Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

The Dangers of Grapefruit Seed Extract

Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν χρησιμοποιήσα GSE γιατί πάντα σκεφτόμουνα ότι δεν είναι κάτι το "φυσικό"... ποιος ανακάλυψε δηλαδή ότι οι σπόροι του γκρέιπφρουτ έχουνε θεραπευτικές ιδιότητες; :-P

Σίγουρα κανένας παραδοσιακός πληθυσμός!

(όπως καταλαβαίνετε ο προβληματισμός μου είναι παρόμοιος με τον προβληματισμό που έχω για την ομοιοπαθητική...)

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτοί στο Raw Food κινημα όπως και οι φυτοφάγοι έχουν ιδεολογικές αγκυλώσεις. Προσαρμόζουν τα επιστημονικά δεδομένα στην ιδεολογία τους.

Το ανθρώπινο είδος εφτασε εδώ που έφτασε, και εξελίχθηκε γιατί "έφαγε" τα υπόλοιπα ζώα. Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό είναι.

Ροζι τα ιδια συμπτωματα εχει και η ξαδερφη μου, οπως ελεγε χθες και ειναι πανω απο βδομαδα αρρωστη. Ξεκινησε μαλιστα αντιβιωση γιατι δεν περναει. Ακουω αρκετους να εχουν τετοιες ιωσεις αυτον τον καιρο.

Ο μικρος μου δεν τρωει ψωμια μην ανησυχειτε, κανα κρακερακι και αν ...τιποτα δεν τρωει, σημερα μονο μαρουλι εφαγε. Αμφιβαλω αν θα τον καταφερω να φαει σουπες και ζωμους. Κι εγω ελαχιστο ψωμι τρωω, φτιαχνω ενα και τσιμπολογω 3 μερες. Υποψιαζομαι οτι κατι απαγορευμενο του εδωσαν χθες οι γονεις μου οσο ελειπα γιατι τα κακα του μυριζαν ξυνιλα παλι.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

ρόσι τα συμπτώματα που περιγρέγεις (κόπωση, πονοκέφαλος κτλ), είναι οι παρενέργειες της δίαιτας χωρίς υδατάνθρακες....

πιθανότατα ο οργανισμός σου βρίσκεται σε κέτωση, να έχεις υπόψη σου ότι αν συνεχήσεις να μην λαμβάνεις υδατάνθρακες και ο οργανισμός σου δεν καταφέρει να διώξει τις κετόνες, υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθείς σε κετοξέωση και κατόπιν σε κώμα..... και να απειληθεί η ζωή σου.....

Ροζι τα ιδια συμπτωματα εχει και η ξαδερφη μου, οπως ελεγε χθες και ειναι πανω απο βδομαδα αρρωστη. Ξεκινησε μαλιστα αντιβιωση γιατι δεν περναει. Ακουω αρκετους να εχουν τετοιες ιωσεις αυτον τον καιρο.

Θα δούμε αύριο, σήμερα δεν θα πιω κομπούχα!

Πρώτη φορά πάντως περνάω τέτοια "ίωση" που κρατάει τόσο καιρό. Συνήθως ο πονόλαιμος διαρκεί 1-2 μέρες, μετά καταρροή, βήχας και τέλος.

Σταματάω και στον μικρό την κομπούχα σήμερα γιατί από χθες άρχισε να βήχει περίεργα χωρίς να έχει άλλα συμπτώματα!

Vera και η κόρη μου τις τελευταίες μέρες άρχισε να ζητάει μόνο σαλάτα στο τραπέζι. Ο μπαμπάς της για να μην της χαλάσει χατίρι της έδινε ολόκληρο το μπωλ και έτσι έτρωγε μόνο σαλάτα αυτή!

Από χθες καθιέρωσα στρατιωτική πειθαρχία, δεν της δίνω σαλάτα αν δεν φάει φαγητό, αρχίζει τα κλασικά, να χτυπιέται, να πετάει πράγματα κτλ και στο τέλος τρώει με μανία το φαγητό της (μπιφτέκι σήμερα) και ζητάει κι άλλο! :lol:

Στο γιο μου εφαρμόζω την στρατηγική της Campbell και πιάνει πάντως, "αν φας όλο σου το φαγητό θα σου δώσω και παγωτό (GAPS legal φυσικά)!".

Η μικρή δεν τρώει παγωτά, οπότε δεν μπορώ να εφαρμόσω αυτή τη στρατηγική, μόνο 100% σοκολάτα καμιά φορά.

Έφτιαξες τα αυγά με το αλεύρι καρύδας; Από χθες βάζω τρια αυγά μαζί με 3 κ.σ. καρύδα και έτσι κι εγώ και η μικρή χορταίνουμε πιο πολύ λόγω πρωτεϊνης.

Να βάλω και τη συνταγή στο άλλο τόπικ.

Πήρα καψουλίτσες CLO για να πάρω μαζί μου στις διακοπές και η κόρη μου παίρνει κάθε μέρα μια χωρίς πρόβλημα και μου ζητάει κι άλλη, ενώ το λαδάκι ούτε να το μυρίσει!

Προτείνω να το δοκιμάσετε πάντως αν τα μικρά σας δεν θέλουνε το λάδι.

Διαφημίσεις

Η ξαδερφη μου παντως ελεγε για συμπτωματα κρυολογηματος, πονολαιμο, συναχι κλπ. Τωρα τι θα της κανει η αντιβιωση δεν ξερω.......πλεον ακουω αντιβιωση και μου ανεβαινει η πιεση οταν σκεφτομαι ποσες εχω παρει, που τεσπα υπεφερα κιολας, οχι να την παιρνω και για πλακα.

Ηθελα να σε ρωτησω πως τρωει η μικρη σουπες και ζωμους......εγω αμφιβαλω αν θα τα φαει ο δικος μου.....τα δικα μας που θηλαζουν ακομα δεν τσιμπανε με την πεινα....μπορει να μη φαει τιποτα ολη μερα, βολευεται με το γαλα. Καλα τα λετε εσεις να ξεκινησω ζωμους αλλα ποιος θα τους πιει. Εχω κατι κοκκαλα απο γαλοπουλα στην καταψυξη κι ελεγα να τα βρασω την πεμπτη που δεν εχουμε καπου να παμε.

Ο δικος μου αν δεν του δωσεις αυτο που θελει, η αν δεν θελει να φαει το φαγητο του, απλα δεν τρωει......σημερα δεν εφαγε το μπιφτεκι του! Και δεν ξερω τι να του δωσω αλλο γιατι δεν θελω να τρωει συνεχεια κρεας. Εφαγε χθες φακες αλλα δεν τρωει αλλα πραγματα, οπως φασολακια και μανιταρια......

Εκανα νοστιμοτατα πλευρωτους αλλα τα εφτυσε.

Σκεφτομουν να του κανω ιντρο τωρα το καλοκαιρι αλλα δεν ξερω αν θα μας βγαλει ο χρονος......αυγουστο θα παμε στο χωριο και εκει δεν θα μπορεσω να βαλω αυστηρη διατροφη με ολους τους συγγενεις να λενε το μακρυ και το κοντο τους.

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Ηθελα να σε ρωτησω πως τρωει η μικρη σουπες και ζωμους......εγω αμφιβαλω αν θα τα φαει ο δικος μου.....τα δικα μας που θηλαζουν ακομα δεν τσιμπανε με την πεινα....μπορει να μη φαει τιποτα ολη μερα, βολευεται με το γαλα.

Εγώ άρχισα και της λέω της δικής μου ότι αν δεν φάει το φαγητό της δεν πρόκειται να θηλάσει και πιστεύω ότι μια χαρά το καταλαβαίνει!

Γιατί δεν θες να τρώει συνέχεια κρέας; Στα αρχικά στάδια της GAPS μόνο κρέας τρως.

Δεν τσιμπάει και λαχανικά στο ενδιάμεσο; Εμένα τρώει αγγουράκια, ντοματίνια κτλ.

Δοκίμασε να φτιάξεις φακές με ζωμό, ή αρακά με ζωμό, φασολάκι κοκ.

Το χειμώνα εύκολα έβαζα ζωμό στα φαγητά μας, έκανα συχνά σούπες για παράδειγμα με ζωμό.

Αλλά εγώ τον έπινα και κατευθείαν από το φλυτζάνι, μ' αρέσει, ειδικά αυτός του κρέατος.

Τώρα το καλοκαίρι είναι πιο δύσκολο, προχθές έφτιαξα φακές με ζωμό γαλοπούλας και τις φάγανε με όρεξη.

Στο μεγάλο που δεν κάνει GAPS φτιάχνω συχνά ρύζι ή κινόα με ζωμό.

Για αύριο πήρα τρυφερές βιολ. μπάμιες, ξέχασα ότι απαγορεύονται στην GAPS :mad:

Θα τις κάνω όμως στο φούρνο με κοτόπουλο και θα προσπαθήσω να δώσω μόνο κοτόπουλο στη μικρή.

Εμένα με χαλάνε πολύ οι μπάμιες...

Εγώ άρχισα και της λέω της δικής μου ότι αν δεν φάει το φαγητό της δεν πρόκειται να θηλάσει και πιστεύω ότι μια χαρά το καταλαβαίνει!

Γιατί δεν θες να τρώει συνέχεια κρέας; Στα αρχικά στάδια της GAPS μόνο κρέας τρως.

Δεν τσιμπάει και λαχανικά στο ενδιάμεσο; Εμένα τρώει αγγουράκια, ντοματίνια κτλ.

Δοκίμασε να φτιάξεις φακές με ζωμό, ή αρακά με ζωμό, φασολάκι κοκ.

Το χειμώνα εύκολα έβαζα ζωμό στα φαγητά μας, έκανα συχνά σούπες για παράδειγμα με ζωμό.

Αλλά εγώ τον έπινα και κατευθείαν από το φλυτζάνι, μ' αρέσει, ειδικά αυτός του κρέατος.

Τώρα το καλοκαίρι είναι πιο δύσκολο, προχθές έφτιαξα φακές με ζωμό γαλοπούλας και τις φάγανε με όρεξη.

Στο μεγάλο που δεν κάνει GAPS φτιάχνω συχνά ρύζι ή κινόα με ζωμό.

Για αύριο πήρα τρυφερές βιολ. μπάμιες, ξέχασα ότι απαγορεύονται στην GAPS :mad:

Θα τις κάνω όμως στο φούρνο με κοτόπουλο και θα προσπαθήσω να δώσω μόνο κοτόπουλο στη μικρή.

Εμένα με χαλάνε πολύ οι μπάμιες...

Οι μπάμιες είναι πολύ νόστιμες και μας αρέσουν αλλά μας χαλάνε πολύ στο πεπτικό. Όταν σταματήσαμε την gaps και έφτιαξα πόνεσε η κοιλιά της μικρής άσχημα αλλά και οι υπόλοιποι δεν πήγαμε πίσω.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Κι εμενα δε μου αρεσουν καθολου οι μπαμιες. Δε πιανουν οι εκβιασμοι στον μικρο μου......

Θα κανω ζωμο και θα δουμε. Θελω να του κανω καμμια σουπα με γιουβαρλακια (χωρις ρυζι) μπας και τη φαει, ηταν η αγαπημενη του....

εχω φθασει στη σελιδα 11 στις συνταγες κι εχω λιγωθει....χαχα...με εχετε καταστρεψει με αυτα τα κρακερς!!

Σημερα πηγα απο τους γονεις μου να τους χαιρετισουμε και εβαλε τα κλαμματα η μαμα μου γιατι ζητουσε τυροπιτα ο μικρος και δεν του εδινα....δραμααααααα!!! Αλλα οταν πηγε σπιτι απο την πεινα τσακισε μπιφτεκι αλλα και μοσχαρι που ειχε απο χθες.

Βασικα δεν εχουμε ολα βιολογικα κρεατα, μονο το μοσχαρι γι αυτο δεν θελω να τρωει συνεχεια κρεας. Απο λαχανικα τρωει μονο αγγουρι, λιγη πιπερια και καμμια φορα καροτο. Ντοματα δεν τη θελει. Τυρια επισης δεν θελει.

Διαφημίσεις

Στην κουμπάρά μου πήρα αυτήν:

http://www.krups.gr/All+Products/Icecream+Makers/Products/Venise+GVS1/Venise+GVS1.htm

Την είχε και στο Master Chef!

[sIGPIC][/sIGPIC]

ρόσι τα συμπτώματα που περιγρέγεις (κόπωση, πονοκέφαλος κτλ), είναι οι παρενέργειες της δίαιτας χωρίς υδατάνθρακες....

πιθανότατα ο οργανισμός σου βρίσκεται σε κέτωση, να έχεις υπόψη σου ότι αν συνεχήσεις να μην λαμβάνεις υδατάνθρακες και ο οργανισμός σου δεν καταφέρει να διώξει τις κετόνες, υπάρχει πιθανότητα να οδηγηθείς σε κετοξέωση και κατόπιν σε κώμα..... και να απειληθεί η ζωή σου.....

Νο1 κίνδυνος οι κετόνες...... πέφτουν σαν τις μύγες κάτω οι άνθρωποι από τα λίπη, να προχθές μαζέψανε 3-4 από τον δρόμο, κατευθείαν για τα θυμαράκια:confused::wink:

Rosie όλα τα συμπτώματα είναι κομπούχα, διεκοψέ την και σε 2 μέρες θα χοροπηδάς.

Νο1 κίνδυνος οι κετόνες...... πέφτουν σαν τις μύγες κάτω οι άνθρωποι από τα λίπη, να προχθές μαζέψανε 3-4 από τον δρόμο, κατευθείαν για τα θυμαράκια:confused::wink:

Rosie όλα τα συμπτώματα είναι κομπούχα, διεκοψέ την και σε 2 μέρες θα χοροπηδάς.

Eγώ πάλι όταν την διακόπτω είμαι σαν μαραμένο φύλλο , καθόλου ενέργεια. Μόνο όταν πίνω κομπούχα έχω ενεργειά και μπορώ να κάνω ένα σωρό δουλειές. Τώρα που δεν πίνω , ζυμώνεται αυτή τη στιγμή, είμαι ένα ράκος. Πονούσαν τα ποδιά μου , χασμουριόμουν ένα κουρέλι είμουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αυτό το λινκ που έβαλες Αναστάσιε για τα green smoothies ,

ποιό είναι το σωστό να πίνουμε green smoothies ή να τα μαγειρεύουμε καλύτερα. Και τα δύο άρθρα έχουν δυνατά επιχειρήματα αν και ψιλοτείνω προς Σάρα...

Η γνώμη σας;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην κουμπάρά μου πήρα αυτήν:

http://www.krups.gr/All+Products/Icecream+Makers/Products/Venise+GVS1/Venise+GVS1.htm

Την είχε και στο Master Chef!

Ευχαριστώ!

Τιμή μήπως θυμάσαι;

Διαφημίσεις

Λοιπόν σήμερα δεν ήπια κομπούχα και είμαι ήδη πολύ καλύτερα!

Πήγε μεσάνυχτα και δεν κάθησα όλη μέρα και είμαι ΟΚ :)

Αν δεν ήτανε αυτά τα "τσιμπήματα" θα έλεγα ότι το πιο πιθανό να είναι ίωση, αλλά ήτανε έντονα και ενοχλητικά.

Τώρα τα νιώθω ακόμη αλλά σαν "χαϊδέματα", tingling sensation θα το περιέγραφα.

Vera και η μάνα μου το κάνει συχνά αυτό όταν είναι εδώ στην Αθήνα και της αφήνω τη μικρή στο σπίτι της για λίγο!

Αλλά όχι για τυρόπιττα, για πιο αθώα πράγματα, πχ πατάτα.

Ξέρει ότι θα τ' ακούσει αν με πάρει τηλέφωνο κλαίγοντας ν' αφήσω τη μικρή να φάει τυρόπιττα! :lol:

Αλλά δεν δίνει ποτέ τίποτα χωρίς να με ρωτήσει, μόνο καμιά φορά στο γιο μου ο οποίος μου το λέει πάντα αργότερα και αν είναι κάτι που δεν εγκρίνω γίνεται καυγάς.

Ματίλντα όχι δεν πίνουμε green smoothies, τα πράσινα χόρτα με τα οξαλικά πρέπει να μαγειρεύονται.

Αυτό κάνουνε σ' όλες τις παραδοσιακές κουζίνες σ' όλο τον κόσμο.

Τώρα αν κάποτε βάλεις και λίγο ωμό σπανάκι στο χυμό σου δεν χάθηκε ο κόσμος, αλλά αυτή η τρέλλα της ωμοφαγίας είναι beyond hope, αυτοί οι άνθρωποι νομίζουνε ότι ανακαλύψανε ξαφνικά τον τροχό! :rolleyes:

kI εγω τεινω να πιστευω πια οτι το μυστικο της καλης διατροφης κρυβεται στην παλια καλη παραδοσιακη διατροφη. Ολα αυτα που "ξανανακαλυψαμε" ουσιαστικα ειναι ο τροπος που τρεφοταν ο πατερας μου απο παιδι.

Αυριο θα κανω τις τηγανιτες Ροζι....ετρεχα σε δουλειες σημερα και χθες και δεν προλαβαινα.

Ο μικρος εκανε παλι ασχημα κακα και δεν μπορω να καταλαβω αν του εδωσαν κατι να φαει...δεν μου λεει και ο μεγαλος που κανονικα οτι τρωει αυτος σαν το δικο σου μου τα λεει ολα. Ο μπαμπας μου ομως οταν το ανεφερα το πρωι λεγοντας οτι πρεπει να του εδωσαν κατι απαγορευμενο φανηκε ενοχος και ψιλομουρμουρισε. Πρεπει να τους ξεχεσω για να το πουν? τΟΥς εχω ικανους να εκαναν τετοια βλακεια. Κανω αμαν να ξεχασει ψωμια κλπ και νοπμιζουν οτι τον βοηθαν με το να του δινουν κρυφα?

Το μονο νεο που εφαγε σημερα ηταν μαρουλι. Να τον πειραξε αυτο? Αλλα και χθες βραδυ ηταν καπως οξινα τα κακα του. Σημερα ειχαν παλι κομματια τροφων απεπτα μεσα.

Ειδατε μηπως την εκπομπη του Βαξεβανη? Ασχοληθηκε με τα διαφορα που ηδη ξερουμε σε ρυθμο τροχαδην αλλα ενας εκει πεταξε στο τελος κατι ανησυχητικο για το λαδι ινδικης καρυδας. Νομιζω μιλουσε για τα παγωτα κι οτι ειναι πολυ επικινδυνο και κακης ποιοτητας και προκαλει εμφραγματα. Για το δικο μας λαδι μιλαει? Αυτο θεωρειται οτι καλυτερο σε λιπος.

Διαβαζα για την τουρτα της Κατερινουλας και σκεφτομαι μηπως την κανω στα γεννεθλια του μεγαλου σε δυο βδομαδες. Να ψαξω δλδ σοκολατα 100% χωρις ζαχαρη και κρεμα καρυδας? Θα βρω στα βιολογικα η θα πρεπει να παραγγειλω απο iherb? Δεν ξερω κι αν θα προλαβει να ερθει. Το σκεφτομουν οτι αυτες οι ζυμες για μαφινακια γινονται ωραιοτατη βαση τουρτας αλλα καπου πηρε το ματι μου μια συνταγη σαν τουρτα με buttercream ...πρεπει να τη βρω και να ψαξω τα υλικα. Δεν ειμαι πολυ φαν της bitter σοκολατας.

Ειδατε μηπως την εκπομπη του Βαξεβανη? Ασχοληθηκε με τα διαφορα που ηδη ξερουμε σε ρυθμο τροχαδην αλλα ενας εκει πεταξε στο τελος κατι ανησυχητικο για το λαδι ινδικης καρυδας. Νομιζω μιλουσε για τα παγωτα κι οτι ειναι πολυ επικινδυνο και κακης ποιοτητας και προκαλει εμφραγματα. Για το δικο μας λαδι μιλαει? Αυτο θεωρειται οτι καλυτερο σε λιπος.

Πράγματι, αυτά τα φυτικά λίπη (όπως και το φοινικέλαιο) είναι ό,τι χειρότερο. Και δεν έχουν καμία σχέση με το ψυχρής έκθλιψης, ωμό λάδι καρύδας :D

Ακόμα και στο ελαιόλαδο υπάρχουν πολλές διαφορετικές ποιότητες

Αλλά δεν δίνει ποτέ τίποτα χωρίς να με ρωτήσει, μόνο καμιά φορά στο γιο μου ο οποίος μου το λέει πάντα αργότερα και αν είναι κάτι που δεν εγκρίνω γίνεται καυγάς.

Ετσι και εμεις, περναει απο το φουρνο ο πεθερος μου και πρεπει να παρει 'κουλουρακι' στα παιδια γιατι 'το ηθελαν'. Ε, αμα τους πεις 'θελεις κουλουρακι;' τι θα πουν; Μετα γινεται φασαρια στο σπιτι γιατι θελουν το κουλουρακι και οχι το φαγητο. Αναγκαστικα τους το δινω, γιατι δε θελω να γινεται φασαρια κατοπιν εορτης. Ο πεθερος μου δεν ακουει κανεναν, ουτε καν την πεθερα μου. Κανει παρατηρηση γιατι λεει δεν εχουμε μαθει τα παιδια να τρωνε ψωμι μαζι με το φαγητο. :shock::shock:

Προσπαθω να τους εξηγησω - στα παιδια - οτι τα πραματα απο φουρνους, ζαχαροπλαστεια κλπ δεν ειναι καλα αλλα πως; εσεις τι τους λετε; μονη λυση να εχω φτιαξει στο σπιτι κατι αντιστοιχο αλλα ειναι πολυυυ δυσκολο.

για παγωτομηχανη ειδες στο αμαζον;

http://www.amazon.co.uk/Kenwood-IM200-Litre-Cream-Maker/dp/B0000C78PZ/ref=sr_1_18?s=kitchen&ie=UTF8&qid=1341385067&sr=1-18

Στο μεγαλο, 5 ετων σχεδον συνδεω μια δυσαρεστη κατασταση με καποια επιβλαβη τροφη. Του ελεγα οτι για τη δυσκοιλιοτητα φταιει το ταδε και για να μη ποναει η κοιλιτσα του πρεπει να πινει κεφιρ...εκανε κακα και του ελεγα οτι ειναι μαυρα και κατσικισια επειδη εφαγε κατι κακο και δεν ηπιε κεφιρ. Επιασε αρκετα αλλα δεν πιανει στις τροφες που τους αρεσουν παρα πολυ. Αν καποια στιγμη εχουν καποιο προβλημα, καποιο σπυρακι, εκζεμα η πονοκοιλο η δεν ξερω τι αλλο θα το συνδεει με καποια βλαβερη τροφη και λεγε λεγε θα το εμπεδωνουν. Αυτο βεβαια σε παιδια που καταλαβαινουν, ο μικρος μου 2 χρονων δεν μασαει απο τετοια κολπα.

Ροζι εξαιρετικη ιδεα οι τηγανιτες, εφαγε ο μικρος του αρεσαν πολυ!!!!! Τσιμπησε λιγο και ο μεγαλος!

55E τον Απρίλιο

Πολύ ακριβή!

Στην άμαζον έχει £22.99, δηλ. λιγότερο από 30 Ευρώ και δεν σε χρεώνουνε μεταφορικά.

Γιατί πάντα στην Ελλάδα να πληρώνουμε διπλάσιες τιμές; Λες και τα έχουμε πιο πολλά εμείς εδώ πέρα απ' τους Άγγλους :mad:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...