Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Ειναι δικο του τ παιδι?

valeria25

Recommended Posts

καλημερα σε ολους....διαβαζω το φορουμ εδω και πολυ καιρο..αλλα τωρα γραφτηκα..;) ειστε ολες πολυ ευγενικες και εχω παρει πολλες συμβουλες απο σας,ηρθε η ωρα να γραψω το προβλημα μου και εγω,ειμαι 25 χρονων και με εναν ανθρωπο που πραγματικα δεν θα μπορουσα να βρω καλυτερο με λατρευει με εχει σαν θεα και δεν μου λειεπει τιποτα ειναι το αλλο μου μισο το πιστευω πως ειναι ο ανθρωπος μου και το ιδιο πιστευει και αυτος για μενα...ειμαστε αρραβωνιασμενοι,πρι απο καιρο ειπαμε πως θελουμε παιδακι και τελικα σχετικα ευκολα απο το 2ο μηνα προσπαθειων τα καταφεραμε τωρα ειμαι στον 4ο μηνα,το προβλημα μου ειναι πως ενα βραδυ που βγηκα με κατι φιλες μου και ειμασταν μεγαλη παρεα....εκανα το λαθος:oops::oops::oops::(:( πηγα με αλλον:( δεν ξερω τι επαθα δεν ξερω τι εγινε,δεν μπορεσα να κρατηθω βλακεια μου τεραστια....φοβαμαι φοβαμαι πολυ με τον αλλον δεν πηρα προφυλαξεις:?:? τελευταια ημερομηνια περιοδου ειχα 26/07 και με τον αλλον πηγα μολις μου ειχε τελειωσει η περιοδος στις μερες απο 1-08 μεχρι 05-08 δεν θυμαμαι ακριβως την μερα..δεν ξερω τι να κανω...και αν μια στο εκατομμυριο ειναι δικο του??τι θα κανω?μετανιωσα πολυ για αυτο που εγινε δεν θελω να χασω τον αρραβωνιαστικο μου ειναι η ζωη μου πραγματικα και δεν ξερω γιατι το εκανα...με τον αρραβωνιαστικο μου ειχαμε συνεχεις ελευθερες επαφες ενω με τον αλλον μια φορα,και αν εγινε κατι εστω σε αυτην την μια φορα?θα τρελαθω δεν θα το αντεξω:roll::roll:τι να κανω?να μιλησω στον αρραβωνιαστικο μου δεν μπορω δεν θελω να τον χασω,και αν οντως δεν ειναι του αλλου θα χαλασω την σχεση μου τζαμπα,,:cry::cry: ειμαι πολυ απελπισμενη,σας ζητω μια συμβουλη κατι . ...

Υγ. δεν θελω να νομιζετε πως ειμαι καμμια οτι να ναι δεν εχω απατησει ποτε κανεναν τωρα ομως πραγματικα δεν ξερω πως εγινε...καθε συμβουλη και γνωμη δεκτη.σας ευχαριστω

Διαφημίσεις

• Replies 633
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν θα σχολιάσω την πράξη σου, εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τα πώς, τα γιατί και τις συνέπειες...

Στη θέση σου θα ρωτούσα το γιατρό ποια θεωρεί ότι είναι η ημερομηνία σύλληψης, έχω διαβάσει εδώ ότι μπορεί να την προσδιορίσει με κάποια εξέταση...Στη συνέχεια θα προχωρούσα σε τεστ DNA...Τη διαδικασία μόνο ο γυναικολόγος σου μπορεί να στην πει γιατί θα πρέπει να πάρουν δείγμα από το έμβρυο..Ή περιμένεις να γεννήσεις, και να το κάνεις τότε...

Θα έκανα οπωσδήποτε εξετάσεις για αφροδίσια, γιατί αν έχεις κολλήσει κάτι από αυτόν τον άγνωστο, μπορεί να περάσει στο έμβρυο αλλά και στον ανυποψίαστο αρραβωνιαστικό που είχε ελεύθερες επαφές μαζί σου...Αυτό ειδικά θα το έκανα ΑΜΕΣΩΣ.

Καλή τύχη...

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

με ποια λογικη πηγες με αλλον αφου ο φιλος σου ειναι η ζωη σου, τελειος κλπ? και κυριως με ποια λογικη εκανες ελευθερο σεξ με καποιον που μολις γνωρισες??? τελοσπαντων αυτα ειναι δικα σου θεματα... δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος να μαθεις ποιανου ειναι το παιδι, παρα μονο να γεννηθει και να κανεις dna

F2ETp3.png

καλήμερα!

νομίζω πως όπως και αν έχει καταρχήν πρέπει να μάθεις εσύ ποιος απο τους δύο είναι ο πατέρας του παιδιού.

Αν δεν είναι ο αρραβωνιαστικός σου καλό είναι να ξέρει πως δεν θα μεγαλώσει το δικό του παιδί...είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί αργά ή γρήγορα θα το μάθει..

Έπειτα καλό θα είναι κυρίως το ίδιο σου το παιδί να ξέρει ποιος είναι το πατέρας του.

Vyf0p2.png

Εσύ 'σαι μόνο που μπορείς να μπαίνεις στη σιωπή μου ν' ακούς την κάθε σκέψη μου πριν να στην πει η φωνή μου

καλημερα,να σε ρωτησω οταν λες με τον αλλο δεν πηρες προφυλαξεις εννοεις οτι τελειωσε μεσα σου ή τραβηχτηκε?και απλα εχεις αγχος γιατι δεν εβαλες προφυλακτικο?δεν θα σχολιασω το τι εγινε δεν με αφορα ουτε ειμαι Θεος να σε κρινω,οτι εγινε εγινε αφου το μετανιωσες σημαινει οτι αγαπας και θελεις να εισαι με τον αρραβωνιαστικο σου.για το αν θα του το πεις σκεψου τις συνεπειες...εισαι και εγκυος...εσυ πως θα αντιδρουσες αν σου ελεγε κατι τετοιο?

Διαφημίσεις

Δεν θα σχολιάσω την πράξη σου, εσύ ξέρεις καλύτερα από όλους τα πώς, τα γιατί και τις συνέπειες...

Στη θέση σου θα ρωτούσα το γιατρό ποια θεωρεί ότι είναι η ημερομηνία σύλληψης, έχω διαβάσει εδώ ότι μπορεί να την προσδιορίσει με κάποια εξέταση...Στη συνέχεια θα προχωρούσα σε τεστ DNA...Τη διαδικασία μόνο ο γυναικολόγος σου μπορεί να στην πει γιατί θα πρέπει να πάρουν δείγμα από το έμβρυο..Ή περιμένεις να γεννήσεις, και να το κάνεις τότε...

Θα έκανα οπωσδήποτε εξετάσεις για αφροδίσια, γιατί αν έχεις κολλήσει κάτι από αυτόν τον άγνωστο, μπορεί να περάσει στο έμβρυο αλλά και στον ανυποψίαστο αρραβωνιαστικό που είχε ελεύθερες επαφές μαζί σου...Αυτό ειδικά θα το έκανα ΑΜΕΣΩΣ.

Καλή τύχη...

εχω κανει εξετασεις και δοξα τον θεο δεν εχω τιποτα...τον ρωτησα για την ημερομηνια συλληψης και μου ειπε πως ειναι η τελευταια ημερομηνια περιοδου απο κει την μετρανε....αυτο που λες ειναι ειδικη εξεταση??θα τρελαθω πραγματικα δεν μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου γιατι σκεφτομαι μονο αυτο:(:(

εχω κανει εξετασεις και δοξα τον θεο δεν εχω τιποτα...τον ρωτησα για την ημερομηνια συλληψης και μου ειπε πως ειναι η τελευταια ημερομηνια περιοδου απο κει την μετρανε....αυτο που λες ειναι ειδικη εξεταση??θα τρελαθω πραγματικα δεν μπορω να χαρω την εγκυμοσυνη μου γιατι σκεφτομαι μονο αυτο:(:(

Μπράβο, άρα είστε όλοι υγιείς..Καλό αυτό.

Νομίζω ότι καταλαβαίνει ο γιατρός από τη μέτρηση του εμβρύου;;;;;;;;;;;;;;;Ειλικρινά δεν θυμάμαι, ας μας διαφωτίσει μια μανούλα, εγώ απλά λέω τι έχω διαβάσει σε άλλα ποστ εδώ....

κοριτσια πραγματικα τον αγαπαω παρα πολυ...τον αλλον δεν ηταν αγνωστος τον ηξερα εδω και αρκετο καιρο παντα υπηρχε μια ελξη αλλα τιποτα παραπανω και εκεινο το βραδυ δεν ξερω ουτε εγω πως εγινε αφου μετα εφυγα κατευθειαν και ουτε του μιλησα τοσο το μετανιωσαααααα:(:(:( τωρα μου μιλαει που και που αλλα αποφευγω τοτε ηταν χωρισμενος τωρα μετα απο διαζυγιο ξαναπαντρευτηκε την γυναικα του και εχουν 2 παιδακια,δεν θελω να του μιησω γιατι δεν ξερω κατι αλλα ουτε να χαλασω και το σπιτι του,οπως ουτε και το δικο μου,κοριτσια τραβηχτηκε δεν τελειωσε μεσα μου...θελω να ναοιξει η γη και να με καταπιει:(:(

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα να τα πεις όλα στο γιατρό σου και αυτός θα σε συμβουλέψει πιο σωστά...Μπορεί να σε κατακρίνει, μπορεί να σου πει και γι'άλλες περιπτώσεις ανάλογες, δεν μπορεί να είσαι η μόνη, αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις.

Αν το παιδί είναι του άλλου θα το πεις στον αρραβωνιαστικό σου;;;Με τον άλλο έχετε επαφή;Αν έχετε (εννοώ αν έχεις κρατήσει τηλ. ή διεύθυνση-άσχετο αν δεν έχετε ξαναμιλήσει από τότε) μπορείς να κάνεις με αυτόν το τεστ DNA και βλέπεις από κει και πέρα, ανάλογα με τα αποτελέσματα και την αντίδραση του.

Αν δεν ήσουν έγγυος πως πιστεύεις ότι θα ένιωθες τώρα γι'αυτό που έγινε με τον άλλο?

Νομίζω είναι απίθανο με μια φορά να έπιασες το παιδί του άλλου και όχι σε γόνιμες μέρες, ενώ με τον αρραβωνιαστικό προσπαθούσατε συστηματικά.

Μάλλον εσύ τιμωρείς τον εαυτό σου με αυτές τις σκέψεις και αφού το παιδί είναι καλά και δεν κόλλησες κάτι μόνο εσύ θα υποφέρεις από τις σκέψεις.

Μακάρι να υπάρχει τρόπος να ανακουφιστείς και να μάθεις επίσημα ότι είναι δικό του πριν σε τρελάνουν οι σκέψεις. Δεν αξίζει σε κανένα αυτό.

Πιστεύω είναι απίθανο να είναι του άλλου, αυτοτιμωρείσαι όμως με σκέψεις και ανησυχίες...

Από τον εαυτό του κανείς δύσκολα ξεφεύγει. Εύχομαι καλή τύχη κούκλα μου.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

κοριτσια τραβηχτηκε δεν τελειωσε μεσα μου...θελω να ναοιξει η γη και να με καταπιει:(:(

καλη μου δεν θελω να σου χαιδεψω τ αυτακια,οι μερες που λες οτι πηγες μαζι του θα μπορουσαν να ειναι και επικινδυνες για εγκυμοσυνη,εαν ομως τραβηχτηκε αυτο σημαινει οτι ειναι πολυ δυσκολο να εμεινες εγκυος απ αυτον.με τον αρραβωνιαστικο σου ειχες ελευθερες επαφες εκεινες τις μερες?

δεν θα κρινω την επιλογη σου να απατησεις τον συντροφο σου, γιατι μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλο λογο μη λες. δεν θα το παιξω λοιπον ηθικοδιδασκαλος. θα σου μιλησω σαν μαια που ειμαι. εφοσον εχεις κυκλο 28 ημερων με πρωτη ημερα περιοδου 26-7 οι γονιμες μερες σου ειναι απο την 12η εως την 20η, δηλ. απο 6-8 εώς 14-8. οποτε η επαφη της μιας νυχτας εγινε σε εκτος γονιμων ημερων διαστημα. αν βεβαια οι αμφιβολιες σου παραμενουν οσον αφορα την πατροτητα μετα τον τοκετο κανε ενα τεστ πατροτητας. ευχομαι τα καλυτερα.

lRR9p3.png

κοριτσια τραβηχτηκε δεν τελειωσε μεσα μου...θελω να ναοιξει η γη και να με καταπιει:(:(
μη στεναχωριέσαι βρε κορίτσι μου, σκέψου το μωράκι σου.

Αφού δεν τέλειωσε μέσα είναι τελείως απίθανο.

Το παιδάκι είναι δικό σας, μη το βασανίζεις κι αυτό με σκέψεις :(

κοριτσια πραγματικα τον αγαπαω παρα πολυ...τον αλλον δεν ηταν αγνωστος τον ηξερα εδω και αρκετο καιρο παντα υπηρχε μια ελξη αλλα τιποτα παραπανω και εκεινο το βραδυ δεν ξερω ουτε εγω πως εγινε αφου μετα εφυγα κατευθειαν και ουτε του μιλησα τοσο το μετανιωσαααααα:(:(:( τωρα μου μιλαει που και που αλλα αποφευγω τοτε ηταν χωρισμενος τωρα μετα απο διαζυγιο ξαναπαντρευτηκε την γυναικα του και εχουν 2 παιδακια,δεν θελω να του μιησω γιατι δεν ξερω κατι αλλα ουτε να χαλασω και το σπιτι του,οπως ουτε και το δικο μου,κοριτσια τραβηχτηκε δεν τελειωσε μεσα μου...θελω να ναοιξει η γη και να με καταπιει:(:(

Προφανώς γράφαμε ταυτόχρονα...Γνώμη μου, αφού τον ξέρεις τόσο καλά να κάνεις μαζί του ένα τεστ DNA να σου φύγει η ιδέα, γιατί αλλιώς θα σε βασανίζει μια ζωή η αμφιβολία...

Να σε ρωτήσω κάτι;Έχω την αίσθηση ότι αφού τον ήξερες από καιρό και γενικά όλα αυτά που λες, ότι λίγο το επιδίωξες κι εσύ υποσυνείδητα, και επειδή ξαναπαντρεύτηκε δεν το προχώρησες...Είσαι σίγουρη ότι ο αρραβωνιαστικός σου είναι το άλλο σου μισό, ή απλώς βολεύεσαι μαζί του επειδή σε λατρεύει;;;Με όλο το θάρρος βέβαια...

νομιζω πως παλι θα με βασανιζε το γεγονος,τον αγαπω πολυ πραγματικα,ντρεπομαι πολυ ερχεται και μου χαιδευει την κοιλια και κλαιω και μου λεει συνεχεια αχ αυτες οι ορμονες:(:( που να ξερε πως κλαιω για αλλο λογο:(:( σκεφτηκα να μιλησω στον αλλον για την ανησυχια μου αλλα ειναι ξανα παντρεμενος παντρευτηκε...δεν μου φταει σε τιποτα ουτε η γυναικα του ουτε τα παιδακια του:-(:sad: εχω σχεσιες του στυλ τι κανεις ολα καλα και τετοια τυπικα πραγματα..το σκεφτηκα να μιλησω στον γιατρο μου αλλα ειμαστε επαρχια ο γιατρος ειναι φιλος του αντρα μου και δεν θα ηθελα σε καμμια περιπτωση να μαθει κατι ετσι:?

Διαφημίσεις

εφοσον εχεις κυκλο 28 ημερων με πρωτη ημερα περιοδου 26-7 οι γονιμες μερες σου ειναι απο την 12η εως την 20η, δηλ. απο 6-8 εώς 14-8. οποτε η επαφη της μιας νυχτας εγινε σε εκτος γονιμων ημερων διαστημα.

δεν μας ανεφερε οτι εχει κυκλο 28 ημερων.???εκτος κ αν το λες υποθετικα

Και εγώ το θεωρώ απίθανο. Τόσο πια!!! Απλά οι τύψεις σου είναι μεγάλες. Εγώ στην θέση σου μαλλον θα φοβόμουν να το πω για να μην τον χάσω...Το πόσο θα΄άντεχα άλλο θέμα. Αλλοι χαρακτήρες είναι πιο δυνατοί.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας...με ολο το θαρρος πειτε μου οτι θελετε μου αξιζει οτι και να ακουσω...χριστινακι αν ηθελα να το συνεχισω θα το συνεχιζα μετα απο αυτο και οταν παντρευοταν μοπυ εστελνε μου λειπεις και τετοια μου φτανει μονο να σε βλεπω γιατι εφυγες??γιατι εγω μετα απο αυτο ηρθα και εμεινα μονιμα στο χωριο του αντρα μου...διμμι μακαρι γιατι δεν αντεχω αλλο συνεχεια κλαιω...

κουκλίτσα μου, αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις με αυτό πες του το.

Πες του απλά "δεν κλαίω μόνο από τις ορμόνες, αλλά επειδή έκανα κάτι που μετάνοιωσα"

Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβει μόνος του.

Δεν ξέρω τί είναι καλύτερο για σένα, να λυτρωθείς κι ας σε μισήσει ή να το κρύβεις και να μισείς εσύ τον εαυτό σου?

Πιστεύω και να μάθεις πως το παιδί είναι δικό σας πάλι ίσως να μην ηρεμήσεις.

Τον αγαπάς και μετάνοιωσες...και για την απιστία, άσχετα αν δεν είναι του άλλου.

νομιζω πως παλι θα με βασανιζε το γεγονος,τον αγαπω πολυ πραγματικα,ντρεπομαι πολυ ερχεται και μου χαιδευει την κοιλια και κλαιω και μου λεει συνεχεια αχ αυτες οι ορμονες:(:( που να ξερε πως κλαιω για αλλο λογο:(:( σκεφτηκα να μιλησω στον αλλον για την ανησυχια μου αλλα ειναι ξανα παντρεμενος παντρευτηκε...δεν μου φταει σε τιποτα ουτε η γυναικα του ουτε τα παιδακια του:-(:sad: εχω σχεσιες του στυλ τι κανεις ολα καλα και τετοια τυπικα πραγματα..το σκεφτηκα να μιλησω στον γιατρο μου αλλα ειμαστε επαρχια ο γιατρος ειναι φιλος του αντρα μου και δεν θα ηθελα σε καμμια περιπτωση να μαθει κατι ετσι:?

ΑΜΑΝ!!!! Και επαρχία! Beverly Hills γίνατε!:D

Πέρα από την πλάκα, ξέχνα τον γιατρό...Άρα βουρ στον της μιας βραδιάς που μιλάτε κιόλας, η γυναίκα του δεν χρειάζεται να μάθει τίποτα, παίρνεις δείγμα από αυτόν, πας σε γιατρό Αθήνα, και κάνεις DNA, απλά πράγματα...Βρίσκεις και δικαιολογία στον άντρα σου για το ταξίδι στην Αθήνα και τελειώνουν τα βάσανα σου...Όσο για το κόστος δες μήπως το καλύψει ο άλλος, συνένοχοι είστε άλλωστε στο έγκλημα..Είναι κρίμα να κλαις έτσι έγκυος γυναίκα...

Όπως τα κανες (μετα συγχωρήσεως..) κάνε τώρα μόκο και ξεχασέτο...

Εκτος κι αν ο άλλος δεν ήταν λευκός καυκάσιος και το αποτέλεσμα κάνει μπαμ!

Φιλιά!!!:D

κουκλίτσα μου, αν νομίζεις ότι δεν μπορείς να ζήσεις με αυτό πες του το.

Πες του απλά "δεν κλαίω μόνο από τις ορμόνες, αλλά επειδή έκανα κάτι που μετάνοιωσα"

Τα υπόλοιπα θα τα καταλάβει μόνος του.

Δεν ξέρω τί είναι καλύτερο για σένα, να λυτρωθείς κι ας σε μισήσει ή να το κρύβεις και να μισείς εσύ τον εαυτό σου?

Πιστεύω και να μάθεις πως το παιδί είναι δικό σας πάλι ίσως να μην ηρεμήσεις.

Τον αγαπάς και μετάνοιωσες...και για την απιστία, άσχετα αν δεν είναι του άλλου.

Κι εγώ είμαι υπέρ της αλήθειας στις σχέσεις, αλλά δεν ξέρεις και πόσο αντέχει ο άλλος, ο απατημένος...Καμιά φορά η αλήθεια λυτρώνει αυτόν που το έκανε, αλλά στέλνει τον άλλο στην κόλαση...

Αν είναι έτσι όπως τα λες, ότι ο άλλος τραβήχτηκε ενώ με τον αρραβωνιαστικό σου προσπαθούσατε εντατικά, είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να είναι του άλλου το παιδί!!

Η προσωπική μου γνώμη είναι να μην το ψάξεις καθόλου, να το ξεχάσεις και να πείσεις τον ευατό σου ότι αποκλείεται το παιδί να είναι του άλλου, γιατί αλλιώς είναι σίγουρο ότι θα τρελλαθείς.

Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να ψάξεις είναι τι συμβαίνει σε σένα...γιατί κατά τη γνώμη μου δεν είναι νορμάλ η σκέψη :

αν οντως δεν ειναι του αλλου θα χαλασω την σχεση μου τζαμπα,,:cry::cry: ε/QUOTE]

Το ότι το έκανες μία φορά κάτι σημαίνει όσο και αν θες να το υποβιβάσεις γιατί μεταθέτεις αλλού το πρόβλημα (ποιανού είναι το παιδί). Σκέψου και ξανασκέψου τώρα που είσαι στην αρχή, όχι για την πατρότητα του παιδιού, αλλά για εσένα...

Κι εγώ είμαι υπέρ της αλήθειας στις σχέσεις, αλλά δεν ξέρεις και πόσο αντέχει ο άλλος, ο απατημένος...Καμιά φορά η αλήθεια λυτρώνει αυτόν που το έκανε, αλλά στέλνει τον άλλο στην κόλαση...

έτσι όπως έχει γίνει η κατάσταση πρέπει να τα ζυγίσει και να δεί. Δεν είναι μια απλή απιστία, της στοιχίζει πολύ παραπάνω, αυτό θα έχει αντίκτυπο στο παιδάκι που δε φταίει σε τίποτε.

Οι μεγάλοι δεν είναι αβοήθητοι, το εμβρυάκι όμως?

Τουλάχιστο αν το θέλει να το κρατήσει να το μεγαλώσει σωστά. Και το ψέμα δε βοηθά πουθενά σε αυτό.

Οταν αρχίζεις με ψέμα είναι όλα ψεύτικα μετά. Γνώμη μου.

Θα βοηθούσε πολύ ένας ψυχολόγος νομίζω. Εχει και το ιατρικό απόρρητο.

Αν είναι έτσι όπως τα λες, ότι ο άλλος τραβήχτηκε ενώ με τον αρραβωνιαστικό σου προσπαθούσατε εντατικά, είναι πολύ μικρή η πιθανότητα να είναι του άλλου το παιδί!!

Η προσωπική μου γνώμη είναι να μην το ψάξεις καθόλου, να το ξεχάσεις και να πείσεις τον ευατό σου ότι αποκλείεται το παιδί να είναι του άλλου, γιατί αλλιώς είναι σίγουρο ότι θα τρελλαθείς.

Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να ψάξεις είναι τι συμβαίνει σε σένα...γιατί κατά τη γνώμη μου δεν είναι νορμάλ η σκέψη :

αν οντως δεν ειναι του αλλου θα χαλασω την σχεση μου τζαμπα,,:cry::cry: ε/QUOTE]

Το ότι το έκανες μία φορά κάτι σημαίνει όσο και αν θες να το υποβιβάσεις γιατί μεταθέτεις αλλού το πρόβλημα (ποιανού είναι το παιδί). Σκέψου και ξανασκέψου τώρα που είσαι στην αρχή, όχι για την πατρότητα του παιδιού, αλλά για εσένα...

εχεις δικιο εχω ψαχτει παρα πολυ μεσα μου ολο αυτο τον καιρο...και εχω καταλαβει πως τον αρραβ. τον αγαπω πολυ και πως δεν μπορω να φανταστω την ζωη μου χωρις αυτον...ο αλλος δνε σημαινε τιποτα για μενα γι αυτο και δεν το συνεχισα..σκεφτηκα να του το πω,αλλα δεν θα αντεξει το ξερω θα πληγωθει παρα πολυ και δεν νομιζω να μου το συγχωρεσει,φοβαμαι να το πω δεν θελω να τον χασω ειμαι δυνατη γενικως αλλα σε τετοια θεματα λυγιζω δεν αντεχω :(:( απο την αλλη σκεφτομαι δεν του αξιοζω μετα απο οτι του εκανα αλλα και παλι μου φενεται αδυνατον να του το πω!!στον αλλον εχω σκεφτει να μιλησω αλλα ειναι δειλος και ειμαι σιγουρη πως 40 χρονων αντρας θα πει αποκλειεται και δεν ειναι δικο μου και τετοια εβαλα μια φιλη μου που κανουν πολυ παρεα μια μερα ηταν μεγαλη παρεα και εβαλα να την παει εκει την συζητηση και συζητουσαν τετοια θεματα και οι αποψεις του ηταν απαισιες,επισης ειπε πως αυτος δεν θα ευθυνοταν σε κατι τετοιο αλλα η γυναικα που θα ηταν η πρωτη που θα επρεπε να προσεχει,οποτε τι να μιλησω με αυτον τον ανθρωπο αφου εχει τετοιες αποψεις??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...