Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Όταν ο άνδρας συναντάει την πρώην του...

Ηλίανθος3

Recommended Posts

Κορίτσια, ο άντρας της δεν διατηρεί φιλικές σχέσεις με την πρώην του, απλώς τη συνάντησε τυχαία μετά από χρόνια και από βλακεία μάλλον είπε ό,τι είπε...

Κι επειδή κάποιες αναφέρατε την απιστία, αυτό δεν έχει καμία σχέση, μην τρελαθούμε κιόλας!

Θα ήθελα παρόλα αυτά μιας και αναφέρθηκε να σας ρωτήσω: Θα συγχωρούσατε την απιστία, και αν ναι, υπό ποιες προϋποθέσεις, και αν όχι, γιατί;

Έχω φίλες που έλεγαν όχι αλλά τελικά συγχώρησαν...ξανά και ξανά και πάντα αναρωτιόμουν γιατί...

Προσωπικά έχω δηλώσει στον άντρα μου πως αν θέλει να πάει με άλλη, χάρισμα της, και χάρισμα σε όλο τον πλανήτη, εγώ δεν θα τον διεκδικήσω, δεν μου αξίζει τέτοιος άντρας δίπλα μου...και φυσικά ούτε κι αυτός θα δεχόταν ποτέ κάτι τέτοιο από εμένα...Απιστία εγώ θεωρώ το οτιδήποτε, φιλί, χάδι, όχι μόνο επαφή...Εσείς;;;

Κι επειδή πάντα μπαίνει η παράμετρος των παιδιών και το αν θα χαλάσεις το σπίτι σου για κάτι τέτοιο, θα σας πω τι απάντησα σε φίλο που μου έθεσε αυτό το ερώτημα: μπα, και ο ρόλος του πατέρα στο να μην χαλάσει το σπίτι του;γιατί αυτός δεν προσπαθεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων;δεν είναι και δική του ευθύνη απέναντι στα παιδιά του να μην χαλάσει το σπίτι με την απιστία του;γιατί να τα ρίχνουμε πάντα στη γυναίκα;; Και συμφώνησε, και μου λέει, ναι δεν το είχα σκεφτεί αυτό, έχεις δίκιο!;)

Θα με ενδιέφερε πολύ να ακούσω τις απόψεις σας, αν και μακριά από μας εύχομαι :D!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 231
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω πιστευω οτι κατα 95% οι γυναικες συγχωρουν την απιστια οσο και αν υποστηριζουν το αντιθετο.

Και εγω μαλλον θα τον συγχωρουσα γιατι ειναι ενας καλος συζυγος ολα τα χρονια, ενας καλος ανθρωπος και ενας καλός πατερας.

Οι παραμετροι που θα επαιζαν ρολο ειναι πολλοι..... αν ειχε σχεση, αν ηταν μια βραδυα, ποσο καιρο, τη γενικοτερη σταση του.

Και παλι βεβαια θα ηθελε πολυ δουλεια απο την πλευρα μου για να τον συγχωρουσα αλλα θα εκανα προσπαθεια.

Επισης, απιστια και εγω θεωρω οτιηποτε, ακομη και ενα χαδι.

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

δε θα συγχωρούσα την απιστία ποτέ και για κανενα λόγο.και συμφωνώ με το οτι πέφτει το βάρος στη γυναίκα να "κρατησει το σπιτι της " .αυτός που απιστεί γιατί δεν το σκεφτόταν νωρίτερα και τον κόφτει αφού κανει την κουτσουκέλα οτι θα διαλυθεί το σπίτι του?

δε θα συγχωρούσα την απιστία γιατί θα ηταν ελλειψη σεβασμού,αδιαφορία για τα συναισθήματά μου.Και τι παραδειγμα θα ηταν αυτό για τα παιδιά μου? Εκτός του οτι αν το μαθαιναν θα ειχαν τυψεις και οτι αυτά φταινε(η μαμα μενει με τον μπαμπα εξαιτίας μας και ειναι δυστυχισμένη),δε θα ηθελα να εχουν αυτό σαν πρότυπο μιας καλής και ειλικρινούς σχέσης. Γιατί δεν είναι.

Κατω απο προυποθέσεις θα ανεχόμουν και εγώ την απιστία του, γιατί για να τον συγχωρήσω δεν υπάρχει περίπτωση... Αν ήταν μιας βραδιάς, αν έγινε εν βρασμώ λόγω σοβαρου τσακωμού ανάμεσά μας, αν ερχόταν μετά και με θερμοπαρακαλούσε να τον συγχωρήσω...

Βέβαια η αλήθεια έιναι οτι μετά χάνεται η εμπιστοσύνη ανάμεσα στο ζευγάρι, επικρατεί καχυποψία και θεωρώ οτι κάθε φορά που θα ερχόμαστε σε σεξουαλική επαφή, θα θυμάμαι τη κουτσουκέλα του και θα εκνευρίζομαι... Οπότε καλύτερα μη τολμήσει... και αν το κάνει τουλάχιστον μη μάθω ποτέ τίποτα!

Διαφημίσεις

και θεωρώ οτι κάθε φορά που θα ερχόμαστε σε σεξουαλική επαφή, θα θυμάμαι τη κουτσουκέλα του και θα εκνευρίζομαι... Οπότε καλύτερα μη τολμήσει... και αν το κάνει τουλάχιστον μη μάθω ποτέ τίποτα!

Αυτό ακριβώς είναι που με εκνευρίζει και με τρομάζει κι εμένα σε ενδεχόμενη απιστία (έξω και μακρυά... :lol: )... είμαι σίγουρη ότι θα το σκέφτομαι σε κάθε επαφή μας μετά και θα πληγώνομαι... μπρρρρ....

:? :? :?

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Εντάξει βρε παιδιά, μεσα στην ζωή είναι όλα!Συμβαίνουν αυτά-δεν σημαίνει ότι την απάτησε κι όλας-μην ξεχνάμε ότι οι άντρες ζητούν συχνά επιβεβαίωση κι ίσως να ήταν κι αυτός ένας τρόπος να επιβεβαιώσει τον αντρισμό του και να δείξει στον εαυτό του ότι ΄΄μετράει΄΄ ακόμη.Κι εμείς οι ίδιες αν συναντούσαμε έναν πρώην μας δεν θα του μιλάγαμε;

Θα ήθελα παρόλα αυτά μιας και αναφέρθηκε να σας ρωτήσω: Θα συγχωρούσατε την απιστία, και αν ναι, υπό ποιες προϋποθέσεις, και αν όχι, γιατί;!

Είμαι πολύ εγωίστρια για να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να έχω δίπλα μου κάποιον που με έριξε τόσο χαμηλα ΚΑΙ να τον συγχωρήσω...γιατί πολύ απλά δεν συγχωρώ εύκολα...Είπαμε κανείς δεν είναι τέλειος!

Είμαι πολύ εγωίστρια για να κάνω κάτι τέτοιο. Δεν μπορώ να έχω δίπλα μου κάποιον που με έριξε τόσο χαμηλα ΚΑΙ να τον συγχωρήσω...γιατί πολύ απλά δεν συγχωρώ εύκολα...Είπαμε κανείς δεν είναι τέλειος!

Δεν είναι θέμα εγωισμού...είναι μάλλον θέμα εξυπνάδας......

Ένας επιρρεπής χαρακτήρας θα το ξανακάνει σίγουρα......

Δεν πιστεύω ότι η απιστία γίνεται επειδή ας πούμε κάποιος έχει προβλήματα με το σύντροφό του....γίνεται γιατί έχει προβλήματα δικά του... (ή κάνα βίτσιο περίεργο, ή προβλήματα χαρακτήρα (ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση κ.α.)......

Ένας άνθρωπος με βίτσια ή τέτοια προβλήματα στο χαρακτήρα δεν κάνει για γάμο.....οπότε τι να τον κάνεις?

δε θα συγχωρούσα την απιστία ποτέ και για κανενα λόγο.και συμφωνώ με το οτι πέφτει το βάρος στη γυναίκα να "κρατησει το σπιτι της " .αυτός που απιστεί γιατί δεν το σκεφτόταν νωρίτερα και τον κόφτει αφού κανει την κουτσουκέλα οτι θα διαλυθεί το σπίτι του?

δε θα συγχωρούσα την απιστία γιατί θα ηταν ελλειψη σεβασμού,αδιαφορία για τα συναισθήματά μου.Και τι παραδειγμα θα ηταν αυτό για τα παιδιά μου? Εκτός του οτι αν το μαθαιναν θα ειχαν τυψεις και οτι αυτά φταινε(η μαμα μενει με τον μπαμπα εξαιτίας μας και ειναι δυστυχισμένη),δε θα ηθελα να εχουν αυτό σαν πρότυπο μιας καλής και ειλικρινούς σχέσης. Γιατί δεν είναι.

με εκφράζεις Totzo.

Σε εκείνον έχω πεί ότι δε θα τη συγχωρούσα ποτέ την απιστία.

Ωστόσο αν μου συμβεί, και εύχομαι να το μάθω γιατί ούτε το δούλεμα ανέχομαι και τις ψεύτικες σχέσεις, τότε θα το σκεφτώ πολύ καλά πρίν χωρίσω.

Οικογένεια με παιδί δεν διαλύεται εξίσου εύκολα με οικογένεια χωρίς παιδί για μένα.

Βέβαια δεν βγάζω και τον εαυτό μου απέξω, μπορεί εγώ να απιστίσω.

Γενικά την απιστία την βαφτίζω τελείως απαγορευμένη γιατί τη θεωρώ καταστροφική, όπως τα ναρκωτικά.

Ξέρεις ότι υπάρχουν, θα ήθελες να δοκιμάσεις να δείς πως είναι, μπορεί να σε σκοτώσουν, κι αν όχι θα σε βασανίσουν σίγουρα για να απεξαρτηθείς. Μια άπιστος, πάντα άπιστος. Αυτά τα τσακώνομαι και απιστώ και είχα μεθύσει κτλ είναι ό,τι να'ναι.

Η' δεν απιστείς ποτέ ή απιστείς και ακυρώνεις και τον ίδιο σου τον εαυτό και την επιλογή σου (τον σύντροφο σου).

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Διαφημίσεις

Δεν είναι θέμα εγωισμού...είναι μάλλον θέμα εξυπνάδας......

Ένας επιρρεπής χαρακτήρας θα το ξανακάνει σίγουρα......

Δεν πιστεύω ότι η απιστία γίνεται επειδή ας πούμε κάποιος έχει προβλήματα με το σύντροφό του....γίνεται γιατί έχει προβλήματα δικά του... (ή κάνα βίτσιο περίεργο, ή προβλήματα χαρακτήρα (ανασφάλεια, χαμηλή αυτοεκτίμηση κ.α.)......

Ένας άνθρωπος με βίτσια ή τέτοια προβλήματα στο χαρακτήρα δεν κάνει για γάμο.....οπότε τι να τον κάνεις?

Ακριβώς...δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου καταπιεσμένη, να ξέρω ότι έκανε απιστία και να περιμένω πότε θα το ξανακάνει...να ψάχνω κάθε κίνηση κάθε ματιά μήπως και προλάβω κάτι...δεν μπορώ ειλικρινά..

Εμ κερατού εμ καταπιεσμένη και φοβισμένη μια ζωή...?? Δε λέει!

Eγώ δεν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω και να ήθελα.

Είναι θέμα χαρακτήρα. Θα σήμαινε ότι η σχέση μου έλαβε τέλος.

ΟΜΩΣ επειδή στη ζωή μου πολλά έχω πει και δεν τα τήρησα στην πορεία

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ποτέ ξανά...........................

Επιπλέον ότι κορόιδευα το έχω κάνει. Δυστυχώς :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Eγώ δεν θα μπορούσα να τη συγχωρέσω και να ήθελα.

Είναι θέμα χαρακτήρα. Θα σήμαινε ότι η σχέση μου έλαβε τέλος.

ΟΜΩΣ επειδή στη ζωή μου πολλά έχω πει και δεν τα τήρησα στην πορεία

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΠΟΤΕ ποτέ ξανά...........................

Επιπλέον ότι κορόιδευα το έχω κάνει. Δυστυχώς :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Συμφωνώ απόλυτα. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. Επίσης αναρωτιέμαι, όλες εσείς που λέτε ότι δεν θα συγχωρούσατε/ανεχόσασταν την απιστία, πόσο σίγουρες είστε ότι δεν έχετε φάει κέρατο ποτέ;

Εγώ πάλι θα προτιμούσα να μην το μάθω, αν ήταν απλά για απιστία μιας νύχτας. Άλλο να'χει σχέση ο άντρας σου (οπότε ναι, νιώθεις και πολύ μ@λ@κ@ς) κι άλλο να πάει μια φορά (άντε και δύο) πχ να ξεχαρμανιάσει. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι φίλοι (άντρες) που ταξιδεύουν συχνά λόγω δουλειάς, συχνά πυκνά παίρνουν συνοδό στο ξενοδοχείο, if you know what I mean. Παντρεμένοι όλοι ε; Και μη μου πείτε ότι αυτό δεν είναι απιστία. Γιατί δλδ, επειδή την πληρώνει;

Συμφωνώ απόλυτα. Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μην πεις. Επίσης αναρωτιέμαι, όλες εσείς που λέτε ότι δεν θα συγχωρούσατε/ανεχόσασταν την απιστία, πόσο σίγουρες είστε ότι δεν έχετε φάει κέρατο ποτέ;

Εγώ πάλι θα προτιμούσα να μην το μάθω, αν ήταν απλά για απιστία μιας νύχτας. Άλλο να'χει σχέση ο άντρας σου (οπότε ναι, νιώθεις και πολύ μ@λ@κ@ς) κι άλλο να πάει μια φορά (άντε και δύο) πχ να ξεχαρμανιάσει. Μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι φίλοι (άντρες) που ταξιδεύουν συχνά λόγω δουλειάς, συχνά πυκνά παίρνουν συνοδό στο ξενοδοχείο, if you know what I mean. Παντρεμένοι όλοι ε; Και μη μου πείτε ότι αυτό δεν είναι απιστία. Γιατί δλδ, επειδή την πληρώνει;

τι σχεση εχει το να εχεις φαει κερατο και να μην το ξερεις, με το να το ξερεις και να επιλεγεις αν θα το συγχωρησεις ή όχι.

στην πρωτη περίπτωση,χαίρω πολύ δε μπορείς να κανεις τίποτα.

κοίταξε εγώ το εχω ξεκαθαρίσει στον δικό μου από την αρχή της σχεσης μας,οτι ετσι και απιστησει,εγώ εχω φύγει.αυτή ηταν η προειδοποίησή του.

δεν θα υπάρξει 2η .το ξερει. απαξ και το κανει και το μαθω, τελειωσε.

και ας εχω και παιδια μαζί του.τα παιδιά θελουν ευτυχισμενες οικογένειες,οχι οικογενειες που βασίζονται σε ψέμματα και απάτες..

Διαφημίσεις

Αφώνου και αλάλου γωνία....:shock:

Δηλαδή προτιμάς να ζεις μέσα στο ψέμα (να μην το μάθεις)..και να το ξέρουν οι άλλοι (όπως εσύ ξέρεις για τους συναδέλφους σου)...?

Επίσης... αν ο άντρας σου πάει μια (άντε και δύο:shock:) φορες με άλλη για να ξεχαρμανιάσει το θεωρεις λογικό?

Τέλος δε νομίζω κανεις να σου έλεγε ότι αν τις πληρώνουν δεν είναι απιστία.

'Αφωνη πραγματικά...

και ας εχω και παιδια μαζί του.τα παιδιά θελουν ευτυχισμενες οικογένειες,οχι οικογενειες που βασίζονται σε ψέμματα και απάτες..

1000 like!

Άλλο να'χει σχέση ο άντρας σου (οπότε ναι, νιώθεις και πολύ μ@λ@κ@ς) κι άλλο να πάει μια φορά (άντε και δύο) πχ να ξεχαρμανιάσει.

Και γιατί δηλαδή το ξεχαρμάνιασμα πρέπει να γίνει με άλλη??? :shock::shock::shock:

Εκτός αν εσύ τον έχεις κανένα χρόνο στη χαρμάνα οπότε αλλάζει. Αλλά σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση δεν καταλαβαίνω πραγματικά με ποιό σκεπτικό τον δικαιολογείς!!

Evolve or Dissolve

Μάταιοι είναι οι αγώνες που δεν δόθηκαν ποτέ.

Δηλαδή προτιμάς να ζεις μέσα στο ψέμα (να μην το μάθεις)..και να το ξέρουν οι άλλοι (όπως εσύ ξέρεις για τους συναδέλφους σου)...?

Επίσης... αν ο άντρας σου πάει μια (άντε και δύο:shock:) φορες με άλλη για να ξεχαρμανιάσει το θεωρεις λογικό?

'Αφωνη πραγματικά...

Να συμπληρώσω ότι τίποτα δε μένει κρυφό........ αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη....

Καλά newbie G, έχεις τέτοιους φίλους και σου συζητάνε και τις ανωμαλίες τους?

Κι εσύ τους χτυπάς την πλάτη και τους λες μπράβο?

Ολες οι παροιμιες ειναι σοφες......"εξω απο τον χορο, πολλα τραγουδια λες". Αν θα τυχει σε εμας κατι τετοιο δεν ξερω τι θα γινει.

Πολυ ανετες το παιζουμε ολες , και δεν ειναι ετσι τα πραγματα και δεν καταλαβα........οπως σεβομαι εγω τον συντροφο μου και την οικογενεια μου ετσι πρεπει να με σεβαστει κι αυτος.Αν θελεις να γυρνας απο δω και απο κει και δεν σε καλυπτει ο συντροφος σου.........ωρα σου καλη.Δηλαδη τι εννοια εχει ο γαμος και η οικογενεια ?

Το ξαναλεω .....τα εχουμε ισοπεδωσει ολα ..........

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Ετσι ειμαι κι εγω...δυστυχως δυσκολα ξεχναω.Αν μου κανεις τη στραβη μπηκες black list επιτοπου.Ακομα και στις φιλιες μου ειμαι εσι...οτα νιωσω οτι ο αλλος με προδισει με τον οποιονδηποτε τροπο...το καπελακι μου και σε αλλη παραλια.

Μα υπάρχει χειρότερο από το να σε προδώσει ο άνθρωπός σου?

Απλά δείχνει ότι ποτέ δεν ήταν ανθρωπός σου.....

Να μένεις σε συμβατικό γάμο είναι σα να υποκρίνεσαι ότι ζεις........ο γάμος αν δεν είναι σωστός καλύτερα να μην υπάρχει.

Γάμος για τα μάτια του κόσμου θα έπεφτε πολύ στα δικά μου μάτια και δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου....όπως είπα και παραπάνω όποιος απατάει είναι γενικότερα προβληματικός τύπος...και άνθρωπος που δεν μπορεί να αγαπήσει γενικότερα..

Αυτοί οι φίλοι π.χ. που διαβάσαμε παραπάνω οι παντρεμένοι με το πληρωμένο σεξ, πόσο φυσιολογικοί σας κάνουν?

Λέτε να μπορούν να αγαπήσουν?

Κοπέλα μου τώρα διαβασα όλη την ιστορία.

Ολα αυτά τα έχω περάσει Τα ΙΔΙΑ!!! αλλά με μια μεγάλη διαφορά!!ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΑΜΟ!! Βασικό.

Είχα ακριβώς τα ίδια προβλήματα για 2 χρόνια τσιλιμπουρδίσματα με την πρωην.

Εμένα με γούσταρε βέβαια αλλά με την άλλη ήταν 10 χρονια πριν και τον είχε αφήσει αυτή.Μόλις αυτή εμαθε οτι ο δικός μου έκανε άλλη σχεση.τρελάθηκε, και ενω τα ειχε με αλλον, επεζε και με τον δικό μου.

Και τσακονόμουν, κ το κινητο είδα κ του το είπα για να μην με περναει για τρελη, και χαμος γινότανε, αλλά ήταν έντονο το ερωτικό και από μέν ακ από εκείνον και πάλι μαζι ήμασταν. Τελικά κατάφερα να τον κάνω να το παραδεχτει....πήρα όλες μου τις δυναμεις και έκανα μια πολυ ωραία ξεκάθαρη σιζύτηση. Του μιλησα πολύ ειληκρινα, χωρίς φαμφάρες(οι άντρες όλα αυτά τα λένε υπερβολές και βγένουν από πάνω...).

Και του δήλωσα ότι χωρίζουμε και τον συμβούλεψα να παέι να την βρει, ελέυθερος από εμενα και να παραδεχτει πρώτα στον εαυτό του το τι νιώθει.

Ετσι κι εγινε .

Μετα από 5 μέρες (εγω ήμουν νεκρή τότε) γυρισε αποκληστικά και εκτοτε δεν ειχα κανένα προβλημα....

Τωρα με τη δική σου περίπτωση είναι πρόβλημα με τα παιδια!!

Αλλα νομίζω ότι αν το δεις καλα καλά, κατα βάση τα αγοράκια μας έχουν την ίδια ανασφαλεια.

Θέλουν την επιβεβαιωση και φλερτάρουν εκεί που μπορούν και νιωθουν σιγουριά.

Όλα αυτά που της είπε έιναι γιατί ήθελε να την φλερτάρει, κ να της δίξει ότι για μένα είσαι πολύ σιμαντικός ανθρωπος και να...σου λέω τόσα πράγματα δικά μου....έλα πεσ μου κι εσύ!!

Η άλλη μου κάνει πολύ υπερ άνω και καλά ...αλλά κι αυτή γούστραρε κα τον ερέθιζε με το να του λέει ότι θέλει νακάνει τατού!!

σΚΈΨΟΥ αυτά που σου έιπα για μένα. Δες αν σου κάνουν... Πάρε τις δυνάμεις σου. Ασχολήσου λίγο με τον ευατόσ ου(χωρίς να τον ερεθίζεις).Δίξε ανώτερη, αλλά όχι επειδη τα καταπίνεις αλλά επειδή θέλεις να σκεφτείς... πάρε λίγο απόσταση. Βγήτε μόνοι σας( να σεδει σε ένα άλλο περιβάλλον), Γίνε μια κούκλα !!!και μετά βάλε του ςπεριορισμους σου και τους όρους σου.

Πες σου (χωρ΄θς φωνές το τονίζω) τι θα ανεχτεις από εδω κα πέρα και τι όχι.

Πές του ότι δεν έχει μόνο αυτός ανάγκη να τον διεκδικήσουν αλλά κι εσύ!!

Ευχομαι όλα να πάνε καλά!!

Πεσ μου τα νέα σου!!

επειδη και στον δικο μου εργασιακο χωρο γινεται ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ απο το κερατο (όχι όχι....δεν χτυπαμε πλατες....ψαχνουμε για τα δικα μας κερατα!!), και εγω πιστευω σαν τη φιλη παραπανω οτι μπορει να συμβει σε ολες.

Αλλα και αυτο το απολυτο που διαβαζω εδω μεσα μου θυμιζει τα νειατα μου. Που πηγαινε η γυναικα στην τουαλετα και ο αλλος στην επεφτε εν ψυχρω. Και εβγαινε η κοπελα και ολα μελι γαλα....

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Μα υπάρχει χειρότερο από το να σε προδώσει ο άνθρωπός σου?

Απλά δείχνει ότι ποτέ δεν ήταν ανθρωπός σου.....

Να μένεις σε συμβατικό γάμο είναι σα να υποκρίνεσαι ότι ζεις........ο γάμος αν δεν είναι σωστός καλύτερα να μην υπάρχει.

Γάμος για τα μάτια του κόσμου θα έπεφτε πολύ στα δικά μου μάτια και δεν θα το επέτρεπα στον εαυτό μου....όπως είπα και παραπάνω όποιος απατάει είναι γενικότερα προβληματικός τύπος...και άνθρωπος που δεν μπορεί να αγαπήσει γενικότερα..

Αυτοί οι φίλοι π.χ. που διαβάσαμε παραπάνω οι παντρεμένοι με το πληρωμένο σεξ, πόσο φυσιολογικοί σας κάνουν?

Λέτε να μπορούν να αγαπήσουν?

Χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που σκέφτονται σαν κι εμένα γιατί με αυτά που ακούω, οχι μονό εδώ μέσα...έχω τρελαθει...

Εχει επικρατήσει η φαλοκρατικότατη άποψη ότι αν κάνει μια φορά ο άντρας κουτσουκέλα δεν μετράει (γιατί δεν ένιωθε τίποτα, λεμε τώρα, οπότε δεν σε ενδιαφέρει το θέμα). Και αν διαλυθει ο γάμος και τα παιδιά μεγαλώσουν με τον ένα γονιό, φταίει η γυναίκα που δεν έκανε τα στραβά μάτια...

Αυτά τα έκαναν οι γιαγιάδες μας και καταφέραμε να ξαναγυρίσουμε σε εκείνες τις απόψεις δυστυχώς.

Να συμπληρώσω ότι τίποτα δε μένει κρυφό........ αγαπάει ο θεός τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη....

Καλά newbie G, έχεις τέτοιους φίλους και σου συζητάνε και τις ανωμαλίες τους?

Κι εσύ τους χτυπάς την πλάτη και τους λες μπράβο?

Δεν είναι φίλοι ακριβώς. Απλά έχει τύχει στο παρελθον ν' ακούσω συζητήσεις αντρών και να λένε για τις "υπηρεσίες" των ξενοδοχείων. Πάντα έκανα παρέα με άντρες πολυ πριν παντρευτώ. Μπράβο δεν θα έλεγα σε καμία περίπτωση, αλλά δεν θα τους νουθετήσω κιόλας. Δεν τους έχω παντρευτεί. Πρόβλημά τους τι κάνει ο καθένας τους. Ούτε τις γυναίκες τους έχω φίλες, οποτε δε με νοιάζει κιόλας τι κάνει ο καθένας στο σπίτι του. Απλά λέω, επειδή το σενάριο το έχω δει να παίζει αρκετά, ε δεν μπορεί όλα αυτά να είναι μόνο έξω απ' το σπίτι μας. Μπορεί να είναι και πιο κοντά απ' ότι νομίζουμε. Και μίλησα για άντρες που κάνουν επαγγελματικά ταξίδια συχνά κι έχουν την ευκαιρία να την κάνουν την κουτσουκέλα πολύ άνετα.

'Αφωνη πραγματικά...

Όχι δεν θέλω να ζω μέσα στο ψέμα. Ψέμα θα ήταν να έχει παράλληλη σχέση ή να με κερατώνει συστηματικά. Αλλά ΑΝ (λέω αν) μια φορά πήγε με άλλη και μετάνιωσε και η σχέση μας δεν έχει προβλήματα, δεν θα ήθελα να το μάθω εφόσον έχει μετανιωσει και θέλει να συνεχίσουμε μαζί. Γιατί αν το μάθω, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συνεχίσω μετά. Αλλά δεν μπορώ να μιλάω υποθετικά και να λέω ότι αν το μάθαινα, δεν θα μπορούσα να τον συγχωρέσω και θα τον χώριζα. Δεν θέλω να βάλω τον εαυτό μου σε υποθετική κατάσταση. Γιατί όντως έξω απ' το χορό πολλά τραγούδια λέμε. Γιατί το έχουμε δει να συμβαίνει και να τους συγχωρούνε και να μη χωρίζουν τελικά. Πείτε μου, πόσο καλύτερο είναι αυτό για τη σχέση; Αν όντως λοιπόν έχει μετανιώσει ο άλλος, ε προτιμώ να μην το μάθω, από το να το μάθω και να πρέπει να κάνω τη στρουθοκάμηλο μετά. Αυτό είπα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...