Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Όταν ο άνδρας συναντάει την πρώην του...

Ηλίανθος3

Recommended Posts

Είμαι νέο μέλος και ενθουσιάστηκα με το φόρουμ. Είναι πολύ ενημερωμένο.

Θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω αυτό που με προβληματίζει τις τελευταίες μέρες.

Θα ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας μια που μου αρέσει να είμαι δίκαιος άνθρωπος.

Την προηγούμενη Κυριακή ο άνδρας μου πήρε τα παιδιά μας και πήγαν να δουν τον πεθερό και την πεθερά μου, με τους οποίους δεν έχουμε και τις πιο αγαθές σχέσεις.

Ξαφνικά ενώ έλειπαν χτύπησε το κινητό μου. Με είχε πάρει ο άνδρας μου τηλέφωνο κατά λάθος. Του μιλούσα δεν απαντούσε, τότε κατάλαβα ότι ήταν λάθος. Πριν το κλείσω ακούω μια γυναικεία φωνή.

Το κρατάω ανοιχτό και καταλαβαίνω από αυτά που έλεγαν ότι ήταν η πρώην αρραβωνιαστικιά του :shock:. Με λίγα λόγια έμειναν εκεί (στις κούνιες από ότι κατάλαβα) να συζητάνε για 1 ολόκληρη ώρα.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο άνδρας μου της είπε ΟΛΑ τα οικογενειακά μας ακόμα πόσα παίρνουμε, τι δάνεια πληρώνουμε και ότι αφορά τη σεξουαλική μας ζωή. Εκείνη βέβαια δεν του είπε τίποτα για κείνη.

Πήραν τηλέφωνο παλιά τους γνωστή και της είπε ο άνδρας μου, ε αφού της έχω αδυναμία τι να κάνω; Τα παιδιά τα φύλαγαν τα πεθερικά μου όσο εκείνοι μιλούσαν. Χωρίζοντας ο άνδρας μου της πρότεινε να πάνε ένα πρωινό στην πεθερά μου για να πιούνε καφέ. Και η πεθερά μου είπε να έρθετε να έρθετε.:confused:

Η αντίδρασή μου ήταν πολύ άσχημη. Αφού γλύτωσα το εγκεφαλικό με πίεση 18! Ναι μετρήθηκα…. Πήρα τηλέφωνο την πεθερά μου και τη ρώτησα που πήγαν, μου είπε στις κούνιες και με ποιον της λέω ήταν ο Γ. μου λέει με κανέναν. Είσαι της λέω σίγουρη ναι ναι απαντάει. Καλά λέω δεν ντρέπεσαι να λες ψέματα; Δεν ξέρω λέει εγώ ήμουν σπίτι και μαγείρευα. Της την είπα κάπως άσχημα.

Με τον άνδρα μου τσακωθήκαμε αλλά εκείνος έχει βγει από πάνω ότι είμαι λέει υπερβολική και τι έγινε που συναντήθηκε με την πρώην του και τι έγινε αν πίνανε και καφέ κτλ κτλ.

Πείτε μου σας παρακαλώ. Είμαι υπερβολική, παράλογη, μήπως πρέπει να ζητήσω συγνώμη που φώναξα και αναστάτωσα τον άνδρα μου και την οικογένειά του;

Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;

Διαφημίσεις

• Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Συγνώμη..συναντήθηκε με την πρώην "τυχαία" (μεχρι εδώ μπορεί και να ζούσε...)...

Μιλούσαν 1 ώρα, της είπε τα σωψυχά του, είπε ότι της έχει αδυναμία και ζει ακομά???

Εγώ θα είχα βάλει το κλειδί πίσω από την πόρτα.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Να προσθέσω ότι η πρώην που ήταν αρρωβανιασμένη μένει μόνιμα στα Τρίκαλα με τον άνδρα της και το παιδί της.

Εμείς μένουμε Αθήνα όπου έγινε και η συνάντηση.

Τον κατηγόρησα ότι είχε ραντεβού αλλά εκείνος είπε ότι είχε έρθει για δουλειές. Το πατρικό της σπίτι είναι σχετικά κοντά από τις κούνιες, όχι ότι φαίνονται κιόλας.

Αχ με φορτώνετε πιο πολύ αλλά πρέπει να μου ανοίξουν τα μάτια μου φαίνεται...

Πω πω μεγάλη χοντράδα αυτό που έκανε ο άντρας σου γλυκιά μου....Είχες κάθε δίκιο που φώναξες, ακούς εκεί να σε εκθέσει έτσι...Μια αδιάκριτη ερώτηση: είναι εντάξει η ερωτική σας ζωή, γιατί αν τον απορρίπτεις εκεί για χ λόγους μπορεί αυτό να τον έσπρωξε στο να το συζητήσει...εννοείται δεν του δίνω δίκιο, απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι τον οδήγησε σε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά...Επίσης, εγώ θα έψαχνα το κινητό του όταν θα ήταν στο μπάνιο, για να δω αν επικοινωνούν γενικά. Α, και θα έπαιρνα τηλέφωνο την πεθερά (αφού απ'ότι κατάλαβα δεν σε υποστηρίζει/θέλει) και θα της έλεγα ότι αν θέλει να συνεχίσει να βλέπει τα εγγόνια της ή να έχει διαζευγμένο γιο και εγγόνια του ΣΚ να μην τον καλύπτει!

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

Διαφημίσεις

Βασικά είναι πολύ γκαντέμης... μα να κλείσει ραντεβού, να πει τα σώψυχά του κι εκείνη την ώρα να πατηθεί το κινητό και να τα ακούσει όλα η γυναίκα του? χαχαχα συγγνώμη που μου φαίνεται αστείο, αλλά αν το δεις λιγο με ψυχραιμία είναι όντως αστείο!

Βρε κορίτσι μου είσαι σίγουρη πως ήταν πονηρό το ραντεβού και δεν ήταν τυχαία συνάντηση? Σου'χει δώσει ποτέ δικαιώματα ο άντρας σου να μην τον εμπιστεύεσαι? Καλά την πεθερά άστην απ'έξω, αυτές είναι στον κόσμο τους.

Πω πω μεγάλη χοντράδα αυτό που έκανε ο άντρας σου γλυκιά μου....Είχες κάθε δίκιο που φώναξες, ακούς εκεί να σε εκθέσει έτσι...Μια αδιάκριτη ερώτηση: είναι εντάξει η ερωτική σας ζωή, γιατί αν τον απορρίπτεις εκεί για χ λόγους μπορεί αυτό να τον έσπρωξε στο να το συζητήσει...εννοείται δεν του δίνω δίκιο, απλώς προσπαθώ να καταλάβω τι τον οδήγησε σε αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά...Επίσης, εγώ θα έψαχνα το κινητό του όταν θα ήταν στο μπάνιο, για να δω αν επικοινωνούν γενικά. Α, και θα έπαιρνα τηλέφωνο την πεθερά (αφού απ'ότι κατάλαβα δεν σε υποστηρίζει/θέλει) και θα της έλεγα ότι αν θέλει να συνεχίσει να βλέπει τα εγγόνια της ή να έχει διαζευγμένο γιο και εγγόνια του ΣΚ να μην τον καλύπτει!

Στην ερωτική μας ζωή είμαστε μια χαρά απλά έχουμε 3 μικρά παιδιά και πολλές φορές δεν μπορούμε να συνεβρεθούμε εκ των πραγμάτων.

Η δικαιολογία του ήταν/είναι ότι είχαν να βρεθούν από το 2004 (θυμάται και από πότε...) και ότι έχουν χωρίσει εδώ και 15 χρόνια.

Εμένα όμως δεν με καλύπτει καθόλου ως δικαιολόγία.

Βασικά είναι πολύ γκαντέμης... μα να κλείσει ραντεβού, να πει τα σώψυχά του κι εκείνη την ώρα να πατηθεί το κινητό και να τα ακούσει όλα η γυναίκα του? χαχαχα συγγνώμη που μου φαίνεται αστείο, αλλά αν το δεις λιγο με ψυχραιμία είναι όντως αστείο!

Βρε κορίτσι μου είσαι σίγουρη πως ήταν πονηρό το ραντεβού και δεν ήταν τυχαία συνάντηση? Σου'χει δώσει ποτέ δικαιώματα ο άντρας σου να μην τον εμπιστεύεσαι? Καλά την πεθερά άστην απ'έξω, αυτές είναι στον κόσμο τους.

Δεν είμαι πραγματικά σίγουρη αν ήταν τυχαία η συνάντηση.

Να έρθει για λίγες μέρες, να πάει ο άνδρας μου τα παιδιά στη πεθερά που έχει να τα πάει κανένα χρόνο. Δεν ξέρω....

Πάντως μπορώ να πω ότι δεν άκουσα τίποτα άλλο πονηρό εκτός από αυτά που έγραψα.

Πιο πολύ με ενόχλησε το γεγονός ότι της είπε όλα τα οικογενειακά μας.

Δεν είχε κανένα δικαίωμα να το κάνει αυτό. Μου πέφτει και μένα λόγος πιο θα γνωρίζει και τί από την προσωπική μου ζωή.

Όσο αυτό με το τηλέφωνο είναι όντως αστείο και δεν μπορούσαν να καταλάβουν με τους γονείς του πώς το έμαθα.

Αλλά βλέπεις ο Θεός αγαπά τον κλέφτη αγαπά και τον νοικοκύρη.

Αν αυτή η συνάντηση έγινε για μία φορά και δεν προέκυψε μετά άλλη επαφή μεταξύ τους, νομίζω οτι αδίκως είμαστε τόσο επιθετικές μαζί του!

Είπανε τα νέα τους και απο τότε δεν ξαναβρεθήκανε. (αν δεν κάνω λάθος)

Γιατί να το εκλάβετε σαν ερωτικό ραντεβού ή σαν ένα ραντεβού επανασύνδεσης???

Αν αυτή η συνάντηση έγινε για μία φορά και δεν προέκυψε μετά άλλη επαφή μεταξύ τους, νομίζω οτι αδίκως είμαστε τόσο επιθετικές μαζί του!

Είπανε τα νέα τους και απο τότε δεν ξαναβρεθήκανε. (αν δεν κάνω λάθος)

Γιατί να το εκλάβετε σαν ερωτικό ραντεβού ή σαν ένα ραντεβού επανασύνδεσης???

Και για ποιο λόγο κανονίσανε να ξαναβρεθούνε;

Και μάλιστα στο πατρικό του; Οι γονείς του πώς ενέκριναν κάτι τέτοιο;

Και γιατί ότσν ρώτησα με ποιον ήταν δεν μου είπε η πεθερά μου ότι ήταν με μια παλιά του φίλη; Αφού δεν ήταν πονηρό.

Εσύ πώς το βλέπεις; Με ενδιαφέρει και η αντίθετη άποψη.

Επίσης να επαναλάβω πώς με πείραξε πολύ η κοινοποίηση της προσωπικής μας ζωής.

Διαφημίσεις

δεν μου φαινεται παραξενο που ειπε γι ατα οικογενειακα!ανειχαν καλες σχεσεις κθαρρος λογικο ειναικεγω θα το εκανα!παραξενο ειναι που την καλεσε για καφε στη μανα του!

δεν μου φαινεται παραξενο που ειπε γι ατα οικογενειακα!ανειχαν καλες σχεσεις κθαρρος λογικο ειναικεγω θα το εκανα!παραξενο ειναι που την καλεσε για καφε στη μανα του!

Μα είχε να τη δει όπως λέει 15 χρόνια και μια συνάντηση σε ένα γάμο το 2004 που δεν είπαν ούτε γεια.

Μα είχε να τη δει όπως λέει 15 χρόνια και μια συνάντηση σε ένα γάμο το 2004 που δεν είπαν ούτε γεια.

ναι αλλα αν παντα μιλουσαν πολυ ανετα λογικο ειναι να νιωθει οικεια.αλλωστε αν υπηρχε κατι ερωτικο δεν θα μιλουσανγιαυτα αλλα για αλλα θεματα.εκτος αν εχουν ηδη κατι κ περασααν σε αλλας κουβεντες λογω οικειοτητας

Το πονηρό θα ήταν να τη καλούσε σε καφετέρια για καφέ. Αντιθέτως της πρότεινε να πάνε στη μαμά του... Λογικά μπορεί να είχε καλές σχέσεις με τη πρώην πεθερά της και να ήθελε να τη ξαναδεί, απο φιλικό ενδιαφέρον!

Το ότι η πεθερά σου δε στο είπε, είναι στα σύν της γιατί αν ήθελε να σπείρει διχόνοια μεταξύ εσένα και του συζύγου σου να είσαι σίγουρη οτι θα στο έλεγε... Αλλά για να μην φτάσει το πράμα εδώ που έχει φτάσει τώρα, λόγω ζήλιας, καχυποψίας, αποφάσισε να το περάσει σαν να μη συνέβη τίποτα!

ναι αλλα αν παντα μιλουσαν πολυ ανετα λογικο ειναι να νιωθει οικεια.αλλωστε αν υπηρχε κατι ερωτικο δεν θα μιλουσανγιαυτα αλλα για αλλα θεματα.εκτος αν εχουν ηδη κατι κ περασααν σε αλλας κουβεντες λογω οικειοτητας

Επειδή εγώ δεν μιλώ ποτέ για τα οικονομικά και για το κρεβάτι μου ούτε σε φίλους μου μου φάνηκε κάπως....

Αν έβρισκα πάντως κάποιον πρώην μου και με ρωτούσε δεν θα του απαντούσα.

Άσε που δεν θα τον άφηνα να φτάσει σε τέτοιο σημείο να ρωτήσει....

Α αυτή θέλει να φτιάξει και τατουάζ κι αυτός της έδειχνε ένα σημείο και έλεγε αυτή ότι εκεί πονάει. Αυτός μου είπε ότι της έδειξε στο εσωτερικό του καρπού.

Διαφημίσεις

Το πονηρό θα ήταν να τη καλούσε σε καφετέρια για καφέ. Αντιθέτως της πρότεινε να πάνε στη μαμά του... Λογικά μπορεί να είχε καλές σχέσεις με τη πρώην πεθερά της και να ήθελε να τη ξαναδεί, απο φιλικό ενδιαφέρον!

Το ότι η πεθερά σου δε στο είπε, είναι στα σύν της γιατί αν ήθελε να σπείρει διχόνοια μεταξύ εσένα και του συζύγου σου να είσαι σίγουρη οτι θα στο έλεγε... Αλλά για να μην φτάσει το πράμα εδώ που έχει φτάσει τώρα, λόγω ζήλιας, καχυποψίας, αποφάσισε να το περάσει σαν να μη συνέβη τίποτα!

Εγώ αν ήμουν στη θέση της 1. θα έλεγα παιδί μου έλα εδώ να φυλάξεις τα παιδιά σου ή πάμε σπίτι κρύωσαν τα παιδιά και 2. θα έλεγα να έρθεις με τη γυναίκα σου παιδί μου στο σπίτι (έχω να πάω εκεί από το 2007 μου είχαν πει κάποτε να μην ξαναπάω και έκτοτε δεν με έχουν ξανακαλέσει).

Με την πεθερά μου λέει ο άνδρας μου ότι μισιούνταν.

Επειδή εγώ δεν μιλώ ποτέ για τα οικονομικά και για το κρεβάτι μου ούτε σε φίλους μου μου φάνηκε κάπως....

Αν έβρισκα πάντως κάποιον πρώην μου και με ρωτούσε δεν θα του απαντούσα.

Άσε που δεν θα τον άφηνα να φτάσει σε τέτοιο σημείο να ρωτήσει....

Α αυτή θέλει να φτιάξει και τατουάζ κι αυτός της έδειχνε ένα σημείο και έλεγε αυτή ότι εκεί πονάει. Αυτός μου είπε ότι της έδειξε στο εσωτερικό του καρπού.

ε δε νομιζω στην παιδικη χαρα να της εδειχνε αλλο σημειο!οσο για τα αλλα μη το βλεπεις κακο το οτι μιλησε ,κεγω μαλλον θα ενοχλουμουν κυριως απο ζηλια οτι η αλλη ξερει για το σπιτι μου καποια πραγματα.αν ομως κρινω απο μενα που εχω φιλικες σχεσεις εμπιστευομαι ευκολα οπως κ το αντιθετο κ μιλαω ανετα κ για οικονομικα κ για προβληματα.

Κοιτα εφοσον εχουν χωρισει 15 χρονια και ειχαν να βρεθουν 7 χρονια δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι πονηρο. Υποθετικο σεναριο που μου ερχεται ειναι, χωρισαν σε ηρεμους τονους, η μανα του τη συμπαθουσε, κρατησαν μια επαφη αραια και που, ας πουμε καθε 1-2 χρονια ενα τηλεφωνημα και τωρα μαλλον κανονισαν να συναντηθουν να τα πουνε.

Προφανως την νιωθει ''δικο του'' ατομο κατα καποιον τροπο και νιωθει ανετα να της μιλησει για τη ζωη του και τα προβληματα του. Οσο για την προταση να ξαναβρεθουν στης μανας του μπορει να ειναι γιατι την συμπαθουσε η μανα του και θα χαρει να τη δει.

Εσυ ξερεις αν θα μπορουσε να στεκει η υποθεση μου. Αν υπηρχε κατι ερωτικο θα το ειχες ακουσει εξαλλου.

Στη θεση σου παντως, αφου βγηκε απο πανω και θιχτηκε θα το γυρναγα κι εγω και θα του ελεγα οκ αφου την βλεπεις μονο φιλικα συγνωμη για την επιθεση και αφου εχουν τοσο καλη σχεση να την γνωρισεις και εσυ. Αν ειναι καθαρα φιλικο δεν θα αρνηθει να την γνωρισεις.

ε δε νομιζω στην παιδικη χαρα να της εδειχνε αλλο σημειο!οσο για τα αλλα μη το βλεπεις κακο το οτι μιλησε ,κεγω μαλλον θα ενοχλουμουν κυριως απο ζηλια οτι η αλλη ξερει για το σπιτι μου καποια πραγματα.αν ομως κρινω απο μενα που εχω φιλικες σχεσεις εμπιστευομαι ευκολα οπως κ το αντιθετο κ μιλαω ανετα κ για οικονομικα κ για προβληματα.

Δηλαδή να ζητήσω συγνώμη που φώναξα και παραφέρθηκα;

goody πες με παράλογη ή ότι θες αλλά δεν θα μου άρεσε να συναντιέμαι με κάποια που ο άνδρας μου είχε σχέση.

Μια φορά με είχε πάρει ένας πρώην για χρόνια πολλά τηλεφώνημα του λεπτού και ο άνδρας μου ακόμα μου το λέει...

Ψυχραιμία! Πολλές φορές οι προηγούμενες σχέσεις φαντάζουν στα μάτια μας/τους απαλλαγμένες από τα προβλήματα της καθημερινότητας, ιδανικές. Δεν χρειάζονται τσακωμοί αν πρόκειται για κάτι τέτοιο αλλά για ευθεία αντιμετώπιση. Συζήτηση για το λόγο που βλέπει την πρώην του και κυρίως ρώτα τον πως θα αισθάνονται αν έκανες εσύ κάτι αντίστοιχο. Φαντάζομαι μετά από τα χρόνια που τον ξέρεις θα καταλάβεις αν σου λέει ψέμματα η όχι. Την πεθερά ασ' την από όλα αυτά, το θέμα είναι προσωπικό σας.

Μην ξεχνάς ένα τρίτο πρόσωπο εισβάλλει σε μία σχέση μόνο όταν βρίσκει χώρο, αν σε ενδιαφέρει φυσικά φρόντισε το σχέση σου με τον άντρα σου, εκτός αν η εμπιστοσύνη σου έχει πληγεί ανεπανόρθωτα, οπότε αποφασίζεις για άλλη λυση. Φυσικά it takes two to tango και πρέπει ο αντρας σου να θέλει βελτιώσει κι εκείνος τη σχέση σας.

Δηλαδή να ζητήσω συγνώμη που φώναξα και παραφέρθηκα;

οχι δε νομιζω..ετσι ενιωσες κ εχεις κ δικιο που ενιωσες.απλα μαλακωσε το λιγο μεσα σου κ καντο πιο..λογικο.οτι μπορει να τηνεβλεπε οπως τον κολλητο του εκεινη την ωρα κ απλα ειπε 5 πραγματα.αν ηταν ερωτικο θα χαν παει σε ξενοδοχειο!