Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Tην επομενη φορά δοκίμασε τα όσπρια όπως λέει η Κάμπελ' date=' δλδ σε νερό για 6 ώρες και μετά με γιαουρτόζουμο και νερό για κανά 3μερο. Θα βγουν πολύ πιο ελαφριά.

Καταλαβαίνω τους φόβους σου για πιθανά αλλεργικά σοκ και γι αυτόν τον λόγο ακριβώς θα έπρεπε να έχεις κάνει ήδη κάποιες προκλήσεις μέσα σε νοσοκομείο οπως σου είπε και η Κατερίνα. Γιατί σταματησες τον αλλεργιολογο? Αν δεν σου άρεσε αυτός-η που πήγες, υπάρχουν και άλλοι.

Όσο για την εγκυμοσύνη σου, ξεκίνα άμεσα προβιοτικά και παρήγγειλε ξανά το βιβλίο το συντομότερο. Πρέπει να το διαβάσεις άμεσα για να προετοιμαστεις για την γέννα. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά οι πιθανοτητες και 2ου αλλεγικού μωρού είναι ιδιαίτερα αυξημένες :-( Όσο για το τι θα τρως, μην ανησυχείς. Θα δεις ότι στο 2ο πλέον θα είσαι πολύ πιο οργανωμένη και δεν θα αισθάνεσαι αυτήν την ατελειώτη πείνα που ζήσαμε όλες -νομίζω -στο 1ο παιδί.[/quote']

Δεν μπορω να του δωσω γιαουρτοζουμο εφοσον ειναι αλλεργικος στα γαλακτοκομικα.Το αλλεργικο σοκ το επαθε με τυρι παντως και αυτο το πρηξιμο που επαθε ηταν μου ειπε ο παιδιατρος αγγειοαιματωμα γιαυτο εγινε τουμπανο:(

Δεν ειχα προβλημα με την αλλεργιολογο μια χαρα αλλα τοτε ειχε πει να κανω αποχη ,ε εκανα 2 χρονια και οταν πηγα να δοκιμασω τυρι στο παιδι επαθε αυτο που επαθε.Αρα τωρα και να παω τι θαπρεπει να γινει,ειναι φανερο οτι γαλακτοκομικα δεν θα δωσω στο αμεσο μελλον τωρα για το αυγο και το ψαρι δεν ξερω φοβαμαι να τον βαλω στη διαδικασια παλι εστω και στο νοσοκομειο...εκει πως το κανουν δεν ξερω φοβαμαι μην τον ταλαιπωρησω γμτ...

προβιοτικα ποια να παρω βρε κοριτσια?πρεπει να παραγγειλω απεξω?γιατι εκοψα τα παρε δωσε με καρτες απο κει μετα απο το βιβλιο.Εδω υπαρχει κατι καλο να παρω?Αν ξερετε πειτε μου να παρω γρηγορα...

Εγω εντωμεταξυ σε αυτη τη φαση εχω παλι μυκητες:evil:Πρεπει να το αντιμετωπισω...

Ξερω οτι παιζει και το δευτερο να εχει αλλεργια ,συνηθισμενα τα βουνα απο τα χιονια:?

Δεν εχω προβλημα ας μην τρωω ετσι κι αλλιως εχω βρει εναλλακτικες αλλα ρε γμτ στεναχωριεμαι για τα παιδια τι θα γινει αν και ποτε θα ξεπεραστει.Και αυτου του τυπου η αλλεργια του γιου μου η "πραγματικη"ας το πουμε ποιες πιθανοτητες εχει να περασει,δεν ξερω...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατερινουλα σε ευχαριστω πολυ εγω μενω Θρακομακεδονες βεβαια....:confused:ειμαι λιγο στα κατσαβραχα χαχαχα

Τι να κανω με το βιβλιο ρε γμτ δεν καταλαβαινω γιατι δεν ηρθε,δεν θελω να ξαναβαλω καρτα αλλα ισως βαλω τον συζυγο να παρει αυτος απο το αμαζον.θα δω...

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Ελίνα δεν σου είπα να δωσεις γιαουρτοζουμο, αλλά να "παστωσεις" τα όσπρια στο νερό με πολύ λίγο γιαουρτοζουμο. Μετα αυτό το νερό το πετάς και μαγειρευεις τα όσπρια κανονικά.

Μεσαστούρα εμείς μία από τα ίδια. Λέω να προσπαθήσω αύριο να δώσω μόνο ζωμό με κρέας όπως γράφει και να δω πώς θα πάει. Αν σε 2 μέρες χωρίς λαχανικά δεν δω βελτιωση στις διαρροιες, τότε θα την σταματήσω την ίντρο. Δεν ξέρω αν σταματήσω και την γκαπς γενικότερα και στηριχτώ σε αυτήν για μία πιο σωστή διατροφή. Δεν μπορώ να σου πω πόσο έχω κουραστεί σωματικά και ψυχολογικά. Για να μην αναφέρω το άγχος για τα λεφτά με τόσα κρέατα!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Γεια σας και από μένα!

Ελίνα δεν σου είπα να δωσεις γιαουρτοζουμο' date=' αλλά να "παστωσεις" τα όσπρια στο νερό με πολύ λίγο γιαουρτοζουμο. Μετα αυτό το νερό το πετάς και μαγειρευεις τα όσπρια κανονικά.

Μεσαστούρα εμείς μία από τα ίδια. Λέω να προσπαθήσω αύριο να δώσω μόνο ζωμό με κρέας όπως γράφει και να δω πώς θα πάει. Αν σε 2 μέρες χωρίς λαχανικά δεν δω βελτιωση στις διαρροιες, τότε θα την σταματήσω την ίντρο. Δεν ξέρω αν σταματήσω και την γκαπς γενικότερα και στηριχτώ σε αυτήν για μία πιο σωστή διατροφή. Δεν μπορώ να σου πω πόσο έχω κουραστεί σωματικά και ψυχολογικά. Για να μην αναφέρω το άγχος για τα λεφτά με τόσα κρέατα![/quote']

Καλύτερα να πας στην full αντι να τα παρατησεις τελειως.. Επισης δεν ειναι τόσο ακριβή οσο η intro μιας κ πολλες μερες μπορεις να μαγειρευεις λαχανικα.. Μήπως εκανε " αλλεργια " σε κάποιο απο τα κρέατα που της δίνεις;;;; Μπορει να λεω κ βλακείες..:?Απλα θυμήθηκα την δικη μας περίπτωση που την είχα μπουκωσει στα κοτόπουλα καθημερινα βραστο κ σούπα για να σταματήσει η διαρροια κ το καημενο μου είχε ξεπατωθει επειδη δεν το ανεχόταν... Μπορεις να εντόπισεις ποτε ξεκίνησε η διαρροια;;

Yugup3.png

Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση που στο βιβλίο λέει συνέχεια "όταν υποχωρήσει η διάρροια". Προφανώς είναι σύνηθες σύμπτωμα. Παρόλα αυτά κι εγώ τους ίδιους ενδοιασμούς θα είχα.

Εμείς πάλι ρε κορίτσια είμαστε σε πολύ μυστήρια φάση. Ίντρο ο μικρός δεν έκανε (ακόμη), τρώει σούπες, κρεατάκια (ψάρι δεν έχω δοκιμάσει ακόμη), πίνει κοτόζουμο γύρω στα 200μλ τη μέρα, τρώει φρούτα ωμά και αποξηραμένα. Του βάζω στο φαγητό του και στους ζωμούς του ζουμί από το ξινολάχανο. (δύο κουταλιές της σούπας κάθε φορά). Έφαγε αβγό και δεν είδα τα σπυράκια που έβλεπα συνήθως. Επίσης τρώει αμύγδαλα και μακαντέμια. Από σήμερα του τρίβω και λίγο ωμό σκόρδο στο φαγητό του.

Μέχρι σήμερα είχε απίστευτα νεύρα, θήλαζε ακατάπαυστα, γκρίνιαζε επίσης ακατάπαυστα έφαγε μία φρίκη με το μπάνιο και την αλλαγή της πάνας, αλλά σήμερα είναι αισθητά καλύτερα.

Έχει σταματήσει να συγκαίγεται, οι κενώσεις του είναι καθημερινές (μπιφτεκοειδείς τις περισσότερες φορές), αλλά το έκζεμα στα μάγουλα είναι αρκετά φουντωμένο (έχει και κρύο βέβαια) και λίιιιιγο στα ποδαράκια. Η κοιλίτσα πάντως δεν έχει ξεφουσκώσει πάρα πολύ. ίσως κάποιες μέρες απλά είναι λίγο καλύτερα. Επίσης ο ύπνος του είναι σε άθλια κατάσταση. Βέβαια πάντα μετά από ίωση μέχρι να φτιάξει ο ύπνος του περνάει τουλάχιστον δεκαήμερο (και τώρα το προσεγγίζουμε), αλλάααααα δεν ξέρω.

Όσο για μένα προσεγγίζω τη φουλ πια κι εγώ (σήμερα δοκίμασα γιαούρτι) και ναι η κοιλιά μου είναι φλατ μετά από άπειρα χρόνια (χωρίς να έχω χάσει ιδιαίτερα κιλά). Απλά με το που θα φάω έστω κι 1/4 σκελίδας σκόρδο και λιγότερο πέφτω να πεθάνω. Πονοκέφαλος, υπνηλία αυτά....

Πώς τα βλέπετε όλα αυτά; Επίσης όποια μπορεί να με βοηθήσει με τα προβιοτικά ας το κάνει γιατί έχω ένα κεφάλι καζάνι (διαβάζω πάρα πολύ αυτές τις μέρες) και μου είναι αδύνατο να βγάλω άκρη τι πρέπει να παραγγείλω.

FLcUp3.png0BQfp3.png

biokult miriki, αυτα που προτεινει η καμπελ, εχουν πολυ πραμα μεσα (επιστημονικοτατη απαντηση:P)

νεραιδομανουλα, μηπως να συνεχιζατε στο επομενο σταδιο; αν η διαρροια επιμενει 1 εβδομαδα, στην αλλη ιστοσελιδα της γκαπς, συστηνει να προχωρας. στην φουλ ησασταν δλδ οκ; αν ηταν ολα καλα εκει, τοτε προχωρα το σιγα σιγα..

Διαφημίσεις

Καλύτερα να πας στην full αντι να τα παρατησεις τελειως.. Επισης δεν ειναι τόσο ακριβή οσο η intro μιας κ πολλες μερες μπορεις να μαγειρευεις λαχανικα.. Μήπως εκανε " αλλεργια " σε κάποιο απο τα κρέατα που της δίνεις;;;; Μπορει να λεω κ βλακείες..:?Απλα θυμήθηκα την δικη μας περίπτωση που την είχα μπουκωσει στα κοτόπουλα καθημερινα βραστο κ σούπα για να σταματήσει η διαρροια κ το καημενο μου είχε ξεπατωθει επειδη δεν το ανεχόταν... Μπορεις να εντόπισεις ποτε ξεκίνησε η διαρροια;;

Ναι η φουλ είναι πολύ ανεκτή, δεν το συζητάω! Απλά έχω κουραστεί. ΑΠό την αλλη σκέφτομαι όλους τους γονεις με παιδιά με πολύ σοβαρά προβλήματα και λέω, δεν πρέπει να αντέξω εγώ?

Αυτό που λες με το κρεας το σκέφτηκα να σου πω κάπως φευγαλέα. Ενω στην αρχή έδινα μόνο κοτόπουλο, τώρα της δίνω εναλλάξ μοσχάρι, με κοτόπουλο και 1 στις τόσες και κανά κατσίκι ή χοιρινό. Λες να μου κανει την δουλειά το μοσχάρι?

Η διαρροια είχε ξεκινησει πάντως από την 1η μέρα και στην 3η είπαμε ότι πάει να φτιάξει. Και μετά ξεκίνησε η κάτω βόλτα πάλι χωρίς σημ΄'αδι βελτίωσης. Μόνο σήμερα το απόγευμα που ξανακανε για 2η φορά μεσα στην μέρα, ήταν κάπως πιο σχηματισμένα όπως την 3η μέρα της ίντρο που σας περιεγραψα.

νεραιδομανουλα, μηπως να συνεχιζατε στο επομενο σταδιο; αν η διαρροια επιμενει 1 εβδομαδα, στην αλλη ιστοσελιδα της γκαπς, συστηνει να προχωρας. στην φουλ ησασταν δλδ οκ; αν ηταν ολα καλα εκει, τοτε προχωρα το σιγα σιγα..

Όχι ούτε στην φουλ είμασταν καλά. Αλλά τώρα στην ίντρο από μους έγινε κανονική διαρροια.

Έχεις κάποιο λινκ γι αυτό που λες?

από που νταφάκι και για τον μικρό;

http://www.thepharmacyshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=5698&category_id=865&option=com_virtuemart&Itemid=56

http://www.specialhealthstore.co.uk/search.asp?types=Digestive+Health+%3EProbiotics+%3E+Bio%2DKult

http://www.specialhealthstore.co.uk/ShowDetails.asp?id=61

Αν πάρεις από εδώ πες μου μήπως παραγγείλω κι εγώ αυτό για την διαρροια

http://www.specialhealthstore.co.uk/ShowDetails.asp?id=128

Kt0tp2.png NaAfp3.png

από που νταφάκι και για τον μικρό;

Και αφού ο μικρός είναι πάνω από 2 μπορείς να πάρεις φθηνότερα και από εδώ:

http://www.feelunique.com/search?q=bio+kult&go=

και χωρίς μεταφορικά;)

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια.

Νεραϊδομαμά θα σε απογοητεύσω, αλλά θα ακολουθήσω το λινκ που μου έδωσε η ζαχαρίνη.

Να σου πω μωρέ μέχρι να βρεις το σωστό προβιοτικό που θέλεις για τη διάρροια, γιατί δε δοκιμάζεις να της δώσεις ultra levure, ο ίδιος μύκητας είναι. Πόσο πια αναξιόπιστο μπορεί να είναι;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Όχι ούτε στην φουλ είμασταν καλά. Αλλά τώρα στην ίντρο από μους έγινε κανονική διαρροια.

Έχεις κάποιο λινκ γι αυτό που λες?

οχι, μια μερα διαβαζα το σαιτ μιας πρακτισιονερ με διαφορες ερωτησεις κ περιπτωσεις στα σχολια των αναγνωστων. ουτε που θυμαμαι δλδ που το βρηκα. δεν λεει κατι αντιστοιχο το βιβλιο, σε περιπτωση συνεχιζομενης διαρροιας;

Κατερινούλα μου σε ευχαριστω πολυ μου πε ο αντρας μου οτι θα μου το παραγγειλει αυτος απο το αμαζον!

Κοριτσια ξερετε αν αυτα τα προβιοτικα τα bio cult που βαλατε στο ελληνικο λινκ κανουν για το γιο μου που ειναι 25 μηνων?Εχουν τιποτα μεσα γαλα σογια κτλ που δεν κανει ?

Θελω να τα παραγγειλω για μενα και για εκεινον.

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Διαφημίσεις

Κατερινούλα μου σε ευχαριστω πολυ μου πε ο αντρας μου οτι θα μου το παραγγειλει αυτος απο το αμαζον!

Κοριτσια ξερετε αν αυτα τα προβιοτικα τα bio cult που βαλατε στο ελληνικο λινκ κανουν για το γιο μου που ειναι 25 μηνων?Εχουν τιποτα μεσα γαλα σογια κτλ που δεν κανει ?

Θελω να τα παραγγειλω για μενα και για εκεινον.

Εχουν ίχνη απο αυτα...γί αυτο εγω τα φοβήθηκα. Τα κορίτσια πάντως λενε πως δεν θα πειράζουν απλα επειδη εμεις είχαμε έντονο πατς στη σόγια φοβάμαι..

Είδα εγω κ πήρα τα αλλα που προτείνει της nutrivine ( αν το γράφω σωστά :rolleyes:) τα πουλάνε στο http://www.spacialhealthstore.co.uk

Yugup3.png

A σε ευχαριστω Κατερινα θα τα μελετησω γιατι κι εμεις ειχαμε εντονο θεμα στη σογια!!Ειδα τη σελιδα που λες αλλα πιο απο ολα ειναι?κανει και για τους δυο μας η αλλα πρεπει να παρω εγω?

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Εγώ δεν ξέρω αν έχουμε πρόβλημα και στα πρικ δεν περιλαμβανόταν η σόγια. Έχω σάλτσα σόγιας (naturally fermented) στο σπίτι να του κάνω λες ένα τεστ ή να του κάνω τεστ με το προβιοτικό στο χεράκι;

FLcUp3.png0BQfp3.png

A σε ευχαριστω Κατερινα θα τα μελετησω γιατι κι εμεις ειχαμε εντονο θεμα στη σογια!!Ειδα τη σελιδα που λες αλλα πιο απο ολα ειναι?κανει και για τους δυο μας η αλλα πρεπει να παρω εγω?

Εμείς πήραμε τα baby για την μικρή ( ειναι μεχρι 2-2,5 το πολύ ) κ τα adult για μένα.. Αργότερα θα της πάρω τα adult ή αν δεν έχει πλέον πρόβλημα τα biokult που λογικά θα είναι τα καλύτερα.

Yugup3.png

Εγώ δεν ξέρω αν έχουμε πρόβλημα και στα πρικ δεν περιλαμβανόταν η σόγια. Έχω σάλτσα σόγιας (naturally fermented) στο σπίτι να του κάνω λες ένα τεστ ή να του κάνω τεστ με το προβιοτικό στο χεράκι;

Ασχετο αλλά ποιά μάρκα είναι η σαλτσα?? :-P

Εσύ την καταναλώνεις?? Γιατί ίσως να είχε φανεί μέχρι τώρα..εγώ θα έβαζα κατευθείαν την σόγια για να είμαι σίγουρη..τώρα δεν ξέρω αν γίνεται τεστ με τα προβιοτικα... λογικα θα γίνεται :confused::roll:

Yugup3.png

Li- O- Chang. Δεν είναι βιολογική την έχω χρησιμοποιήσει μια δυο φορές πριν ξεκινήσουμε κι ο μικρός δεν είχε φάει.

Όσο για το αν υπάρχει πρόβλημα, πλέον δεν ξέρω. Συνειδητοποίησα ότι δε μπορώ να καταλάβω τίποτα. Η εικόνα του είναι σχεδόν σταθερά η ίδια (δεν είναι τραγική, αλλά έχει μικρές διακυμάνσεις) και σπάνια μπορώ να καταλάβω αν κάτι τον ενοχλεί.

Νομίζω πάντως ότι το αβγό θα το αποσύρω πάλι και θα ξαναδοκιμάσω αργότερα.

Άσχετο, η σουπιά είναι λήγκαλ;

Α, και πείτε καμιά ιδέα για οδοντόκρεμα.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Νεραϊδομαμά θα σε απογοητεύσω, αλλά θα ακολουθήσω το λινκ που μου έδωσε η ζαχαρίνη.

Να σου πω μωρέ μέχρι να βρεις το σωστό προβιοτικό που θέλεις για τη διάρροια, γιατί δε δοκιμάζεις να της δώσεις ultra levure, ο ίδιος μύκητας είναι. Πόσο πια αναξιόπιστο μπορεί να είναι;

Nai μωρέ, το θυμήθηκα μετά κι εγώ και στο είπα! Τα παθαίνω κάτι μπλακ άουτ αν σκέγτομαι τα δικά μου, μην με παρεξηγείτε!

Τα αγορασα αυτά που μου είπες και δυστυχώς δεν μπορώ να το χρησιμοποιησω γιατί εχει κάτι ζαχαροειδές, άρα είναι illegal :(

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Ειδα τη σελιδα που λες αλλα πιο απο ολα ειναι?κανει και για τους δυο μας η αλλα πρεπει να παρω εγω?

http://www.specialhealthstore.co.uk/ShowDetails.asp?id=61

Kalό είναι να πάρεις κι εσύ. Θέλεις να ρωτήσω την φίλη μου αν της έχει περισσέψει ένα να το αγοράσεις εσύ και να γλυτώσεις τα μεταφορικά? Δεν ξέρω μόνο αν η Ρόζυ θα πάρει και τα 2 μπουκάλια που έχει η φίλη μου οπότε δεν θα της περισσέυει μετά αλλο.

Αν όμως παραγγείλεις, αν μένουμε κοντά μήπως παραγγείλουμε μαζί να μοιραστούμε τα μεταφορικά?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...