Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ?

ΣΩΤΗΡΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

..΄΄ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ iphone, ΟΥΤΕ laptop ΟΥΤΕ PSP. ΕΠΑΙΖΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΡΥΦΤΟ, ΣΧΟΙΝΑΚΙ, ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΠΙΤΙ ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΝΕ. Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΑΝΤΙ ΓΙΑ facebook ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ dettol ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΑΜΕ tom&jerry ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΞΕΚ*ΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ Μ..Λ..Κ..Σ ΤΩΝ ΠΡΩΙΝΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ. ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ.!!!! EΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΙΕΙ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΣ..!!!

ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ..''

Τα σχολια σας...

Καλα μιλας σοβαρα... μακαρι να τα ειχαν και τα παιδια μας.

Αντ ' αυτου ομως εχουν :

- Μην βγεις εξω

- Διαβασε

- Να κοιμηθεις σε φιλο σου? Φερε μου το ποινικο μητρωο των γονιων του πρωτα.

- Ε1, Ε2, Ε... ντιγκα σε ολα και παντου

Το οτι τα σημερινα παιδια ειναι "ατυχα" ειναι γεγονος.

Το οτι προσπαθουμε να αντικαταστησουμε ολα οσα εχασαν (και πανω απ ολα την ελευθερια του παιδιου να παιξει και να τρεξει ) δυστυχως επισης ενα.

Το σιγουρο βεβαια ειναι οτι αφου δεν εχουν το ενα ... πως θα ασχοληθουν?

Συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Συγκρινουμε ξεγνοιαστα παιδια με παιδια που πανε απο το μπαλκονι στην κουζινα και τουμπαλι.

Νοιωθω τυχερη παντως που το παιδι μου ειναι σε θεση και κατω να κατεβει να παιξει (ενταξει οχι τοσο αφοβα οσο με ειχε η μαμα μου) , και την δυνατοτητα της τεχνολογιας εχει.

Με κοιτανε οι αλλες μαμαδες να παιρνω τα κουβαδακια τους και να τα κανω μεσα στο χωμα και δεν με ενοχλει καθολου.

Δεν με φοβιζει ο συνδυασμος και τεχνολογια. Μ αρεσει. Την εξαφανιση της ενναλακτικης φοβαμαι μην βιωσω μονο. Ναι ! Θελω να τα εχει ολα

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Η τεχνολογια μου αρεσει, και δεν μπορω πλεον λογω συνηθειας να ζησω χωρις να παταω το κουμπι και να ανοιγει το φως, η θερμανση, ο φουρνος, το πλυντηριο και η σκουπα. Και μου αρεσει που μπορω να εχω την ευχερεια να διαθετω κινητο τηλεφωνο, γιατι με εχει σωσει απο πολλα στη ζωη μου και γενικα νιωθω μια ασφαλεια οπου βρισκομαι. Μου αρεσει επισης να βλεπω ταινιες σπιτι μου ή στο αυτοκινητο, ιδιως οταν εχω 10 ωρες διαδρομη.

Τωρα αν ο αλλος πχ θελει να συζητησει 24 ωρες με το κινητο στο αυτι του ή να αποβλακωνεται επισης 24 ωρες/ημερα με το DVD, αυτο δεν ειναι λογω χρησης, αλλα καταχρησης.

Με το αλλο θεμα-που εγω by the way το βρισκω σχετικο, με την εννοια του εαν πρεπει να γυρισουμε στον παλιο τροπο ζωης ή οχι-, συμφωνω με την κα Τσακιροπουλου 100%. Ισως καποιοι συγχεουν τις αξιες και τη νοσταλγια με την απλη μιζερια. Δε θα παρω ουτε κι εγω, δεν υπηρξα ποτε τεμπελα ουτε συμμετειχα στο παρτυ και δεν μου αξιζει κατι τετοιο.

Διαφημίσεις

Όταν περνάνε τα χρόνια πολλοί άνθρωπο τείνουν να ωραιοποιούν το παρελθόν και το μυαλό ξεχνά τις άσχημες αναμνήσεις. Γελάω συχνά με την πεθερά μου όταν μου λέει "τώρα πλέον δεν κάνουν τόσο καλά παπούτσια όπως παλιά", "δεν πουλάνε πλέον τόσο καλά έπιπλα όπως τότε" κλπ κλπ.

Όταν περνάνε τα χρόνια πολλοί άνθρωπο τείνουν να ωραιοποιούν το παρελθόν και το μυαλό ξεχνά τις άσχημες αναμνήσεις. Γελάω συχνά με την πεθερά μου όταν μου λέει "τώρα πλέον δεν κάνουν τόσο καλά παπούτσια όπως παλιά", "δεν πουλάνε πλέον τόσο καλά έπιπλα όπως τότε" κλπ κλπ.

Σαν να ακούω την δικιά μου ένα πράγμα.....

Όσο για το θέμα που ανοίχτηκε νομίζω ότι πραγματικά έχουν αλλάξει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε τα καλά της κάθε εποχής γιατί όλα γυρίζουν γύρω μας , να είμαστε ανοιχτοί στην τεχνολογία γιατί κακά τα ψέμματα χωρίς αυτή δεν δεν γράφαμε και σε αυτό το Forum ε?;););) Και σκεφτείτε λίγο το μέλλον και την εποχή που τα παιδιά μας θα γίνουν γονείς και εμείς γιαγιάδες και πεθερές , τι εξελίξεις θα υπάρχουν και τι αντιλήψεις θα έχουμε εμείς....ούτε να το φανταστώ δεν μπορώ.....

Δύο πράγματα πρέπει να δίνουμε στα παιδιά μας, βαθιές ρίζες και γερά φτερά!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...