Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Κάποια στο yahoo groups έδωσε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα για τα Bio-Kult (αγγλικό είναι).

Έχει πολύ καλές τιμές και χαμηλά μεταφορικά, συμφέρει πχ να πάρουμε ποσότητα και να τα μοιραστούμε μεταξύ μας!

https://www.blueherbs.co.uk/shop/pc/Bio-Kult-Advanced-Probiotic-Formula-10-Pack-1200-caps-by-Protexin-9p539.htm

Μια και φεύγουμε όλες για διακοπές αν θέλετε να το αφήσουμε για αργότερα, εγώ πάντως ενδιαφέρομαι γιατί είναι πολύ ακριβά τα Bio-Kult καί θέλω ν΄αρχίσω να τα δίνω και στον μικρό τώρα που τελειώνουνε τα Garden of Life.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κάποια στο yahoo groups έδωσε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα για τα Bio-Kult (αγγλικό είναι).

Έχει πολύ καλές τιμές και χαμηλά μεταφορικά, συμφέρει πχ να πάρουμε ποσότητα και να τα μοιραστούμε μεταξύ μας!

https://www.blueherbs.co.uk/shop/pc/Bio-Kult-Advanced-Probiotic-Formula-10-Pack-1200-caps-by-Protexin-9p539.htm

Μια και φεύγουμε όλες για διακοπές αν θέλετε να το αφήσουμε για αργότερα, εγώ πάντως ενδιαφέρομαι γιατί είναι πολύ ακριβά τα Bio-Kult καί θέλω ν΄αρχίσω να τα δίνω και στον μικρό τώρα που τελειώνουνε τα Garden of Life.

εγω μολις ανανεωσα απο feelunique αλλα ειμαι μεσα. Μιλαμε με πμ οταν ειναι.

Κι εγώ μέσα!

Κορίτσια ο μικρός έχει κόψει τα φρούτα τελευταία (εκτός τη μπανάνας βέβαια κάτι μου θυμίζει :roll: ) και κάνει κόνξες με το φαγητό. Μήπως ήρθε η ώρα για ίντρο; Το ζωμό μου χθες πάντως τον ήπιε μονορούφι..... το σκ@τό.

Ρόζι πώς είσαι σήμερα; Ο μικρός;

FLcUp3.png0BQfp3.png

Εφόσον πίνει ζωμούς δεν θα ανησυχούσα.

Φρόντισε να πίνει και το κεφίρ του και θα είναι ΟΚ, περνάνε φάσεις τα παιδιά.

Είμαι καλύτερα, και ο μικρός μόνο βήχα έχει, αλλά ξύπνησα και πάλι κουρασμένη.

Εντωμεταξύ χθες δεν άντεξα και ήπια ένα φλυτζανάκι του καφέ κομπούχα... :oops:

Δεν ξέρω τι εθισμός είναι αυτός και γιατί τον έχω, τη βλέπω στο ψυγείο και τη λαχταράω!

Λέτε να το ζητάει ο οργανισμός μου για να σκοτωθούνε οι μύκητες μια και καλή; :lol:

Ίσως βέβαια είναι και η ζέστη και θέλω κάτι δροσιστικό και αναζωγονητικό και η κομπούχα τα προσφέρει και τα δύο.

Το κεφίρ νερού με το ζόρι το πίνω πλέον, μετά την κομπούχα μου φαίνεται ανούσιο. Ευτυχώς έχω και μπόλικο κεφίρ γάλακτος στο ψυγείο.

Ωραία, τότε τα Bio Kult να τα αφήσουμε για αργότερα. Πήρα κι εγώ τελευταία από το feelunique.

Διαφημίσεις

..

Λέτε να το ζητάει ο οργανισμός μου για να σκοτωθούνε οι μύκητες μια και καλή; :lol:

Ίσως βέβαια είναι και η ζέστη και θέλω κάτι δροσιστικό και αναζωγονητικό και η κομπούχα τα προσφέρει και τα δύο.

Μάλλον έρχεται ο καιρός να αρχίσω και εγώ κομπούχα :P

Καλλιέργεια στον Ωρωπό μαζί με το potimarron που περιμένει να βγει από την γλάστρα :cool:

Σεπτέμβριο - Οκτώβριο με βλέπω να δοκιμάζω intro

Ωραία, τότε τα Bio Kult να τα αφήσουμε για αργότερα. Πήρα κι εγώ τελευταία από το feelunique.

Λογικά θα είμαι και εγώ μέσα τότε ;)

πᾶν μέτρον ἄριστον

Ναι, δυστυχώς σκληραίνει αρκετά για δύο λόγους: 1. Οι καταψύξεις μας δεν είναι "ειδικές" για παγωτά, θα προσέξατε τα ειδικά ψυγεία που βάζουνε τα παγωτά του εμπορίου, και 2. Δεν περιέχουνε διάφορα χημικά για να μην κρυσταλλώνουνε, πχ anti-freeze!

http://www.thehealthyhomeeconomist.com/antifreeze-in-your-ice-cream-2/

Καλα τρελλαθηκα με αυτο το αρθρο χθες! Περιμενω τον αντρα μου να του τα πω ενα χερακι που αγοραζει συνεχεια παγωτα στο μεγαλο! Ακου αντιψυκτικο!!!

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

Έχω την εντύπωση ότι όλες οι ζυμώσεις που αφορούνε και μύκητες (SCOBYs) παράγουνε και μια μικρή ποσότητα αλκοόλ, αλλά στην κομπούχα δεν το νιώθω τόσο έντονο όσο με το κεφίρ νερού.

Έχω SCOBY hotel στο σπίτι μου οπότε mesastoura you're welcome any time!

Υπολογισατε ποσο βγαινει το κουτι με τα biokult σε αυτο το λινκ? Εγω τα αγοραζω απο τον ξαδερφο μου να δω αν συμφερει περισσοτερο.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Ροζι κι εγω σερνομαι αυτον τον καιρο......χαλια ειμαι τρεις μερες τωρα, χχθες στην παιδικη χαρα δεν εβλεπα μπροστα μου.....ειδικα αν κανω δουλειες ειμαι πτωμα. Σημερα υποτιθεται δεν θα βγαιναμε εξω αλλα αναγκαστηκα να παω σουπερμαρκετ μεσα στη ζεστη με τα δυο μικρα. Προσπαθω να συνελθω τωρα για να κανω καμμια δουλεια. Εβαλα τα κοκκαλα να βραζουν, ελπιζω να τα καταφερω γιατι δεν ειμαι προκομενη νοικοκυρα σαν κι εσας! θα κανω και τα cheese burgers. Ο μικρος βελτιωθηκε στα κακα και σημερα θα του δωσω μαρουλι να δω αν τελικα τον πειραξε αυτο.

Διαφημίσεις

Μάλλον έρχεται ο καιρός να αρχίσω και εγώ κομπούχα :P

Ακομα δεν την αρχισες εσυ? Νομιζα εσυ το ξεκινησες!!! :P

Εκανα επισης το μπανανοψωμο χθες χωρις καθολου μελι και μια χαρα βγηκε. Το γλυκαινει κατα τι η μπανανα.

Ροζι κι εγω σερνομαι αυτον τον καιρο......χαλια ειμαι τρεις μερες τωρα, χχθες στην παιδικη χαρα δεν εβλεπα μπροστα μου.....ειδικα αν κανω δουλειες ειμαι πτωμα. Σημερα υποτιθεται δεν θα βγαιναμε εξω αλλα αναγκαστηκα να παω σουπερμαρκετ μεσα στη ζεστη με τα δυο μικρα. Προσπαθω να συνελθω τωρα για να κανω καμμια δουλεια. Εβαλα τα κοκκαλα να βραζουν, ελπιζω να τα καταφερω γιατι δεν ειμαι προκομενη νοικοκυρα σαν κι εσας! θα κανω και τα cheese burgers. Ο μικρος βελτιωθηκε στα κακα και σημερα θα του δωσω μαρουλι να δω αν τελικα τον πειραξε αυτο.

Αχ βρε Vera ολοι το περάσαμε αυτο το στάδιο όταν ξεκινήσαμε την gaps...είναι από την έλλειψη υδατανθράκων όπως το ψωμί κλπ. Υπομονή και σε λίγες μέρες θα είσαι γεμάτη ενέργεια. Βέβαια δεν βοηθάει καθόλου και η ζέστη που μας κάνει όλους λιώμα (ειδικά εμένα με χαμηλή πίεση :-(). Τρώγε όσο μπορέις κρέας και λίπος για να παίρνεις ενέργεια...

Rosie πολύ καλό το λινκ της Shara....Ελεος βρε παιδιά πια!! Η χημεία μας έχει κατακλύσει για τα καλά δυσυχώς.....:evil:

Yugup3.png

Το ξερω Κατερινα και παλι καλα λεω. Οταν εκανα την Ατκινς πριν πολλα χρονια κοντεψα να πεσω σε κωμα την τριτη μερα. Μου κανει εντυπωση που ο μικρος ειναι μια χαρα, καμμια ενοχληση, χοροπηδαει σαν κατσικι! Αυτο που με παρηγορει ειναι οτι εχω γινει κορμαρα! Θεα! :)

όταν το νερό κάθεται στάσιμο το χλωριο σιγά σιγά εξατμίζεται. φυσικά δεν πρόκειται να εξαφανιστεί τελείως. Η διαδικασία. γίνεται πιο έντονη με το βράσιμο. Για νερό βρύσης δεν πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το βράσεις εκτός και αν έχεις βάσιμες υποψίες ότι είναι μολυσμένο. Ευτυχώς δεν γίναμε ακόμα Αφρική και το νερό μας είναι πόσιμο.

Το βράσιμο δεν κάνει τπτ για ανόργανα στοιχεία και τοξίνες.

Μόλις στραγγίσει η κανάτα brita μην αφήνεις το νερο μέσα. Μεταγγισε το σε μια γυάλινη..bpa free!

Βάσιμες υποψίες δεν έχω, στην ίδια πόλη ζούμε αν δεν κάνω λάθος, αλλά θέλω να νιώσω περισσότερο σίγουρη για το νερό που πίνουμε, τώρα ειδικά με τον θηλασμό καταναλώνω τεράστιες ποσότητες νερού, που εγώ άλλοτε, ζήτημα να έπινα ένα ποτήρι και αυτό με το ζόρι, δεν προλαβαίνει να μπει σε γυάλινο, εκτός αυτό του ψυγείου φυσικά. Να φανταστώ πως και εσύ δεν έχεις βάλει φίλτρο στην ντουσιέρα, το θεωρεις ίσως υπερβολή;

Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά νομίζω πως υπάρχει το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, όμως δεν γνωρίζω αν μπορεί ιδιώτης να απευθυνθεί σε αυτό όπως και το κόστος για έναν έλεγχο, έπειτα είναι Αθήνα, φυσικά αν δεν επικοινωνήσω μαζί τους πως θα μάθω, αλλά αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο παρακαλώ πείτε μου.

*Αφρική όχι δεν είμαστε, αλλά μπορώ να πω, πως καταβάλλονται φιλότιμες προσπάθειες για να καταλήξουμε έτσι, και δεν εννοώ φυσικά και μόνο την ποιότητα του νερού ε; .:rolleyes:

----------------------

Διαφημίσεις

Υπολογισατε ποσο βγαινει το κουτι με τα biokult σε αυτο το λινκ? Εγω τα αγοραζω απο τον ξαδερφο μου να δω αν συμφερει περισσοτερο.

Εκανα τον υπολογισμο και βγαινει σχεδον 30 ευρω το κουτι. Τοσο μου τα δινει και ο ξαδερφος.

Δε μου λετε οι εμπειρες. Ξυπνησε τωρα το μικρο και ηταν σε κατασταση πανικου, ετρεμε ολοκληρος κι εκλαιγε χτυπωντας το προσωπο του λες και ηθελε να διωξει κατι. Πηρε ωρα να τον ησυχασω κι ακομα δεν εχει συνελθει. Ονειρο ηταν η κατι αλλο? Προβληματιστηκα με τα τσιμπηματα της Ροζι. Εγω παντως προς το παρον περα απο κουραση δεν εχω κατι. Μονο μια μικρη εξαρση σε εκζεμα που πολυ πιθανον να εχει σχεση με die off.

Καλα τρελλαθηκα με αυτο το αρθρο χθες! Περιμενω τον αντρα μου να του τα πω ενα χερακι που αγοραζει συνεχεια παγωτα στο μεγαλο! Ακου αντιψυκτικο!!!

Χημική βόμβα το παγωτό. Το είχα πει πριν καιρό στην γυναίκα μου και το ΣΚ με κορόιδευε που έτρωγα καλή ποσότητα από Δωδώνη που μας έφεραν επισκέπτες στο εξοχικό μας. Έχω και εγώ την αδυναμίες μου και την έχει κληρονομήσει και η κόρη μου. Αυτό το ΣΚ θα πάρουμε και την παγωτομηχανή μαζί μας:P

Έχω SCOBY hotel στο σπίτι μου οπότε mesastoura you're welcome any time!

:D

Ακομα δεν την αρχισες εσυ? Νομιζα εσυ το ξεκινησες!!! :P

Πράγματι, το πήρα από μια yogini φίλη και το έδωσα σε μια άλλη να το "προπονήσει" χωρίς να κρατήσω ο ίδιος.

Αυτο που με παρηγορει ειναι οτι εχω γινει κορμαρα! Θεα! :)

Άντε, να κάνουμε και καμιά συνάντηση σε καμιά παραλία οικογενειακώς. Στον Ωρωπό έχουμε και μεγάλη βεράντα και κήπο :wink:

...Να φανταστώ πως και εσύ δεν έχεις βάλει φίλτρο στην ντουσιέρα' date=' το θεωρεις ίσως υπερβολή;[/quote']

Μάλλον όχι :-(

Τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς' date=' αλλά νομίζω πως υπάρχει το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης, όμως δεν γνωρίζω αν μπορεί ιδιώτης να απευθυνθεί σε αυτό όπως και το κόστος για έναν έλεγχο, έπειτα είναι Αθήνα, φυσικά αν δεν επικοινωνήσω μαζί τους πως θα μάθω, αλλά αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο παρακαλώ πείτε μου.

[/quote']

ΙΓΜΕ, είχα κάνει και ανάλυση κάποτε.

πᾶν μέτρον ἄριστον

Εκανα τον υπολογισμο και βγαινει σχεδον 30 ευρω το κουτι. Τοσο μου τα δινει και ο ξαδερφος.

Τα 120; Γιατί το feelunique τα έχει γύρω στα 38Ε τα 120.

Εγω αγοραζω απο τον ξαδερφο το κουτι με τα 60 και μου το δινει (οικογενειακη τιμη) 15. Σου ειχα πει να καναμε μια ομαδικη παραγγελια μηπως με πολλά κομματια μπορουσε να κανει μια καλη τιμη σε ολους.

τοσο βγαινει, 30ε το κουτι αν παρεις τη δεκαδα..

Ποσο βγαινουν τα μεταφορικα?

Λοιπον αποτυχια τα μπεργκερ. Πολυ σκληρα και οχι ζουμερα. Τα εφαγε ευτυχως το παιδι κι εγω αλλα νοστιμα δεν τα λες. Τι εκανα λαθος? Χρησιμοποιησα μισο κιλο κιμα μοσχαρισιο στην συνταγη. One pound ποσο βαρος ειναι?

Ένα άρθρο για τη ζειά :

http://ermionh.blogspot.gr/search?q=%CE%B6%CE%AD%CE%B1

Είναι σοκαριστικό όταν μαθαίνεις ότι το αλεύρι που καταναλώνεις κανονικά είναι ζωοτροφή!

Ελεος πια...

πΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! Προχθες μας επισκεφθηκε ο γειτονας του οποιου η γυναικα εχει σκληρυνση κατα πλάκας κι ελεγε πως εχει κοψει γλουτενη και ζαχαρη συμφωνα με τις εντολες του νεου γιατρου της. Βεβαια εγω της ειχα δωσει να διαβασει το βιβλιο της Καμπελ΄μπας και κανει και την υπολοιπη διατροφη μιας και απεχει απο αυτα αλλα......

Μας ελεγε λοιπον κι αυτος ποσο βλαβερη ειναι η γλουτενη για τον οργανισμο.

Για την καντιντίαση στο στόμα είχα διαβάσει (ελπίζω να μην ήταν εδώ στο φόρουμ και ξαναλέω τα ίδια) ότι η Κάμπελ συστήνει μετά από κάθε γεύμα να παίρνουμε μια ανοιχτή κάψουλα προβιοτικών ή μια κουταλιά (mouthful το έλεγε) από κεφίρ ή γιαούρτι. Πολύ πιθανόν αυτό να βοηθούσε και στις αφθές.

Επίσης σας έχω μια ερώτηση σχετικά με το γάλα. Πόσες από εσάς το καταναλώνετε ωμό; Έχουμε δικιά μας κατσίκα (η μαμά μου δηλαδή) αλλά διστάζω να το καταναλώσω ωμό. Εδώ στην επαρχία ακούμε αραιά και που για κρούσματα μελιταίου πυρερού. Κάποιοι μάλιστα ήταν γνωστοί μου. Πως μπορώ να είμαι σίγουρη ότι δεν θα έχω πρόβλημα; Διάβασα κάποια πράγματα αλλά...η απόλυτη καθαριότητα δεν είναι πάντα εύκολο πράγμα όταν αρμέγεις τα ζώα... Όσοι βρίσκεται ωμό και το καταναλανώτε ποια μέτρα τηρέτε ώστε να είστε καλυμένοι;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...