Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Πολύ χαίρομαι που πλέον μπορώ να συνδέω φάτσες με τα nicknames :D

Χε χε όντως!

Άσχετο τελικά λάδι καρύδας από πού παίρνετε; Ψάχνω να βρω το θέμα με τα βιολογικά προϊόντα και δεν το βρίσκω μήπως λέγατε εκεί.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μήπως ξέρεις πόσο καιρό πάει ένα μπουκαλάκι;

Ουφ όλο το σκέφτομαι για την Ίντρο αλλά θεωρώ ότι ακόμη δεν είναι έτοιμη.

Δηλαδή τρώει λίγο τουρσάκι αλλά πολύ μικρή ποσότητα ζωμού, κυρίως σε σουπίτσες και φακές.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι το γεγονός ότι δεν της έχω κάνει καθόλου εμβόλια είναι θετικό γιατί δεν πρέπει να έχει και πολύ τοξικό φορτίο, άλλωστε δεν είχε και ποτέ έντονα αλλεργικά συμπτώματα.

Αν κάνει τώρα την ίντρο θα καταλήξει να θηλάζει μόνο, είμαι σίγουρη :?

Επείδή ξεκινάς με πολύ μικρή ποσότητα και το αυξάνεις πολυ αργά νομίζω ότι ένα σου φτάνει. Αλλωστε μετά τα 2 μπορείς να δώσεις biokult. Εγώ το ξεκίνησα από τέλη Νοεμβρη αν θυμαμαι καλά και ακόμα δεν έχει φτάσει καν στην μέση. Περίπου το 1/4 έχουμε ξοδέψει.

Το κυριοτερο είναι να είσαι εσύ ετοιμη και όχι η μικρή. Γιατί εσύ θα τραβήξεις το πακετο και πρέπει να είσαι έτοιμη ψυχολογικά και σωματικά για ό,τι ακολουθήσει. Αν και όπως λες, η κόρη σου θεωρώ ότι θα περάσει τα στάδια πολυ πιο εύκολα. :wink:

Όσο για τους θηλασμούς θα πρέπει να ακολουθησεις αυτά που συμβουλεύει στο βιβλίο ότι θα δίνεις μόνο ως επιβράβευση. Η αρχή είναι δύσκολη! Μετά θα δεις ότι θα συνηθίσει και θα μπει σε ένα πρόγραμμα. Εμένα πχ το θεωρεί δεδομένο πλέον το πρωινό ότι θα είναι ζωμός και μετά κρέας. Ευτυχώς έχει περάσει το στάδιο που το κράταγε σαν τσίχλα. Χθες εφαγε μονη της ένα ολοκληρο κοτόπουλο!!!!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Αυτό σκεπτόμουν κι εγώ για τη νεραϊδούλα. Γιατί ούτε κι εκείνη έχει κάνει πολλά εμβόλια αν θυμάμαι καλά μόνο δύο. Τρέμω στη σκέψη του τι θα αντιμετωπίσω μόλις ξεκινήσω στον δικό μου ίντρο, αλλά μάλλον πρέπει να το κάνω, να ξεμπερδεύουμε.

Με τους ζωμούς (που οι τελευταίοι δεν είναι και πολύ πετυχημένοι) τα πάει άριστα τους κατεβάζει με τρέλα. Το τουρσί ούτε να το δει. Δοκιμάσαμε χτες λίιιιγο τουρσάκι κουνουπίδι πάνω στα κρακεράκια τύπου μεζέ, γιατί το λάχανο ούτε κατά διάνοια.... (του βάζω όμως μπόλικο ζουμάκι στους ζωμούς και στο φαγητό του).

Ναι καλά θυμάσαι. Δυο είχαμε κάνει. Το ένα 5απλο και το άλλο του πνευμονιοκοκου.

Να το κάνεις,αλλά σταδιακα, όχι απότομα. Πρώτα θα κάνει την φουλ για λίγο καιρό και μετά θα μπει στην ίντρο.

Δοκίμασε και τα στικς από καρότο σε τουρσί, αυτά μπορεί να του αρεσουν.

Πάντως ουτε της δικιάς μου της αρεσουν τα τουρσια :(

Kt0tp2.png NaAfp3.png

+1

Και ένα μπαμπά με κατανόηση και ανοιχτό μυαλό.

Πολύ χαίρομαι που πλέον μπορώ να συνδέω φάτσες με τα nicknames :D

Πω πω αντρική αλληλεγγύη!! :lol:

Είσαστε οι αφανείς ήρωες! :D

Εμείς χθες δεν είχαμε κένωση. Το βράδυ της έκανα μπάνιο με άλατα και σήμερα το πρωι έκανε κάτι μεταξύ σε σχηματισμένα πολύ μαλακά και μους. Αλλά δεν μπορώ να το πω όυτε το ενα ούτε το άλλο,γιατί με μπερδεψε και το πατίκωμα της πανας - πρόβλημα αυτή η πανα στην στην σωστή διάγνωση :mrgreen:

Νομίζω ότι παμε καλά όμως.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Ποια άλατα πήρες τελικά;

από το iherb. Είναι τα μόνα που έχει.

Αν καταφερω να πεισω την αδερφή μου να τα κουβαλήσει, θα της ζητήσω να μου φερει από Αγγλία ποσότητα γιατί εκεί είναι ποαμφθηνα και τα βρίσκεις παντού!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λες να πω στη φιλενάδα μου που μένει στο Λονδίνο να μου στείλει;

Εγώ πήρα εκείνα της νεκράς θάλασσας από το bce και μέχρι να έρθουν του βάζω απλά χοντρό θαλασσινό αλάτι.

όντως πρόβλημα η πάνα.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Να ευχαριστήσω το mesastoura για το λινκ της Ντίνας, η οποία μου έστειλε το κεφίρ.

Νεραιδομαμά, τι έγινε με την παραγγελία; Έγινε τελικά; Αν ναι πότε θα έρθουν; Να ξεκινήσουμε και εμείς προβιοτικά γιατί ο σύζυγος δεν παίρνει τίποτα από φυσικά προβιοτικά. Εγώ και η μικρή γιαουρτόζουμο, κεφίρ και κανένα τουρσί το τρώμε.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Εγώ πήρα εκείνα της νεκράς θάλασσας από το bce και μέχρι να έρθουν του βάζω απλά χοντρό θαλασσινό αλάτι.

όντως πρόβλημα η πάνα.

Κάνει και το χοντρό αλάτι; Απλώς το βάζουμε στο μπανάκι;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Και κάτι άλλο, όταν βάζετε το τουρσί στο φαγητο υποθέτω ότι το ρίχνετε στο πιάτο, έτσι; Αν βράσει το τουρσί μαζί με το φαγητό δεν σκοτώνονται τα καλά βακτήρια;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

NAET το εχει ακουσει κανείς σας? Διαβασα αυτό στο yahoo από μία μαμά

we just did NAET treatments for eggs on Giselle

and she's had 10 eggs this week! She's been a little more reactive, a little

more emotional at times, but before all it would take was one little bite and

she would be horribly irrational, throw tantrums and would have tons of

stimming. Now she is much better and we've only had one egg treatment. I don't

know if you have a practitioner near you, but I think it would be good to look

in to. Our practitioner said that he sees Giselle as being extremely high

functioning (she looks this way now since Gaps, yay!) and he thinks the NAET

could completely reverse it. And he said that it is good that she is still so

young because then it is possible to reverse it. And knowing what I know about

Eli being so high functioning just like Giselle (I think they are very alike) I

bet the same would be said about Eli. Please at least look into it, I saw NAET

for years and always thought it was a joke or voodoo magic or something but

after losing my egg allergy last week and Giselle losing hers, I am a believer.

It uses acupressure while holding the allergen to stop the body from perceiving

a healthy food as an allergy. Eggs are especially beneficial because we NEED

them for the sulfer and all the B Vitamins!

Και πολύ πολύ πρόχειρα βρήκα αυτό

http://www.naet.com/subscribers/what.html

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Aν είναι πρόθυμη να σε βοηθησει εννοείται! Εμένα η αδερφή μου δεν θέλει να κουβααλει ποτέ εξτρα πράγματα γιατί πάει αεροδρομιο κατευθειαν μετά την δουλειά και δεν θέλει να έχει βάρος :(

Νεραιδομαμά, τι έγινε με την παραγγελία;

Δεν έχω ακόμα ενημερωση. Μολις έχω θα σας στείλω το μειλ

Μπορείς να εναλλάσσεις με σόδα ή με ξύδι.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Και κάτι άλλο, όταν βάζετε το τουρσί στο φαγητο υποθέτω ότι το ρίχνετε στο πιάτο, έτσι; Αν βράσει το τουρσί μαζί με το φαγητό δεν σκοτώνονται τα καλά βακτήρια;

Μα δεν θα το βάλεις σε καυτό φαγητό! Θα περιμένεις να κρυώσει λίγο έως πολύ. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να περιμένεις αν κάνει πείνα :D αλλά όπως είπες στο ζεστό σκοτώνονται όλα τα καλά βακτήρια

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καλά εγώ έχω λυσσάξει με το τουρσί, θέλω να τρώω συνέχεια..... (μα ούτε σοκολάτα έτσι). Ο μικρός όμως λέει ότι τον καίει. Λέτε να μην είναι έτοιμο; (Φυσαλίδες δε βγάζει πια)

FLcUp3.png0BQfp3.png

Καλά εγώ έχω λυσσάξει με το τουρσί, θέλω να τρώω συνέχεια..... (μα ούτε σοκολάτα έτσι). Ο μικρός όμως λέει ότι τον καίει. Λέτε να μην είναι έτοιμο; (Φυσαλίδες δε βγάζει πια)

Kι εμένα με καίει ;):lol::lol:..

Απλά είναι δυνατό αυτό είναι πιστεύω...

Για παντζάρια τουρσί εχετε κανένα καλό συνδιασμό??

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Kι εμένα με καίει ;):lol::lol:..

Απλά είναι δυνατό αυτό είναι πιστεύω...

Για παντζάρια τουρσί εχετε κανένα καλό συνδιασμό??

Όσες φορές έκανα παντζάρι τουρσί το πετάξαμε, δεν μας άρεσε καθόλου ακόμη και σε συνδιασμό με το λάχανο και το καρότο ή με μαγιονέζα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Το χοντρό Ιμαλαϊων κάνει την ίδια δουλειά με τα Epsom, πάρε από το iherb αλλά ακόμη και στην Ελλάδα βρίσκεις.

Το χοντρό Ιμαλαϊων κάνει την ίδια δουλειά με τα Epsom, πάρε από το iherb αλλά ακόμη και στην Ελλάδα βρίσκεις.

Αν χρησιμοποιήσω χοντρό που μαζεύω η ίδια από τη θάλασσα;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Ναι καλά θυμάσαι. Δυο είχαμε κάνει. Το ένα 5απλο και το άλλο του πνευμονιοκοκου.

Να το κάνεις' date='αλλά σταδιακα, όχι απότομα. Πρώτα θα κάνει την φουλ για λίγο καιρό και μετά θα μπει στην ίντρο.

[/quote']

Μ' όλο το θάρρος και χωρίς να θέλω να σε κάνω να νιώσεις άσχημα σε καμία περίπτωση πιστεύω ότι στην τοξικότητα της Σήλιας συνέβαλε και το γεγονός ότι αποθήλασε μικρή και έπινε ξένο γάλα.

Αν διάβασες η Campbell αναφέρει ότι το μητρικό γάλα προστατεύει το παιδί σε μεγάλο βαθμό από τα παθογόνα βακτήρια.

Όταν όμως σταματήσει ο θηλασμός λέει ότι τότε είναι που αρχίζουνε να παρουσιάζονται τα πιο σοβαρά προβλήματα.

Άσχετο, αλλά το τικεράκι της Σήλιας είναι σωστό;

Πολύ χαίρομαι που πλέον μπορώ να συνδέω φάτσες με τα nicknames :-D
χαχα!!σωστος!πολυ χαρηκα που σας γνωρισα ολους κ ολες κ ελπιζω να ξανασυναντηθουμε συντομα κ να τα πουμε περισσοτερο, κριμα που δεν κατσαμε κ αλλο, ηθελα να μαθω περισσοτερα πραγματακια !

Ξενια μπραβο σας, χαιρομαι κ εγω πολυ, ειναι πολυ ενδιαφερουσα η εξελιξη και η υπομονη σας ανταμοιβεται! επισης τελεια η λιστα για μπουφε! θα δοκιμασω να κανω γιαουρτι το ΣΚ αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα σε παρω τηλ. για επιπλεον οδηγιες......ειμαι ανεπιδεκτη στην παραδοσιακη κουζινα τελικα.:?

κατερινα αυτο που αξιζει κατ'εμε στο παντζαρι ειναι ο χυμος που μενει, ειναι φανταστικος!!το ιδιο το παντζαρι τουρσι δεν μου λεει κατι..επισης θα το αφηνα μονο του με τα σκορδα, γιατι χρωματιζει τα παντα κ ειναι λιγο σπλατερ κατασταση.

εγω ειμαι σε ...τελμα με την γκαπς για πολλους λογους, κυριως χρονου κ χρηματος κ μου την εχει δωσει. ελπιζω να ανακαμψω γρηγορα, ουφ..

Όταν όμως σταματήσει ο θηλασμός λέει ότι τότε είναι που αρχίζουνε να παρουσιάζονται τα πιο σοβαρά προβλήματα.

;

κ αν κρινω απο το δικο μας εξαμηνο ιωσεων περυσι...ακομα κ που ηταν 2 ετων το παιδι οταν αποθηλαζε, φαινεται να εχει δικιο η καμπελ......

Όχι, δεν εμπιστεύομαι το χοντρό της Μεσογείου ειδικά του Αιγαίου λόγω μόλυνσης.

Βέβαια με την ίδια λογική θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε και τα ψαράκια από το Αιγαίο. Οπότε μάλλον ψάρι γιοκ.

Σίγουρα όμως θα είναι καλύτερα από το επεξεργασμένο, δεν νομίζεις;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...