Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν βρε παιδια εγω τώρα τελευταία πιάνω τον εαυτό μου να τρώω όλο υδατάνθρακες φρούτα κ λαχανικα , αντι για πρωτεΐνες.. Λέτε να πειραζει;;; Τρώω κ αυγά απλα το χοιρινο κ το κατσίκι τα μπουχτισα λιγο η αλήθεια ειναι..

Κι εγώ το ίδιο αυτή την εποχή, κάνω πολλούς χυμούς κάτι που δεν συνήθιζα.

Αλλά θεωρώ ότι, όπως λέει και η Campbell, πρέπει ν' ακούμε το σώμα μας και να μην του πάμε κόντρα.

Μπορεί δηλαδή η ανάγκη μου αυτή για φρούτα και λαχανικά να είναι ενστικτώδης για να με προστατεύσει από τις τόσες ιώσεις που κυκλοφορούνε γύρω μου.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Ναι?? Εφαγα στην Κύπρο ενα πολύ ωραίο...οχι αγοραστό.

Πρόσεχε γιατί και στα σπιτικά ο καθένας βάζει ότι να ναι! πχ η πεθερά μου βάζει ένα ξινό μου το είπε, που δεν ξέρω καν τι είναι οπότε και αν επιτρέπεται. Επίσης βάζει πολύ ζεστό νερό και σχεδόν το βράζει το λεπτοκομμένο λαχανο και καρότο, που επίσης δεν έίναι και το σωστότερο.

Είμαι προβληματισμένη με την κόρη μου και το γιαούρτι...

Συχνά όταν της δίνω γιαούρτι (το αποφεύγω, αλλά όταν τρώει ο αδερφός της ουρλιάζει να φάει κι αυτή!) και πάει λίγο έξω από το στοματάκι της κοκκινίζει στην περιοχή αυτή για λίγη ώρα!

Εντωμεταξύ όποτε της έκανα το sensitivity test για το γιαούρτι δεν υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση!

Και ούτε πρόσεξα καμία άλλη αντίδραση όταν καταναλώνει γιαούρτι.

Αλλά γιατί να κοκκινίζει; :confused:

Από ό,τι έχω καταλάβει το τεστ ευαισθησίας είναι η πρώτη ένδιαξη για το αν θα δοκιμάσεις την τροφή ή όχι, αλλά όχι ο καθοριστικός παραγοντας για το αν ο οργανισμός θα δεχτεί εν τελει την τροφή αυτήν. Γιατί δεν ξαναρχίζεις αλλά με whey αυτήν την φορά και να πας μετά στο γιαούρτι? Και κάνε πρώτα μια διακοπή 2 βδομάδων, για να είσαι σίγουρη. Τι λες?

Ο άντρας μου εκτός από το στομάχι του είχε πάντα και έντονο αυχενικό με αποτέλεσμα έντονους πονοκεφάλους.

Διαβάζοντας, είδα ότι η gaps επηρεάζει και τους μύες. Λέτε να τον βοήθησε η διατροφή και στο αυχενικό ή είναι κανένα πλασέμπο;

Τώρα η μικρή. Το κεφίρ μάλλον την πειράζει. Βέβαια τα συμπτώματα δεν είναι έντονα: έχει αυξήσει τους θηλασμούς, είναι λίγο πιο ανήσυχη και θέλει πιο πολύ αγκαλιά ανώ δεν απασχολείται πολύ μόνη της και έχει αυτά τα λίγα σπιθουράκια ακριβώς πάνω από το πάνω χείλος αριστερά. Έχει ελαττώσει την κατανάλωση του κεφίρ τις 2 τελευταίες μέρες και σήμερα το απόγευμα έκανε λίγη κοκκινίλα (ερεθισμό) στο πουλάκι της. Τι λέτε να το συνεχίσω;

Εχω το ίδιο πράγμα, μόνο που δεν μου κάνει πονοκεφάλους αλλά ημικρανίες! Διάβασα πάντως ότι ακολουθούν γκπας για τους πονοκεφάλους.

Για την μικρή σου εγώ θα το σταματαγα για κανα 2 βδομάδες και μετά θα το ξαναρχιζα κάπως έτσι

1η μερα 1κγ

2η μερα τπτ

3η μερα 1 κγ

4η μερα 1 κγ

5η μερα 2 κγ

6η μερα τπτ

7η μερα 2 κγ

και μετά θα αύξανα δοσεις κανονικά.

Δεν βρε παιδια εγω τώρα τελευταία πιάνω τον εαυτό μου να τρώω όλο υδατάνθρακες φρούτα κ λαχανικα , αντι για πρωτεΐνες.. Λέτε να πειραζει;;; Τρώω κ αυγά απλα το χοιρινο κ το κατσίκι τα μπουχτισα λιγο η αλήθεια ειναι..

Κι εγώ το έχω αυτό :roll:

Σίγουρα δεν κάνει! Δεν εχει σημασία που κάνουμε την φουλ. Πρέπει τα περισσότερα γεύματα μας να είναι ζωμοί και πρωτείνη. Εγώ πάλι την πατάω γιατί δίνω προτεραιότητα στο παιδί, που τρωει τον αγλέορα και τρέφομαι πολλές φορές με λαχανικά ή ξηρούς καρπούς για να φάω κάτι...

Μ' όλο το θάρρος και χωρίς να θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα σε καμία περίπτωση πιστεύω ότι στην τοξικότητα της Σήλιας συνέβαλε και το γεγονός ότι αποθήλασε μικρή και έπινε ξένο γάλα.

Αν διάβασες η Campbell αναφέρει ότι το μητρικό γάλα προστατεύει το παιδί σε μεγάλο βαθμό από τα παθογόνα βακτήρια.

Όταν όμως σταματήσει ο θηλασμός λέει ότι τότε είναι που αρχίζουνε να παρουσιάζονται τα πιο σοβαρά προβλήματα.

Άσχετο, αλλά το τικεράκι της Σήλιας είναι σωστό;

Α καλά Ρόζυ μου...εσύ να με κάνεις να νιώσω άσχημα? Τις ενοχές μου τις έχω πολύ καιρό τώρα! Και όσα πιο πολλά διαβάζω τόσο πιο άσχημα αισθάνομαι!

Τουλάχιστον να μαθαίνουμε από τα λάθη μας και να μην τα επαναλαμβάνουμε... (Η μάνα μου όταν ακουσε ότι δεν έχω σκοπό να αποθηλάσω στο άμεσο μέλλον την μπέμπα, μόνο που δεν λιποθύμησε :lol:)

Έχεις δικιο για το τικερ, θα το διορθωσω όταν προλαβω. Ευχαριστώ!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Σήμερα θα της δώσω βρασμένο καρότο. Και αν πάει καλά θα της ξεκινήσω σιγά σιγά βρασμένα λαχανικά.

Όπως καταλάβατε είμαστε στο 1ο στάδιο του 1ου σταδιου της ίντρο ακόμα! :-)

Μετράμε πλέον 22 ημέρες αλλά συνεχίζουμε με αναπτερωμένο το ηθικό! (τι σου κάνουν 2-3 καλές κενώσεις, ε?)

Camouflage πώς είσαστε?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Σήμερα θα της δώσω βρασμένο καρότο. Και αν πάει καλά θα της ξεκινήσω σιγά σιγά βρασμένα λαχανικά.

Όπως καταλάβατε είμαστε στο 1ο στάδιο του 1ου σταδιου της ίντρο ακόμα! :-)

Μετράμε πλέον 22 ημέρες αλλά συνεχίζουμε με αναπτερωμένο το ηθικό! (τι σου κάνουν 2-3 καλές κενώσεις' date=' ε?)

Camouflage πώς είσαστε?[/quote']

ο ενας μικρος επανηλθε απο τη γαστρεντεριτιδα αλλα εχει γινει πολυ παραξενος στο φαγητο, εχω καταφυγει σε μακαρονια για να φαει εστω κατι (βαζω μεσα και κοτοπουλακι με ζωμο και το βρισκει και το φτυνει) κοιμαται συνεχεια σχεδον και εχουμε τα απιστευτα tantrums!! εδω επιβεβαιωνεται η γκαπς!

ο αλλος απο χτες συνηλθε πολυ γρηγορα απο εμετο κ διαρροιες, τα περασε πολυ ελαφρα, αλλα εχει ανεβασει απο το βραδυ πυρετο 38.5 και εχτες ολη μερα εκανε πολυ λιγα τσισα παρολο που ηπιε χαμομηλι και εφαγε κοτοπουλο κ ζουμι..εχω αγχωθει γιατι τωρα εχει μονο πυρετο κ μετα το πρωινο που ξυπνησε κ εφαγε μπανανα κ μηλο, δε δεχεται τιποα να φαει κ να πιει, θελει μονο να κοιμαται στην αγκαλια μου...με το ζορι λιγο νερο

Διαφημίσεις

ο ενας μικρος επανηλθε απο τη γαστρεντεριτιδα αλλα εχει γινει πολυ παραξενος στο φαγητο, εχω καταφυγει σε μακαρονια για να φαει εστω κατι (βαζω μεσα και κοτοπουλακι με ζωμο και το βρισκει και το φτυνει) κοιμαται συνεχεια σχεδον και εχουμε τα απιστευτα tantrums!! εδω επιβεβαιωνεται η γκαπς!

ο αλλος απο χτες συνηλθε πολυ γρηγορα απο εμετο κ διαρροιες, τα περασε πολυ ελαφρα, αλλα εχει ανεβασει απο το βραδυ πυρετο 38.5 και εχτες ολη μερα εκανε πολυ λιγα τσισα παρολο που ηπιε χαμομηλι και εφαγε κοτοπουλο κ ζουμι..εχω αγχωθει γιατι τωρα εχει μονο πυρετο κ μετα το πρωινο που ξυπνησε κ εφαγε μπανανα κ μηλο, δε δεχεται τιποα να φαει κ να πιει, θελει μονο να κοιμαται στην αγκαλια μου...με το ζορι λιγο νερο

Μην αγχωνεσαι για τόσο πυρετο κ γιατι δεν θελει να φάει... Ειναι νωρίς ακόμη κ το στόμαχακι του να μην αντέχει. Αν συνεχιστεί αυτο να ανησυχησεις.. Αντι για μακαρόνια στον πρώτο δεν δίνεις καλύτερα ρύζι;;; Γενικα ουτε αυτο επιτρέπεται στην gaps αλλα θεωρείται πολυ πιο ασφαλές κ ωφέλιμο απο το σιτάρι.

Καλο κουράγιο!!!( εγω με το ενα δεν την παλεύω καμμια φορα που να το είχα εις διπλουν:cool:)

Yugup3.png

Fairy's mom για πες μου περισσοτερα αν κ όταν μπορεις...για τους υδατάνθρακες εννοω.. Στην αρχη σκέφτηκα το άρθρο της Καμπελ που αναφέρεται κ η Rosie στο να ακουμε το σώμα μας..ίσως να περνάω αποτοξινωτικη φάση. Αλλα απο την άλλη σκεφτομαι μήπως απλα βρήκα μια διέξοδο στους υδατάνθρακες πάλι... Γενικα εγω παντα ημουν ψιλό τύπος υδατανθρακα..

Απο πρωτεΐνη τι θα με συμβουλευατε;; Μήπως να τρώω πιο πολλα αυγά;;

Να πάρει εχουμε κανει πλούσια τα βιολογικαδικα :evil:...

Yugup3.png

Χτες το βράδυ έφτιαξα με επιτυχία το πρώτο μου γιαουρτακι με την παραπομπή στο θέμα των βιολογικών, με τις συμβουλές της Valeri κ της Fairys mom..

Ερώτηση... Το έβαλα χτες στις 1 το βράδυ στο ψυγείο.. Ποτε μπορω να το καταναλωσω;; Κ πόσες μερες διατηρείται;; Επισης την μαγιά που, πως κ πόσο την αποθηκευουμε;;

Yugup3.png

Νομίζω ότι το γιαούρτι αυτό δε χαλάει. Όταν κοντεύει να σου τελειώσει και θέλεις να φτιάξεις το επόμενο αντιστοιχείς μια κουταλιά της σούπας για κάθε λίτρο γάλα.

Rosie για να ξέρεις σήμερα για να αντισταθμίσω τα απύθμενο ξενύχτι των τελευταίων 2 ημερών (δύο ώρες κοιμήθηκα την Παρασκευή και 4 χθες- έχει κάνει λαρυγγίτιδα ο μικρός), χτύπησα την παστούλα από τα φρες. Με έχεις καταστρέψει! :)

camouflage περαστικά. Δώσε χρόνο θα επανέλθουν.

Τα αβγά είναι καλή ιδέα. Ίσως και το ψαράκι αν το σηκώνεις ή ακόμη και τα θαλασσινά που πλησιάζουν και οι μέρες της νηστείας (καλαμάρια και τέτοια εννοώ). Ίσως και ζωμούς.

Νεραϊδομαμά κι εγώ το ίδιο κάνω. Δίνω προτεραιότητα στον μικρό κι εγώ κουκουρούκου. Ειδικά τα μεσημέρια πολλές φορές ξεχνάω να φάω. Άσε που μου πίνει και τους ζωμούς μου το σκ@το και βαριέμαι μετά να ξαναετοιμάζω....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Ηλίθια ερώτηση αλλά καθοριστική για την παραγγελία, όταν ανοίγουμε την κάψουλα με τα προβιοτικά μετά ξανακλείνει; Αν του βάλω τη μισή ας πούμε την υπόλοιπη τι θα την κάνω; Να την πιω εγώ;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Ειδικά τα μεσημέρια πολλές φορές ξεχνάω να φάω.

ε μα να ειδες, εγω γιατι δε το παθαινω αυτο και ολο τσιμπολογαω!...κανω τη διαιτα του Kerrygold (εμενταλ, ρεγκατο και τσενταρ)

ευχαριστω κοριτσια, που θα παει θα περασει :-(

Rosie για να ξέρεις σήμερα για να αντισταθμίσω τα απύθμενο ξενύχτι των τελευταίων 2 ημερών (δύο ώρες κοιμήθηκα την Παρασκευή και 4 χθες- έχει κάνει λαρυγγίτιδα ο μικρός), χτύπησα την παστούλα από τα φρες. Με έχεις καταστρέψει! :)

Κι εμείς χθες είχαμε επισκέψεις και μας φέρανε ένα κουτάκι γεμάτο διάφορα καλούδια από το Fresh!

Kαι φυσικά δεν άντεξα και έφαγα ένα σουφλέ σοκολάτας, θεϊκό... !

Τουλάχιστον δεν έχει γαλακτοκομικά αυτό. :rolleyes:

βασικά κανείς άλλος δεν έφαγε γλυκό (στην κόρη μου έδωσα το καθιερωμένο κέικ καρότου μια και είναι λιχούδω!) και έτσι τώρα στο ψυγείο έχω άλλα τέσσερα γλυκά (κάποια με σοκολάτα και σαμπάνια, ένα σουφλέ και πάλι και ένα με σοκολάτα και φουντούκι) που με κοιτάνε και τα κοιτάω... :roll:

Αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ, κάποια στιγμή που θα κοιμάται αύριο η μικρή το σουφλέ θα το φάω! :mrgreen:

Κι εμείς χθες είχαμε επισκέψεις και μας φέρανε ένα κουτάκι γεμάτο διάφορα καλούδια από το Fresh!

Kαι φυσικά δεν άντεξα και έφαγα ένα σουφλέ σοκολάτας, θεϊκό... !

Τουλάχιστον δεν έχει γαλακτοκομικά αυτό. :rolleyes:

βασικά κανείς άλλος δεν έφαγε γλυκό (στην κόρη μου έδωσα το καθιερωμένο κέικ καρότου μια και είναι λιχούδω!) και έτσι τώρα στο ψυγείο έχω άλλα τέσσερα γλυκά (κάποια με σοκολάτα και σαμπάνια, ένα σουφλέ και πάλι και ένα με σοκολάτα και φουντούκι) που με κοιτάνε και τα κοιτάω... :roll:

Αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ, κάποια στιγμή που θα κοιμάται αύριο η μικρή το σουφλέ θα το φάω! :mrgreen:

Εμένα τα γλυκα ακομα δεν με αγγίζουν... Κι απο παλια επειδη τρελαίνομαι για ζαχαροπλαστική έφτιαχνα κ εγω έτρωγα μια κουτάλια ή κ καθολου... Το ρύζι κ το ψωμι μου λείπουν περισσοτερο... Ενα ρυζοτο πχ με παρμεζανα....:rolleyes:. Εμένα μου εχουν λείψει πολυ κ τα τυρια...πραγματικα έχω γυρω στους 8 μηνες αποχής κ θαυμάζω άλλες κοπέλες που κανετε χρονια :shock: μου φαίνεται ακατόρθωτο...

Yugup3.png

Νομίζω ότι το γιαούρτι αυτό δε χαλάει. Όταν κοντεύει να σου τελειώσει και θέλεις να φτιάξεις το επόμενο αντιστοιχείς μια κουταλιά της σούπας για κάθε λίτρο γάλα.

Ωραια δοκιμασα το γιαουρτακι κι έδωσα κ ελάχιστο στη μικρη ( πιο πολυ ζουμακι εγλυψε ). Πολυ νόστιμο κ η μικρη κατενθουσιαστηκε!!! ( μακάρι να το ανέχτει )

Το έφτιαξα τελικα με γάλα Λιβαδερου κ μαγιά Εβολ βιολογικό...

Εσείς το στραγγιζετε;;; Διάβασα σε 4απλο τουλπανι;;;

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Μην αγχωνεσαι για τόσο πυρετο κ γιατι δεν θελει να φάει... Ειναι νωρίς ακόμη κ το στόμαχακι του να μην αντέχει.

Συμφωνώ! Κι εγώ στην βδομάδα ήμουν καλά, ενώ τα συμπτώματα υποχώρησαν από την 4η μέρα.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Fairy's mom για πες μου περισσοτερα αν κ όταν μπορεις...για τους υδατάνθρακες εννοω.. Στην αρχη σκέφτηκα το άρθρο της Καμπελ που αναφέρεται κ η Rosie στο να ακουμε το σώμα μας..ίσως να περνάω αποτοξινωτικη φάση. Αλλα απο την άλλη σκεφτομαι μήπως απλα βρήκα μια διέξοδο στους υδατάνθρακες πάλι... Γενικα εγω παντα ημουν ψιλό τύπος υδατανθρακα..

Απο πρωτεΐνη τι θα με συμβουλευατε;; Μήπως να τρώω πιο πολλα αυγά;;

Να πάρει εχουμε κανει πλούσια τα βιολογικαδικα :evil:...

Εμένα τα γλυκα ακομα δεν με αγγίζουν... Κι απο παλια επειδη τρελαίνομαι για ζαχαροπλαστική έφτιαχνα κ εγω έτρωγα μια κουτάλια ή κ καθολου... Το ρύζι κ το ψωμι μου λείπουν περισσοτερο... Ενα ρυζοτο πχ με παρμεζανα....:rolleyes:. Εμένα μου εχουν λείψει πολυ κ τα τυρια...πραγματικα έχω γυρω στους 8 μηνες αποχής κ θαυμάζω άλλες κοπέλες που κανετε χρονια :shock: μου φαίνεται ακατόρθωτο...

Μία από τα ίδια. Κι εμένα το αλμυρό μου λείπει.

Εγώ απλά φροντίζω να τρώω πολύ κολοκύθα σε σούπα κυρίως και καρότο για να είμαι σίγουρη ότι παίρνω υδατανθρακες. Αλλά νομίζω το σημαντικό είναι να πίνουμε πολλούς ζωμούς, λίπη και κρέας με ζελατινη κατά προτίμηση και φυσικά αυγά. Αυτά υποτιθεται ότι πρέπει να αποτελούν το 80% της ημερήσιας τροφής μας! Κατά τα άλλα δεν έχω ψάξει το θέμα υδατανθρακες Κατερίνα. Μόλις προλάβω θα το κάνω και αν βρω χρήσιμες πληροφορίες θα σας πω.

Αχ βρε Ρόζυ με τους γλυκούς σου πειρασμούς! Είπαμε είμαι του αλμυρού, αλλά το σουφλέ σοκολάτας ήταν πάντα αδυναμία μου! Είσαι για να δίνεις κουράγιο εσύ! :lol::lol::lol:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ερώτηση... Το έβαλα χτες στις 1 το βράδυ στο ψυγείο.. Ποτε μπορω να το καταναλωσω;; Κ πόσες μερες διατηρείται;; Επισης την μαγιά που, πως κ πόσο την αποθηκευουμε;;

ΑΠό σήμερα το πρωί που κρύωσε είναι έτοιμο. Δύο βδομάδες σίγουρα. Μην σου πω και παραπάνω. Όπως είπα στο "σεμινάριο" :D μου έχει τύχει γιαούρτι να έχει μία καφετί πέτσα πάνω που έλγες ότι πάει για τα σκουπίδια, αλλά όταν την έβγαλα το γιαούρτι ήταν μια χαρά, απλά λίγο πιο ξινό. Το φάγαμε κανονικά.

Νεραϊδομαμά κι εγώ το ίδιο κάνω. Δίνω προτεραιότητα στον μικρό κι εγώ κουκουρούκου. Ειδικά τα μεσημέρια πολλές φορές ξεχνάω να φάω. Άσε που μου πίνει και τους ζωμούς μου το σκ@το και βαριέμαι μετά να ξαναετοιμάζω....

Πώς φαίνεται η καλή μαθητρια που προσεχε!! :lol:

Απλά αν το δείτε λίγο νερουλό στραγγίστε το λιγάκι.

Και όχι πάνω από 1 κσ ανά λίτρο γιατί θα σας βγει νερουλό (πηγή: wild fermentation)

Εσείς το στραγγιζετε;;; Διάβασα σε 4απλο τουλπανι;;;

To στραγγίζω όταν θέλω να κάνω whey ή για τον άντρα μου που το θέλει και χωρίς ζουμί καθόλου αν γίνεται. Αλλά βάζω μόνο μία πετσέτα και άντε αν είναι μεγάλη διπλωμένη στα 2.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κακό αυτό που κάνουμε, γιατί θηλάζουμε...Αλλά πολλές φορές δεν έχω χρόνο ουτε νερό να πιω, όχι να κάτσω να φάω ή να ετοιμάσω και για μένα!

Ηλίθια ερώτηση αλλά καθοριστική για την παραγγελία, όταν ανοίγουμε την κάψουλα με τα προβιοτικά μετά ξανακλείνει; Αν του βάλω τη μισή ας πούμε την υπόλοιπη τι θα την κάνω; Να την πιω εγώ;

Εννοείται ότι ξανακλείνει. Εγώ την ίδια κάψουλα την έχω πλέον 4 δόσεις. Στην αρχή την είχα 8 δόσεις!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εμάς τελικά μας πείραξε το καρότο! :(

Έκανε χθες τρεις φορές κακά (μία για καθε καρότο που έφαγε :rolleyes:), την 3η φορά είχε κομμάτια καρότου, έκανε σύγκαμα σε πουλάκι και πωπό και είχε άσχημο ύπνο (ξύπναγε, ήταν ανήσυχη και γκρινιάρα).

Διάβασα για Low Oxalate Diet. Πρέπει να δω μήπως είναι αυτό το πρόβλημα μας τελικά. Γιατί αλλιώς γιατί να την πειράξει το καλά βρασμένο καρότο μετά από 3 μέρες με αρκετά καλές κενωσεις? :confused::(

Σήμερα δεν έχει κάνει κακά για να έχω εικόνα.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Αναρωτιόμουν αν έχει πάρει καμία από εσάς αυτό

http://www.specialhealthstore.co.uk/ShowDetails.asp?id=181

Ρόζυ κυρίως εσύ, που έχεις καλή σχέση με τα βότανα. Διάβασα ότι ακόμα και τον στρεπτόκοκο τον αντιμετωπίζουν με αυτό, προκειμένου να αποφύγουν την αντιβίωση όσο κάνουν γκαπς.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

δεν ξερω αν το εχετε ηδη βαλει, αλλα ελαβα σημερα αυτο το λινκ:http://ombar.co.uk/

:)

Χα είναι η σοκολάτα που έλεγα στη Ροζυ με τα godji!!! Πολύ καλη κ νόστιμη :P

Yugup3.png

Αναρωτιόμουν αν έχει πάρει καμία από εσάς αυτό

http://www.specialhealthstore.co.uk/ShowDetails.asp?id=181

Ρόζυ κυρίως εσύ' date=' που έχεις καλή σχέση με τα βότανα. Διάβασα ότι ακόμα και τον στρεπτόκοκο τον αντιμετωπίζουν με αυτό, προκειμένου να αποφύγουν την αντιβίωση όσο κάνουν γκαπς.[/quote']

Nαι, είναι πολύ καλό και αποτελεσματικό αλλά ο Mercola λέει ότι δεν κάνει για εγκύους και θηλάζουσες :(

Αν θες ρώτα και τη Leslie, αλλά εγώ για να είμαι safe δεν το παίρνω ποτέ.

Διαβασα αυτό στο yahoo και ειπα σας να το κανω ένα copy paste. Ειναι το ghee από το iherb

I was in my local Natural Grocers yesterday and found Purity Farms Ghee. It did

say organic and grass-fed, but not 100% grass-fed. So I emailed them this

morning and got a very quick response. This is what they said:

Thank You for writing to us! We work with almost 50 small family farms (30

cows or less) so the breeds vary a bit, but the cows are: mostly Brown Swiss,

followed by Jersey, Guernsey and Holstein. The cows are not over milked and

they take approximately 6 months off when they give birth and just care for

/nurse the young. The male cows are not sold for veal. The cows are not

de-horned. The cows graze everyday and they are on a 100% organic grass diet

(they like organic wiId-flowers,so there are some of those in there, too!) The

grazing of the cows is on a rotation basis, so they always have fresh grass to

eat. If they should get a cold (rare, but it can happen!) they are given

homeopathic remedies and are kept off the milking line for twice the government

recommended time. Due to their fine, natural care, the cows live a long (and

happy!) life. Happy Cooking! Purity Farms, Inc.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...