Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Άσχετο, η σουπιά είναι λήγκαλ;

Α, και πείτε καμιά ιδέα για οδοντόκρεμα.

Επιτρέπεται η σουπιά!

Οδοντοκρεμα από το θεμα με τα βιολογικά

http://oikogeneiamou.blogspot.com/20...g-post_29.html

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς σήμερα στις 6 παρά τα ξημερώματα είχαμε διαρροια και λίγο πονάκι στην κοιλίτσα. Το πρωί κατά τις 11 ξανά λίγο και μετά στις 12 πάλι ποσότητα. Είχαν πάρα πολλες βλένες. Μπορώ να σας πω ότι ήταν μόνο βλένες. Το μόνο που άλλαξα ήταν το σκόρδο. Έβαλα σε όλη την ποσότητα της σούπας (μεγάλη κατσαρόλα) 2 σκόρδα χωρίς την φύτρα. Επειδή δεν ήθελε το σκόρδο, χθες έφαγε πολύ λίγο. Εϊναι το μόνο που μπορεί να την πείραξε. Αλλιώς το κοτόπουλο? :confused:

Στην Κάμπελ ξέρετε πού στέλνω μέιλ? Ή έχετε να προτείνετε κάποιον πρακτισιονερ?

Γιώτα αυτοί που μου έστειλες δεν είναι πρακτισιονερς με πιστοποίηση. Αυτοί είναι αλλά ποιον να πρωτοδιαλέξεις??

http://gaps.me/preview/?page_id=496

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Τι ζαχαροειδές;

Ωχ τώρα το είδα έχεις δίκιο. Σακχαρόζη και λακτόζη.

Και βάλε και τα ομοιοπαθητικά πολλή ζάχαρη μαζεύεται.

Ευχαριστώ για το λινκ, αλλά δεν ανοίγει.... Επίσης όποτε μπορέσεις βάλε μου και το λινκ για το τσάι ήταν πολύ ωραίο (συγγνώμη για το οφ)

Η μεγάλη μήπως τσίμπησε τίποτε απαγορευμένο από το μπουφέ;

FLcUp3.png0BQfp3.png

καμια συμβουλη για τον εμετο;..ο μικρος μου (αυτος που ηταν καλα) οτι και να τρωει/πινει το βγαζει..τα προβιοτικα αραγε βοηθανε; διαρροια προς το παρον δε βλεπω

Γιώτα αυτοί που μου έστειλες δεν είναι πρακτισιονερς με πιστοποίηση. Αυτοί είναι αλλά ποιον να πρωτοδιαλέξεις??

http://gaps.me/preview/?page_id=496

Το ξέρω ότι δεν έχουν πιστοποίηση. Απλώς εκεί μόνο ηυπήρχαν κάποιες ελληνίδες και έλεγα μήπως λόγω αυτού ήταν πιο εύκολο να μας αναλάβουν. Δυστυχώς στη μια που έστειλα μέιλ είπες ότι δεν αναλαμβάνει αν δεν είσαι κοντά να σε δει.

Τους άλλους με την πιστοποίηση τους είχα δει και εγώ αλλά δεν υπήρχε κανείς έλληνας.

Τι να σου πω. Στείλε σε έναν στην τύχη μέιλ και βλέπεις. Η Καμπελ χλωμό το βλέπω να σε αναλάβει.

Από αυτούς που δεν έχουν πιστοποίηση είναι ένα κέντρο βιοδυναμικής ή κάτι τέτοιο που μπορείς να ρωτήσεις ότι θες και σου απαντάνε δημόσια από ότι είδα.\

Θα δω ποιο είναι και θα βάλω λινκ.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ για το λινκ, αλλά δεν ανοίγει.... Επίσης όποτε μπορέσεις βάλε μου και το λινκ για το τσάι ήταν πολύ ωραίο (συγγνώμη για το οφ)

Η μεγάλη μήπως τσίμπησε τίποτε απαγορευμένο από το μπουφέ;

http://oikogeneiamou.blogspot.com/2012/01/blog-post_29.html

http://www.etsy.com/listing/61417751/happy-tea

Το σκεφτηκαμε κι εμείς, αλλά την ρωτησαμε πολλές φορες και είπε όχι. Δεν μας λεέι ψεματα συνήθως.. Αλλά και τόσα μάτια, ένας δεν θα την έβλεπε? Ξέρω εγώ..

καμια συμβουλη για τον εμετο;..ο μικρος μου (αυτος που ηταν καλα) οτι και να τρωει/πινει το βγαζει..τα προβιοτικα αραγε βοηθανε; διαρροια προς το παρον δε βλεπω

Κακό σίγουρα δεν κάνουνε.

Δεν μιλάς και με τον γιατρό σας?

ΤοΤι να σου πω. Στείλε σε έναν στην τύχη μέιλ και βλέπεις. Η Καμπελ χλωμό το βλέπω να σε αναλάβει.

Από αυτούς που δεν έχουν πιστοποίηση είναι ένα κέντρο βιοδυναμικής ή κάτι τέτοιο που μπορείς να ρωτήσεις ότι θες και σου απαντάνε δημόσια από ότι είδα.\

Θα δω ποιο είναι και θα βάλω λινκ.

Αυτό είναι να πετυχεις κέντρο με κλειστά τα μάτια...

Για βέλε λινκ

Στο iherb έχει βιολογικές. Και εγώ από εκεί σκέφτομαι να παραγγείλω.

Της weleda θα παρετε, αλλά όχι την παιδική. Αυτήν που έχει καλέντουλα

Kt0tp2.png NaAfp3.png

http://www.etsy.com/shop/wildroot?ref=seller_info

Όλα τα τσαγάκια της είναι καταπληκτικά!

Αυτή τη βδομάδα έχει μάλιστα και έκπτωση 20% αν βάλεις τον κωδικό beminevalentine .

Έχω κάνει κι εγώ παραγγελία το πρωί.

Πες της αν θες ότι είσαι φίλη μας, όλο και κάποιο δωράκι θα σου στείλει να δοκιμάσεις!

Fairy's mom θα σε πάρω αύριο ελπίζω να τα πούμε.

Θα σε συμβούλευα να κάνεις ερώτηση στο GAPS yahoo group, μπορείς να πάρεις πολλή υποστήριξη εκεί μέσα από κόσμο που κάνει την GAPS καιρό τώρα.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Οδοντόπαστα παρήγγειλα σήμερα αυτή, αλλά έχει αιθέριο έλαιο μέντας αν κάνετε ομοιοπαθητική.

http://www.iherb.com/Dr-Mercola-Natural-Mint-Toothpaste-with-Tulsi-Fluoride-Free-6-oz-170-g/40636?at=0

Διαφημίσεις

http://www.etsy.com/shop/wildroot?ref=seller_info

Όλα τα τσαγάκια της είναι καταπληκτικά!

Αυτή τη βδομάδα έχει μάλιστα και έκπτωση 20% αν βάλεις τον κωδικό beminevalentine .

Έχω κάνει κι εγώ παραγγελία το πρωί.

Πες της αν θες ότι είσαι φίλη μας, όλο και κάποιο δωράκι θα σου στείλει να δοκιμάσεις!

Fairy's mom θα σε πάρω αύριο ελπίζω να τα πούμε.

Θα σε συμβούλευα να κάνεις ερώτηση στο GAPS yahoo group, μπορείς να πάρεις πολλή υποστήριξη εκεί μέσα από κόσμο που κάνει την GAPS καιρό τώρα.

γραφτηκα χθες και εςστειλα μην. Και οταν πηγα στο μειλ να δω απαντησεις, τεσπα ανοιξα ενα αρχειο ντοκ που ηταν ιος και μου εκλεισε ο υπολογιστης. Δεν ανοιγει με τπτ. Θα προσπαθησει ενας φιλος μηπως σωσει κανα αρχειο απο τον σκληρο πριν κανει φορματ. Αλλιως οτι είχα σε αγαπημενα και για την γκαπς τα εχασα! Τα της γκαπς δεν ειχα προλαβει να τα κανω back up!Πόσο γκαντεμω μπορεί να είμαι για πείτε μου??? Και τωρα μπηκα από το laptop που δεν με βολευει καθολου...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Αυτό είναι να πετυχεις κέντρο με κλειστά τα μάτια...

Για βέλε λινκ

http://www.biodynamicwellness.com/

Δεν είναι όμως και πάλι πιστοποιημένοι για την gaps, απλώς ασχολούνται και με αυτήν πολύ εντατικά από ότι είδα.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Ευχαριστα νέα από εμας! Χθες έκανε σχηματισμενα κακά!!!!! Πάρτυ στο σπίτι όπως καταλαβαίνετε!!!

Περιμένουμε να δούμε και σήμερα..

Πάντως στο yahoo μου εiπαν ότι ήταν die off η συνεχόμενη διαρροια και ότι έπρεπε να αφαιρέσω το σκόρδο που μάλιστα και ωμό θα έκανε ακόμα πιο άσχημο die off. Να εισαγω πάλι το σκόρδο πρώτα μαγειρεμένο όταν θα σταματήσει η διαρροια. Και φυσικά θα βοηθησει πολυ το boulardi.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Πάντως στο yahoo μου εiπαν ότι ήταν die off η συνεχόμενη διαρροια και ότι έπρεπε να αφαιρέσω το σκόρδο που μάλιστα και ωμό θα έκανε ακόμα πιο άσχημο die off. Να εισαγω πάλι το σκόρδο πρώτα μαγειρεμένο όταν θα σταματήσει η διαρροια. Και φυσικά θα βοηθησει πολυ το boulardi.

Τι είναι το boulardi;

Μπράβο σας. Χάρηκα πολύ πολύ πολύ για εσάς. Σας σκέφτομαι συχνά.

Τα δικά μας. Ο άντρας μου συνεχίζει να είναι τέλεια με στομάχι και κοιλιά, ό,τι και να φάει. Η μεγάλη δεν άντεξε και τρώει κανονικό φαγητό από τη γιαγιά της που μένει δίπλα μας. Στη μικρή εδώ και 4 μέρες ξεκίνησα κεφίρ. Δεν κάνει σύγκαμα ή παλινδρόμηση. Μόνο κάτι μικρά σπιθουράκια γύρω από το στόμα. Θα συνεχίσουμε όμως γιατί τυα συμπτώματά της δνε έιναι πολύ έντονα.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

Τι είναι το boulardi;

Μπράβο σας. Χάρηκα πολύ πολύ πολύ για εσάς. Σας σκέφτομαι συχνά.

Τα δικά μας. Ο άντρας μου συνεχίζει να είναι τέλεια με στομάχι και κοιλιά, ό,τι και να φάει. Η μεγάλη δεν άντεξε και τρώει κανονικό φαγητό από τη γιαγιά της που μένει δίπλα μας. Στη μικρή εδώ και 4 μέρες ξεκίνησα κεφίρ. Δεν κάνει σύγκαμα ή παλινδρόμηση. Μόνο κάτι μικρά σπιθουράκια γύρω από το στόμα. Θα συνεχίσουμε όμως γιατί τυα συμπτώματά της δνε έιναι πολύ έντονα.

Είναι μύκητας που λένε οτί πολεμάει την candida albicans. Είναι το συστατικό του γνωστού ultra levure. Δυστυχώς δεν περιέχεται στα προβιοτικά που έχω ενω υπάρχει διαφορετικό σκέβασμα της ίδιας εταιρείας.

Yugup3.png

Ευχαριστα νέα από εμας! Χθες έκανε σχηματισμενα κακά!!!!! Πάρτυ στο σπίτι όπως καταλαβαίνετε!!!

Περιμένουμε να δούμε και σήμερα..

:D

Πολύ χάρηκα!

Σας σκεφτόμουνα, αλλά δεν μπόρεσα να πάρω τηλέφωνο γιατί έχει 2 μέρες τώρα που έχω και τα δύο τα παιδιά στο σπίτι και τρέχω...

Εγώ πάντως ήμουνα σίγουρη ότι ήτανε die-off... σκέψου ένα παιδάκι που έκανε τη full GAPS τόσο καιρό πόσο τοξικό εξακολουθεί να είναι!

Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό για την κόρη μου, πιστεύω ότι όλοι μας χρειαζόμαστε την Intro για να επανέλθουμε.

Απλά διστάζω λόγω θηλασμού, και για τη μικρή και για μένα που πεινάω συνεχώς, δεν χορταίνω με τίποτα (τώρα έχω στο φούρνο almond crackers! :mrgreen:)

Mπράβο σας πάντως, η μικρή σου είναι τόσο τυχερή που έχει μια τόσο ευαίσθητη και αποφασισμένη μαμά!

Πολύ ευχάριστα νέα! Μπράβο σου για την επιμονή σου, αλλά και μπράβο και στον άντρα σου για την υποστήριξη.

Κι εμείς σπίτι είμαστε..... κοντεύω να σαλτάρω....

Κορίτσια, έξαρση στο έκζεμα μπορεί να σημαίνει die off; Κάτι τέτοιο θυμάμαι, αλλά τα χω μπλέξει λίγο. Έφαγα και κάτι απαγορευμένα εγώ που με τσακίσανε.....

Επίσης στο πρώτο στάδιο υπάρχουν λαχανικά ε; Καλά θυμάμαι; Αν και μάλλον θα μείνουμε εδώ που είμαστε για λίγο καιρό ώστε να περιορίσουμε το die off στην ίντρο (πόση γκρίνια να αντέξει ένας άνθρωπος). Το κακό είναι ότι δεν ανέχεται με τίποτε τα αβγά φουντώνει το έκζεμα. Οπότε περιορίζονται οι επιλογές μου πολύ.

Το καλό είναι ότι τρελλαίνεται για αμύγδαλα..... (λέτε από κει το έκζεμα; Τα πρικ έχουν βγει αρνητικά )

FLcUp3.png0BQfp3.png

Πολύ ευχάριστα νέα! Μπράβο σου για την επιμονή σου, αλλά και μπράβο και στον άντρα σου για την υποστήριξη.

Κορίτσια, έξαρση στο έκζεμα μπορεί να σημαίνει die off; Κάτι τέτοιο θυμάμαι, αλλά τα χω μπλέξει λίγο. Έφαγα και κάτι απαγορευμένα εγώ που με τσακίσανε.....

Επίσης στο πρώτο στάδιο υπάρχουν λαχανικά ε; Καλά θυμάμαι; Αν και μάλλον θα μείνουμε εδώ που είμαστε για λίγο καιρό ώστε να περιορίσουμε το die off στην ίντρο (πόση γκρίνια να αντέξει ένας άνθρωπος). Το κακό είναι ότι δεν ανέχεται με τίποτε τα αβγά φουντώνει το έκζεμα. Οπότε περιορίζονται οι επιλογές μου πολύ.

Το καλό είναι ότι τρελλαίνεται για αμύγδαλα..... (λέτε από κει το έκζεμα; Τα πρικ έχουν βγει αρνητικά )

To έκζεμα κ τα σπυθουράκια αν θυμάμαι καλά είναι αντίδραση κ όχι die off οπότε κάτι το ενοχλεί. Το πιο πιθανό να είναι τα αυγά που λες. Πρέπει να τα ξεχάσεις για κανένα μήνα ( στο βιβλίο λέει αρκετες βδομάδες) κ ξαναβάζεις.. Τότε μπορείς να τα βάλεις κ ξεχωριτά κρόκο από ασπράδι να δείς τί γίνεται..

Εμένα ρε παιδια εξακολουθεί κ κάνει κοκκινίλα ελαφριά στο πιπί αν πιω εσπεριδοειδή..Δηλαδή με την πορτοκαλάδα έκανε ψιλοδιάρροια κι έτσι άρχισα τα μανταρίνια που δεν την πείραζαν.. Μόλις δυο μέρες συνεχόμενες έπινα χυμό μανταρινιών έβγαλε πάλι κοκκινίλα...

Yugup3.png

Στη μικρή εδώ και 4 μέρες ξεκίνησα κεφίρ. Δεν κάνει σύγκαμα ή παλινδρόμηση. Μόνο κάτι μικρά σπιθουράκια γύρω από το στόμα. Θα συνεχίσουμε όμως γιατί τυα συμπτώματά της δνε έιναι πολύ έντονα.

Kαλά κάνεις και συνεχίζεις αλλά με προσοχή γιατί το κεφίρ είναι δυνατό και μπορεί να σου κάνει ένα καλό die off

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Πολύ χάρηκα!

Σας σκεφτόμουνα, αλλά δεν μπόρεσα να πάρω τηλέφωνο γιατί έχει 2 μέρες τώρα που έχω και τα δύο τα παιδιά στο σπίτι και τρέχω...

Εγώ πάντως ήμουνα σίγουρη ότι ήτανε die-off... σκέψου ένα παιδάκι που έκανε τη full GAPS τόσο καιρό πόσο τοξικό εξακολουθεί να είναι!

Κι εγώ το σκέφτομαι αυτό για την κόρη μου, πιστεύω ότι όλοι μας χρειαζόμαστε την Intro για να επανέλθουμε.

Απλά διστάζω λόγω θηλασμού, και για τη μικρή και για μένα που πεινάω συνεχώς, δεν χορταίνω με τίποτα (τώρα έχω στο φούρνο almond crackers! :mrgreen:)

Mπράβο σας πάντως, η μικρή σου είναι τόσο τυχερή που έχει μια τόσο ευαίσθητη και αποφασισμένη μαμά!

Σε καταλαβαίνω! Σήμερα πρωί ήρθε ο εξκαλιμπερ και ακόμα δεν έχω κάτσει να τον ανοίξω!

Ξέρεις τι σκέφτομαι? Με τόσο τοξικό φορτίο που προφανώς κουβαλαει, τι την περιμένει στο μέλλον αν δεν διορθωθεί η κατασταση τώρα... Αυτό μου δίνει την αποφασιστικότητα Ρόζυ μου! Και πολύ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!!

Όσο για σας να σου πω ότι είναι μία απόφαση που όσο το σκέφτεσαι τόσο θα το αναβάλλεις και ότι όσο πιο μικρό είναι το παιδί τόσο πιο ευκολα το χειρίζεσαι με το φαγητό. Δεν τι τραβαει η Γιώτα που έχει πιο μεγάλα παιδιά...

Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο. Θα πάρεις από την φίλη μας και τα 2 προβιοτικά για μωρά? Γιατί αν παρεις το ενα, θέλει η Ελίνα το 2ο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Η βοήθεια του μπαμπά μας είναι καθοριστική με την ανοχή και την υπομονή του σε πολλά!

Το έκζεμα μπορεί να είναι και νται οφ αλλά δε νομίζω ότι θισχύει στην περίπτωση σας, λόγω των ατασθαλιών των δικών σου και του αυγού, όπως λέει και η Κατερίνα. Δώσε και άλλο χρόνο πριν το ξαναδοκιμάσεις. Και όταν το ξαναδώσεις, να μην φας εσύ κάτι περίεργο, για να είσαι σίγουρη. Και φυσικά πρώτα τον κρόκο.

Λαχανικά επιτρέπονται φυσικά, αλλά διάβασα ότι στα πρώτα στάδια πρέπει να είναι καλά βρασμένα και όχι στον ατμό.

Όσο για τα αμυγδαλα, πρέπει πρώτα να τα ανέχεται ψημένα σε αλέυρι και μετά ωμά. Αν τα ανέχεται ψημένα, τότε δοκίμασε αμυγδαλόγαλα, πριν δώσεις ωμό, εννοείται μουλιασμένο.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Να σε ρωτήσω κάτι άσχετο. Θα πάρεις από την φίλη μας και τα 2 προβιοτικά για μωρά? Γιατί αν παρεις το ενα' date=' θέλει η Ελίνα το 2ο.[/quote']

Μήπως ξέρεις πόσο καιρό πάει ένα μπουκαλάκι;

Ουφ όλο το σκέφτομαι για την Ίντρο αλλά θεωρώ ότι ακόμη δεν είναι έτοιμη.

Δηλαδή τρώει λίγο τουρσάκι αλλά πολύ μικρή ποσότητα ζωμού, κυρίως σε σουπίτσες και φακές.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι το γεγονός ότι δεν της έχω κάνει καθόλου εμβόλια είναι θετικό γιατί δεν πρέπει να έχει και πολύ τοξικό φορτίο, άλλωστε δεν είχε και ποτέ έντονα αλλεργικά συμπτώματα.

Αν κάνει τώρα την ίντρο θα καταλήξει να θηλάζει μόνο, είμαι σίγουρη :?

Από την άλλη σκέφτομαι ότι το γεγονός ότι δεν της έχω κάνει καθόλου εμβόλια είναι θετικό γιατί δεν πρέπει να έχει και πολύ τοξικό φορτίο,

Αυτό σκεπτόμουν κι εγώ για τη νεραϊδούλα. Γιατί ούτε κι εκείνη έχει κάνει πολλά εμβόλια αν θυμάμαι καλά μόνο δύο. Τρέμω στη σκέψη του τι θα αντιμετωπίσω μόλις ξεκινήσω στον δικό μου ίντρο, αλλά μάλλον πρέπει να το κάνω, να ξεμπερδεύουμε.

Με τους ζωμούς (που οι τελευταίοι δεν είναι και πολύ πετυχημένοι) τα πάει άριστα τους κατεβάζει με τρέλα. Το τουρσί ούτε να το δει. Δοκιμάσαμε χτες λίιιιγο τουρσάκι κουνουπίδι πάνω στα κρακεράκια τύπου μεζέ, γιατί το λάχανο ούτε κατά διάνοια.... (του βάζω όμως μπόλικο ζουμάκι στους ζωμούς και στο φαγητό του).

Τα δε αμύγδαλα τα έφαγε ωμά (μουλιασμένα βέβαια για τουλάχιστον 15 ώρες) και δε μπορούσα να του τα πάρω με τίποτα. Ακόμα και την ώρα που τον έπαιρνε ο ύπνος μουρμούριζε αμύγαλα μαμά αμύγαλα...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις κορίτσια.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Πολύ χάρηκα!

Και εγώ χάρηκα πολύ. Επιμονή και υπομονή που απέδωσε. Ο οργανισμός θέλει τον χρόνο του, ότι κάνει είναι σχεδόν πάντα για το καλό του (τόσα χιλιάδες χρόνια σοφίας έχει συσσωρεύσει μέσω της φυσικής επιλογής)

+1

Και ένα μπαμπά με κατανόηση και ανοιχτό μυαλό.

Πολύ χαίρομαι που πλέον μπορώ να συνδέω φάτσες με τα nicknames :D

πᾶν μέτρον ἄριστον

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...