Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Περίεργη αντίδραση??

antigoni84

Recommended Posts

Αυτά να τα βλέπουν οι γονείς και να αντιληφθούν κάποια πράγματα και γενικότερα όσοι έχουν την τάση να καταπιέζουν τους γύρω τους!!!Μπράβο σου που δεν χάθηκες στην αντίδραση σου αλλά βγήκες δυνατότερη και καλύτερη από όλο αυτό!:D
σωστόν!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 114
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Antigoni μου με τέτοια πίεση που τραβάει η ξαδέρφη σου από τον στενό της οικογενειακό κύκλο όπου στα 25 έγινε μεσανατολικό ένα τέτοιο περιστατικό μην σας κάνει εντύπωση αν ένα πρωί δεν μαθαίνετε νέα της και σας γυρίσει την πλάτη .... συγγνώμη και όλας αλλά αν είναι τόσο φυσιολογική όπως λες ή θα λαλήσει και θα γεμίσει για μια ζωή φοβίες και ανασφάλειες ή θα σας χαιρετίσει και θα ψάχνεστε για να βρει την ηρεμία της... και κανένα αγοράκι να γουστάρει τα καλύτερα της αυτά χρόνια
έτσι είναι, δυστηχώς ή ευτυχώς.

αχ ωραίες εποχές, κάναμε τρέλες και δε μας χαπάκωναν (!!!), άντε τώρα στα 40 παρά να κάνεις καμμιά τρέλα, σε πάνε μέσα για παρενόχληση του διπλανού που δεν θέλει να ζήσει :lol:

taurine κι γω την εφηβεία στα 20 την πέρασα, σε καταλαβαίνω :rolleyes:

Ανεπανάληπτα χρόνια!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

taurine μου εμείς όμως σαν οικογένεια δεν έχουμε κακή πρόθεση ούτε ζήλια προς θεού

Μαλλον δεν ήθελε να εστιάσεις στη ζήλια αλλά στο πόσο ανακατεύτηκαν στη ζωή της...

έτσι είναι, δυστηχώς ή ευτυχώς.

αχ ωραίες εποχές, κάναμε τρέλες και δε μας χαπάκωναν (!!!), άντε τώρα στα 40 παρά να κάνεις καμμιά τρέλα, σε πάνε μέσα για παρενόχληση του διπλανού που δεν θέλει να ζήσει :lol:

χαχαχαχχα πόσο δίκιο έχεις :D

Διαφημίσεις

Η ξαδέρφη μου,25 ετών και άτομο αρκετά φοβικό μου είπε οτι της συνέβη σήμερα το εξής, έδινε σήματα και μιλούσε με το διπλανό της,ενα νεαρό γύρω στα 20,η εμφάνιση του δεν ήταν του τυπικού" καλού παιδιού"απ οτι μου είπε,ήταν λίγο αλητάκος,μαγκάκος, ενα τέτοιο στυλ. Όταν τελείωσε τις εξετάσεις και εκείνος είχε ήδη βγει γιατί είχε περάσει και ήταν πολύ χαρούμενος,βγαίνοντας έξω τον είδε να ξεπαρκάρει το αμάξι του και τη ρώτησε αν πέρασε και εκείνη του είπε ναι,τη ρώτησε που μένει,ειπε και εκείνη και αυτός της είπε και γω ελα να σε πάω, και εκείνη μπήκε, βέβαια μετά απο λίγο του είπε οτι ξέχασε κάτι και κατέβηκε. Το θέμα είναι οτι έχει θορυβηθεί με το τρόπο που σκέφτηκε,και εμένα μου έκανε εντύπωση,αν είναι δυνατόν να μπει σε ένα ξένο αμάξι,καποιου που δεν τον ήξερε,τον είχε δει μόνο 15 λεπτά στις εξετάσεις,οδηγούσε ενώ δεν είχε δίπλωμα και ήταν και περιθωριακή φυσιογνωμία.Εντελώς αψυχολόγητη κίνηση, με προβλημάτισε δε οτι μου είπε οτι ενώ το μυαλό της της είπε μη το κανεις,ανοιξε και μπήκε.Μήπως θα έπρεπε να πάμε σ ενα ψυχολόγο??

Αν ηταν οταν φλερταρουμε να πηγαινουμε σε ψυχολογο θα ηταν ντιγκα η ειδικοτητα. :D

Στην τελικη φακελωμενο ηταν το παιδι (εξετασεις εδινε οποτε ολα του τα στοιχεια στην διαθεση της)

Φυσιολογικη αντιδραση φλερταρισματος ηταν και ναι μερικες φορες πολλοι εμπιστευονται το ενστικτο τους και μονο στο τι τους βγαζει ο απεναντι. Αχ... τα χουμε ξεχασει λεμεεεεεε. :mrgreen:

Υγ . Η περιγραφη του fistikion για μια ακομα φορα θεϊκη .:D

Σιγουρα ο γυαλος ειναι στραβος.. δεν εξηγειτε αλλοιως!!

Εγώ τώρα είμαι η περίεργη και η φοβιτσιάρα της υπόθεσης?

Λοιπόν, θεωρώ υπερβολική την αντίδρασή σου, Αντιγόνη, που σκέφτηκες ότι χρειάζεται ψυχολόγο και που την τρόμαξες την κοπέλα, αλλά κατά τα άλλα, συμφωνώ στο ότι δεν έπρεπε να μπει στο αυτοκίνητο.

Μην βιαστείτε να με χαρακτηρίσετε ξενέρωτη, please! Εγώ από παιδί, στο χωριό μου αλλά και στο μέρος που παραθερίζαμε, έκανα ωτο-στοπ με τη μαμά μου, με τα αδέρφια μου, με φίλους κλπ κλπ για να πάμε παραλία ή για να κατέβουμε κάπου πιο κεντρικά, αλλά μιλάμε για πολύυυυ αγνές εποχές (δεκαετία του 80). Πλέον, δεν εμπιστεύομαι κανένα άγνωστο. Δεν έχω θέμα αν ο άλλος έχει μαλλιά, σκουλαρίκι, tatoo ή οτιδήποτε, δεν τους θεωρώ πιο επικίνδυνους από τους γραβατωμένους, αλλά ειλικρινά, ούτε σε αμάξι γριάς γυναίκας δεν θα έμπαινα. Δεν ξέρεις τι είναι ο άλλος και τι τρέλλα μπορεί να κουβαλάει! Πρόσφατα, μπήκα στο αμάξι μιας συναδέλφου, με την οποία είμαστε στην ίδια δουλειά εδώ και 5 χρόνια, αλλά είμαι η μόνη που δεν είχα αντιληφθεί ότι είναι κάπως...διαταραγμένη. Ε, η γυναίκα δεν παιζόταν στην οδήγηση, τι να σας πω, αν έδινα το αμάξι στην ανιψούλα μου που είναι 8 χρονών, πιο καλά θα το πήγαινε από την τρελλή, που είναι 50 ετών, μορφωμένη, παντρεμμένη με παιδιά κλπ κλπ

Θα μου πεις "και τι θα γίνει? Δεν θα εμπιστευόμαστε πια κανέναν? Και η κοπέλα η εικοσιπεντάρα η single, πως θα βρει σύντροφο, να μην φλερτάρει, να μην γνωρίσει κάποιον για να πάει για καφεδάκι και ότι ήθελε προκύψει?"

Βρε, να γνωρίσει και να φλερτάρει χίλιες φορές! Μαζί της με τα χίλια! Αλλά, επειδή οι εποχές είναι περίεργες και δεν ξέρουμε τι κρύβει ο καθένας πίσω από μία φαινομενικά άκακη φάτσα, καλύτερα να φλερτάρεις σε..... κάπως πιο προστατευμένο περιβάλλον από αυτό ενός αυτοκινήτου.

Εγώ στη θέση της εν λόγω ξαδέρφης, επειδή ήμουν τολμηρό νειάτο και έπαιρνα πρωτοβουλίες, δεν θα έμπαινα στο αμάξι, αλλά θα ζητούσα το τηλέφωνο του τύπου, να βρεθούμε την επομένη στην πλατεία για καφέ, να δω τι άνθρωπος είναι και να γνωριστούμε σε...ανοιχτό και δημόσιο (άρα προφυλαγμένο) χώρο.

• 2 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Η Ρέα πάντως συμπάσχει με την ξαδέρφη.

Ιδίως τώρα που η κοιλιά είναι τούρλα και ο μόνος που τη βλέπει ως θηλυκό είναι ο σύζυξ...

Της στέλνει από ψυχής τους αγωνιστικούς της χαιρετισμούς. Και μια συμβουλή: οι ευκαρίες δεν υπάρχουν για να πηγαίνουν χαμένες.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

• 1 month later...
Με όλο το θάρρος και αφού ζητάς τη γνώμη μας, αν κάποιος πρέπει να πάει σε ψυχολόγο είναι η μαμά της που της έδωσε βαλεριάνα και εσύ που της έβαλες τις φωνές. Αφήστε την κοπέλα να ζήσει και μη της δημιουργείτε φοβίες.

Δε γνωρίζονται όλοι από γραφείο συνοικεσίων και αφού εγκρίνουν και οι γονείς τον υποψήφιο... υπάρχουν και άνθρωποι που βγαίνουν ραντεβού με αγνώστους! δεν θεωρείται καν εξτριμ σπορ.

ποσο δικιο εχειιιιιιιιις!!Συγγνωμη αντιγονη84 δεν σε ξέρω δεν με ξέρεις αλλά γνωμη μου μαλλον εσυ θέλεις ψυχιατρο το τρελάνατε το κοριτσακι εσυ και η μανα της με τις φοβιες σας...

• 4 εβδομάδες μετά...
πήρα τώρα τηλέφωνο και μου είπε η μαμά της οτι είναι πολύ ταραγμένη και της έδωσε ενα χάπι βαλεριάνας και έχει κλειστεί στο δωμάτιο της,νιώθω λίγο άσχημα γιατί της φώναξα και έβαλε τα κλάματα,όμως φοβήθηκα πολύ.Μου είπε οτι ενω ήταν περιθωριακόφατσα της έβγαλεκάτι καλο,οτι και καλά εχει μπέσα παροτι αλητάκος,ασε που κάπνισε ενα στριφτό εκείνη την ωρα και εγώ της είπα οτι μπορεί να ήταν χασίσι και να τους επιανε η αστυνομία,είμαι και γω υπερβολική!

Εισαι υπερβολικη.....οχι οτι μπαινω στο αμαξι ξενου ειναι και καλο, αλλα δεν ειναι και τραγικο ειδικα για 25 χρονων γυναικα....Δεν ειναι δα και ανηλικο.....εμενα εντυπωση δεν μου κανει οτι μπηκε στο αμαξι, αλλα ο πανικος που επαθε μετα. Αυτο οντως ειναι ανησυχητικο.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...