Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Γιώτα γιατί τα χαρακτηρίζεις αυτά αποτυχία;

Εγώ λέω ότι είχατε μεγάλη επιτυχία!

Προφανώς η τοξικότητα της μικρής και του συζύγου είναι μεγάλη γι' αυτό και είχατε αυτά τα έντονα die-off συμπτώματα.

Τι περίμενες δηλαδή; Όλα αυτά είναι αναμενόμενα.

Εγώ θα έλεγα να επιμείνεις.

(κι εγώ δεν κατάλαβα που κολλάει ο σολομός...)

Το φαντάστηκα ότι είναι die-off συμπτώματα. Η αποτυχία έγκειται στο ότι μάλλον δεν θα συνεχίσουμε τόσο αυστηρά την εισαγωγική. Στη μικρή θα προσπαθήσω να δίνω σούπες αλλά ο σύζυγος ούτε να τις δει. Για αυτό βάζω τους ζωμούς στην ομελέτα. Τι άλλο να κάνω πια. Δεν μπορεί καθόλου. Άμα πει όχι είναι όχι. Τουλάχιστον ο ίδιος δεν θέλει να τα παρατήσει τελείως. Τεσπα, συνεχίζουμε με τα παρακάτω στάδια.

Α, και τώρα που το θυμήθηκα. Η μικρή έβγαλε και κάτι σπυράκια- καντήλες διάσπαρτα στο σώμα που την ξύνουν πολύ. Το καημένο τρελάθηκε σήμερα. Πιθανόν όμως όλα τα παραπάνω της μικρής να μην είναι die-off συμπτώματα αλλά αλλεργικά.

Βρε κορίτσια, σκέφτομαι αν θα ήτανε πιο σωστό να υπάρχει ένας ειδικός επί του θέματος να μας ενημερώνει στις κρίσιμες στιγμές. Μήπως να στέλναμε κανένα ομαδικό mail στην Καμπελ να μας αναλάβει εξ αποστάσεως;Θεωρώ ότι είναι πολύ δύσκολα αυτά τα θέματα και μάλιστα πολύ ιατρικά. Είναι σαν να κάνουμε μόνοι μας τους γιατρούς και φοβάμαι μήπως αυτό είναι επικίνδυνο.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιώτα εγώ που διαβάζω διάφορα blogs θα έλεγα ότι όλα αυτά που περιγράφεις είναι κλασικά die-off.

Προσωπικά όμως δεν θα άρχιζα με ψάρι, ακόμη και αν δεν είναι ιχθυοτροφείου θεωρώ ότι είναι επιβαρυμένα με βαρέα μέταλλα και τοξίνες.

Άσε τα για αργότερα, άρχισε με ζωμό από χωριάτικο κοτόπουλο.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Γιώτα εγώ που διαβάζω διάφορα blogs θα έλεγα ότι όλα αυτά που περιγράφεις είναι κλασικά die-off.

Προσωπικά όμως δεν θα άρχιζα με ψάρι, ακόμη και αν δεν είναι ιχθυοτροφείου θεωρώ ότι είναι επιβαρυμένα με βαρέα μέταλλα και τοξίνες.

Άσε τα για αργότερα, άρχισε με ζωμό από χωριάτικο κοτόπουλο.

Της έδωσα μια φορά ψαρόσουπα. Τις υπόλοιπες ήπιε κοτόσουπα, αλλά μάλλον η ζημιά είχε ήδη γίνει. Από σήμερα το απόγευμα παρατήρησα ότι και αυτή δεν θέλει πια σούπα. Με το ζόρι ρούφηξε 2 γουλιές. Ίσως όμως και επειδή της ανεβαίνει λόγω ΓΟΠ από ένστικτο να μην θέλει κάτι υγρό.

Η μόνη που αντιστέκεται ακόμη λίγο στην άρνηση είναι η μεγάλη μου κόρη. Παρόλα αυτά και αυτή είχε διάφορα συμπτώματα αλλά πιο ελαφριά, όπως πονοκέφαλος και λίγο το στομάχι της. Της έδωσα λίγο χυμό πορτοκάλι και της πέρασε ο πονοκέφαλός (διάβασα στις ερωτήσεις ότι μπορεί να οφείλεται σε υπογλυκαιμία και πρότεινε το πορτοκάλι). Το στομάχι της από ότι μου είπε την ενοχλούσε ελάχιστα σαν ένα ελαφρύ εσωτερικό κάψιμο αλλά ήταν αρκετά υποφερτό.

Εγώ πάντως είμαι τέλεια και με φοβερή ενέργεια, παρόλο που τώρα κουράζομαι περισσότερο με την κουζίνα.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Εγώ τώρα τι να πω. Μου ήρθε περίοδος γμτ και είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Αύριο θα συνεχίσω με μοσχάρι (που φτιάχνω από σήμερα) και βλέπουμε μεθαύριο για κοτόπουλο. Ο μικρός θα ξεκινήσει μεθαύριο. (Είπα να το πάμε σταδιακά βλέποντας και κάνοντας).

Ήδη βέβαια έκανα παρασπονδία με 4 μακαντέμια (α, ρε Κατερίνα) και μισό αβοκάντο..... Το μεσημέρι επειδή δεν άντεχα άλλη ψαρίλα στη σούπα, έφαγα μόνο το ψάρι με κάπαρι. (Άσε που φοβήθηκα ότι άμα έβλεπε ο μικρός το ψαρόζουμο θα το κατέβαζε μονορούφι...)

Λοιπόν το κρέας είναι μοσχάρι γάλακτος (χμ), το κόκκαλο σε κάθε "μερίδα" (μισό κιλό περίπου) είναι αρκετούτσικο και τελικά έβρασα μία τέτοια ποσότητα για 2,5 ώρες (αρκετά μαλακό θα έλεγα λίιιιγο τσιχλα) και άφησα το κόκκαλο να σιγοβράζει μέχρι αύριο να δούμε τι θα γίνει. Νόστιμο είναι πάντως το κρέας.

FLcUp3.png0BQfp3.png

Εγώ τώρα τι να πω. Μου ήρθε περίοδος γμτ και είμαι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Και εμένα μου ήρθε χθες, αλλά ως εκ θαύματος είμαι ντούρος. Και καθόλου πονοκέφαλος, που συνήθως με τρελαίνει η ημικρανία στην αρχή.

Η μεγάλη μου μόλις ξύπνησε και μου είπε ότι την πονάει το κεφάλι της. Τι να κάνω βρε κορίτσια για αυτό. Έχει και σχολείο το παιδί και δεν μπορεί να είναι με συνεχόμενο πονοκέφαλο. Βέβαια ψυχολογικά το έχει πάρει μάλλον καλά γιατί της λέω ότι έχει πάρει ένα πολυβόλο και σκοτώνει τα παθογόνα. Τόσα πτώματα μέχρι να απορροφηθούν θα χρειαστεί λίγος καιρός. Έτσι αισθάνεται ράμπο και το παλεύει.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

:lol: κ σε μενα να το λεγες παλι καλα θα ενιωθα!

το πιθανοτερο απο αυριο βραδυ να ειναι καλυτερα, παντως...το δικο μου die off κρατησε ενα γερο διημερο (ειχα τρομαξει, ενιωθα σαν να με ειχαν δειρει!!)μετα για καποιες μερες ημουν καπως αλλα πολυ καλυτερα..

Να πω την γνώμη μου?? Αρχικά μην δίνετε καινούργιες τροφές στην intro το λέει στο βιβλίο οτί για οποιαδήποτε τροφή να κάνετε τεστ πριν οπότε να αρκείστε σε πράγματα που είναι σίγουρα ανεκτά από όλους.

Κατά δεύτερον επειδή την έκανα για λίγες μέρες δεν κάνει για θηλάζουσα μαμα...τουλάχιστον για μένα που κ με την full πεινάω συνέχεια αφου θηλάζω απειρες φορές την ημέρα.Προσωπικά είχα καταρρεύσει τελείως. Επίσης δεν πρέπει η θηλάζουσα να έχει έντονα die off γιατί η αποτοξίνωση περνάει κ στο γάλα της οπότε φροντείστε να τα περιορίζετε αν θηλάζετε πολύ..

Γιωτα προσπάθησε όσο μπορείς να κρατήσεις την διατροφή.. Δηλαδή για μένα πολύ πολύ καλύτερα να περάσετε στάδια γρήγορα παρά ο άντρας σου που έχει πρόβλημα να τα παρατήσει τελείως. Η intro είναι ότι καλύτερο αλλά δεν αντέχουν όλοι ειδικά αν δεν έχεις κ τοσο ισχυρά κίνητρα όπως οι ασθένειες που περιγράφει το βιβλίο. Μπορεί τα πρώτα στάδια να κρατήσουν κ 2,3 μέρες αν ανέχεται κάποιος τις τροφές. Η Daf που το εχει περάσει το εξηγεί πολύ ωραία οτί πάει με βάση τι ανέχεται... Η μικρή πάντως φαίνεται να έχει την intro μεγαλύτερη ανάγκη όπως είπε κ η Rosie.. Δοκίμασες βελουτε σουπίτσα μήπως της αρέσει καλύτερα?? Εχετε θέμα με τα γαλακτοκομικά?? Γιατί στο βιβλίο προτείνει κ το γιαουρτάκι που βοηθάει..

Καλή επιτυχία πάντως κ καλό κουράγιο!!:D

Yugup3.png

Να πω την γνώμη μου?? Αρχικά μην δίνετε καινούργιες τροφές στην intro το λέει στο βιβλίο οτί για οποιαδήποτε τροφή να κάνετε τεστ πριν οπότε να αρκείστε σε πράγματα που είναι σίγουρα ανεκτά από όλους.

Κατά δεύτερον επειδή την έκανα για λίγες μέρες δεν κάνει για θηλάζουσα μαμα...τουλάχιστον για μένα που κ με την full πεινάω συνέχεια αφου θηλάζω απειρες φορές την ημέρα.Προσωπικά είχα καταρρεύσει τελείως. Επίσης δεν πρέπει η θηλάζουσα να έχει έντονα die off γιατί η αποτοξίνωση περνάει κ στο γάλα της οπότε φροντείστε να τα περιορίζετε αν θηλάζετε πολύ..

Γιωτα προσπάθησε όσο μπορείς να κρατήσεις την διατροφή.. Δηλαδή για μένα πολύ πολύ καλύτερα να περάσετε στάδια γρήγορα παρά ο άντρας σου που έχει πρόβλημα να τα παρατήσει τελείως. Η intro είναι ότι καλύτερο αλλά δεν αντέχουν όλοι ειδικά αν δεν έχεις κ τοσο ισχυρά κίνητρα όπως οι ασθένειες που περιγράφει το βιβλίο. Μπορεί τα πρώτα στάδια να κρατήσουν κ 2,3 μέρες αν ανέχεται κάποιος τις τροφές. Η Daf που το εχει περάσει το εξηγεί πολύ ωραία οτί πάει με βάση τι ανέχεται... Η μικρή πάντως φαίνεται να έχει την intro μεγαλύτερη ανάγκη όπως είπε κ η Rosie.. Δοκίμασες βελουτε σουπίτσα μήπως της αρέσει καλύτερα?? Εχετε θέμα με τα γαλακτοκομικά?? Γιατί στο βιβλίο προτείνει κ το γιαουρτάκι που βοηθάει..

Καλή επιτυχία πάντως κ καλό κουράγιο!!:D

Ο σύζυγος δεν θέλει να εγκαταλείψει, απλώς σκέφτεται να πάει πιο γρήγορα την εισαγωγική. Εγώ απογοητεύθηκα και στενοχωρήθηκα γιατί βλέπω ότι όλοι το έχουν ανάγκη, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο, και ήλπιζα ότι θα φτιάξουν με αυτή τη διατροφή. Επίσης εχω ρίξει απίστευτη δουλειά στην κουζίνα για να τους ευχαριστήσω και να μην πεινάνε και όταν βλέπω ότι δεν πετυχαίνω θυμώνω. Το παίρνω πολύ προσωπικά αλλά έτσι είμαι εγώ γενικώς.

Αυτό που με απασχολεί τώρα είναι:

1. Πώς θα καταπραύνω τους πονοκεφάλους της μεγάλης και τι να κάνω με τα γαλακτοκομικά με τη μικρή που σίγουρα έχει δυσανεξία στη λακτόζη (δεν ξέρω σε ποιο βαθμό).

Σήμερα ξεκίνησα να φτιάχνω γιαούρτι και θα μου στείλουνε και κεφίρ.

Έκανα απόψε και το τεστ δυσανεξίας για το ghee αλλά τα κορίτσια δεν άντεξαν και έφαγαν ήδη αρκετό γιατί ξετρελάθηκαν.

Είδωμεν.

Όποια άλλη συμβουλή καλοδεχούμενη.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Γιωτα εγω θα ξεκινουσα ολη την οικογενεια με κοτοπουλο-ζωμο,

και θα ξεκινουσα με το σταδιο που ειναι το γιαουρτι,

εαν ξεκινουσες ετσι δεν νομιζω να πεινουσατε,εχει και το τσαι τζιντζερ που το πινεις ενδιαμεσα,ειναι το τουρσι και τα λαχανικα,οποτε ειναι οκ.θεωρω πως πρεπει να συνεχισεις,το επομενο σταδιο θα ειναι αυτο με pancakes για πρωινο και θα ειναι σουπερ για τα παιδια!!!

ο γιος μου ποτε-ποτε ζηλευει και θελει κι εκεινος ζωμο και μου ελεγε μετα οτι πονουσε το κεφαλι του αλλα μετα του περνουσε.

DAF ευχαριστω πολυ πολυ για τις πληροφοριες και συμβουλες,ποσο καιρο την κανεις?

εγω συνεχιζω σωστα αυτη τη φορα,

σημερα θα εχει γιαουρτι για πρωινο,εφαγα λιγο χτες το βραδυ και ειμαι οκ.

2 μερες κρατησα μονο με ζωμους και πεινουσα αλλα κυριως το στομαχι μου ηταν αδειο για ωρες και ουτε κι αυτο ειναι καλο για το προβλημα μου.

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Σα; γραφω εν ταχει για να σας πω ότι πέρασα μία κολαση 2 μέρες τώρα. Δευτερα πρωί ξύονησα με διαροιες, εμετους, ταχυκαρδίες και δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Ένιωθα ότι θα πεθάνω και ποτέ ξανα δεν έχω αρρωστήσει έτσι. Όλα με αηδιαζαν, 2 μερες σχεδόν νηστική, χάλασα την διιατα (έφαγα ρυζάκι και κρακεράκια) και το παιδί έπαθε έντονο die off και της χάλασα την ίντρο γιατί δεν είχα κουράγιο ούτε να μιλήσω. Ευτυχώς η μαμά μου ήρθε για βοηθεια, αλλά που να της εξηγήσεις τώρα και να καταλάβει για τους ζωμούς κτλ..

Αυτά τα άσχημα από εμάς. Περισσότερο μπήκα να γράψω για να μην παρεξηγήσετε όσες δεν σας έχω απαντήσει. Ευτυχώς σήμερα είμαι κάπως καλύτερα, αλλά και πάλι το πρωί έφαγα 2 κρακεράκια. Δε ξέρω τι άλλο να φάω που να μπορεί το στομάχι μου να ανεχτεί και να είναι και legal. Οι ζωμοί μου βρωμάνε απίστευτα! Έχω στεναχωρηθεί όσο δεν φαντάζεστε...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κατερίνα αυτό με το βάρος το έχω διαπιστώσει κι εγώ στην δικιά μου και λίγο με ανησυχεί. Μου φαίνεται ότι έχει γίνει οδοντογλυφίδα σε σχέση με το τσουπωτό κοριτσάκι που πάντα ήταν.

Γιώτα κι εγώ το έχω σκεφτεί αυτό με την Κάμπελ. Είναι δύσκολο να κουράρεις ένα παιδί μόνο με πληροφορίες από το βιβλίο και το ίντερνετ.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Σα; γραφω εν ταχει για να σας πω ότι πέρασα μία κολαση 2 μέρες τώρα. Δευτερα πρωί ξύονησα με διαροιες' date=' εμετους, ταχυκαρδίες και δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Ένιωθα ότι θα πεθάνω και ποτέ ξανα δεν έχω αρρωστήσει έτσι. Όλα με αηδιαζαν, 2 μερες σχεδόν νηστική, χάλασα την διιατα (έφαγα ρυζάκι και κρακεράκια) και το παιδί έπαθε έντονο die off και της χάλασα την ίντρο γιατί δεν είχα κουράγιο ούτε να μιλήσω. Ευτυχώς η μαμά μου ήρθε για βοηθεια, αλλά που να της εξηγήσεις τώρα και να καταλάβει για τους ζωμούς κτλ..

Αυτά τα άσχημα από εμάς. Περισσότερο μπήκα να γράψω για να μην παρεξηγήσετε όσες δεν σας έχω απαντήσει. Ευτυχώς σήμερα είμαι κάπως καλύτερα, αλλά και πάλι το πρωί έφαγα 2 κρακεράκια. Δε ξέρω τι άλλο να φάω που να μπορεί το στομάχι μου να ανεχτεί και να είναι και legal. Οι ζωμοί μου βρωμάνε απίστευτα! Έχω στεναχωρηθεί όσο δεν φαντάζεστε...[/quote']

Νεραιδομαμά ξεκινήσατε μια μέρα πριν από εμάς. Είναι ενδιαφέρον ότι έχεις και εσύ και η μικρή συμπτώματα. Συνεχίζω να αναρωτιέμαι αν αυτό είναι καλό ή όχι. Εμείς δεν τη σπάσαμε τη διατροφή απλώς πηδήξαμε ένα στάδιο και πήγαμε στο 3ο. Σήμερα είναι όλοι πολύ καλύτερα. Η μεγάλη έχει πονοκέφαλο αλλά όχι συνέχεια και μικρότερο σε ένταση. Ο άντρας μου σταμάτησε να έχει ναυτία, και ενώ χθες και προχθές δεν μπορούσε να φάει τίποτα γιατί είχε τάση για εμετό σήμερα είναι πολύ καλύτερα και τρώει (επίσης του βρωμούσανε οι ζωμοί απίστευτα). Η μικρή επίσης είναι πολύ καλύτερα, δεν έχει πια ΓΟΠ, δεν κάνει εμετό, σταμάτησε να έχει αέρια και να την πονάει η κοιλιά της. Τώρα της έχει μείνει μια μικρή γκρίνια. Βέβαια συνέχεια ζητάει διάφορα που δεν μπορώ να της δώσω (φρούτα, σοκολάτα, πατάτες) αλλά όταν πεινάσει πολύ τελικά τρώει (αλλά σε καμια περίπτωση σούπα).

Είμαστε πολύ καλύτερα λοιπόν και συνεχίζουμε. Τους ζωμούς τους βάζω στα κοκκινιστά, οπότε έτσι τους τρώνε. Το ίδιο κάνω και με το ζωμό από το τουρσί. Πιστεύω ότι έτσι είμαστε καλυμμένοι.

Άρα Νεραιδομαμά μάλλον χρειάζεται υπομονή και να μην πανικοβαλόμαστε.

Τώρα όσο για την Κάμπελ, μήπως πρέπει να το σκεφτούμε πιο σοβαρά για να επικοινωνήσουμε;

0A53p3.png

oC8dp2.png

το ιδανικο βεβαια θα ηταν να υπηρχε εδω καποια/ος γιατρος ή διατροφολογος που να γνωριζει και να δεχεται τη gaps...γιατι ιατρικη απο μακρια κομματακι δυσκολο....

Eγώ πάλι αισθάνομαι εντελώς ηλίθια. Πεινάω συνέχεια, έχω φάει μια φυτεία μπρόκολο και καρότα και φυσικά δεν άντεξα και έφαγα πάλι δύο χουρμάδες με καρύδα (Α, ρε Ρόζι μ' έχεις καταστρέψει με δαύτους).

Ο δε μικρός (που ακόμη δεν τον ξεκίνησα) έχει λυσσάξει να πίνει τους ζωμούς μου (οπότε από αύριο θα ξεκινήσει κι εκείνος).

Το μοσχάρι είναι πολύ ωραίο πάντως. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι να πετύχω τη σωστή φλόγα στο γκάζι ώστε να σιγοβράζει. Θα το βρω όμως.

Άσχετο οι ελιές επιτρέπονται ή μόνο στη φουλ;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Διαφημίσεις

Eγώ πάλι αισθάνομαι εντελώς ηλίθια. Πεινάω συνέχεια, έχω φάει μια φυτεία μπρόκολο και καρότα και φυσικά δεν άντεξα και έφαγα πάλι δύο χουρμάδες με καρύδα (Α, ρε Ρόζι μ' έχεις καταστρέψει με δαύτους).

Ο δε μικρός (που ακόμη δεν τον ξεκίνησα) έχει λυσσάξει να πίνει τους ζωμούς μου (οπότε από αύριο θα ξεκινήσει κι εκείνος).

Το μοσχάρι είναι πολύ ωραίο πάντως. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι να πετύχω τη σωστή φλόγα στο γκάζι ώστε να σιγοβράζει. Θα το βρω όμως.

Άσχετο οι ελιές επιτρέπονται ή μόνο στη φουλ;

Άσε αυτό με την πείνα το ζω επί τρεις μέρες συνέχεια όλη μέρα από όλη την οικογένεια. Όλη μέρα "πεινάω" και "μαμ" ακούς. Και να πω ότι δεν τρώνε; Η μεγάλη σήμερα έφαγε 3 φορές κανονικό φαγητό και pancake με 2 αυγά στα ενδιάμεσα και πάλι πεινούσε. Η μικρή θηλάζει στα ενδιάμεσα συνέχεια ενώ πριν θήλαζε μόνο πρωι - μεσημέρι- βράδυ.Ο σύζυγος συνέχεια μουρμουρίζει ότι δεν χορταίνει. Ακόμη και εγώ που τρώω κανονικά τα γεύματα της ημέρας (σήμερα έφαγα κοκκινιστό με μπρόκολο, ζωμό, pancake) πεινάω.

Τι στο καλό συμβαίνει δεν καταλαβαίνω.

Εντωμεταξύ τα παιδιά τώρα και 2 μέρες δεν ενεργούνται κανονικά. Μάλλον θα μπούμε πιο σύντομα στους χυμούς φρούτων για να επανέλθουν.

0A53p3.png

oC8dp2.png

το ιδανικο βεβαια θα ηταν να υπηρχε εδω καποια/ος γιατρος ή διατροφολογος που να γνωριζει και να δεχεται τη gaps...γιατι ιατρικη απο μακρια κομματακι δυσκολο....

Συμφωνώ απόλυτα ότι δεν είναι και πολύ εφικτό. Καμιά αποριούλα όμως πιθανόν να μας την έλυνε.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Σα; γραφω εν ταχει για να σας πω ότι πέρασα μία κολαση 2 μέρες τώρα. Δευτερα πρωί ξύονησα με διαροιες' date=' εμετους, ταχυκαρδίες και δεν μπορούσα να φάω τίποτα. Ένιωθα ότι θα πεθάνω και ποτέ ξανα δεν έχω αρρωστήσει έτσι. Όλα με αηδιαζαν, 2 μερες σχεδόν νηστική, χάλασα την διιατα (έφαγα ρυζάκι και κρακεράκια) και το παιδί έπαθε έντονο die off και της χάλασα την ίντρο γιατί δεν είχα κουράγιο ούτε να μιλήσω. Ευτυχώς η μαμά μου ήρθε για βοηθεια, αλλά που να της εξηγήσεις τώρα και να καταλάβει για τους ζωμούς κτλ..

Αυτά τα άσχημα από εμάς. Περισσότερο μπήκα να γράψω για να μην παρεξηγήσετε όσες δεν σας έχω απαντήσει. Ευτυχώς σήμερα είμαι κάπως καλύτερα, αλλά και πάλι το πρωί έφαγα 2 κρακεράκια. Δε ξέρω τι άλλο να φάω που να μπορεί το στομάχι μου να ανεχτεί και να είναι και legal. Οι ζωμοί μου βρωμάνε απίστευτα! Έχω στεναχωρηθεί όσο δεν φαντάζεστε...[/quote']

Είσαι σίγουρη ότι δεν έπαθες γαστρεντερίτιδα;

Γιατί όλα αυτά που περιγράφεις είναι κλασικά συμπτώματα γαστρεντερίτιδας!

Θυμάστε όταν είχα πάθει εγώ και σας έλεγα ότι ούτε να μυρίσω δεν ήθελα ζωμούς και τουρσί για καμιά βδομάδα;

Έτρωγα πολύ λίγο ζεστό applesauce με μέλι για 2 μέρες.

Εσύ κάνεις τη full Gaps πολύ καιρό τώρα για να έχεις τόσο έντονο die-off.

Εκτός φυσικά και εάν έχεις πολύ μεγάλο toxic-load αλλά πολύ το αμφιβάλλω, ακόμη και πριν την GAPS πρόσεχες πολύ τη διατροφή σου!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

• Επιστημονική συνεργάτιδα

Ο Mercola για τις διάρροιες λέει κάθε μία ώρα προβιοτικό.

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

fairy's mom εμετους και διαροιες κανει η γαστρεντεριτιδα...

Κατερινα ποσα κιλα ειναι?νομιζω αδικα ανησυχεις για το βαρος γιατι το παιδι κινειται και ειναι πολυ δυσκολο να παρει κιλα.αφου τρωει ολα καλα,το ανηψακι μου ειναι 3 μιση ετων, ειναι 11 κιλα και πραγματικα δεν τρωει!!!

9a7bp2.pngIm47p2.png

Γεια σας και πάλι σε καλύτερη κατάσταση σήμερα. Εγώ τα έγραφα βιαστικά και δεν τα εξήγησα σωστά. Γαστρεντεριτιδα είχα πάθει. Άλλωστε εγώ λόγω θηλασμού δεν έκανα την ίντρο. Μόνο τα κυρίως γεύματα έτρωγα τα ίδια με του παιδιού για να μην ζηλεύει.

Η κόρη μου όμως την 2η μέρα της ίντρο και 1η μερα της δικής μου γαστρεντεριτιδας έπαθε έντονο die off. Δλδ, κοιμόταν σαν κοτόπουλο, ήταν όλο γκρίνια και κλάμα και δεν ήθελε ή δεν μπορούσε (?) ούτε να κουνηθεί από το κρεβάτι ούτε να φάει. Ούτε ζωμό ήθελε να πιει ούτε να φάει τπτ. Οπότε άφησα να της δώσουν μία μπανάνα και ψιλοσυνήλθε. Την επόμενη που ήμουν πάλι χάλια, έφαγε και μήλο και γιαούρτι. Οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή μόλις επανακτήσω δυνάμεις (έχασα από την Δευτέρα 3 κιλά!)

Ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Γιώτα κι εγώ είχα παρατηρήσει ότι ξεκινώντας την ίντρο σταμάτησε να ενεργείται και μολις έφαγε τα φρούτα έκανε πάλι την γνωστή "μους". Μήπως δεν πρέπει να βιαστούμε να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, αλλά να περιμένουμε μόλις γίνουν σωστές οι κενώσεις? Εγώ έτσι το έχω καταλάβει.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Το ανθόγαλα είδα ότι είναι η κρέμα από το γάλα. Επιτρέπεται άραγε?

Επίσης θα μπορούσα να χρησιμοποιησω αντί για κρέμα γάλακτος γιαούρτι στην μαγειρική? Το ξέρω ότι η ζέστη θα καταστρέψει όλα τα προβιοτικά του γιαουρτιού, αλλά το σκέφτομαι για το gourmet της υπόθεσης.

Η γνώμη σας?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

To γιαούρτι το χρησιμοποιούν πολλοί αντί για κρέμα γάλακτος. Έχει άλλη γεύση, αλλά είναι αρκετά καλό. Για παράδειγμα το βάζω στην κρεμμυδόσουπα αφού τη σερβίρω και κρυώσει λιγάκι. (γιατί αλλιώς είναι σαν να έχεις την αρβύλα του φαντάρου μέσα στο στόμα σου από την κρεμμυδίλα).

Για τη δυσκοιλιότητα κατά την ίντρο κάνει λόγο και η Κάμπελ, αναφέρει δε το κλύσμα χμμμμμ. Δε νομίζω Κάμπελ.....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Koρίτσια πήρα τηλ http://www.red23.co.uk/Healthy-Oils-Omega-3_c_41.html εδώ και ρώτησα για μεταφορικά για πάνω από 2 κιλά. Μου είπε να της στείλω μία λίστα με το τι θέλουμε ακριβώς και θα μου πει για τα μεταφορικά.

Οπότε στείλτε μου ένα μήνυμα όσες ενδιαφέρεστε με το τι θέλει η κάθε μία, να της τα στείλω μαζικά και να δούμε αν μας συμφέρει ή όχι.

γιατί αλλιώς είναι σαν να έχεις την αρβύλα του φαντάρου μέσα στο στόμα σου από την κρεμμυδίλα).

Για τη δυσκοιλιότητα κατά την ίντρο κάνει λόγο και η Κάμπελ, αναφέρει δε το κλύσμα χμμμμμ. Δε νομίζω Κάμπελ.....

:lol::lol::lol:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...