Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Παιδιά χίλια συγγνώμη για την καθυστέρηση απλά πνιγόμουν και δεν μπήκα καθόλου στο νετ. Σήμερα θα σας στείλω πμ σε όλους. Βγαίνει η 20άδα...

Yugup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ολα ειναι σχετικα......μπορει να βοηθησει μπορει και οχι. Αναλογως και τις παρενεργειες.

Το κανονικο λαχανο (και και το κοκκινο αν θες) μπορεις να το κανεις τουρσι.

Δεν εχουμε κανενα προβλημα με το σχολειο. Το θεμα ειναι η υγεια του παιδιου κι οχι τι θελει καθε σχολειο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Ο Κυβέλλος τα γράφει πολύ καλά αυτά! ;)

μεσαστούρα τελικά τι θα γίνει με τα βούτυρα? Θα παραγγείλεις από τον γνωστό σου? Εγώ θέλω 5 κιλά

Πόσο θα πάρουμε;

πᾶν μέτρον ἄριστον

Τα εξανθηματα που εκανε ο γιος σου με το mmr ηταν επειδη περασε την ιλαρα με το εμβολιο, εχει ζωντανο ιο οπως και της ανεμοβλογιας και λογω του εμβολιου γινονται οι ¨περιφημες¨ επιδημιες ιλαρας με τις οποιες μας τρομοκρατουν οι παιδιατροι. .

δυστυχως πριν απο ενα μηνα εκανα κι αλλη δοση priorix tetra στον μεγαλο..τι βλακεια θεε μου....εβγαλε κατι σπυρακια στο προσωπο και ακομα βγαζει,σαν να ερχονται και φευγουν και σε διαφορετικα σημεια του προσωπου.ενα παραξενο πραγμα,μερικες φορες μου φαινονταν σα τσιμπηματα κουνουπιων..καποια μπορει και να ηταν οπως 2 που ειχε ολο κι ολο στο ποδι του...παντως σπυρακια στο προσωπο εβγαζε κατα διαστηματα και πιο πριν..τα ψυχολογικα του με απασχολησαν αλλα συνεπεσε και η εναρξη του νηπιαγωγειου

η πολυ αυξημενη tsh που ενοπισαμε τυχαια πριν απο εναμιση χρονο και για την οποια ξεκινησαμε χαπακι πριν απο 3 μηνες εχει να κανει με θεματα εμβολιων η gaps?

Δεν εχουμε κανενα προβλημα με το σχολειο. Το θεμα ειναι η υγεια του παιδιου κι οχι τι θελει καθε σχολειο.

εννοω που ζητανε βεβαιωση οτι ειναι εμβολιασμενο

Διαφημίσεις

...

το επιθυμω αλλα στην πολη μου δεν εχει.μαλλον θα παω σε μια ομοιοπαθητικο-γαστρεντερολογο που ειναι εδω.

μου εχουν πει οτι η ομοιοπαθητικη μπορει να αναχαιτισει ως ενα βαθμο τις παρενεργειες των εμβολιων.ισχυει?

ο ομοιοπαθητικός δεν χρειάζεται να έχει άλλη ειδικότητα, άντε, ας πούμε ότι καλό είναι να είναι παιδίατρος αλλά και αυτό όχι απαραίτητο. Για μένα σημαντικότερο είναι να έχεις ακούσει θετικά σχόλια από γνωστούς.

Μπορείς να ρωτήσεις τον ομοιοπαθητικό πως κρίνει την υγεία του παιδιού όσο αφορά τον εμβολιασμό. Δείτε μήπως είναι καλύτερα να περιμένετε 1-2 χρόνια. Σίγουρα η GAPS βοηθάει σημαντικά να δεχθεί ο οργανισμός το όποιο εμβόλιο εφόσον ισχυροποιεί το ανοσοποιητικό. Τέλος, καλύτερα να μην κάνεις πολλαπλά αλλά ένα ένα.

Υπάρχει νήμα όμως ξεχωριστό για τα εμβόλια. Καλή αρχή και καλή συνέχεια. Καλύτερα πάρε το βιβλίο με την σειρά και μην βιάζεσαι :D

πᾶν μέτρον ἄριστον

δυστυχως πριν απο ενα μηνα εκανα κι αλλη δοση priorix tetra στον μεγαλο..τι βλακεια θεε μου....εβγαλε κατι σπυρακια στο προσωπο και ακομα βγαζει,σαν να ερχονται και φευγουν και σε διαφορετικα σημεια του προσωπου.ενα παραξενο πραγμα,μερικες φορες μου φαινονταν σα τσιμπηματα κουνουπιων..καποια μπορει και να ηταν οπως 2 που ειχε ολο κι ολο στο ποδι του...παντως σπυρακια στο προσωπο εβγαζε κατα διαστηματα και πιο πριν..τα ψυχολογικα του με απασχολησαν αλλα συνεπεσε και η εναρξη του νηπιαγωγειου

η πολυ αυξημενη tsh που ενοπισαμε τυχαια πριν απο εναμιση χρονο και για την οποια ξεκινησαμε χαπακι πριν απο 3 μηνες εχει να κανει με θεματα εμβολιων η gaps?

Αυτο σημαινει οτι ο γιος σου αντιδραει ασχημα στα εμβολια και θα πρεπει να σκεφθεις μερικα πραγματα πολυ σοβαρα. Δεν ειναι "δεν πεθανε, δεν εγινε αυτιστικο, ενταξει την σκαπουλαραμε και σημερα" . Μερικες βλαβες παιρνουν καιρο να βγουν στην επιφανεια και δεν εχει ιδεα κανεις πως μπορουν να εξελιχθουν.

Συνηθως οταν υπαρχει ενα παιδι gaps στην οικογενεια τοτε και τα αδερφια του εχουν θεμα σε μικροτερο ισως βαθμο αλλα εχουν. Και ειναι κι αυτα επιρρεπη σε βλαβες απο εμβολια.

Το εμβολιο που αναφερεις εχει και την ανεμοβλογια μεσα ε? Με ρωτησες προηγουμενως για την ανεμοβλογια και υποθετω οτι διαβασες καποια πολυ παλια ποστ που εγραψα. Τοτε κι εγω το εψαχνα, ημουν μεσα στο αγχος και μεσα απο την κλασικη τρομοκρατια των παιδιατρων "θα πεθανεις αν δεν εμβολιαστεις για οτι υπαρχει προχειρο" υποχωρησα κι εκανα τοτε μια δοση μεμονωμενο ανεμοβλογιας στον μεγαλο. Μετα διαβαζοντας περισσοτερο ειδα οτι εκανα μια τρυπα στο νερο και αντι να προφυλαξω το παιδι το εξεθεσα στον κινδυνο που ηθελα να αποφυγω. Το τετραπλο ειναι βαρυ εμβολιο και κανει παρενεργειες (κατα τα λεγομενα της καρασυμβατικης πρωην παιδιατρου μας που μπορει να αγαπουσε τα εμβολια, ομως οτι ηταν επικινδυνο μας το ελεγε ξεκαθαρα) . Σκεψου οτι εχει δυο ζωντανους ιους μεσα. Πολυ καλυτερα δλδ να γινεται η ανεμοβλογια ξεχωριστα αν θελει ντε και καλα να το κανει καποιος.

Δεν ξερω τι εξεταση ειναι αυτη που αναφερεις.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Υπάρχει νήμα όμως ξεχωριστό για τα εμβόλια. Καλή αρχή και καλή συνέχεια. Καλύτερα πάρε το βιβλίο με την σειρά και μην βιάζεσαι :D

Σωστα, εχουν σχεση με τη θεραπεια τα εμβολια αλλα οχι σε βαθμο να μιλαμε τοσο αναλυτικα. Κι εγω αμα ξεκινησω θα σας γεμισω σεντονια :lol: Οποτε ας αφησουμε το θεμα των εμβολιων στην ακρη.

tsh έχει να κάνει με τον θυρεοειδή. κάτι ακόμα που καλό είναι να δείτε με τον ομοιοπαθητικό που θα καταλήξετε.

ΥΓ

Δες το βιβλίο σχετικά με τα εμβόλια. τα γράφει ΆΨΟΓΑ.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Το εμβολιο που αναφερεις εχει και την ανεμοβλογια μεσα ε?

Δεν ξερω τι εξεταση ειναι αυτη που αναφερεις.

ναι, υποδειξη της παιδιατρου να γλιτωσουμε τα πολλα τσιμπηματα...

η tsh μαζι με την Τ3 ΚΑΙ Τ4 ειναι για τη λειτουργια του θυρεοειδη..εμεις εχουμε μονο την tsh πειραγμενη,αυτο λεγεται υποκλινικος υποθυρεοειδισμος

Υπάρχει νήμα όμως ξεχωριστό για τα εμβόλια. :D

οκ το ειδα θα διαβαζω εκει

Διαφημίσεις

η tsh μαζι με την Τ3 ΚΑΙ Τ4 ειναι για τη λειτουργια του θυρεοειδη..εμεις εχουμε μονο την tsh πειραγμενη,αυτο λεγεται υποκλινικος υποθυρεοειδισμος

Ο υποθυρεοειδισμός είναι GAPS σύμπτωμα αλλά δεν γνώριζα ότι έχει και παιδάκια με τέτοιο πρόβλημα, πρώτη φορά το ακούω :(

Σε βλέπω αγχωμένη και φοβισμένη που μάλλον οφείλεται σε ελλιπή ενημέρωση. Πάρε βαθιά ανάσα και διάβασε πολύ προσεκτικά το βιβλίο, ειδικά το κεφάλαιο για τα εμβόλια μια και το θέμα φαίνεται να σ' ανησυχεί.

Η Campbell δεν είναι εναντίον των εμβολίων, παρόλα αυτά προειδοποιεί για τους κινδύνους των εμβολίων σε GAPS παιδάκια (μεταξύ μας αμφιβάλλω αν υπάρχει παιδάκι στις μέρες μας που δεν είναι GAPS σ' ένα βαθμό).

ΥΓ. Διάβασε και το quote που έχω στην υπογραφή μου! ;)

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Rosie έχω κάνει log in στο blueherbs του έβαλα και αυτα που θέλω να πάρω και δεν με αφήνει να προχωρήσω την παραγγελία για να δω κόστος μεταφορικών έχεις καμμια ιδέα;;

Yugup3.png

Λοιπόν τελικά το προχώρησε :rolleyes:

Βγαίνει 28 ευρω το κουτί μαζί με τα μεταφορικά. Το πακέτο των 120

Θα στείλω σε πμ τον λογαριασμό και αν μπορείτε επειδη βγαίνει πολυ μεγάλο ποσο να μου τα προκαταβαλετε.

Yugup3.png

Κατερίνα η συναλλαγματική ισοτιμία αλλάζει οπότε μέχρι να χρεωθείς την παραγγελία μπορεί να σου βγει παραπάνω το πακέτο, αυτό συνέβει σε μένα, η μετατροπή σε Ευρώ στην πιστωτική ήτανε μεγαλύτερη από το ποσό σε Ευρώ που μου έβγαζε το site.

Διαφημίσεις

Ο υποθυρεοειδισμός είναι GAPS σύμπτωμα αλλά δεν γνώριζα ότι έχει και παιδάκια με τέτοιο πρόβλημα, πρώτη φορά το ακούω

ο υποθυρεοδεισμός στα παιδια είναι πολύ σοβαρότερη πάθυση από ότι στους ενηλίκους καθώς αν δεν λαμβάνετε η κατάληλη αγωγή οδηγεί σε νοητική υστέρηση

(όταν βέβαια ακολουθείτε κανόνικά η αγωγή κανένα πρόβλημα δεν προκείπτει...)

Dental Composites for Kids: Even Worse Than Mercury Amalgam?

http://www.greenmedinfo.com/blog/dental-composites-kids-even-worse-mercury-amalgam1

Πόσο καιρό σας κάνει η κομπούχα τώρα που έπεσε η θερμοκρασία;

Γιατί μόλις στράγγιξα μια κομπούχα με πράσινο τσάι που την είχα 15 μέρες τώρα και μου γλύκιζε λιγο!

Και σκεφτείτε ότι το βάζο ήτανε γεμάτο μανιτάρια!

Κατερίνα η συναλλαγματική ισοτιμία αλλάζει οπότε μέχρι να χρεωθείς την παραγγελία μπορεί να σου βγει παραπάνω το πακέτο, αυτό συνέβει σε μένα, η μετατροπή σε Ευρώ στην πιστωτική ήτανε μεγαλύτερη από το ποσό σε Ευρώ που μου έβγαζε το site.

To έκανα με σημερινή ισοτιμία... εντάξει πιστεύω θα τα βρούμε αν προκύψει κατι τέτοιο ;).

Να σε ρωτήσω αν κάνει κάποιος ενήλικας θεραπεία με ισχυρή αντιβίωση πόσα bio kult πρέπει να παίρνει?

Yugup3.png

Διάβαζα πολύ για το σελήνιο σε διάφορα blogs σχετικά με gaps. Δεν θυμάμαι το έχουμε ξανασυζητήσει? Διάβαζα οτί έκανε καλό στα παιδιά και στον ύπνο.

Yugup3.png

Tην εχω πατήσει κι εγώ και μάλιστα ήταν αρκετά χρήματα γιατί ήταν από ομαδική παραγγελία.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διάβαζα πολύ για το σελήνιο σε διάφορα blogs σχετικά με gaps. Δεν θυμάμαι το έχουμε ξανασυζητήσει? Διάβαζα οτί έκανε καλό στα παιδιά και στον ύπνο.

Μου είχε πει η Ρόζυ ότι οι ενηλικες κάνει να φάνε μόνο 2 brazilian nuts την ημέρα και τα παιδιά 1. Δείτε αυτά:

http://nutgourmet.wordpress.com/2010/04/30/brazil-nuts-the-dr-jekyll-and-mr-hyde-of-the-nut-world/

http://www.nutritionchic.com/beware-two-brazil-nuts-a-day-and-no-more.html

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Μου είχε πει η Ρόζυ ότι οι ενηλικες κάνει να φάνε μόνο 2 brazilian nuts την ημέρα και τα παιδιά 1. Δείτε αυτά:

http://nutgourmet.wordpress.com/2010/04/30/brazil-nuts-the-dr-jekyll-and-mr-hyde-of-the-nut-world/

http://www.nutritionchic.com/beware-two-brazil-nuts-a-day-and-no-more.html

Μάλιστα! Ευχαριστώ! Κι εμείς τα τρώγαμε με την χούφτα με τον άντρα μου! Αλλά μήπως αυτά ισχύουν μόνο για υγιείς? Είχα διαβάσει οτί δίνανε συμπληρώματα σεληνίου σε gaps παιδάκια επειδή είχαν έλλειψη.

Πάντως λέτε αν τρώμε 2 την ημέρα είμαστε καλύμμένοι ακόμα κι αν παρουσιάζουμε έλλειψη?

Yugup3.png

Να σε ρωτήσω αν κάνει κάποιος ενήλικας θεραπεία με ισχυρή αντιβίωση πόσα bio kult πρέπει να παίρνει?

Η θεραπευτική δόση είναι 8-12 κάψουλες ημερησίως!

Θα πρότεινα λιγότερες (λόγω κόστους) και μεγάλη ποσότητα κεφίρ γάλακτος.

Back-to-School Guide to PVC-Free School Supplies

http://www.chej.org/publications/PVCGuide/PVCfree2012_1.pdf

Χαίρομαι που έχουμε Η&Μ και στην Αθήνα! :D

Eγώ ψωνίζω και στην μικρή από Benetton που γράφει organic cotton. Λέτε να ισχύει ή να είναι παραμύθια organic :confused:

Yugup3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...