Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

200 ευρώ για ύλη;;;

Recommended Posts

Αν ειναι αυτο το προγραμμα κοιτα εδω,στην προσκληση στη σελιδα 11...

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/prosklisi_24052011.zip

Καλά είσαι σούπερ........ξέρω και τι να επικαλεστώ......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 66
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμάς δεν μας ζητησαν λεφτα αλλά μας εδωσαν τη λιστα να τα παρουμε εμεις...

μετά απο αρκετή ερευνα αγοράς τα πήρα απο ενα e-shop 120 euro...

και αποθηλασε επιτελους!

Ζητάνε και οι δημόσιοι παιδικοί σταθμοί υλικά ή μόνο οι ιδιωτικοί; Εμένα η κόρη μου που πάει δημόσιο δε μας έχουν ζητήσει τίποτα...ούτε και πέρισυ μας ζήτησαν. Πάντως 200ευρώ μου φαίνονται πάρα πάρα πολλά!!!

εμας μας εδωσαν μια μεγαλη λιστα με υλικά , τα πηρα απο ενα βιβλιοπωλειο (οχι τζαμπο κλπ) και μου κοστισαν γυρω στα 50 ευρώ. Σημειοτέον οτι η λιστα περιείχε και βιβλίο μέσα.

και στην τελικά ρε παιδιά, αν τα χρησιμοποιησουν, τα χαλασουν , τελειώσουν, ας μας ζητησουν κι άλλα προς το Μαρτιο...όσα τους λείπουν. Γιατι προδικάζουν οτι θα χρειαστούν τοοοοοοσα υλικά απο τη αρχή? 200 ευρω? πολλά..

Διαφημίσεις

Εννοειτε βιβλιο κ παραμύθι, εγω τους πηρα παραμύθι/βιβλιαράκι με σιντι να τους μεινει να το βαζουν να κανουν παιχνίδια αφηγησης , θεατρικό παιχνιδι κτλπ

Απορώ πραγματικά με αυτές τις τιμές...Εγώ πέρσι που δίδασκα στην πιο μικρή τάξη ξένης γλώσσας μεταξύ άλλων, από τα 6 παιδάκια, μόνο τα 2 έφερναν μαρκαδόρους, τα άλλα απλώς δεν είχα λεφτά οι γονείς...:-(

Και στις πιο μεγάλες τάξεις, στα 12-13, παλιά θυμάμαι οι μαθητές είχαν φουλ κασετίνες με τα πιο ακριβά στυλό μέσα, άπειρα μπλάνκο, και ό,τι άλλο θες, και την περσινή σχολική χρονιά έφερναν ένα στυλό με το ζόρι και πολλές φορές τους έδινα κι εγώ. Και οι γονείς κάθε τρίμηνο ζητούσαν έκπτωση στα δίδακτρα!:-( Και στην εφηβεία μου έλεγαν τα παιδιά ότι πεινάνε και τους έδινα ψιλά να πάρουνε σοκολάτες στο διάλειμμα. Να μη μιλήσω για τα πολύ μικρά (5-6 χρονών) που πολλές φορές μου έλεγαν ότι δεν έχουν φάει τίποτα και πεινάνε και τα ρώταγα γιατί αλλά δεν έπαιρνα απάντηση:-( Εκεί φυσικά δεν μπορείς να δώσεις κάτι γιατί τα μικρά έχουν διατροφή καθορισμένη από τους γονείς και ήταν και φροντιστήριο ξένων γλωσσών, όχι σχολείο με το κυλικείο του. Είχα και φοιτήτρια που έφευγε νωρίτερα από το μάθημα για να προλάβει την εστία ανοιχτή γιατί αλλιώς δεν θα είχε να φάει!

Πού φτάσαμε ρε κορίτσια, ούτε τα σχολικά είδη πια δεν είναι εφικτό να αγοράσουν οι γονείς και οι άλλοι ζητάνε και 200 ευρώ!!!!Μα πού ζούνε;;;

Πολύ αργά για να είναι εγκαίρως, αλλά πολύ νωρίς για να είναι αδύνατον!

α καλα....αυτο ειναι μεγάλο στορυ....

τρεις μήνες έκαναν το 70% των μαθητων μου περυσι να φερουν υλικα....

οχι κατι ιδιαιτερο....μαρκαδορους , νερομπογιες κ λαδοπαστελ....

Και εγώ γύρω στα 50 ευρώ έδωσα για μια λίστα με πράγματα που καταλαμβανε μια σελίδα Α4 και γέμισα 2 σακούλες μεγάλες τζάμπο, επίσης με επώνυμα προιόντα.

Διαφημίσεις

Εμείς πέρσι πηγαίναμε σε ιδιωτικό χωρίς να είμαστε μέσω κάποιο προγράμματος και δώσαμε 200? για υλικά που στο τέλος του χρόνου μας ήρθε ενας μεγάλος φάκελος με διάφορες κατασκευές ,μερικές καλές και μερικές απλές με φασόλια και φακές.Φετός ειμαστε σε αλλο παιδικό ιδιωτικό μεσω προγραμματος και η Κά μου είπε είτε να μου δώσει λίστα να αγοράσω εγω τα υλικά ή να δώσουμε 70? για να αγοράσουν εκεινοι τα υλικά οπότε εννοείτε οτι τα έδωσα γιατι μου φάνηκε πολύ μεγάλη η διαφορα

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στα ιδιωτικα πρεπει να πληρωσετε και λιστα με πραγματα. Δεν τους φτανουν τα διδακτρα?

εμεις όσο πληρωναμε διδακτρα μηνιαιως στον ιδιωτικό δεν μας ζητούσαν λεφτά για ύλη..

φετος που περάσαμα τσαμπα λογω ΕΕΤΑΑ μας ζητησαν...

και αποθηλασε επιτελους!

Εμείς σε ιδιωτικό προνηπιο. 240 παρακαλώ αλλά φαίνεται πως όλοι έχουν να τα δώσουν γιατι κανείς γονιός δεν παραπονιέται ούτε για τα δίδακτρα ούτε για την ύλη.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι όλοι εφοπλιστές ειναι ή απλά το παίζουν υπεράνω! Εμεις είμαστε οι μόνοι που παραπονιόμαστε αλλά φαίνεται ότι είμαστε εκτός πραγματικότητας μάλλον... γιατι μας απαντάνε αν δεν μπορείτε να το πάτε αλλού!

Εμείς σε ιδιωτικό προνηπιο. 240 παρακαλώ αλλά φαίνεται πως όλοι έχουν να τα δώσουν γιατι κανείς γονιός δεν παραπονιέται ούτε για τα δίδακτρα ούτε για την ύλη.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι όλοι εφοπλιστές ειναι ή απλά το παίζουν υπεράνω! Εμεις είμαστε οι μόνοι που παραπονιόμαστε αλλά φαίνεται ότι είμαστε εκτός πραγματικότητας μάλλον... γιατι μας απαντάνε αν δεν μπορείτε να το πάτε αλλού!

Δεν είναι ότι μας περισσεύουν, αλλά να, όταν σου λέει ένας παιδικός την τιμή, σου λέει Χ ποσό για δίδακτρα και 250 ευρώ υλικά. Τα προσθέτεις εσύ και βγάζεις το άθροισμα. Δεν με νοιάζει εμένα αν θα το ονομάσει δίδακτρα ή υλικά. Εμένα με νοιάζει το .... νουμεράκι, καταρχάς για να δω αν το αντέχω και κατά δεύτερον για να κάνω τον οικογνειακό μου προγραμματισμό. Εγώ το μόνο που ήθελα να ξέρω είναι από πριν, τί θα μου ζητήσουν και να μην μου βγάζουν κάθε λίγο και λιγάκι και ένα έξοδο.

Στο δημόσιο είναι άλλο, γιατί είναι δωρεάν, και οι υπερβολές οφείλονται κατά τη γνώμη μου σε σπατάλη. Δηλαδή τί να το κάνει ΚΑΘΕ παιδάκι ένα πακέτο χαρτί Α4????

Τί να τα κάνει 200 λαστιχάκια ΚΑΘΕ παιδάκι? Και άλλα τέτοια!

Διαφημίσεις

Δηλαδή τί να το κάνει ΚΑΘΕ παιδάκι ένα πακέτο χαρτί Α4????

xaxaxαυτο ξαναπες το. το ιδιο με ρωτησε ο συζυγος μολις ειδε τη λιστα! ετσι μου ρχεται να κραταω ολα τα χαρτια που μου φερνει ( μουτζουρες) να τα μετρησω στο τελος της χρονιας!!!!

επισης μας ζητησαν γλωσσοπιεστρα ενα κουτι. το κουτι μεσα ειχε 100. τι στο καλο να τα κανει εκατο, το γιατρο θα παιζουν καθε μερα?(χμ χμ)

Μη φευγουμε κοριτσια απο το θεμα. η κοπελα ειναι στο προγραμμα που σημαινει πως δε ΠΡΕΠΕΙ να πληρωνει στον παιδικο τιποτα!:shock:

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Εμάς στο ιδιωτικό προνήπιο μας ζήτησαν 145 ευρώ για υλικά. Δε με πείραξε αυτό, με πείραξε που δεν τα είδα ποτέ αυτά τα υλικά και που οι μαρκαδόροι της μικρής δε φεύγουν από τα χέρια της με τίποτα!!! Αφού έτσι μου έρχεται να πάω στο σχολείο και να απαιτήσω να δω τους μαρκαδόρους!!! Και θα το κάνω την άλλη βδομάδα γιατί τώρα είμαστε άρρωστες...

Εμάς στο ιδιωτικό προνήπιο μας ζήτησαν 145 ευρώ για υλικά. Δε με πείραξε αυτό, με πείραξε που δεν τα είδα ποτέ αυτά τα υλικά και που οι μαρκαδόροι της μικρής δε φεύγουν από τα χέρια της με τίποτα!!! Αφού έτσι μου έρχεται να πάω στο σχολείο και να απαιτήσω να δω τους μαρκαδόρους!!! Και θα το κάνω την άλλη βδομάδα γιατί τώρα είμαστε άρρωστες...

Υπάρχουν καλοί υδατοδιαλυτοί μαρκαδόροι που φεύγουν με σκέτο νερό από τα χεράκια, άρα διπλή η κοροιδία, και σας έπιασαν τον κώλο με το συμπάθειο για τα υλικά και αγόρασαν φτηνιάρικους μαρκαδόρους από τα Jumbo με 1 ευρώ!

Καλημερα εγω δινω για την κορη μου 330ευρω για γραφικη υλη κ 250για τον μικρο,ναι ναι καλα διαβασατε,δυστυχως κ εγω κανω αυτο που κανει η kyra δηλ με νοιαζει ποσο θα μου παει συνολικα ο χρονος.Φανταζομαι ομως οτι ειναι η τελευταια χρονια που τα στελνω στον συγκεκριμενο παιδικο,του χρονου αποκλειεται να μπορω.

Καλημερα εγω δινω για την κορη μου 330ευρω για γραφικη υλη κ 250για τον μικρο,ναι ναι καλα διαβασατε,δυστυχως κ εγω κανω αυτο που κανει η kyra δηλ με νοιαζει ποσο θα μου παει συνολικα ο χρονος.Φανταζομαι ομως οτι ειναι η τελευταια χρονια που τα στελνω στον συγκεκριμενο παιδικο,του χρονου αποκλειεται να μπορω.

συγνωμη, δλδ για δυο παιδιων γραφικη υλη θελεις 580 ευρω??? πλακα κανουνε??? πως το δεχτηκατε, δεν εγινε φασαρια??? ουτε στις καλες εποχες δε θα τα εδινα, οχι τωρα....

:shock::shock::shock: Σε φύλλα χρυσού ζωγραφίζουν τα παιδάκια????

Εννοείται ότι ούτε στις καλές εποχές, όπως λέει και η boyboom δεν θα τα έδινα....:confused:

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια....ο Θεός γελάει!

Και δεν τα εδωσα μια φορα αλλα δυο φορες(περσι κ φετος),του χρονου να ειμαστε καλα θα αλλαξουμε κ παιδικο,παντως ετσι πληροφοριακα κανενας γονιος δνε μιλησε κ δεν παραπονεθηκε πιστεψτε με.

Και δεν τα εδωσα μια φορα αλλα δυο φορες(περσι κ φετος),του χρονου να ειμαστε καλα θα αλλαξουμε κ παιδικο,παντως ετσι πληροφοριακα κανενας γονιος δνε μιλησε κ δεν παραπονεθηκε πιστεψτε με.

ειναι υπερβολη ρε πουλακι μου δεν ειναι αστειο........σπιτι νοικιαζεις με τοσα λεφτα........που ζουνε αυτοι οι ανθρωποι???????????

Δεν ειναι υπερβολη ειναι βλακεια των γονιων που δεν μιλαμε,γιατι κ τις χειροτεχνιες δεν τις κανουν τα παιδια αλλα οι δασκαλες ,εμενα δεν μου λεει κατι αυτο προτιμουσα να ειναι χαλια ζωγραφισμενες κ κομμενες,παρα οι τελειες χειροτεχνιες που μου ερχονται

Δεν ειναι υπερβολη ειναι βλακεια των γονιων που δεν μιλαμε,γιατι κ τις χειροτεχνιες δεν τις κανουν τα παιδια αλλα οι δασκαλες ,εμενα δεν μου λεει κατι αυτο προτιμουσα να ειναι χαλια ζωγραφισμενες κ κομμενες,παρα οι τελειες χειροτεχνιες που μου ερχονται

α καταλαβα...........τοτε εχεις δικιο επρεπε να μιλησετε

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...