Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Ποια οδοντόκρεμα παίρνετε για τα παιδιά;

Στο σπίτι χρησιμοποιούμε όλοι αυτή του Mercola αλλά τώρα θέλω μια για το σχολείο για να μην την κουβαλάει αυτή που είναι πολύ μεγάλη.

Τι να του πάρω; :confused:

Φαίνονται και πολύ γλυκιές όλες αυτές οι παιδικές και ο μικρός συνήθισε με του Mercola που είναι σχετικά καυτερή...

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:shock:

Εντελώς νεκρό δηλαδή...

Είμαι πολύ χαρούμενη: σήμερα μου έφερε ο άντρας μου βιολογικό φρέσκο γάλα από τα Γρεβενά!

Βρήκε και αγελαδινό και κατσικίσιο, μου έφερε κατσικίσιο (αν και αρκετά πιο ακριβό) για να το δοκιμάσω στο κεφίρ.

Θα σας γράψω εντυπώσεις.

Στο site τους γράφει:

http://www.kourellas.gr/kourellasgr.html

Για να δούμε μπας και βρούμε κάτι αξιόλογο, ακόμη κλαίω που σταμάτησε την παραγωγή ο Λιβαδερός :(

Το εχω παρει και εγω, αλλα δεν ειχα διαβασει τις λεπτομερειες! Και δεν ειναι τοσο δυσευρετο οσο του Λιβαδερου. Biopan προιοντα εχει και ο Σκλαβενιτης, γιαουρτι, φετα και ανθοτυρο τουλαχιστο εχω δει.

Σκεφθηκα την πιεση. συνηθως εχω πολυ χαμηλη. Αμα δω τη μητερα μου αυριο θα την μετρησω.

Εντωμεταξυ δε μου φθανει η γαστρεντεριτιδα , νομιζω οτι μετα απο 29 μηνες θηλασμου ειμαι ετοιμη να αδιαθετησω! Δλδ 38 μηνες απο την τελευταια μου περιοδο!!! Που και τοτε 4 φορες προλαβα να αδιαθετησω πριν ξαναμεινω εγκυος. Δε μου λειψε καθολου η περιοδος τολμω να πω!!

Η υποταση ειναι. Και εμενα οταν μου πεσει πολυ εχω αυτο το βουλωμα. Και περιοδος = υποταση. Εγω βεβαια σπανια πλεον εχω υποταση και τοσο πολυ που να φτασει σε να βουλωσουν τα αφτια μου. Αν αισθανεσαι τοσο αδυναμια φαε κατι αλμυρο.

Βρήκες και γάλα στο Σκλαβενίτη; Γιατί τα τυριά τα βρίσκω σε πολλούς τόπους αλλά δεν έτυχε να ξαναδώ το γάλα τους.

Κορίτσια αν θέλετε όλες ποσότητα δέστε μήπως μπορεί να σας εξυπηρετήσει και ο ξάδερφος της Βερόνικας, η τιμή είναι η σχεδόν ίδια, 15 Ευρώ τα 60, εμένα με τη συναλλαγματική ισοτιμία - παρόλη την έκπτωση που πήρα με τον κωδικό - μου βγήκε 29 Ευρώ τα 120.

Rosie μπορείς να γράψεις το site που τα πήρες?

Καλα στο red βγαίνει 36 ευρώ το πακέτο αλλά δεν ξέρω αν τους στείλουμε mail να καταιβάσουν την τιμή. 17 πακέτα θέλουμε

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Αύριο πρώτη συνάντηση με τους γονείς του σχολείου μου κι ετοιμάζομαι να δώσω τη μαχη του συσκευασμένου κρουασάν.....

Αν δείτε τι ταΐζουν θα πάθετε πλάκα......

Στα κυλικεια δεν εχουν απαγορευτει αυτα; Τα φερνουν απο το σπιτι;

Εγω παντως ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ενα αγχος με τα πατατακια/γαριδακια το εχω. Ειχαμε παει σε κατι εγκαινια και ειχε ενα τραπεζι φουλ σε τζανκ. Η ξαδερφουλα ειχε ορμησει στα πατατακια. Ο δικος μου τα βλεπει και μου λεει 'τι ειναι αυτο;' Λεω ειναι πατατακια απο το περιπτερο, ειναι 'παλια', δεν κανουν καλο. 'Α, καλα'. Και τελος η συζητηση. :-P Απο την αλλη, ο αλλος μου μικρος ο γλυκατζης ειχε βαλει σκοπο της ζωης του να φαει πρωτος γλυκο. :cry:

Βρήκες και γάλα στο Σκλαβενίτη; Γιατί τα τυριά τα βρίσκω σε πολλούς τόπους αλλά δεν έτυχε να ξαναδώ το γάλα τους.

Δε θυμαμαι σιγουρα. Μαλλον οχι. Το εχω παρει απο βιολογικα μαγαζια σιγουρα οταν δεν εβρισκα του Λιβαδερου.

Στα κυλικεια δεν εχουν απαγορευτει αυτα; Τα φερνουν απο το σπιτι;

Εγω παντως ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι ενα αγχος με τα πατατακια/γαριδακια το εχω. Ειχαμε παει σε κατι εγκαινια και ειχε ενα τραπεζι φουλ σε τζανκ. Η ξαδερφουλα ειχε ορμησει στα πατατακια. Ο δικος μου τα βλεπει και μου λεει 'τι ειναι αυτο;' Λεω ειναι πατατακια απο το περιπτερο, ειναι 'παλια', δεν κανουν καλο. 'Α, καλα'. Και τελος η συζητηση. :-P Απο την αλλη, ο αλλος μου μικρος ο γλυκατζης ειχε βαλει σκοπο της ζωης του να φαει πρωτος γλυκο. :cry:

Καλά σε εκδηλώσεις κλπ θα έχουμε πρόβλημα δεν το συζητώ :-( Ασε που η πονηρή η δικιά μου πάει και ζητάει από άλλους γνωστούς και αν δεν τους κόψει να με ρωτήσουν φυσικά της δίνουν και τρέχω εγώ από πίσω!

Yugup3.png

Καλά σε εκδηλώσεις κλπ θα έχουμε πρόβλημα δεν το συζητώ :-( Ασε που η πονηρή η δικιά μου πάει και ζητάει από άλλους γνωστούς και αν δεν τους κόψει να με ρωτήσουν φυσικά της δίνουν και τρέχω εγώ από πίσω!

Της το αρπαζεις και δεν την αφηνεις να το φαει;

Εγω προσπαθω να τους αποτρεψω μπουκωνοντας τους με τα δικα τους που εχω φερει απο το σπιτι, ή επαναλαμβανοντας οτι αυτα ειναι απ'εξω και εμεις τρωμε μονο οτι μαγειρευουμε στο σπιτι. Οταν επιμενουν τους αφηνω. Συνηθως δε το τρωνε ολο (πχ τυροπιτακι) γιατι φυσικα ασχολουνται με το παιχνιδι. Πιστευω οσο πιο πολυ απαγορευεις τοσο το θελει, προσπαθω να το κανω και καλα δικη τους επιλογη. Βεβαια ετσι αφηνω παρασπονδιες ...

Διαφημίσεις

Της το αρπαζεις και δεν την αφηνεις να το φαει;

Εγω προσπαθω να τους αποτρεψω μπουκωνοντας τους με τα δικα τους που εχω φερει απο το σπιτι, ή επαναλαμβανοντας οτι αυτα ειναι απ'εξω και εμεις τρωμε μονο οτι μαγειρευουμε στο σπιτι. Οταν επιμενουν τους αφηνω. Συνηθως δε το τρωνε ολο (πχ τυροπιτακι) γιατι φυσικα ασχολουνται με το παιχνιδι. Πιστευω οσο πιο πολυ απαγορευεις τοσο το θελει, προσπαθω να το κανω και καλα δικη τους επιλογη. Βεβαια ετσι αφηνω παρασπονδιες ...

Το κακό με την δικιά μου είναι οτί της παίρνω ένα σωρό εναλλακτικές από το σπίτι αλλά όταν λυμπιστεί κάτι illegal δεν θέλει να φάει από τα δικά της :mad:. Και έτσι της το παίρνω και καταλαβαίνεις τί κακός χαμός γίνεται :rolleyes:. Αν είναι κάτι που δεν πειράζει πολύ μπορει να την αφήσω. Εμένα δυστυχώς το τρώει όλο βασικά το μπουκώνει ολόκληρο από την λαχτάρα της....:? Περιμένω τώρα από keimling χουρμάδες για να φτιάξω σοκολατάκια που είναι η αδυναμία της :-P

Yugup3.png

...

Είμαι πολύ χαρούμενη: σήμερα μου έφερε ο άντρας μου βιολογικό φρέσκο γάλα από τα Γρεβενά!

Βρήκε και αγελαδινό και κατσικίσιο, μου έφερε κατσικίσιο (αν και αρκετά πιο ακριβό) για να το δοκιμάσω στο κεφίρ.

Θα σας γράψω εντυπώσεις.

που το βρήκε;

...

http://www.kourellas.gr/kourellasgr.html

Για να δούμε μπας και βρούμε κάτι αξιόλογο, ακόμη κλαίω που σταμάτησε την παραγωγή ο Λιβαδερός :(

τι έγινε λέει!; γιατί αυτό; :oops:

Εμείς βρήκαμε στον δρόμο μας αυτά http://www.inahos.gr/ τα οποία είναι ποιοτικά αλλά όχι πιστοποιημένα.

πᾶν μέτρον ἄριστον

https://www.blueherbs.co.uk/shop/pc/Digestive-Health-Probiotics-c9.htm

Το γάλα το πήρε από το Bio-Art, το είχαμε γράψει εδώ και καιρό ότι ο Λιβαδερός σταμάτησε την παραγωγή γάλακτος!

https://www.blueherbs.co.uk/shop/pc/Digestive-Health-Probiotics-c9.htm

Το γάλα το πήρε από το Bio-Art, το είχαμε γράψει εδώ και καιρό ότι ο Λιβαδερός σταμάτησε την παραγωγή γάλακτος!

Eυχαριστώ!

Ξέρεις αν έχει και κανένα καλό clo σε κάψουλες πχ https://www.blueherbs.co.uk/shop/pc/Oceans-3-Oceans-Kids-by-Garden-of-Life-83p406.htm

Γιατί η μικρή αρνείται το υγρό :-(. Η' από iherb να της πάρω καποιο?

Φαινεται οτί τους αρέσει να μασανε!

Yugup3.png

Γιατί δεν της παίρνεις το fermented?

Εγώ αυτό δίνω στη μικρή, 2 καψουλίτσες τη μέρα:http://www.funkyraw.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=33&products_id=403

Αλλά τώρα τελευταία ζηλεύει από τον αδερφό της και μου ζητάει το υγρό, θα της δίνω μεγαλύτερη δόση.

Διαφημίσεις

Παιδιά δεν θυμάμαι ποιος πιό πάνω έγραψε για την γραβιέρα αλλά να υπανθυμίσω οτί δεν είναι gaps legal ετσι?

To ξέρω. ;) Την πήρα κυρίως για τον άντρα μου και δοκίμασα κι εγώ λίγη.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Εφόσον η γραβιέρα είναι μακράς ωρίμανσης τότε είναι legal.

Έχω πάρει τελευταία μια κρητική βιολογική ωρίμανσης 12 μηνών και είναι σαν παρμεζάνα!

http://www.monofatsi.gr/index.php?route=product/product&path=25_36&product_id=89

Είναι μόνο πολύ πολύ ακριβή και τη βρήκα στο Βενιζέλος στο Gourmet shop.

Αλλά πάει και πολύ καιρό.

Το blend δεν συμφέρει όμως, θα πρέπει να παίρνει πολλές καψουλίτσες η μικρή για να πάρει τη μιν δοσολογία του CLO.

Rosie μπορείς να γράψεις το site που τα πήρες?

Καλα στο red βγαίνει 36 ευρώ το πακέτο αλλά δεν ξέρω αν τους στείλουμε mail να καταιβάσουν την τιμή. 17 πακέτα θέλουμε

Αν θέλουμε 17 πακέτα ας πάρουμε 20, συμφέρει

Για clo συνήθως αυτό παίρνουμε :D

πᾶν μέτρον ἄριστον

Κατερίνα αν θελει καψουλίτσες πάρε καλύτερα το blend με clo και butter oil.

Εχεις κανένα link?

Bασικά ήθελα κάτι για τώρα μέχρι να κάνω παραγγελία από το red που έχει κι άλλα πραγματάκια. Απλά προέχουν τώρα άλλες παραγγελίες...

Yugup3.png

Καλημέρα και απο εμενα!! σας διαβαζω καιρο τωρα και προσπαθω να βαλω σε μια σειρα τα πραγματα για να ξεκινησω και εγω τη διατροφη :)! εχω προβληματα συχνα με μυκητες και εχω παρει αντιβιωση στη ζωη μου πολλες φορες :(

εχω κοψει απο τις αρχες Σεπτεμβριου τη ζαχαρη ( και τη κρυφη) και απο την επομενη εβδομαδα θα κοψω και το αμυλο! προετοιμαζομαι σιγα σιγα για να το παρω αποφαση και να ξεκινησω τη gaps!

θα ηθελα τη βοηθεια σας σε οτι προκυψει, εχω παραγγειλει το βιβλιο εννοειται :)

θα ηθελα να ρωτησω τη Κατερινα απο απο αγοραζει κρεας και αν ξερει καποιος να μου πει το τουρσι πιπεριας γινετε οπως του καροτου;;

ευχαριστω πολυ!

aIcEp2.png

rDT8p2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...