Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Η θεραπευτική δόση των Biokult για ενήλικες είναι 8-10 κάψουλες.

Εάν είχες τόσο έντονη αντίδραση με μια καψουλίτσα πάει να πει ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα με μύκητες, δυστυχώς.

Για άμεση ανακούφιση δοκίμασε ταμπόν μουλιασμένο σε σπιτικό κεφίρ.

Όταν έπαθα die-off τότε που αφαίρεσα ένα αμάγαλμα ήτανε το μόνο που εξουδετέρωσε τους μύκητες άμεσα, ούτε καν το σκόρδο δεν έχει τόση αποτελεσματικότητα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω κοριτσια ναι σιγουρα εχω μεγαλο προβλημα με μηκυτες δεν το συζητω....

Και ναι ο μικρος απαγορευεται να τρωει γαλακτοκομικα...Ξηρους καρπους τρωω κυριως αμυγδαλα...Θα μειωσω και τη δοση να δω πως θα αισθανθω...Πωπω σας μλαω τοσο πολυ προβλημα πρωτη φορα αντιμετωπιζω μου χουν σπασει τα νευρα με τη φαγουρα να δω αν θα προλαβω να τους εξαφανισω πριν γεννησω...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Γειά σας κ από εμάς! Χριστός Ανέστη!

Βλέπω το Πασχα μας επηρέασε όλους :lol::lol::lol:

Κι εγώ έκανα μερικές ατασθαλίες αλλά όχι τρομερά πράγματα πχ λίγο ρύζι λίγο ψωμάκι με μέλι κ λίγη μηλοπιτα....

Η μικρή δεν χαλασε την διαιτα καθόλου αλλά όταν πήγαμε την Κυριακή του Πασχα σε ένα καλό εστιατόριο οι σερβιτόροι κεράσανε την μικρή μου....κιτ κατ:shock:!! Εφαγε ένα μικρό κομματάκι μιας κ πρόλαβε να την ανοίξει σε χρόνο dt!! Αλλά ευτυχώς ΚΑΘΟΛΟΥ συμπτώματα!! :D Εφαγα κ λίγη παρμεζάνα (που είχε μέσα κ κεφαλοτύρι το οποίο έμαθα εκ των υστέρων :mad:) και πάλι καθόλου συμπτώματα! Μου φαίνεται πάμε καλά! Ισως έχει αρχίσει η επούλωση!!

Θα της φτιάξω γιαουρτάκι από βδομάδα να δούμε τί θα γίνει...:-)

Yugup3.png

Ελίνα δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά όπως σου έχω ξαναπεί θα φύγουν τα έντονα συμπτώματα μόλις γεννήσεις (μιλάω εκ πείρας). Μέχρι τότε μόνο να ανακουφίζεσαι μπορείς..δυστυχώς....Τώρα που είσαι έγκυος ακολούθησε την φουλ, το ίδιο και όσο θα θηλάζεις το μωρό και μετά που θα περιορίσεις τους θηλασμούς (ξέρω ότι μιλάω για πολύυυυυ μετά) τότε ακολουθείς την ίντρο. Και σκέψου ότι αυτό το μωρό θα έχει την ευκαιρία να κάνει εισαγωγή τροφών βασισμένη στην γκαπς, οπότε θα βοηθήσει πολύ στην πιο γρήγορη επούλωση.

Κατερινάκι πολύ ευχαριστα τα νέα σας! Όχι για το κιτ κατ :-) αλλά που δεν σας πείραξε. Μα καλά μυαλό δεν έχουν μερικοί άνθρωποι! Είναι δυνατόν να δίνουν τρόφιμο σε ξένο παιδί χωρίς να ρωτήσουν διακριτικά τους γονείς πρώτα? Πολύ με εκνευρίζουν κάτι τέτοια! (εδώ εμάς τις προάλλες που πήγαμε στα ικεα, μας ακολουθούσε επίμονα για να χαιδευει το μωρό μία κοπέλα και στο τέλος άπλωσε τα χέρια της για να το πάρει αγκαλιά χωρίς καν να με ρωτήσει! Και όταν της είπα ότι δεν το δίνουμε σε ξένους, παρεξηγήθηκε! Δεν έχει μυαλό ο κόσμος!)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ροζυ ενδιαφέρομαι για την παραγγελία. Θα σου απαντήσω όμως αύριο αν δεν σε πειράζει.

Τι κάνατε κορίτσια με τις σοκολάτες 100%? Έχετε παραγγείλει?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Ροζυ ενδιαφέρομαι για την παραγγελία. Θα σου απαντήσω όμως αύριο αν δεν σε πειράζει.

Τι κάνατε κορίτσια με τις σοκολάτες 100%? Έχετε παραγγείλει?

Εγώ και η Κατερίνα παραγγείλαμε ήδη τις πολύ μεγάλες.

Αν θες μερικές από τις μικρότερες πάρε κατευθείαν τη Μαίρη γιατί ακόμη είμαι εκτός Αθηνών.

Ναι' date=' το ΣΚ θα κάνω την παραγγελία από το Keimling, περιμένω και την Camouflage να μου πει τι θέλει, πάλι θα έρθει φορτωτική στο σπίτι μου! :lol:

Τελικά Cod Liver Oil και Butter Oil πήρα από κάποιο άλλο site που βρήκα στο google.co.uk με πολύ χαμηλά μεταφορικά:

http://www.funkyraw.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=33&zenid=c4ecbff4310cd84adac08d886c2a6d2b

Πλήρωσα £5.52 για δύο μπουκαλάκια Butter Oil αλλά δεν νομίζω να τα στέλνουνε συστημένα.

Τώρα που λέτε για τα γλυκά που προσφέρουνε στα παιδιά εννοείται ότι και στα παιδιά μου πολλοί δώσανε σοκολατένια πασχαλινά αυγά, χαρήκανε που είχανε πάνω τον κεραυνό McQueen και τη Kitty αλλά κατά τα άλλα δεν ξέρουνε ότι τρώγονται αυτά, θα τα πετάξω διακριτικά πριν φύγουμε...

Και μια κυριά σ' ένα μαγαζί με βιολογικά πρόσφερε γλυφιτζούρι στο γιο μου αλλά της απάντησε ότι εμείς δεν τρώμε γλυφιτζούρια γιατί η κυρία Δόνα Τερηδόνα (του Τριβιζά!) θα μας καταστρέψει τα δόντια μας!

Έμεινε αποσβολωμένη η κυρία... :shock::lol:

Αποφάσισα να βάψω τα μαλλιά μου με χέννα (έχω να βάλω βαφή στο μαλλί μου από τότε που έμεινα έγκυος το γιο μου!) και έψαξα στα FAQs και βρήκα αυτό, ευτυχώς!

Το βάζω για να το έχετε όλες υπόψη:

Is henna safe as a hair die?

I am not aware of any research to why natural henna without any additives should not be safe. It is an herb, which has been used for millennia by people in India and other countries as a natural remedy for scalp problems, dermatitis and dandruff. The fact that it also dies your hair is a mere side effect and can be used as a bonus.

Αποφάσισα να βάψω τα μαλλιά μου με χέννα (έχω να βάλω βαφή στο μαλλί μου από τότε που έμεινα έγκυος το γιο μου!) και έψαξα στα FAQs και βρήκα αυτό, ευτυχώς!

Το βάζω για να το έχετε όλες υπόψη:

Rosie θα το κάνεις μόνη σου? Η υπάρχουν κ κομμώτριες που ξέρουν απο χέννα? Επίσης γίνεται μόνο σκούρο μαύρο?

Ερωτήσεις για το μελλον :rolleyes:

Yugup3.png

Βρήκα κομμώτρια στην Αθήνα που ξέρει από χέννα, αλλά είναι μισή Αυστραλέζα.

Δεν τολμώ να βάψω το μαλλί μόνη μου!

Γενικά κατάλαβα ότι οι πιο πολλές ελληνίδες κομμώτριες δεν έχουνε ιδέα από χέννα γιατί δεν συνηθίζεται.

Ακόμη και στο Toni & Guy που χτενίζομαι και κουρεύομαι συνήθως αρνήθηκαν να μου κάνουνε χέννα, μόνο τις δικές τους τις βαφές βάζουνε λέει :(

Σήμερα θα πάω να πάρω το χρώμα, θα δω τι υπάρχει και θα σου πω.

Πάντως στην Κύπρο, μια και θα ξαναπάς σύντομα, πολλές κομμώτριες κάνουνε χέννα απ' ό,τι μου είπανε γιατί τη συνηθίζουνε οι ξένες.

Διαφημίσεις

Ακόμη και στο Toni & Guy που χτενίζομαι και κουρεύομαι συνήθως αρνήθηκαν να μου κάνουνε χέννα, μόνο τις δικές τους τις βαφές βάζουνε λέει :(

Δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη για ένα προϊόν που δε γνωρίζει τη συμπεριφορά του (το ξέρω από τον άντρα μου αυτό). Αν πεις ότι αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη θα σου το περάσει ένα απλό κομμωρήριο και όχι μια φίρμα.

Έχω πολύ καιρό που τον πρήζω για βιολογικά προϊόντα και φυτικές βαφές ελπίζω να καταφέρω να τον πείσω σύντομα.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη για ένα προϊόν που δε γνωρίζει τη συμπεριφορά του (το ξέρω από τον άντρα μου αυτό). Αν πεις ότι αναλαμβάνεις εσύ την ευθύνη θα σου το περάσει ένα απλό κομμωρήριο και όχι μια φίρμα.

Έχω πολύ καιρό που τον πρήζω για βιολογικά προϊόντα και φυτικές βαφές ελπίζω να καταφέρω να τον πείσω σύντομα.

Kαλέ για πες έχει σχέση με το επάγγελμα?:D Πες του να μάθει και θα αποκτήσει μπόλικη πελατεία.

Τελικά δεν μου είπατε για το χρώμα τί γίνεται...Επίσης θέλει και αυτή τόσο συχνά όσο οι συμβατικές? Δεν έχω ιδέα από τέτοια δεν έχω βάψει ποτέ τα μαλλιά μου :rolleyes:

Rosie εγώ την προηγούμενη φορά στο Toni & Gay της Λάρνακας κουρεύτηκα από μια αγγλίδα, ήταν εξαιρετική ;)

Yugup3.png

Κατερίνα έχω την εντύπωση ότι η φυσική χέννα βάφει μόνο σκούρο/κοκκινωπό καφέ χρώμα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες όπως το αρχικό χρώμα των μαλλιών μας.

θα ρωτήσω την κομμώτρια και θα σου πω.

Μιρίκι είναι κομμωτής ο άντρας σου;;;

Να του πεις να αναλάβει τις χέννες μας τότε! :wink:

Τσαντίστηκα κάπως όταν μου είπανε στο Toni & Guy ότι δεν αναλαμβάνουνε χέννα, τόσα χρήματα τους δίνω κάθε φορά... :mad:

Έχουνε τις δικές τους φυτικές βαφές μου είπανε αλλά δεν τις εμπιστεύομαι, διάβασα ότι οι πιο πολλές τάχα φυτικές έχουνε και πολλή χημικούρα μέσα!

Διαφημίσεις

σταματήστε να δίνεται χρήματα σε κομμωτήρια για βάψιμο. :twisted:

δεν το χρειάζεστε ;)

η γοητεία σας είναι στο μυαλό σας :D

ΥΓ

Άντε να πάω πάσο για χέννα επειδή σας έχω ... αδυναμία :-D

πᾶν μέτρον ἄριστον

Σχετικά με τη χέννα, δεν το παίρνω απόφαση γιατί μετά δεν υπάρχει επιστροφή, αν δεν μας αρέσει το αποτέλεσμα δεν μπορούμε να τα βάψουμε με άλλη βαφή. Θα πρέπει να περιμένουμε να μεγαλώσουν, να τα κόψουμε ώστε να μείνει μόνο άβαφη τρίχα για να τα ξαναβάψουμε (έτσι μου είχε πει μια κομμώτρια).

Ούτε εγώ αν είχα κομμωτήριο θα αναλάμβανα χέννα αν δεν την είχα ξαναδουλέψει. Θα ήταν μεγάλη δυσφήμηση αν κάποια πελάτισσα δεν ήταν ικανοποιημένη. Η πεθερά μου πήγε σε κομμωτήριο στον Καναδά με την koleston που είχε πάρει από εδώ και δεν την ανάλαβαν παρόλο που ήταν επώνυμη βαφή, σιγά μην αναλάβουν κάποιο ανώνυμο προϊόν.

δεν το χρειάζεστε ;)

ΥΓ

Άντε να πάω πάσο για χέννα επειδή σας έχω ... αδυναμία :-D

Χρυσέ μου ωραία τα λες και υπό άλλες συνθήκες θα συμφωνούσα, αλλά κάπως πρέπει να πληρώνουμε τα mulberries και τα ghee :lol::oops:..... Μπορείτε βεβαίως να δίνετε χρήματα στα κομμωτήρια για κούρεμα και χτένισμα, σωστό κι αυτό...... Θα μάθω περί χέννας και θα σας πω....

FLcUp3.png0BQfp3.png

δεν το χρειάζεστε ;)

Ε ναι, και ως γνωστόν το μυαλό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας άντρας σε μια γυναίκα, σωστά; :P

Μόλις κάναμε τον πρώτο μας χυμο :-D!!!

Πολυ ωραίος! Πανευκολος στη χρήση αλλα και στο καθάρισμα και η γεύση τέλεια! Έχει 2 strainers το ενα κανει το χυμο και το αλλο σαν τέλεια φρούτοκρεμα για μωρο! ( πραγματικα στενοχωρηθηκα που δεν το ηξερα όταν της εκανα κρέμες...)

Το ξέρω ειναι λιγο ανορθοδοξη ώρα για χυμο αλλα ο άντρας μου δεν κρατιοταν!!:P για πρώτη φορα βάλαμε 2 μικρά πρασινα μηλαρακια, 2 καρότα , μιση μπανάνα και ενα ακτινιδιο και βγήκαν περιπου 400 ml. Η υφή του ειναι πολυ ωραια οσο πρέπει η πουλπα για τα γούστα μου τουλαχιστον...

Αύριο θα βάλω κ λιγο σελερυ- σελινο να δω πως το κανει και θα μουλιαζω κ αμυγδαλα για γάλα.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημένη και η μικρη ήθελε όλο να πετάει φρούτα στο καπάκι :P. Θα δείξει κ στο μέλλον ;)

Υγ: μου δώσανε κι ενα βιβλιαράκι με 100 συνταγές για χυμούς κ smoothies!! Που λέει αναλυτικά σε τι και πόσο ο καθένας πχ αποτοξινωση, ανοσοποιητικο κλπ

Yugup3.png

Καλορίζικος Κατερινούλα! Να δεις πόσο θα ευχαριστιέστε αυτούς τους χυμούς και όχι μόνο!

Μιρίκι μου σου εύχομαι και στα δικά σας το συντομότερο!!!! :-)

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ε ναι, και ως γνωστόν το μυαλό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπει ένας άντρας σε μια γυναίκα, σωστά; :P

αυτό που βλέπουν οι περισσότεροι πρώτο δεν αρκεί να κρατήσει μια σχέση, πόσο μάλλον έναν γάμο.

Αυτό που μάλλον έχει κρατήσει την δική μου σχέση/γάμο 21+ χρόνια δεν είναι κανένα είδους περιτύλιγμα, μάλλον είναι κάτι πέρα από την λογική:-D

πᾶν μέτρον ἄριστον

Έχω ξεκινήσει στα παιδιά προβιοτικά εδώ και 20 περίπου μέρες και δνε φαίνεται να τα ενοχλεί. Ξεκινήσαμε με το 1/8 της κάψουλας και τώρα τους δίνω κάθε μέρα 1 ολόκληρη. Λέτε να πειράζει να πάω πιο γρήγορα τώρα; Δηλαδή να αυξάνω σε μια κάψουλα κάθε εβδομάδα ώστε σε 3 εβδομάδες να παίρνουνε 4 την ημέρα που είναι η θεραπευτική δόση;

Και άλλη μια απορία. Η μεγάλη είναι 11 και η μικρή 2,5 περίπου. Θα παίρνουνε και οι δύο 4 κάψουλες την ημέρα; Μήπως η μικρή πρέπει να παίρνει λιγότερες και η μεγάλη περισσότερες;

Αν και η μεγάλη και όλο το κουτί να παίρνει καθημερινά πάλι το ίδιο θα της κάνει αφού τρώει όλο βλακείες, αλλά τεσπά τι να κάνω, βαρέθηκα να τσακώνομαι μαζί της.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...