Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Rosie, νομίζω το διάβασα στο nourishin traditions, αλλά τώρα δεν έχω χρόνο το ψάξω

Ναι αυτό γράφουνε αλλά δεν δίνουνε επιστημονική εξήγηση!

Διαβάσα ότι είναι μόνο για αισθητικούς λόγους.

Η Campbell ειδικά αναφέρει ότι δεν πρέπει ποτέ να αφαιρούμε το λίπος από το ζωμό, πάνε πακέτο λέει.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πως καταλαβαίνουμε αν το παιδι μας περναει die-off??? Εχω την μικρη με παρα πολλα νεύρα κ δεν ξέρω που να το αποδώσω...δεν της δινω τιποτα καινούργιο εκτός απο το ginger στα μπισκότα που της τα έκοψα χτες απο φόβο μήπως την ενοχλει...

Αχ δεν ξέρω έχω λιγάκι μπερδευτεί...

Αμφιβάλλω να είναι die-off, ειδικά μια και δεν κάνετε την Ίντρο.

Ίσως είναι κάτι που της λείπει, πχ ωμέγα-3.

Της δίνεις cod liver oil?

Kαι δεν πιστεύω να είναι το ghee, αυτό το ανέχονται και άτομα με πραγματική αλλεργία στα γαλακτοκομικά.

Εγώ αυτές τις μέρες περνάω μια "περίεργη" γαστρεντερίτιδα!

Και είμαι σίγουρη ότι είναι γαστρεντερίτιδα γιατί έχω αρκετά συμπτώματα, πχ ναυτία, ζαλάδα, πόνος στο έντερο αλλά όχι διάρροια ή εμετό, μόνο τάση για εμετό.

Είχα πάει σ'ένα πάρτυ την προηγούμενη Κυριακή και έμαθα ότι κι άλλοι πάθανε γαστρεντερίτιδα μετά, οπότε αυτό πρέπει να έχω κι εγώ.

Λέτε η έλλειψη συμπτωμάτων να οφείλεται στην GAPS; Δηλαδή ο οργανισμός μου να είναι πιο ανθεκτικός στον ιό;

Πάντως δεν μπορώ να φάω τίποτα, μύρισα το τουρσί χθες και μου ρθε να κάνω εμετό!

Μόνο λίγο applesauce σήμερα το πρωί για να σταθώ στα πόδια μου να ετοιμάσω τον μικρό για το σχολείο.

Πάω για ξάπλα...

Αμφιβάλλω να είναι die-off, ειδικά μια και δεν κάνετε την Ίντρο.

Ίσως είναι κάτι που της λείπει, πχ ωμέγα-3.

Της δίνεις cod liver oil?

Kαι δεν πιστεύω να είναι το ghee, αυτό το ανέχονται και άτομα με πραγματική αλλεργία στα γαλακτοκομικά.

Απλα ξαφνικά μέσα σε μια μέρα μου άλλαξε συμπεριφορα:shock:.. Πήρα κ το γιατρο (δεν είναι απλα νεύρα...πετάει πράγματα, κλαίει συνέχεια, είναι λίγο επιθετική ) κ μου είπε μήπως ξεκινάει καμία ίωση αλλα τίποτα μέχρι τώρα.. Τις τελευταίες 2 βδομάδες της δίνω πιο πολλά προβιοτικα...

Κ σκέφτηκα μήπως ήταν die off... Τι να πω να είναι όντως δόντι;; Αν θέλω να της δώσω παυσίπονο να πάρω αυτη την αναβραζουσα ασπιρίνη που λέει η Campbell??

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω, είναι ίσως και θέμα χαρακτήρα τελικά.

Η κόρη μου έβγαλε πολλά από τα πίσω δοντάκια μαζεμένα τελευταία και δεν άλλαξε διάθεση, μόνο ήθελε να θηλάζει πολύ περισσότερο. Αλλά γενικά είναι πολύ ήρεμο παιδάκι.

Παυσίπονο δεν έχω δώσει ποτέ στα παιδιά μου για δοντάκια, δεν θεωρώ ότι είναι σημαντικός λόγος για να πάρουμε κάτι το χημικό.

Κάνε υπομονή και θήλαζε την όσο περισσότερο μπορείς! ;)

Απλα ξαφνικά μέσα σε μια μέρα μου άλλαξε συμπεριφορα:shock:.. Πήρα κ το γιατρο (δεν είναι απλα νεύρα...πετάει πράγματα, κλαίει συνέχεια, είναι λίγο επιθετική ) κ μου είπε μήπως ξεκινάει καμία ίωση αλλα τίποτα μέχρι τώρα.. Τις τελευταίες 2 βδομάδες της δίνω πιο πολλά προβιοτικα...

Κ σκέφτηκα μήπως ήταν die off... Τι να πω να είναι όντως δόντι;; Αν θέλω να της δώσω παυσίπονο να πάρω αυτη την αναβραζουσα ασπιρίνη που λέει η Campbell??

Katerinoula μη δώσεις παυσίπονο. Για τα δόντια συνήθως δίνουν chamomila και μερικές φορές βοηθάει, ρώτα τον αν υποπτεύσαι κάτι τέτοιο. Μήπως χρειάζεται εκτόνωση; Κι ο μικρός μου ειναι πολύ εκνευρισμένος αυτές τις μέρες κι εκείνος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη δίαιτα.

Παιδιά για το die-off διάβαζα ότι βοηθάνε και τα μπάνια με τα άλατα. Να βάλω και στο μπάνιο του μικρού λίγο χοντρό θαλασσινό αλάτι; (έχω την αίσθηση ότι θα βοηθήσει και στο έκζεμα, γιατί το καλοκαίρι με τη θάλασσα ήμασταν σούπερ).

Ρόζι η "περίεργη γαστρεντερίτιδα" μήπως δεν είναι γαστρεντερίτιδα αλλά το Νο3 που έρχεται;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Ρόζι η "περίεργη γαστρεντερίτιδα" μήπως δεν είναι γαστρεντερίτιδα αλλά το Νο3 που έρχεται;

Αυτό αποκλείεται γιατί σαν να μην μου έφταναν τα υπόλοιπα μου ήρθε και περίοδος σήμερα! :(

Katerinoula μη δώσεις παυσίπονο. Για τα δόντια συνήθως δίνουν chamomila και μερικές φορές βοηθάει, ρώτα τον αν υποπτεύσαι κάτι τέτοιο. Μήπως χρειάζεται εκτόνωση; Κι ο μικρός μου ειναι πολύ εκνευρισμένος αυτές τις μέρες κι εκείνος δεν έχει ξεκινήσει ακόμη δίαιτα.

Παιδιά για το die-off διάβαζα ότι βοηθάνε και τα μπάνια με τα άλατα. Να βάλω και στο μπάνιο του μικρού λίγο χοντρό θαλασσινό αλάτι; (έχω την αίσθηση ότι θα βοηθήσει και στο έκζεμα, γιατί το καλοκαίρι με τη θάλασσα ήμασταν σούπερ).

Ναι όντως το είχα ξεχάσει το camomilla.. Αν κ δεν το βλέπω για δόντι... Συνήθως αν την ενοχλούν δαγκωνει τα πάντα!!! Αυτο είναι κάτι άλλο.., βλέπουμε :rolleyes:

Rosie περαστικα!!

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Έκανα παραγγελία για αμύγδαλα κέλυφος από παραγωγό στις Σέρρες που τον ανακάλυψε ένας συνάδελφος στην ιστοσελίδα του Πελίτι. Ο συνάδελφος λέει ότι είναι βιολογικά αν και δεν αναφέρει κάτι στην περιγραφή στο σάιτ. 7 ευρώ το κιλό + έξοδα αντικαταβολής. έχει και σουσάμι.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται θα βρείτε τα στοιχεία του εδώ: http://www.peliti.gr/ Επιλέγετε 'προϊόντα καλλιεργητών' και είναι ο δεύτερος στη σειρά.

Ευχαριστώ!

Δοκίμασε τα και γράψε μας εντυπώσεις.

Ίσως να είναι βιολογικά χωρίς πιστοποίηση, γιατί η πιστοποίηση κοστίζει.

Eμενα παλι Κατερινα μου φαίνεται για χαρακτηριστικό die off. Από ό,τι έχω διαβάσει δεν συμβαίνει μόνο στην ίντρο, αλλά και στην φούλ. Αν αυξήσεις προβιοτικά είναι το πιθανότερο. Γι αυτό πρεπει να αυξάνεις τη δόση πολύ αργά.

Συμβουλές (αντιγράφω):

προσεκτικη αυξηση των προβιοτικων

Να πινεις πολύ νερό

Πολλά detox bathw (με αλατι, σόδα, ξύδι εναλλάξ)

Πολλοί ζωμοί

Ξεκούραση

Φρεσκος αέρας

Να πηγαίνεις τακτικά τουαλέτα

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω, είναι ίσως και θέμα χαρακτήρα τελικά.

Καποιες μαμαδες αναγνωριζαν το die off ή ότι δεν ήταν έτοιμο το παιδί για την εισαγωγή μίας νέας τροφής από τον χαρακτήρα. Συνήθως τα παιδιά επιστρέφανε στην άσχημη συμπεριφορά που είχαν προ gaps. Για πολλές μαμάδες τα κόπρανα (δυσκοιλιοτητα ή διαρροια) δεν ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα αντίδρασης του παιδιού τους.

Περαστικά βρε Rosie moy!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Καποιες μαμαδες αναγνωριζαν το die off ή ότι δεν ήταν έτοιμο το παιδί για την εισαγωγή μίας νέας τροφής από τον χαρακτήρα. Συνήθως τα παιδιά επιστρέφανε στην άσχημη συμπεριφορά που είχαν προ gaps. Για πολλές μαμάδες τα κόπρανα (δυσκοιλιοτητα ή διαρροια) δεν ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα αντίδρασης του παιδιού τους.

Nαι, το διάβασα κι εγώ αυτό αλλά συμβαίνει όταν εισάγουμε στη διατροφή του παιδιού μια αλλεργιογόνο τροφή.

Η Κατερινούλα μόνο το ghee έδωσε που είναι εξαιρετικά σπάνιο να προκαλέσει αντίδραση, εκτός και αν η μικρή έχει πραγματική αλλεργία στο γάλα. Αλλά το sensitivity test το έκανες, σωστά;

Τα προβιοτικά ενδέχεται να προκαλέσουνε έντονο die-off μόνο αν γίνει απότομη αύξησή τους, όχι μια μικρή αύξηση σε διάστημα 2 βδομάδων.

Και όλα αυτά η Campbell τα γράφει έχοντας στο μυαλό της παιδάκια με τελείως κατεστραμένη εντερική χλωρίδα και μεγάλο φόρτο παθογόνων βακτηρίων.

Τουλάχιστον εγώ δεν αναμένω τόσο έντονες αντιδράσεις από τα δικά μας παιδάκια εδώ πέρα, εκτός και αν τελικά υποτιμώ το βαθμό GAPS τον οποίο έχουνε.

Κατερινούλα προσωπικά το αποδίδω σε "ψυχολογικό" τραύμα από το χτύπημα. Όσο να ναι μπορεί να μην τραυματίστηκε σωματικά αλλά δεν θα κατατρόμαξε μετά από πτώση τόσου ύψους; Εγώ τουλάχιστον θα έτρεμα ολόκληρη για βδομάδες, ο καθένας όμως εκφράζεται διαφορετικά.

Στο Χρ. το ανέφερες; Τι σου είπε;

Δυστυχώς όταν είχα πάρει τηλ. το Χρ. λογω φόρτου εργασιας παρόλο που ζητησα να με πάρει πίσω ο ίδιος μίλησα πάλι με την γραμματέα:evil: Τέλος πάντων από το σπασμένο τηλέφωνο μάλλον καταλαβε οτι φοβόμουν για δίασηση κ μου είπε πως η ανησυχία δεν συνδέεται με το χτύπημα κ οτι μάλλον είναι ιωση (που δεν έχει τίποτα)....

Στη μικρή έχω δει πάντως εγώ προσωπικά να αλλάζει ο χαρακτήρας από την τροφή κ προς το καλό κ προς το κακό...Το είχα αναφέρει κ παλαιότερα σε post για την μεγάλη ποσότητα παρμεζάνας που παραγματικά φάνηκε οτί δεν μπορούσε να την διαχειριστεί καλά όπως τις μικρότερες που της έδεινα κ άλλαξε πάλι ξαφνικά ο χαρακτήρας με ξεσπάσματα κ ακραίες συμπεριφορές (δεν εγινε αντιληπτό μόνο από εμενα..) μόλις την κόψαμε σε 3 μέρες η παλιά καλή κορούλα...

Γι΄αυτό με βλέπετε τόσο επιφυλακτική...Αυριο πάντως θα της ξαναδώσω ghee κ θα δούμε...πάντως ούτε εκζεματάκι στην πάνα ούτε σπυράκι τίποτα δεν εβγαλε...που συνήθως βγάζει αν κάτι την πειράζει. Τι να πω βλέπουμε:rolleyes:

ΥΓ Τελευταία στιγμή δεν τα κατάφερα:(:(

Yugup3.png

Κορίτσια εγώ έχω κι ένα άλλο θέμα που θα ήθελα να συζητησουμε... μακάρι να υπήρχε κάποιος practitioner να μας έλυνε όλες τις απορίες μας..

Σχετικά με την εισαγωγή κάποιας τροφής ας πούμε οτι έχουμε αρνητικό sensivity..αλλά τελικά έχουμε μια μικρή ένδειξη leaky gut...

Στις περισσότερες περιπτώσεις λέει κάντε για λίγο καιρό πάλι intro για θεραπεία κάτι που εγώ δεν αντέχω λόγω πολλών θηλασμών να κάνω...ενώ σε άλλες περιπτώσεις λέει οτι δεν "πειράζει" κ να συνεχίσουμε μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός (αυτό το αναφέρει οταν υπάρχει σύμπτωμα σε τροφές βασικές όπως ζωμοι κρέας κλπ..)

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να γράψω...πότε μπορούμε να προσπεράσουμε ένα σύμπτωμα κ πότε όχι...(πχ ένα μικρό σπυθουράκι ή ελαφριά κοκκινιλίτσα στην περιοχή της πάνας..)

Αυτή η παιδίατρος Rosie πόσο ξέρει από την διατροφή??

Yugup3.png

Κατερινούλα σκέφτηκες να κάνεις την Ίντρο μόνο στο παιδί;

Μου φαίνεται ότι την χρειάζεται και εσύ όχι τόσο, γιατί αν θυμάμαι καλά δεν είχες μυκητιάσεις κτλ που είχαμε οι πιο πολλές από μας στην εγκυμοσύνη, σωστά;

Είναι πολύ δύσκολο πάντως να καταλάβεις τι την ενοχλεί από τη full GAPS, κι εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την κόρη μου, δεν μπορώ πχ να αξιολογήσω κάποια σπιθουράκια που εμφανίζονται τώρα με το κρύο στο πρόσωπό της, ο Χρ. για παράδειγμα μου είχε πει ότι πέρυσι ότι είναι από το κρύο και την τριβή με τα μάλλινα κτλ. Και όντως εξαφανίστηκαν όταν έφτιαξε ο καιρός, τι να πω δεν ξέρω...

Μπορεί η κόρη σου για παράδειγμα ακόμη να έχει καντίτα overgrowth και να χρειάζεται πλήρη αποχή από μέλι και ξηρά φρούτα.

Ή να την ενοχλεί η ποσότητα των ξηρών καρπών.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να μπορούσε να σε βοηθήσει, πιστεύω ότι μόνο αν της κάνεις την Ίντρο θα μπορείς να πεις με μεγάλη σιγουριά τι την ενοχλεί.

Αυτό πιστεύω και για την κόρη μου, αλλά ακόμη ούτε να μυρίσει δεν θέλει τον ζωμό :(

Κατερινούλα σκέφτηκες να κάνεις την Ίντρο μόνο στο παιδί;

Μου φαίνεται ότι την χρειάζεται και εσύ όχι τόσο, γιατί αν θυμάμαι καλά δεν είχες μυκητιάσεις κτλ που είχαμε οι πιο πολλές από μας στην εγκυμοσύνη, σωστά;

Είναι πολύ δύσκολο πάντως να καταλάβεις τι την ενοχλεί από τη full GAPS, κι εγώ δυσκολεύομαι πολύ με την κόρη μου, δεν μπορώ πχ να αξιολογήσω κάποια σπιθουράκια που εμφανίζονται τώρα με το κρύο στο πρόσωπό της, ο Χρ. για παράδειγμα μου είχε πει ότι πέρυσι ότι είναι από το κρύο και την τριβή με τα μάλλινα κτλ. Και όντως εξαφανίστηκαν όταν έφτιαξε ο καιρός, τι να πω δεν ξέρω...

Μπορεί η κόρη σου για παράδειγμα ακόμη να έχει καντίτα overgrowth και να χρειάζεται πλήρη αποχή από μέλι και ξηρά φρούτα.

Ή να την ενοχλεί η ποσότητα των ξηρών καρπών.

Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος στην Ελλάδα που να μπορούσε να σε βοηθήσει, πιστεύω ότι μόνο αν της κάνεις την Ίντρο θα μπορείς να πεις με μεγάλη σιγουριά τι την ενοχλεί.

Αυτό πιστεύω και για την κόρη μου, αλλά ακόμη ούτε να μυρίσει δεν θέλει τον ζωμό :(

Είναι παρα πολυ δύσκολο να της κάνω την intro στη μικρη.. Όταν είχα προσπαθήσει νόμιζα ότι θα καταρρευσουμε μάνα κ κόρη... Αλλα αν δω τα σκούρα σίγουρα θα το κάνω...

Εγω καταλαβαίνω τι την πειράζει πχ το ψάρι όπως ξαναεγραψα της κάνει ελαφριά κοκκινιλτσα που φεύγει αμέσως ή όταν της είχα δώσει πολλή παρμεζανα πάλι είχε άσχημο nappy έκζεμα... Γενικώς δεν της δίνω καινούργια πράγματα μαζεμένα ώστε να έχω εικόνα..

Αλλα δεν ξέρω πχ αν είναι ικανά αυτα τα συμπτώματα για να κάνουμε αποχή ή να τα συνεχίσουμε

Yugup3.png

Πάντως το ότι έχει leaky gut κ χρειάζεται την intro είναι το

Μόνο σίγουρο..Αλλιώς δεν θα ενοχλούσαν οι τροφές... Πάντως μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι εμφανίζει " αλλεργία" ακριβώς στις τροφές που έτρωγε όταν είχε τις διαρροιες... Απο τότε ποτε σε καινούργια τροφή δεν το έχει ξαναεμφανησει... Τουλάχιστον δεν έχει εδω κ μήνες τα κακά συμπτώματα ;)

Yugup3.png

Nαι, το διάβασα κι εγώ αυτό αλλά συμβαίνει όταν εισάγουμε στη διατροφή του παιδιού μια αλλεργιογόνο τροφή.

Η Κατερινούλα μόνο το ghee έδωσε που είναι εξαιρετικά σπάνιο να προκαλέσει αντίδραση, εκτός και αν η μικρή έχει πραγματική αλλεργία στο γάλα. Αλλά το sensitivity test το έκανες, σωστά;

Τα προβιοτικά ενδέχεται να προκαλέσουνε έντονο die-off μόνο αν γίνει απότομη αύξησή τους, όχι μια μικρή αύξηση σε διάστημα 2 βδομάδων.

Κατερινούλα προσωπικά το αποδίδω σε "ψυχολογικό" τραύμα από το χτύπημα. Όσο να ναι μπορεί να μην τραυματίστηκε σωματικά αλλά δεν θα κατατρόμαξε μετά από πτώση τόσου ύψους; Εγώ τουλάχιστον θα έτρεμα ολόκληρη για βδομάδες, ο καθένας όμως εκφράζεται διαφορετικά.

Στο Χρ. το ανέφερες; Τι σου είπε;

Σίγουρα κάθε παιδί είναι διαφορετικό, οπότε μπορεί στην περίπτωση τους να ήταν το οτιδήποτε, δλδ και τα προβιοτικά ακόμα και το γκι αν δόθηκε σε ποσότητα. Αυτό μόνο η ίδια μπορεί να το εντοπίσει.

Συγνώμη αλλά δεν είχα διαβάσει για το χτύπημα :oops:

Παρόλαυτά αν δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό πχ ελαφριά διάσειση, αμφιβάλλω ότι οφείλεται η αλλαγή συμπεριφοράς σε αυτό. Έτσι όπως τα γράφει η Κατερινα τα έχω διαβάσει ακριβώς σε μαμάδες με παρόμοιο πρόβλημα (εννοώ την "μεταμόρφωση από καλό σε κακό παιδί").

Στη μικρή έχω δει πάντως εγώ προσωπικά να αλλάζει ο χαρακτήρας από την τροφή κ προς το καλό κ προς το κακό...Το είχα αναφέρει κ παλαιότερα σε post για την μεγάλη ποσότητα παρμεζάνας που παραγματικά φάνηκε οτί δεν μπορούσε να την διαχειριστεί καλά όπως τις μικρότερες που της έδεινα κ άλλαξε πάλι ξαφνικά ο χαρακτήρας με ξεσπάσματα κ ακραίες συμπεριφορές (δεν εγινε αντιληπτό μόνο από εμενα..) μόλις την κόψαμε σε 3 μέρες η παλιά καλή κορούλα...

Γι΄αυτό με βλέπετε τόσο επιφυλακτική...Αυριο πάντως θα της ξαναδώσω ghee κ θα δούμε...πάντως ούτε εκζεματάκι στην πάνα ούτε σπυράκι τίποτα δεν εβγαλε...που συνήθως βγάζει αν κάτι την πειράζει. Τι να πω βλέπουμε:rolleyes:

ΥΓ Τελευταία στιγμή δεν τα κατάφερα:(:(

Μήπως να δοκίμαζες πάλι το γκι σε κανα 10ημερο, για να είσαι σίγουρη? Αν την πείραξε αυτό, να δώσεις στον οργανισμό την ευακιρία να ανακάμψει, εντωμεταξύ να σταθεροποιηθεί η δόση των προβιοτικών και μετά το εισάγεις πάλι και θα είσαι σίγουρη αν προκαλει αυτό την αντίδραση.

Ήταν από τις πιο ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Πολύ κρίμα που δεν τα καταφέρατε! Δεν μίλησε μόνο για τα εμβόλια αλλά και για τα επιπεδα υγείας του παιδιού.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Κορίτσια εγώ έχω κι ένα άλλο θέμα που θα ήθελα να συζητησουμε... μακάρι να υπήρχε κάποιος practitioner να μας έλυνε όλες τις απορίες μας..

Σχετικά με την εισαγωγή κάποιας τροφής ας πούμε οτι έχουμε αρνητικό sensivity..αλλά τελικά έχουμε μια μικρή ένδειξη leaky gut...

Στις περισσότερες περιπτώσεις λέει κάντε για λίγο καιρό πάλι intro για θεραπεία κάτι που εγώ δεν αντέχω λόγω πολλών θηλασμών να κάνω...ενώ σε άλλες περιπτώσεις λέει οτι δεν "πειράζει" κ να συνεχίσουμε μέχρι να συνηθίσει ο οργανισμός (αυτό το αναφέρει οταν υπάρχει σύμπτωμα σε τροφές βασικές όπως ζωμοι κρέας κλπ..)

Δεν ξέρω αν καταλαβαίνετε τι θέλω να γράψω...πότε μπορούμε να προσπεράσουμε ένα σύμπτωμα κ πότε όχι...(πχ ένα μικρό σπυθουράκι ή ελαφριά κοκκινιλίτσα στην περιοχή της πάνας..)

Αυτή η παιδίατρος Rosie πόσο ξέρει από την διατροφή??

Εγώ έχω σκεφτεί ακόμα και να στείλω μειλ και να την ρωτήσω αν δέχεται να μας αναλάβει από απόσταση (ξέρω ότι κάποιοι γιατροί το κάνουν στο εξωτερικό και μάλιστα σε σοβαρές περιπτώσεις ασθενειών) και φυσικά το ποσό που θα ζήταγε αν το δεχτεί...

Στην περίπτωση σας νομίζω ότι η ίντρο είναι απαραίτητη, αλλά δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αν πρέπει να την κάνεις και εσύ...:roll:

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...