Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ειναι δικο του τ παιδι?

valeria25

Recommended Posts

Βαλερια, το γεγονός ότι είσαι ανώριμη για γάμο το καταλαβαίνεις???

Για να τα πάρουμε 1 προς 1 τα πράγματα, γιατί τα έχεις μπερδέψει :

- Αν ήθελες να είσαι τελείως έντιμη, θα το είχες ήδη πει στον μελλοντικό άντρα σου και οι δύο μαζί θα αποφασίζατε τι θα κάνετε....

Αυτό δεν το έκανες εδώ και 4 μήνες, άρα τα περι εντιμότητας δεν τα συζητάμε ....

Άσε που αν είχες μία μικρή πιθανότητα να σε συγχωρήσει ο άντρας σου αν του το έλεγες ακριβώς όταν έγινε, τώρα δεν έχεις καμμία (σύμφωνα πάντα με τη λογική). Επίσης αν τα πεις τώρα θα γίνει ΧΑΜΟΣ: ο αρραβώνας σου μάλλον θα χαλάσει, ο 2ος γάμος του άλλου επίσης θα ξαναχαλάσει, θα γίνετε ρόμπα σε 2 πόλεις της Βορ. Ελλάδας, οι γονείς σου θα πάθουν σοκ και το παιδί σου θα βγει "ζαλισμένο" από όλο το ψυχολογικό σου χάος.

- Ο άλλος δρόμος, που έχεις ήδη διαλέξει, είναι η "λαμογιά" και το μόνο που σε απασχολεί τώρα είναι η πατρότητα του παιδιού και μην βγουν τα πράγματα στη φόρα αργότερα.

Παραδέξου την αλήθεια, ψάξε τις δυνάμεις σου και αποφάσισε ότι σε φωτίσει ο Θεός.

(Sorry αν στα είπα χύμα, αλλά ότι και να σου λένε παραπάνω δεν δείχνεις να τα καταλαβαίνεις...)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 633
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Toτε ο βασικοτερος χαμενος θα ειναι το παιδακι για ολη του τη ζωη.

Τί να σου πω... Εγώ προς το παρόν σκέφτομαι τον αρραβωνιαστικό και είναι κρίμα να ζει σε μια πλάνη....

Βαλέρια έπεσες σε πολυ αυστηρό team εδώ.

Και οχι, δε σκεφτόμαι τον αρραβωνιαστικό, σκέφτομαι την κοπέλα που έκανε μεν ένα λάθος αλλά θα γίνει μανούλα σε λίγο και στο κάτω κάτω μετάνοιωσε. Δε χρειάζεται να καταστρέψει 3 οικογένειες μαζί με του 40άρη για να την πείτε εσείς σωστή και τίμια.

Το team απαρτίζεται ως γνωστόν από μέλλουσες ή ήδη μαμάδες.... αυτή είναι η δουλειά μας. Αν ήθελε άλλου είδους αντιμετώπιση ας έγραφε στο men24....

Δηλαδη ρε συ Jucca τι πρέπει να κάνει; να κλαίει κάθε μέρα; να ριξει το παιδί; να χωρίσει και να το μεγαλώσει μόνη της; τι να κάνει αφού έκανε το μεγιστο αμάρτημα; και τι θα πει "νορμάλ" ναι είναι νορμάλ, δεν είναι σωστό αλλά μη την βγάλουμε και τέρας την κοπέλα.

λοιπόν όντως ξεφύγαμε λίγο.

Εχουμε διαφορετικές απόψεις και αυτό είναι φυσιολογικό πιστεύω.

Ας τα διαβάσει όλα και ας αποφασίσει.

q8SSp3.png

Βαλέρια έπεσες σε πολυ αυστηρό team εδώ.

Και οχι, δε σκεφτόμαι τον αρραβωνιαστικό, σκέφτομαι την κοπέλα που έκανε μεν ένα λάθος αλλά θα γίνει μανούλα σε λίγο και στο κάτω κάτω μετάνοιωσε. Δε χρειάζεται να καταστρέψει 3 οικογένειες μαζί με του 40άρη για να την πείτε εσείς σωστή και τίμια.

Μάλιστα...δεν σκέφτεσαι τον άνθρωπο........σημειώνεται στα πρακτικά!!!

Και ποιος είπε να καταστρέψει την οικογένεια του 40ρη?

Αυτό άλλωστε το κάνει μια χαρά μόνος του εκείνος........

Και δεν είναι θέμα τι θα πούμε εμείς........ούτε εσύ....... ο αρραβωνιαστικός πρέπει να μάθει...........

Διαφημίσεις

μια ερωτηση

θα θελατε ο αρραβωνιαστικος της να ειναι ο αδερφος σας???

εσύθα ήθελες ο 40άρης να είναι ο άντρας σου?

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Βαλερια, το γεγονός ότι είσαι ανώριμη για γάμο το καταλαβαίνεις???

Για να τα πάρουμε 1 προς 1 τα πράγματα, γιατί τα έχεις μπερδέψει :

- Αν ήθελες να είσαι τελείως έντιμη, θα το είχες ήδη πει στον μελλοντικό άντρα σου και οι δύο μαζί θα αποφασίζατε τι θα κάνετε....

Αυτό δεν το έκανες εδώ και 4 μήνες, άρα τα περι εντιμότητας δεν τα συζητάμε ....

Άσε που αν είχες μία μικρή πιθανότητα να σε συγχωρήσει ο άντρας σου αν του το έλεγες ακριβώς όταν έγινε, τώρα δεν έχεις καμμία (σύμφωνα πάντα με τη λογική). Επίσης αν τα πεις τώρα θα γίνει ΧΑΜΟΣ: ο αρραβώνας σου μάλλον θα χαλάσει, ο 2ος γάμος του άλλου επίσης θα ξαναχαλάσει, θα γίνετε ρόμπα σε 2 πόλεις της Βορ. Ελλάδας, οι γονείς σου θα πάθουν σοκ και το παιδί σου θα βγει "ζαλισμένο" από όλο το ψυχολογικό σου χάος.

- Ο άλλος δρόμος, που έχεις ήδη διαλέξει, είναι η "λαμογιά" και το μόνο που σε απασχολεί τώρα είναι η πατρότητα του παιδιού και μην βγουν τα πράγματα στη φόρα αργότερα.

Παραδέξου την αλήθεια, ψάξε τις δυνάμεις σου και αποφάσισε ότι σε φωτίσει ο Θεός.

(Sorry αν στα είπα χύμα, αλλά ότι και να σου λένε παραπάνω δεν δείχνεις να τα καταλαβαίνεις...)

Προφανώς περιμένει να χαϊδέψουμε αυτιά!

Δηλαδη ρε συ Jucca τι πρέπει να κάνει; να κλαίει κάθε μέρα; να ριξει το παιδί; να χωρίσει και να το μεγαλώσει μόνη της; τι να κάνει αφού έκανε το μεγιστο αμάρτημα; και τι θα πει "νορμάλ" ναι είναι νορμάλ, δεν είναι σωστό αλλά μη την βγάλουμε και τέρας την κοπέλα.

λοιπόν όντως ξεφύγαμε λίγο.

Εχουμε διαφορετικές απόψεις και αυτό είναι φυσιολογικό πιστεύω.

Ας τα διαβάσει όλα και ας αποφασίσει.

Άλλο το να το ρίξει άλλο το να είναι ειλικρινής και να πληρώσει και το τίμημα. Γιατί μου φαίνεται ο αρραβωνιαστικός την έχει βασίλισσα και η βασίλισσα βολεύεται και καλοπερνάει.

Ναι, να το κρατήσει μόνη της, δεν θα είναι η πρώτη, από το να ζει μες στο ψέμα και να κοροϊδεύει έναν άνθρωπο.

Οι βλακείες πληρώνονται.

εσύθα ήθελες ο 40άρης να είναι ο άντρας σου?

σαφως οχι και δεν ειπα ποτε να ενοχλησει κατα καμια εννοια τον 40αρη

για μενα μονο το παιδι μετραει και πιστευω οτι ειναι καλυτερα να μεγαλωσει με πατερα που θα το αγαπαει.......αλλα η κοπελα τα εκανε σαλατα και διαβασα πολλες αποψεις περι του δεν εγινε και τπτ γιαυτο το ειπα, εγινε και παραεγινε

αλλα απο ενα δυστυχισμενο παιδακι η ενα παιδακι που θα πεθανει βιαιως, συγνωμη δε θα σκεφτω κανεναν μα κανεναν ενηλικο........εγω σαν ατομο θα χωριζα και θα το μεγαλωνα μονη μου, μετα θα εκανα DNA και αν ηταν του αρραβωνιαστικου ας αποφασιζε εκεινος........θα την ελεγα την αληθεια εξ αρχης, αλλα δε σκεφτονται ολοι το ιδιο........εδω την κοπελα προσπαθουμε να βοηθησουμε...

κουράγιο αδέρφια...

Toτε ο βασικοτερος χαμενος θα ειναι το παιδακι για ολη του τη ζωη.

Agree!

Να κάνεις ό,τι λέει η καρδιά σου!

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Διαφημίσεις

Σκέφτομαι πως έχω γιο.....κι αύριο μεθαύριο θα λατρεύει μία που θα τον κερατώσει και θα τον κοροϊδέψει και μου έρχεται κόλπος!!!!!!!!!!!!!

Και τρομάζω περισσότερο που κάποιες το αποδέχονται ως φυσικό..........και τρομοκρατούμαι στη σκέψη ότι αυτές μπορεί να μεγαλώνουν την κόρη που θα αγαπήσει ο γιός μου.......

Ωραίος κόσμος!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό..............

Λοιπον αν νομιζετε πως σε μια στιγμη αδυναμιας καποιος καποια απατηση τον αλλο δεν τον αγαπαει ειστε λαθος.Κοριτσακι μην δηλητηριαζεις την σχεση σου με τετοια

το να εισαι εγκυος με τον αλλο ειναι λιγο δυσκολο.Αγκαλιασαι τον αγαπημενο σου και προχωρα...........

Η ζωη ειναι χαμογελο:P

veronica Καλά άμα διαβάσεις το θέμα από την αρχή θα δείς πως την πήραμε με το καλό και τα ίδια της λέγαμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί ξέφυγε η κατάσταση και αγρίεψε το θέμα. Η κοπέλα είναι έγγυος και οφείλουμε να σεβαστούμε και αυτό. Τεσπα νομίζω δε βγαίνει άκρη πια, ας διαβάσει η φίλη μας κι ας αποφασίσει τί είναι καλύτερο για αυτούς που αγαπά και για κείνη.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Σκέφτομαι πως έχω γιο.....κι αύριο μεθαύριο θα λατρεύει μία που θα τον κερατώσει και θα τον κοροϊδέψει και μου έρχεται κόλπος!!!!!!!!!!!!!

Και τρομάζω περισσότερο που κάποιες το αποδέχονται ως φυσικό..........και τρομοκρατούμαι στη σκέψη ότι αυτές μπορεί να μεγαλώνουν την κόρη που θα αγαπήσει ο γιός μου.......

ποσο συμφωνω!

κουράγιο αδέρφια...

Το παιδάκι δε θα είναι καθόλου χαμένο αν η μάνα του ξεκαθαρίσει την κατάσταση......το πολύ πολύ να το μεγαλώσει μόνη της......ούτε η πρώτη θα ναι ούτε η τελευταία......

Το παιδάκι θα είναι χαμένο, αν αργότερα μαθευτεί το οτιδήποτε (παίζουν όλα τα ενδεχόμενα).....και τότε ούτε να την ξαναδεί δε θα θέλει τη μάνα του.......

Διαφημίσεις

Παιδια κουλ λιγο φανταζομαι οτι συμφωνουμε ολες οτι σε αυτη την φαση που ειναι προεχει να ειναι καλα η μαμα για να ειναι και το εμβρυο. Μηπως για αυτον τον λογο και μονο δεν πρεπει να κανει κατι αυτη την στιγμη μεχρι να γεννησει?

Οτι και να κανει τωρα μονο ενταση και στενοχωρια θα της φερει και θα κινδυνευει και το μωρο.

Οταν γεννηθει με το καλο το μωρο ηρεμη ας ξεκαθαρισει τα πραγματα. Ναι εκανε λαθος και μεγαλο οκευ αλλα απο την στιγμη που δεν αλλαζει ας μπει ως πιο σημαντικο μπροστα αυτη την στιγμη το να γεννηθει καλα το μωρο.

Ολοι εσεις που την μαστιγωνετε εχετε φερθει αψογα και ηθικα παντα σε ολες τις πτυχες της ζωης σας? Δεν λεω να την χαιδεψετε αλλα τουλαχιστον μην βαρατε ειναι πανευκολο να κρινουμε τα λαθη των αλλων αλλα πιο δυσκολο τα δικα μας.

Και η επιπωλαιοτητα ειναι ενα ελαττωμα που διορθωνεται δεν ειναι μονιμο ξερετε περνει γιατρεια.

veronica Καλά άμα διαβάσεις το θέμα από την αρχή θα δείς πως την πήραμε με το καλό και τα ίδια της λέγαμε. Δεν καταλαβαίνω γιατί ξέφυγε η κατάσταση και αγρίεψε το θέμα. Η κοπέλα είναι έγγυος και οφείλουμε να σεβαστούμε και αυτό. Τεσπα νομίζω δε βγαίνει άκρη πια, ας διαβάσει η φίλη μας κι ας αποφασίσει.

προσπαθω βρε dimmi αλλα αυτο το καινουριο τα πανω κατω με μπερδευει πολυ.......μου βγαζει πανω τα τελευταια μηνυματα........και χανομαι συνεχεια

κι εγω με το καλο την πηρα και μιλησαμε και με πμ με την κοπελα, το θεμα ειναι οτι πρεπει κατ εμε παντα να σκεφτομαστε ΤΟ ΠΑΙΔΙ και μονο αυτο

ο 40ρης και μεθαυριο θα ξαναχωρισει αφου ειναι τετοιος

ο αρραβωνιαστικος της .......δεν εχω λογια.........

αλλα το παιδακι δε φταιει..........

κουράγιο αδέρφια...

λοιπον μην αρπαζεστε με στεναχωρειτε φυσικα και καθε γνωμη δεκτη εγω μιλησα σε καποιο σημειο λιγο αποτομα γιατι μιλουσαν καποιες λες και ξεραν τα συναισθηματα μου η γενικως τι σκεφτομαι...ΝΑΙ εκανα λαθος ΝΑΙ το μετανιωσα ΝΑΙ εκλαψα και κλαιω...δεν ειναι πως θελω να την βγαλω καθαρη ξερω τι εκανα απλα δεν θελω να χασω τον συντροφο μου....γιατι αν του αποκαλυψω την αληθεια οτι πηγα με αλλον και παμε για dna και το παιδι τελικα ειναι του αρραβ. μου αυτο αλλαζει κατι???παλι θα νιωθει προδωμενος και πικραμενος και πληγωμενος και εγω δεν θελω να τον πληγωσω γι αυτο ηθελα να μαθω μονη μου αν ειναι δικο του και να μην αποκαλυψω κατι σε κανεναν οχι για να κουκουλωθω αλλα για να μην τον πληγωσω αν μαθω πως ειναι του αλλου τοτε ναι να το πω εννοειτε....αλα σκεφτομαι τωρα μηπως τον πληγωσω τζαμπα??? θα μου πειτε μον το παιδι σκεφτεσαι?το κερατο δεν πρεπει να το μαθει???αλλα δεν ειμαι ετοιμη να του το πω

Παιδια κουλ λιγο φανταζομαι οτι συμφωνουμε ολες οτι σε αυτη την φαση που ειναι προεχει να ειναι καλα η μαμα για να ειναι και το εμβρυο. Μηπως για αυτον τον λογο και μονο δεν πρεπει να κανει κατι αυτη την στιγμη μεχρι να γεννησει?

Οτι και να κανει τωρα μονο ενταση και στενοχωρια θα της φερει και θα κινδυνευει και το μωρο.

Οταν γεννηθει με το καλο το μωρο ηρεμη ας ξεκαθαρισει τα πραγματα. Ναι εκανε λαθος και μεγαλο οκευ αλλα απο την στιγμη που δεν αλλαζει ας μπει ως πιο σημαντικο μπροστα αυτη την στιγμη το να γεννηθει καλα το μωρο.

Ολοι εσεις που την μαστιγωνετε εχετε φερθει αψογα και ηθικα παντα σε ολες τις πτυχες της ζωης σας? Δεν λεω να την χαιδεψετε αλλα τουλαχιστον μην βαρατε ειναι πανευκολο να κρινουμε τα λαθη των αλλων αλλα πιο δυσκολο τα δικα μας.

Και η επιπωλαιοτητα ειναι ενα ελαττωμα που διορθωνεται δεν ειναι μονιμο ξερετε περνει γιατρεια.

Έτσι το βάφτισες εσύ?

Επιπολαιότητα?

Ανάλογα την οπτική γωνία του καθένα μπορεί ξέρεις να βαφτιστεί με πολλές λέξεις.........

Κορίτσια συγγνώμη κιόλας αλλά το να μην γνωρίζει το παιδί ποιος είναι ο πατέρας του δεν είναι θέμα συντηρητισμού, γιατί αν εγώ π χ μάθαινα τώρα πως ο πατέρας μου δεν είναι πατέρας μου γίνονταν δύο πράγματα:

1. Θα πάθαινα σοκ και

2. Δεν θα ήθελα να ξαναδώ την μητέρα μου στα μάτια μου!

ξαΒαλέρια κάνε ένα τεστ πατρότητας για να μπορείς τουλάχιστον να είσαι ειλικρινής με το παιδί σου αύριο μεθαύριο. Κοιτάς το δέντρο και έχεις χάσει το δάσος..κάνε ότι θες με τον αρραβωνιαστικό σου απέναντι στο παιδί σου όμως έχεις την υποχρέωση να είσαι ειλιρκινής!

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

λοιπον μην αρπαζεστε με στεναχωρειτε φυσικα και καθε γνωμη δεκτη εγω μιλησα σε καποιο σημειο λιγο αποτομα γιατι μιλουσαν καποιες λες και ξεραν τα συναισθηματα μου η γενικως τι σκεφτομαι...ΝΑΙ εκανα λαθος ΝΑΙ το μετανιωσα ΝΑΙ εκλαψα και κλαιω...δεν ειναι πως θελω να την βγαλω καθαρη ξερω τι εκανα απλα δεν θελω να χασω τον συντροφο μου....γιατι αν του αποκαλυψω την αληθεια οτι πηγα με αλλον και παμε για dna και το παιδι τελικα ειναι του αρραβ. μου αυτο αλλαζει κατι???παλι θα νιωθει προδωμενος και πικραμενος και πληγωμενος και εγω δεν θελω να τον πληγωσω γι αυτο ηθελα να μαθω μονη μου αν ειναι δικο του και να μην αποκαλυψω κατι σε κανεναν οχι για να κουκουλωθω αλλα για να μην τον πληγωσω αν μαθω πως ειναι του αλλου τοτε ναι να το πω εννοειτε....αλα σκεφτομαι τωρα μηπως τον πληγωσω τζαμπα??? θα μου πειτε μον το παιδι σκεφτεσαι?το κερατο δεν πρεπει να το μαθει???αλλα δεν ειμαι ετοιμη να του το πω

Ρε παιδί μου... τι θες και το ανοίγεις το θεματάκι; Οι πιθανότητες να είναι του άλλου του παιδί είναι σχεδόν ανύπαρκτες! τι λέμε; Θα ξεχάσουμε και τα βασικά εδώ μέσα! Θα κάνεις ό,τι είναι καλύτερο για σένα και το παιδί που θα φέρεις στον κόσμο. ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ. Και αυτότ ο ξέρεις μόνο εσύ και καμμία από μας!

Εκτός αν είχες κέφια για μαθήματα ηθικής μιας και οι περισσότεροι σε θεωρούν ανήθικη.... αυτό είναι που χρειάζεσαι τώρα; :roll:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Και επαναλαμβάνω για να γίνει κατανοητό..............

πάντως για να μην ανησυχείς και γω γιο έχω...:)

q8SSp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...