο να προσεξω πρωτιστως!!Με ενδιαφερουν κυριως οι περιοχες της καλλιπολης,φρεατυδας,πειραικη και κεντρο πειραια αλλα ακομα και καστελλα...ευχαριστω μια και ειμαι νεα μανουλα

Καλησπέρα!

Για την περιοχή της Καλλίπολης θα σου συστήσω τον LOLLIPOP, στον οποίο πήγαν και τα 2 μου παιδιά κι έμεινα πολύ ευχαριστημένη.  

Σου παραθέτω σύνδεσμο σχετικό...

http://www.lollipopkids.gr/philosophy.php

Είμαι στην διάθεσή σου για επιπλέον πληροφορίες.

Φιλικά

Αγγελική

BdmAp3.png

• 4 εβδομάδες μετά...
On 23/4/2018 at 1:08 ΜΜ, smeralda είπε:

Καλησπέρα

Έχω εξαιρετική εμπειρία από τον "Κόσμο των Χρωμάτων" στην πλατεία Καρπάθου. Η κόρη μου πήγε από 2 χρονών μέχρι προνήπιο (δεν είναι νηπιαγωγείο).

Οι δασκάλες είναι πρόσχαρες και με πολύ όρεξη, αγαπάνε τα παιδιά και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Παρέχουν δεκατιανό, αλλά το μεσημεριανό είναι από το σπίτι. 

Έχουν σχολικό και οι τιμές τους είναι καλές (270χ11 μήνες). Δεν γνωρίζω την επιβάρυνση για το σχολικό, γιατί δεν το χρησιμοποιήσαμε.

Αν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο, στη διάθεσή σου.

• 2 months later...

Καλημέρα στην κοινότητα! Έχει κάποιος εμπειρία από τα Σκιουράκια στην Καλλίπολη; Ή από τον 1ο Δημοτικό σταθμό; Είμαστε ανάμεσα σε αυτούς τους 2 για το γιο μας, που θα πάει από Νοέμβρη λόγω του μωρού που έρχεται. Θα είναι 3 ετών τότε και δεν έχει πάει καθόλου παιδικό ως τώρα. Έχω ακούσει καλά λόγια για τις δασκάλες και για τους 2 σταθμούς αλλά από πολύ λίγα άτομα. Μήπως πήγε κανείς το παιδί του εκεί; Ευχαριστώ!

IjoZp3.png6zCbp3.png

Διαφημίσεις

• 2 χρόνια μετά...
On 18/5/2018 at 2:13 ΜΜ, Mary_Chris είπε:

Καλησπέρα

Έχω εξαιρετική εμπειρία από τον "Κόσμο των Χρωμάτων" στην πλατεία Καρπάθου. Η κόρη μου πήγε από 2 χρονών μέχρι προνήπιο (δεν είναι νηπιαγωγείο).

Οι δασκάλες είναι πρόσχαρες και με πολύ όρεξη, αγαπάνε τα παιδιά και κάνουν πολύ καλή δουλειά. Παρέχουν δεκατιανό, αλλά το μεσημεριανό είναι από το σπίτι. 

Έχουν σχολικό και οι τιμές τους είναι καλές (270χ11 μήνες). Δεν γνωρίζω την επιβάρυνση για το σχολικό, γιατί δεν το χρησιμοποιήσαμε.

Αν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο, στη διάθεσή σου.

Επειδή ενδιαφέρομαι για το Κόσμο των Χρωμάτων, αν μπορείτε να μου πείτε αν μαθαίνουν αρκετά πράγματα στα παιδιά και αν κάνουν εξωσχολικές δραστηριότητες.Επίσης είναι διαθέσιμες οι παιδαγωγοί να ενημερώνουν κατ' ιδίαν για το κάθε παιδί ξεχωριστά;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...