Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Λοιπόν λέω να ξεκινήσω την ίντρο εγώ και ο μικρός να κάνει μόνο τη φουλ για λίγο καιρό και μόλις μπορέσω να διαχειριστώ το δικό μου die-off effect τότε να ξεκινήσει κι εκείνος. Πώς σας φαίνεται;

Κάνει γύρω στους 4-5 θηλασμούς συνολικά δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ε;

Για τις διάρροιες όντως τα προβιοτικά είναι η καλύτερη λύση. Εδώ ο συμβατικός πρώην παιδίατρος, μου είχε συστήσει να έχω στο φαρμακείο μου για τον μικρό ultra levure σε περίπτωση διάρροιας το καλοκαίρι στις διακοπές.

Fairiesmom Χαίρομαι που με το φως της μέρας και τη συμβολή των φιλενάδω μας είσαι καλύτερα.

Κατερινούλα Περαστικά σας.

Miriki ξεκίνα κ βλέπεις.. έτσι κι αλλιώς μόνο κέρδος θα έχεις δεν χάνεις τίποτα...αν δεις κ δεν αντέχεις γυρισε το στην full... Για τον μικρό το ίδιο αν αντέχεις κ τον μανουβράρεις κάντε την intro. Εμείς κ για λίγες μέρες που την κάναμε ήταν οφέλιμη κ φάνηκε στην μικρή..

Yugup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτο λες; http://www.organicbeauty.gr/

δε τους παιρνεις ενα τηλ για το αν μπορεις να δοκιμασεις

παντως εγω εβαλα και το weleda almond και ηταν πολυ απαλο (και ειναι και λιγοτερη ποσοτητα σε περιπτωση που δε σου ταιριαζει)

Ξερετε αν το bristol stool chart εχει εφαρμογη και για τα παιδακια; οι κενωσεις τους δηλ μετα απο ποια ηλικια πρεπει να ειναι σχηματισμενες; Εχω μεινει στο οτι το φυσιολογικο ειναι μη-σχηματισμενες αλλα συμφωνα με το τσαρτ τελικα αυτο δεν ειναι καλο..

Πιστεύω οτί ισχύει για παιδάκια κ μεγάλους...οχι για θηλάζοντα βρέφη..

Yugup3.png

Ναι Camouflage αυτό το site βρήκα...αν δεν ξέρει κάποιος περισσότερα θα πάρω εκεί..

Τρομερό να μην μπορέις να βρεις κάτι φυσικό στις μέρες μας!!!

Κάπου διάβαζα οτί ουσιαστικά δεν υπάρχουν πλέον φυσικοί σπόροι για λαχανικά κ φρούτα πλέον παρά μ'ονο ελάχιστοι...είναι όλοι γεννετικά τροποποιημένοι..

Yugup3.png

Κορίτσια και αγόρι ενδιαφέρεται τελικά κάποιος για το Vitamix ή για dyhadrator μήπως πετύχουμε καλύτερη τιμή? Αν κάποιος θελει ας μου στείλει πμ.

Τώρα άμεσα το θες;; Απο το Γενάρη θα το κοιταξω κι εγω αλλα οχι για τώρα..

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Μόλις ήπια χυμό από τον νέο μας αποχυμωτή! Μπανάνα, πορτοκάλι, μήλο, καρότα μαινδανό και σέλινο (δικής μας επινόησης. Από αύριο θα δω συνταγές για χυμούς)

Για να καταλάβετε πόσο ωραίος βγήκε, ο άντρας μου έβαλε τώρα το μωρό στο mei tai και πήγε να κάνει άλλη μία γύρα :D

Οι γεύσεις φαίνονται πιο έντονες. Πρέπει να δοκιμάσετε για να καταλάβετε οι ίδιοι. Λοιπόν κερνάω χυμό, ελάτε! :D

Τώρα άμεσα το θες;; Απο το Γενάρη θα το κοιταξω κι εγω αλλα οχι για τώρα..

Πάνω που έπεισα τον σύζυγο, είπα να τα παραγγείλω τώρα για να τα έχω τον Γενάρη. Αν όμως το θες σίγουρα και μαζευτεί και κανένας ακόμα ώστε να πετύχουμε σίγουρα καλύτερη τιμή, να περιμένω. Αλλιώς θα την κάνω μέχρι το τέλος της βδομάδας, αν δεν εκδηλώσει και κανένας άλλος ενδιαφέρον.

μπορεις να γραψεις με λιγα λογια τι κανει το vitamix και τι αντικαθιστα ?τα εχετε γραψει αλλα δεν ειχα χρονο να τα διαβασω με προσοχη

https://www.vitamix.co.uk/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=99

Έχει και τις 52 :shock: λειτουργίες του.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κορίτσια και αγόρι ενδιαφέρεται τελικά κάποιος για το Vitamix ή για dyhadrator μήπως πετύχουμε καλύτερη τιμή? Αν κάποιος θελει ας μου στείλει πμ.

Δοκίμασες το Soyabella για αλεύρι αμυγδάλου;

Η κουμπάρα μου μου είπε ότι βγαίνει καλό, δεν το δοκίμασα όμως ακόμη εγώ για να σου πω.

Και σήμερα έφτιαξα και cookies με αλεύρι αμυγδάλου και το ξέχασα τελείως :mad:

Αν όντως κάνει καλό αλεύρι το Soyabella για την ώρα δεν θα πάρω το Vitamix.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

https://www.vitamix.co.uk/index.php?option=com_content&view=article&id=83&Itemid=99

Έχει και τις 52 :shock: λειτουργίες του.

den ειναι 52 οι λειτουργιες ειναι 52 φαγητα:D:D,θελω να πω οτι ουσιαστικα κανει 2-3 πραγματα

απο οτι θυμαμαι η Ροσι ειχε γραψει οτι εαν το αγορασεις δεν χρειαζεσαι αποχυμωτη και την συσκευη που φτιαχνει το αλευρι απο ξηρους καρπους και σπορους?τι αλλο αντικαθιστα ?

Διαφημίσεις

τωρα που το βλεπω πιο προσεκτικα δεν μπορεις να φτιαξεις χυμο

Smoothie μόνο νομίζω, αλλά αν στραγγίσεις τον πολτό πάλι σε χυμό θα καταλήξεις.

Επίσης αν πάρεις αυτό δεν χρειάζεσαι τη Soyabella που φτιάχνει κρύα και ζεστά ροφήματα ξηρών καρπών και σπόρων.

Μου φαίνεται οτι πιο πολυ το παιρνουμε για τα nut butters... Αλευρι κανεις κ σε πιο φτηνά πολυ ευκολα όπως το δικό μου..

Το καλο ειναι οτι κανει κ ζεστά ροφήματα...

Για τον αποχυμωτη όμως δεν λέγατε οτι πρέπει να ειναι χαμηλών στροφών;;

Yugup3.png

Δοκίμασες το Soyabella για αλεύρι αμυγδάλου;

Η κουμπάρα μου μου είπε ότι βγαίνει καλό, δεν το δοκίμασα όμως ακόμη εγώ για να σου πω.

To έβλεπα κι εγώ προχθές που κοίταζα το μάνιουαλ και ήθελα να το δοκιμάσω, αλλά μου φαίνεται επίφοβο για συχνή χρήση. Δεν σου φαίνεται κάπως πιο εύθραστο σαν μηχάνημα ή είναι η ιδέα μου?

Θα το δοκιμάσω πάντως και θα σας πω.

den ειναι 52 οι λειτουργιες ειναι 52 φαγητα:D:D,θελω να πω οτι ουσιαστικα κανει 2-3 πραγματα

απο οτι θυμαμαι η Ροσι ειχε γραψει οτι εαν το αγορασεις δεν χρειαζεσαι αποχυμωτη και την συσκευη που φτιαχνει το αλευρι απο ξηρους καρπους και σπορους?τι αλλο αντικαθιστα ?

Εγώ το θέλω κυρίως για αλεύρι, nut butters, μηχανή κιμά και smoothies.

Αλευρι κανεις κ σε πιο φτηνά πολυ ευκολα όπως το δικό μου..

Για τον αποχυμωτη όμως δεν λέγατε οτι πρέπει να ειναι χαμηλών στροφών;;

Κατερινα ποιο έχεις εσύ για το αλεύρι? Πόσο συχνή χρήση του κάνεις? Έχεις δοκιμάσει και για αλευρι καρύδας? Κάνεις και βούτυρα ξηρών καρπών?

Σε ζάλισα? :D

Ναι ο αποχυμωτής πρέπει να είναι όπως το λες, γι αυτό και με την Rosie που το συζητάγαμε (θυμάσαι?) είχαμε μία ένσταση κατά πόσο αντικαθιστά όντως αποχυμωτές τύπου green star.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εγώ το θέλω κυρίως για αλεύρι' date=' nut butters, μηχανή κιμά και smoothies.

[/quote']

Nut butter τελικά δεν κάνει ο αποχυμωτής σου;

Smoothies εγώ κάνω με το stick blender.

Εγώ το σκέφτομαι πολύ ακόμη για το Vitamix, είναι πολύ ακριβό και θέλω να είμαι σίγουρη ότι πραγματικά το χρειάζομαι.

Δες και συζητήσεις γι' αυτό στο MDC για να μάθεις στην πράξη πως αποδίδει.

χμ, είμαι και εγώ έτσι και έτσι για τους ίδιους λόγους

...

Εγώ το σκέφτομαι πολύ ακόμη για το Vitamix, είναι πολύ ακριβό και θέλω να είμαι σίγουρη ότι πραγματικά το χρειάζομαι.

Δες και συζητήσεις γι' αυτό στο MDC για να μάθεις στην πράξη πως αποδίδει.

εδώ λές ;

πᾶν μέτρον ἄριστον

Διαφημίσεις

Fairy΄s mom εγω έχω ενα blender kitchenaid κανει όλα όσα μου εγραψες εκτός απο almond butter που έχω δοκιμάσει 2 φορες αλλα δεν το ζόρισα παρα πολυ να πω την αλήθεια ( γιατι εκαψα ενα μικρό :mrgreen: )... Όταν είχα δοκιμάσει με φουντουκια έγινε πολυ ευκολα κ γρήγορα...

Απλα φοβάμαι μην κλαταρει με τα butters για αυτο σκεφτόμουν το Vitamix, αν κ προς το παρόν δεν βλεπω να το παίρνω γιατι θελω τον αποχυμωτη να ξεκινήσω την detox σε ολη την οικογένεια..

Άσχετο δεν ξέρω αν το εχετε πάρει το iherb δίνει δωρεάν ενα βιβλιαράκι για χυμούς...

Yugup3.png

Λοιπόν για να φτιάχνεις αξιόλογο nut flour στο Vitamix πρέπει να πάρεις το "super" μοντέλο το οποίο έχει και dry cutting blade και στοιχίζει 749 Ευρώ :(

Το nut butter γίνεται και με το απλό μοντέλο.

Λοιπόν για να φτιάχνεις αξιόλογο nut flour στο Vitamix πρέπει να πάρεις το "super" μοντέλο το οποίο έχει και dry cutting blade και στοιχίζει 749 Ευρώ :(

Το nut butter γίνεται και με το απλό μοντέλο.

Σιγουρα θα φτιάχνει πολυ καλο...αλλα κ τόσα λεφτά;; Απο ξηρούς καρπούς μόνο αμυγδαλα έχω κανει αλευρι κ φουντουκια...τα αμυγδαλα που δεν εχουν τόσο λαδι γινονται πιο ευκολα ενω τα φουντουκια θέλουν μεγαλύτερη προσοχή μην βγει το λαδι τους...ίσως το Vitamix να έχει προβλέψει κ να τα μην κολλάνε στη συγκεκριμένη λειτουργία..

Yugup3.png

Smoothie μόνο νομίζω, αλλά αν στραγγίσεις τον πολτό πάλι σε χυμό θα καταλήξεις.

Επίσης αν πάρεις αυτό δεν χρειάζεσαι τη Soyabella που φτιάχνει κρύα και ζεστά ροφήματα ξηρών καρπών και σπόρων.

ναι ακριβως μονο smoothies ,αν ειναι να κατσεις να τα στραγγιζεις κιολας αστα

νεραιδομανα ειναι και για κυμα δηλ.δεν γινεται πολυ νερουλος?

Πήρα τηλέφωνο μόλις τώρα τον αντιπρόσωπο του δικού μου αποχυμωτή για να πάρω κάποιο ανταλλακτικό και τον ρώτησα πόσο πάει τώρα ο Lexen Juicer στην ελληνική αγορά.

Μου είπε ότι στοιχίζει γύρω στα 250 Ευρώ και ότι έχει 2 κομμάτια έκθεσης σε άριστη κατάσταση τα οποία δίνει 25%-30% πιο κάτω.

Του ανέφερα το περιστατικό με το αμυγδαλοβούτυρο και μου είπε ότι ίσως κάποιο κομμάτι δεν εφάρμοσε καλά και ότι τα κανούργια juicers είναι πιο ενισχυμένα, γι' αυτό θα πάρω καινούργιο juicing body.

Aν ενδιαφέρεται κάποιος να του δώσω τα στοιχεία.

Να πω ότι έχει τις ίδιες προδιαγραφές με τον αποχυμωτή του Mercola, που θεωρείται κορυφαίος στην Αμερικάνικη αγορά:

http://products.mercola.com/juicer/

Εντόπισα το πρόβλημα του nut butter με τον αποχυμωτή μου:

Q. Can the juicer accept peanuts, almonds and other nuts to make nut butters?

A. The healthyjuicer electric can make nut butters from soft nuts such as peanuts, cashews and walnuts.

άρα τα crispy almonds δεν μπορούνε να χρησιμοποιηθούνε :(

Εντόπισα το πρόβλημα του nut butter με τον αποχυμωτή μου:

άρα τα crispy almonds δεν μπορούνε να χρησιμοποιηθούνε :(

Είδες;; Ειναι αυτο που είπα κ παραπανω άρα μόνο το Vitamix για αμυγδαλα μουλιασμενα κ αποξηραμενα...

Yugup3.png

Είδες;; Ειναι αυτο που είπα κ παραπανω άρα μόνο το Vitamix για αμυγδαλα μουλιασμενα κ αποξηραμενα...

Και για το Vitamix δεν είμαι σίγουρη για τα crispy nuts.

Διάβασα αντικρουόμενες απόψεις πάνω σ αυτό στο MDC :?

Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα! :D

Η μεγάλη 2η συνεχόμενη μέρα έκανε κανονικά κακά! :D

Η μικρή έκανε σήμερα τα πρικ και είμαστε οκ από τις άμεσες αλλεργίες. Μεγάλη ανακούφιση για να συνεχίσω την γκαπς πιο ήσυχη.

Επίσης της έκανα τεστ στο whey και βγηκε καθαρό. Το έκανα με 2 τρόπους. Στο ένα χέρι έσταξα λίγο και το άφησα να στεγνώσει και στο άλλο χέρι έβαλα χαζαπλάστ με whey ποτισμένο και το κόλλησα. Μέχρι το πρωί είχε στεγνώσει αλλά το χερι ήταν καθαρό.

Εσείς πώς το είχατε κάνει?

Nut butter τελικά δεν κάνει ο αποχυμωτής σου;

Χθες τον άνοιξα 1η φορά! Δεν έχω προλάβει να κάνω αμυγδαλοβούτυρο ακόμα! :D

Είναι στα άμεσα σχέδια και θα σας πω εντυπώσεις.

Fairy΄s mom εγω έχω ενα blender kitchenaid κανει όλα όσα μου εγραψες εκτός απο almond butter που έχω δοκιμάσει 2 φορες αλλα δεν το ζόρισα παρα πολυ να πω την αλήθεια ( γιατι εκαψα ενα μικρό :mrgreen: )...

Άσχετο δεν ξέρω αν το εχετε πάρει το iherb δίνει δωρεάν ενα βιβλιαράκι για χυμούς...

Καλά έκανες και δεν επέμεινες. Δες τα reviews από το λινκ του μεσαστούρα

Ποιο βιβλίο λες? Μπορείς να βάλεις ένα λινκ γιατί δεν το βρίσκω?

ναι ακριβως μονο smoothies ,αν ειναι να κατσεις να τα στραγγιζεις κιολας αστα

νεραιδομανα ειναι και για κυμα δηλ.δεν γινεται πολυ νερουλος?

άλλο smoothies αλλο χυμοί :wink:

Όταν τον πάρω θα σας λύσω όλες τις απορίες! :D

Να πω ότι έχει τις ίδιες προδιαγραφές με τον αποχυμωτή του Mercola, που θεωρείται κορυφαίος στην Αμερικάνικη αγορά:

http://products.mercola.com/juicer/

Τον δικό σου δεν τον ήξερα σαν μάρκα. Εκτός από τον Μέρκολα, είχα διαβάσει και το σάιτι του γκέρσον για τους αποχυμωτές και εκεί είδα κάποιες μάρκες (όχι για ανθρώπους με καρκίνο).

http://gerson.org/GersonTherapy/juicers.htm

Πάντως Rosie όταν το έψαξα κάπως για μένα, είχα καταλήξει σε 3 μάρκες λόγω τιμής, γιατί υπάρχουν σαφώς καλύτεροι αλλά και πιο ακριβοί.

Στον green star, champion, omega. Κατέληξα στον δικό μου γιατί θεωρείται καλύτερος στα πράσινα/φυλλώδη, δεν ζεσταίνεται όπως οι άλλοι και είναι πιο αθόρυβος. Έχει και ένα μειονέκτημα: συγκριτικά με τους άλλους 2 καθαριζει πιο μπελαλίδικα (όχι τρελά πράγματα μην φανταστείτε. Ίσως αν είχα κάποιον άλλο τότε να μου φαινόταν η διαφορά)

Πάντως του Μέρκολα είχα δει ότι είναι πιο παλιό μοντέλο και είχα διαβάσει όχι και τόσο καλά reviews, σε αντίθεση με άλλα μοντέλα omega που είχαν πολύ καλά σχόλια.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...