Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Πεφτουν τα μαλλια μου........

ria22

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγώ κάνω θεραπεία με λοσιόν και παίρνω σίδηρο ή φολικό οξύ. Μου γράφει δερματολόγος στο ΙΚΑ τα φάρμακα και την λοσιόν. Αν συνδυάσεις και καλή διατροφή με φυσικό χυμό πορτοκάλι, μοσχαράκι, πράσινα λαχανικά κτλ κτλ κτλ ακόμη καλύτερα.

smartaki09 τι θεραπεια εκανες??

Μου εγραψε φαρμακα και λοσιον για καθε βραδυ,δεν θυμαμαι ομως ποια.Εμενα δεν ηταν απο ελειψη βιταμινων γιατι ειχα κανει εξετασεις και ηταν ολες καλες.Ανρογενεις αλωπεκια ειχα.

Ευχαρισταω παρα πολυ κοριτσια,ειδη εκλεισα ραντεβου στο ικα.....φοβαμαι παρα πολυ γιατι ποτε δν το ειχα αυτο....
Να μην φοβασαι δεν ειναι κατι σοβαρο ασε που σε εσενα μπορει να ειναι μια απλη ελειψη σιδηρου λογω εγκυμοσυνης.

Και εγώ γέννησα πριν 4 μήνες και θηλάζω και πέφτουν συνέχεια τα μαλλιά μου εδώ και ένα μήνα. Ανησύχησα αλλά διάβασα εδώ σε ένα θέμα που δεν ξέρω να παραθέσω το λινκ αλλά αν ψάξετε θα το βρειτε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν πέφτουν τα μαλλιά σαν άμυνα-προστασία του οργανισμού και μετά πέφτουν μαζεμένα αλλά αντικαθίστανται γιατί βγαίνουν νέες φύτρες. Επίσης ότι αν θηλάζεις δεν πέφτουν αμέσως μετά τη γέννα αλλά μετά από 4-5 μήνες. Αυτό μου συμβαίνει κι εμένα. Ελπίζω να μη μείνω φαλακρή....

a9X0p3.pngmrSbp3.png

Διαφημίσεις

Αυτό ήθελα να πω και εγώ, ότι είναι φυσιολογικό να πέφτουν μετά την εγκυμοσύνη. Την πρώτη φορά είχα πανικοβληθεί και εγώ και νόμιζα πως θα μου πέσουν όλα τα μαλλιά και δεν θα με ξεχωρίζει η κόρη μου από τον μπαμπά της αλλά τελικά μετά από 1 εξάμηνο σταμάτησε.

There is no patch for human stupidity.

μην πανικοβαλεσε ειναι λογο γεννας,θηλασμου...

Εμενα εκεινο τον καιρο χαλια...οταν λουζομουν ιδικα...στα πλαγια εβλεπες κρανιο.

Πηρα απο το φαρμακιο τα κλασσικα ''πριοριν'' και εβγαλα πολλες ,πολλες φυτρες.

Επεισης επαθα το ιδιο τωρα τελευταια απο στεναχωρια...και με τις ιδιες καψουλες,ευτυχος κανω τον σταυρο μου,μια χαρα αποτελεσματα.

jyjdp3.png

sWN4p3.png

Γεια σας,

το παρόν θέμα κλειδώνεται

αν μπορείτε επιλέξτε κάποιο απο τα θέματα που βρίσκονται εδώ

και ξαναδημοσιεύστε τις ερώτήσεις σας σε κάποια αντίστοιχα θέματα

τρελη τριχοπτωση στο τριτο τριμηνο

Αποκλειστικός Θηλασμός και τριχόπτωση

Θηλασμός και τριχόπτωση

PRIORIN για τριχόπτωση και ΘΗΛΑΣΜΟΣ προς κα.Αγλαια

Τριχόπτωση

Τριχόπτωση

πτωση μαλλιών μετα τον τοκετο?

Παρακαλούμε πριν την ανάρτηση νέου θέματος κάντε χρήση της αναζήτησης Οδηγίες για το πως γίνεται η αναζήτηση δείτε εδώ : http://parents.org.gr/news/a309

Είναι πολύ σημαντικό να αναζητείτε πρώτα στα παλιά θέματα πρίν ανοίξετε καινούρια.Ήδη αρκετοί γονείς πριν απο εσάς έχουν συγκεντρώσει πάρα πολλές πληροφορίες. Τα εγγεγραμμένα μέλη δεν γίνεται να απαντούν κάθε φορά εκ νέου σε θέματα τα οποία ήδη έχουν συζητηθεί, ενώ ο όγκος του φόρουμ θα γίνει δύσχρηστος εάν όλα τα μέλη ανοίγουν κάθε φορά για το ίδιο ερώτημα ένα νέο θέμα.

Βοηθήστε στη διατήρηση της λειτουργικότητας του forum κάνοντας χρήση της αναζήτησης & αναφοράς.  Αν παρατηρήσετε κάποια δημοσίευση που θεωρείτε περίεργη επιθετική ή ενάντια στους κανόνες κάντε αναφορά δημοσίευσης  Οδηγίες για το πως γίνεται η αναφορά δείτε εδώ   Ευχαριστούμε

Ακολουθήστε μας και στο Instagram:

follow_insta.png.f136a60ab3d6a108659752cf6fcc0a5a.pngfollow_cafe.jpg.0bc77dbbb8cab70c6c8919c95cac08b8.jpg

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...