Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παιδικοί Σταθμοί - Νηπιαγωγεία στον Πειραιά

Recommended Posts

• 3 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 136
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες!

Γνωρίζει καμιά σας τον παιδικό σταθμό "ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ"; Είναι στον Πειραιά. Σαν χώρος φαίνεται πολύ καλός εξωτερικά που τον είδα. Οτιδήποτε γνωρίζετε (καλό ή κακό) είναι ευπρόσδεκτο!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

Νομίζω πως ναι. Θα ήθελα πολύ να μου πει κάποιες πληροφορίες η φίλη σου. Μπορείς να μας φέρεις σ'επαφή; Θα ήθελα να μάθω μέχρι τι ώρα τα κρατάνε, με τι τα απασχολούν, αν τα προσέχουν κ.ά.

Περιμένω τις πληροφορίες σας...!

Σας ευχαριστώ που υπάρχετε...!!!

• 4 εβδομάδες μετά...
Στα Δελφινάκια και την Παραμυθούπολη στέλνουν 2 φίλες μου τα παιδιά τους και είναι πολύ ευχαριστημένες.

Η "αυλή" στον παιδικό του Μιχαλοπούλειου είναι ένα σκέτο τσιμέντο ή έχουν βάλει χλωροτάπητα? Νομίζω ότι είναι στον ήλιο.

Όταν είχα πάει ο ιδιοκτήτης μου είχε αφήσει την χειρότερη εντύπωση..........αλλα είναι και θέμα δασκάλας.

Στο δημόσιο νήπιο που είναι τώρα η κόρη μου είναι σούπερ ουαου, τύφλα να΄χουν τα καλύτερα ιδιωτικά. Οι δασκάλες είναι απλά άψογες.............είναι που θα πέσεις.

zana μου σε πιο δημοσιο πας την μικρή?

Διαφημίσεις

καλησπερα σας ,εγραψα το μικρο μου

(3 ετων τωρα )στα birds θα πηγαινει απο τον Σεπτεμβρη μπορειτε να μου δωσετε πληροφοριες για αυτο το σχολειο για να ησυχασω;

• 4 εβδομάδες μετά...

Καλημέρα.Εργάζομαι στο νοσοκομειο Μεταξά και θέλω γράψω τον μικρό μου οπου είναι 1 έτους σε κάποιο βρεφικό κοντά στη δουλεία μου.Εκτός απο το αυτονόητο να είναι καθαρός και σωστός,Θελώ να το πέρνω έτοιμο ταϊσμένο στις 2-2.30 γιατί μένω Ζεφύρι και μέχρι να πάμε σπίτι εκτός του οτι θα λυσσάει στην πείνα το παιδί κι εγλω δε θα έχω κουράγια να ετοιμάζω.

Εχετε να μου προτείνετε κάποιον εκεί κοντά? Είδα Μιχαλοπούλειον.Κανένα άλλο?

Ευχαριστώ

κοριτσια οσες πατε μιχαλοπουλειο μου λετε τι προσφερει και τι τιμη? κι αν εχει τμηματα λιγων ωρων? ευχαριστω!

yqMlp3.png

ΓΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ!

ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΩ! ΣΑΓΑΠΩ!

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

kalispera sas, elpizw na eiste kala poli endiaferonta ola afta po grafete, tha ithela kapies plirofories gia ton paidiko statmo mafalda ston peiraia. O gios mou einai 4 kai 3 minwn, tha paei pronipio kai tha ithela na ton grapso kapou pou na kanoun kali douleia na mathainoun kai oxi na pernoun oli tin imera ston paidiko vlepontas dvd, opws ston proigoumeno pou pigaine, efxaristw.

Εξαρτάται τί εννοείς, να μαθαίνουν. Υποτίθεται ότι σε όλους τους παιδικούς μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι, κάνουν προμαθηματικές και προγραφικές ασκήσεις, μαθαίνουν να είναι κοινωνικά και να εντάσσονται στην ομάδα κλπ κλπ. Τώρα αυτό που λες για το dvd, ρώτα το. Στο δικό μας σταθμό δεν υπάρχει καθόλου dvd player.

Γεια σας κορίτσια..μεγάλη απογοήτευση νιώθω, βγήκαν τα αποτελέσματα για τον δημόσιο παιδικό σταθμό όπου είχα κάνει αίτηση και δεν μου τον πήρανε..τι θα κάνω τώρα? Θα πρέπει να αρχισω να ψάχνω για κανέναν ιδιωτικό, φεύγουμε κιόλας σ ε λίγες μέρες απο Αθήνα για έναν μήνα , ξέρει κανείς τίποτα για διαδικασία ένστασης επί των αποτελεσμάτων η/ και επίσης κανέναν καλό βρεφονηπιακό στο κέντρο Πειραιά?

TTh7p3.png

kalimera se olous kai oles, gnorizw sxetika me tin douleia twn paidikwn stathmwn. O megalos mou gios pou twra tha paei 2a dimotikou pigaine apo 3 etwn mexri to nipio se idiwtiko paidiko stathmo stin kastella. Sto nipio distixws, an kai mono 3 paidakia sto tmima, den ekanan kati ousiastiko me apotelesma o gios mou stin a dimotikou (se dimosio sxolio) itan se gnoseis pio pisw se sxesi me touw simathites tou pou eixan paei se dimosio nipiagwgeio. Pisteuw apla pws polloi idiwtikoi stathmoi den exoun adeia leitourgias gia nipiagwgeio.

Gi afto to logo twra pou o mikros tha paei pronipio thelw na to allaxw stathmo. Akousa gia to 'mafalda' stin kallipoli. Gnorizete kati sxetika me afton;

Μήπως τελικά έχει κάποιος λίγο πιο συγκεκριμένες πληροφορίες (ωράριο / τιμές κλπ.) για την Παραμυθούπολη στην Καστέλλα ή για το Lollipop στην Καλλίπολη ? Γιατί, μόλις σήμερα, μας άδειασαν από τον Δημόσιο για ένα μήνα διαφορά...... οπότε από Σεπτέμβρη θα αναγκαστώ να επιλέξω κάποιον ιδιωτικό σταθμό...

Για την Παραμυθούπολη δε γνωρίζω να σου πω...Αλλά για το Lollipop έχω να σου πω ότι δύο χρόνια σχεδόν που πήγαινε ο μικρός μου δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη..Την πρώτη χρονιά έκανα κάπου τα στραβά μάτια γιατί ήταν και μικρότερο το παιδί και δεν είχα θέμα με τη δασκάλα του τόσο αλλά φέτος σχημάτισα τη χειρότερη εικόνα για την διεύθυνσή τους και τη δασκάλα του. Χώρια του ότι δε πρόσεχαν τα παιδιά όσο έπρεπε από κρυολογήματα.Δε θέλω να πω άλλα γιατί θα εκφραστώ άσχημα για το σχολείο και δεν επιτρέπεται.

Διαφημίσεις

εμεις κοριτσια περσι πηγαμε μιχαλοπουλειο και φετος εκει θα παμε, δε μπορω να πω οτι εχω καποιο παραπονο , ειδικα οι δασκαλες ειναι τελειες, ο μικρος ειναι πολυ χαρουμενος με το σχολειο, και φετος που του ειπα μηπως να παμε καπου αλλου γιατι ηθελα καμια εξτρα δραστηριοτητα, πχ πιισινα, δεν ηθελε ουτε να το ακουσει για αλλο σχολειο...

*O μονος πραγματικος χρόνος είναι το εδώ και το τώρα

Όταν καταλάβουμε τι σημαίνει ελπίδα, θα πάψουμε να πιστεύουμε σ' αυτήν...

aMppp3.png

Ξέρει κανείς τίποτα για τους δημόσιους σταθμούς του Πειραιά στην Καλλίπολη στην Καρπάθου και στην Ακτή Θεμιστοκλέους στην Φρεατύδα?

Ξέρει κανείς τίποτα για τους δημόσιους σταθμούς του Πειραιά στην Καλλίπολη στην Καρπάθου και στην Ακτή Θεμιστοκλέους στην Φρεατύδα?

Κοπέλα "εκ των έσω" μου είχε πει πως γίνεται καλύτερη δουλειά αε αυτό τον σταθμό της Ζωσιμαδών. Και ο άλλος όμως στη Φρεαττύδα πρέπει να είναι καλός. Εγώ που μένω χρόνια εκεί, δεν έχω ακούσει γενικά κάποιο αρνητικό σχόλιο, εκτός από μια περίπτωση (για της Φρεαττύδας). Νομίζω πως, λίγο-πολύ, είναι τελικά υποκειμενικό το ζήτημα και λίγο θέμα χημείας που παίζει ανάμεσα σε παιδί-δασκάλα...π.χ. για το Lollipop κάποια άλλη γνωστή μου που στέλνει την πιτσιρίκα της εκεί που έλεγε τα καλύτερα..

Τί να πω... τα χάνω κι εγώ. Προσωπική πείρα πάντως δεν έχω για κανένα σταθμό να βάλω τα χέρι μου στη φωτιά, που λένε...

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Από γνωστή μου έμαθα για τον παιδικό στο Ν. Φάληρο την "ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ". Τον επισκέφτηκα και σκέφτομαι να ξεκινήσω το μικρό (3 ετών) εκεί από Σεπτέμβρη. Όσους είδα κόντα σχετικά στο σπίτι μου είτε ήταν πολύ ακριβοί (κάποιο που μου άρεσαν), είτε απαράδεκτοι χώροι, είτε το προσωπικό δεν μου έκανε κλικ. Η γνωστή είχε μείνει ικανοποιημένη και από τις κοπέλες και από το φαγήτο κ.α. Τώρα δεν ξέρω, θα δείξει.... Γνωρίζετε κάτι εσεις για αυτό το σταθμό; Μπορεί να χρειαστεί σε λίγο καιρό να γράψω και τη μικρή (10 μηνών)....

Μια γνωστή μου πήγαινε εκεί τα παιδιά της.

Και μπορούσε να πηγαίνει οποιοαδήποτε ώρα της ημέρας, δεν της αρνήθηκαν ποτέ την είσοδο και να τσεκάρει τα παιδιά της όποτε θέλει.

Εμένα το μόνο που δεν μου άρεσε εκεί είναι οι τάξεις που είναι στο "ημιυπόγειο" ας πούμε, αλλά έτσι είναι η κατασκευή του κτιρίου.

Κατά τα άλλα θα το προτιμούσα από άλλα σχολεία με τις καλύτερες εγκαταστάσεις επειδή έχει αυλή με δέντρα για να βγουν να παίξουν τα παιδάκια, πράγμα πολύ σημαντικό από το να βγαίνουν να παίζουν στο τσιμέντο.

• 3 εβδομάδες μετά...

δεν εχω βρει ακομα σταθμο για τον μπεμπη μου που ειναι ενος.ειμαι π φαληρο και ολοι οι σταθμοι ειναι απλησιαστοι οικονομικα.μου ειπαν και εμενα για την αγκαλιτσα στο ν φαληρο αλλα θα ηθελα αν εχει κανεναν πιο κοντα μου γιατι δεν οδηγω για να τον παιρνω πιο νωρις οταν μπορω. σωστε με!!!!!!!!!!!!!!!

δεν εχω βρει ακομα σταθμο για τον μπεμπη μου που ειναι ενος.ειμαι π φαληρο και ολοι οι σταθμοι ειναι απλησιαστοι οικονομικα.μου ειπαν και εμενα για την αγκαλιτσα στο ν φαληρο αλλα θα ηθελα αν εχει κανεναν πιο κοντα μου γιατι δεν οδηγω για να τον παιρνω πιο νωρις οταν μπορω. σωστε με!!!!!!!!!!!!!!!

Κοίταξε και τους παιδικούς της Ν. Σμύρνης και της Καλλιθέας. Επειδή έχω μία εικόνα (είχα πάει στους περισσότερους πριν ένα χρόνο) ίσως θα μπορούσα να σε βοηθήσω αν μου πεις πόσα θα μπορούσες να δώσεις.

Κοίταξε και τους παιδικούς της Ν. Σμύρνης και της Καλλιθέας. Επειδή έχω μία εικόνα (είχα πάει στους περισσότερους πριν ένα χρόνο) ίσως θα μπορούσα να σε βοηθήσω αν μου πεις πόσα θα μπορούσες να δώσεις.
ευχαριστω που απαντησες !!:-Pτελικα βρηκα εναν βρεφονηπιακο στο ν.φαληρο το λουλουδοτοπο.μου ειπαν τα καλυτερα λογια για τις κοπελες που δουλευουν εκει.το κτιριο ομως ειναι λιγο παλιο........και τα μωρα μας θα τα εχουν στον πρωτο οροφο που ανεβαινεις με σκαλες.....μαλλον γιαυτο και ειναι οικονομικος:roll:.εχεις εσυ ακουσει κατι?οποια ξερει ας μου απαντησει θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...