Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες


miriki

Recommended Posts

3η μέρα σήμερα που έχω το λάχανο στο βάζο και έχει βρομίσει η κουζίνα μου. Μυρίζει σαν κουνουπίδι βρασμένο. Είναι φυσιολογικό ή για κάποιο λόγο έχει χαλάσει? Επίσης δεν έχω καταλάβει πως θα ξέρω πότε να το βάλω στο ψυγείο.

XZhFp2.png

rBXgp2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


  • Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3η μέρα σήμερα που έχω το λάχανο στο βάζο και έχει βρομίσει η κουζίνα μου. Μυρίζει σαν κουνουπίδι βρασμένο. Είναι φυσιολογικό ή για κάποιο λόγο έχει χαλάσει? Επίσης δεν έχω καταλάβει πως θα ξέρω πότε να το βάλω στο ψυγείο.

 

Βαλ΄το σε σκοτεινό μέρος με μια πετσέτα απο πανω αν θες μέσα σε ντουλάπι πχ. Μην το έχεις εξω στον ήλιο γιατι θα μουχλιασει (μου έχει συμβεί και το λεω). Αν δεν περάσουν 3,4 μερες τουλαχιστον και δεν τελειώσουν οι φυσαλιδες δεν ειναι έτοιμο. Μόλις δεις οτι το κουνας και δεν εμφανίζονται καινούργιες φυσαλιδες πολλες τοτε δοκιμασε και αν τρώγεται βάλτο στο ψυγείο. Μόνο με την γεύση το καταλαβαίνεις. Πως μυρίζει η κουζίνα :confused:; εγω μόνο όταν εκανα το κουνουπιδι με σκόρδο μύριζε λιγάκι το ντουλάπι που το είχα αλλα τίποτε παραπανω :lol:

Yugup3.png
Link to comment
Share on other sites

Katerinoula το είχα στον πάγκο της κουζίνας πίσω από ένα σχετικά ψηλό καλάθι- δεν το χτύπαγε ο ήλιος αλλά δεν ήταν και σκοτάδι :roll: και άνοιξε ο άντρας μου το καπάκι και βρόμισε το σύμπαν. Εν τω μεταξύ με ενοχλούσε και πριν μια μυρωδιά αλλά δεν είχα καταλάβει τι ήταν. Σε ευχαριστώ για τα tips, τα εφάρμοσα ήδη. Το δικό σου έτσι μοιράζει όσο προχωρά η διαδικασία ή πιστεύεις οτι μου χάλασε? Και μόνο η ιδέα να το δοκιμάσω με αυτή την μυρωδιά με ανακατεύει...μπλιαχ...

XZhFp2.png

rBXgp2.png

Link to comment
Share on other sites

Aν κάτι δεν σου πάει καλά πέτα το. Και την επόμενη φορά βάλτο σκεπασμένο με πετσέτα μέσα στο ντουλάπι. Κι εγώ όπως λέει η Κατερίνα το θυμάμαι μόνο από την ελαφριά μυρωδιά όταν ανοίγω το ντουλάπι.

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

ΚΟρίτσια σκέφτομαι να ξεκινήσω γαλ/κα στο μωρό. Εχει χρονίσει κι εγώ τώρα τρώω όλα τα γαλ/κα χωρίς πρόβλημα. Κάποιες φορές ίσως να μου κάνει μία ψιλοπανδρόμηση αλλά τίποτα ανησυχητικό. Τα κακά της είναι τέλεια.

Θεωρείτε θα πρεπει να περιμένω λίγο ακόμα να μην έχει καν αυτην την μικρή και σπάνια παλινδρόμηση ή να κάνω πάλι τα πατσ για να σιγουρευτώ ή να το δοκιμάσω πχ το γιαούρτι που είναι και ο καημός μου ο μεγάλος?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Κάνε το τεστ με το γιαούρτι. Αν είναι αρνητικό προχώρησε να της δώσεις και θυμίσου αυτό που λέει η Campbell ότι συχνά τα γαλακτοκομικά ζύμωσης προκαλούνε die-off και λανθασμένα νομίζουμε ότι είναι αλλεργικό σύμπτωμα.

Το είχε πάθει και η κόρη μου αν θυμάστε.

 

Αν μετά προχωρήσεις και στο κεφίρ θα είναι τέλεια, θα της κάνει πολύ καλό στο εντεράκι της!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

ΚΟρίτσια σκέφτομαι να ξεκινήσω γαλ/κα στο μωρό. Εχει χρονίσει κι εγώ τώρα τρώω όλα τα γαλ/κα χωρίς πρόβλημα. Κάποιες φορές ίσως να μου κάνει μία ψιλοπανδρόμηση αλλά τίποτα ανησυχητικό. Τα κακά της είναι τέλεια.

Θεωρείτε θα πρεπει να περιμένω λίγο ακόμα να μην έχει καν αυτην την μικρή και σπάνια παλινδρόμηση ή να κάνω πάλι τα πατσ για να σιγουρευτώ ή να το δοκιμάσω πχ το γιαούρτι που είναι και ο καημός μου ο μεγάλος?

 

Ghee έχεις δοκιμάσει να της δώσεις;; Που ειναι και το πρώτο στη λιστα;;

 

Εγω θα ξεκινουσα απο εκει γιατι με το γιαουρτι οντως μπορει να πάθει die off και να φοβηθεις. Το έπαθε και η δικια μου παλαιότερα ( και τώρα δηλαδη όταν της ξαναεδωσα είχε λιγο νευρικότητα παραπανω αλλα τιποτα ανησυχητικό :)).

 

Εμένα τελικα με το cheddar mild μια χαρα η μικρη!!! Μου φαίνεται ( έχω μια κρυφή ελπίδα ) οτι έχει επουλωθει το εντερακι της. Αυτο που μένει ειναι να δοκιμάσουμε και το κοτόπουλο και το μοσχάρι για να σίγουρευτουμε :rolleyes: αλλα αυτο θα γινει απο Ιούλιο και μετα :rolleyes: θελω να παρω καλα κρέατα για να της δοκιμάσω.

 

Ασχετο! Δεν ξέρω αν σας είπα οτι εμεις κόψαμε και την πανα εδω και 2, 3 βδομάδες :-P μεγάλη πρόοδος! Γενικα όσοι την βλέπουν δεν μπορούν να πιστέψουν πόσο έχει αλλάξει η συμπεριφορα της! Βέβαια εδω πού κατάλαβε οτι ήρθαμε στην χώρα της πίτας;;;; Και όλο μου ζητάει :shock::lol::lol::lol:

Yugup3.png
Link to comment
Share on other sites

Κοριτσια ΣΟΣ!!!Εχει πολλαπλασιαστει τοσο το κεφιρ νερου μου που δεν εξρω τι να το κανω....Μονο εγω πινω στο σπιτι!Αν θελει καμια παρακαλω να της δωσω!!!Επισης πειτε μου εαν εκανα καλα φυλαξα δυο βαζα με σπορους μεσα σε ζαχαρονερο μεσα στο ψυγειο.Ετσι θα σωσω λιγο την κατασταση?για καμια βδομαδα να μην πολλαπλασιαζονται γρηγορα?

 

Στοτελος θα αναγκαστω να τους πεταξω και δεν θελω ειναι κριμα!!Ξερετε αλλους τροπους φυλαξης πχ καταψυξη κτλ?Οποια βοηθεια δεκτη ευχαριστω!!!

DlkKp2.png

 

 

aoJjp3.png

Link to comment
Share on other sites

Κατερίνα ξέχασα να σου απαντήσω για το cheddar που ρωτούσες πριν από λίγες μέρες (αυτό το παθαίνω συχνά, διαβάζω κάτι και μ' ενοχλεί κάποιο απ' τα παιδιά και φυσικά μετά ξεχνάω να απαντήσω).

Δεν παίζει ρόλο η ωρίμανση, αν ήτανε σημαντικός ο χρόνος ωρίμανσης θα το διεκρίνιζε η Campbell, στην Αγγλία το cheddar είναι το βασικό τους τυρί, κάτι σαν τη δικιά μας τη φέτα.

 

Στην Ελλάδα κι εμείς παίρνουμε το κλασικό Kerrygold που είναι mild μια και δεν έχουμε άλλη επιλογή και η μικρή δεν έχει πρόβλημα μ' αυτό.

 

Δοκιμάστε πάντως και το Kerrygold Regato, είναι πιο νόστιμο από το απλό cheddar!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Είδατε; Με το που ζέστανε ο καιρός άρχισε να πολλαπλασιάζεται σ' όλες μας με ιλλιγιώδεις ταχύτητες!

Όσο έκανε ακόμη ψύχρα με το ζόρι να πολλαπλασιαζότανε κατά 50%.

 

Κι εγώ άρχισα να δίνω ποσότητες, και το καλό είναι ότι μου ζήτησε η δασκάλα του γιου μου για να κάνουνε με τα παιδιά στο σχολείο τώρα το καλοκαίρι οπότε θα τους πάω κανένα βάζο.

Μην πάθουνε κανένα die-off τα παιδιά μου λέει ο άντρας μου και τα χάσουνε οι δασκάλες! :lol:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Α, έχω δημιουργήσει ένα scoby hotel όποια θέλει να της στείλω.

 

Πώς τα αποθηκεύεις; Όλα μαζί σ' ένα βάζο μαζί με το υγρό τους;

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Είδατε; Με το που ζέστανε ο καιρός άρχισε να πολλαπλασιάζεται σ' όλες μας με ιλλιγιώδεις ταχύτητες!

Όσο έκανε ακόμη ψύχρα με το ζόρι να πολλαπλασιαζότανε κατά 50%.

 

Κι εγώ άρχισα να δίνω ποσότητες, και το καλό είναι ότι μου ζήτησε η δασκάλα του γιου μου για να κάνουνε με τα παιδιά στο σχολείο τώρα το καλοκαίρι οπότε θα τους πάω κανένα βάζο.

Μην πάθουνε κανένα die-off τα παιδιά μου λέει ο άντρας μου και τα χάσουνε οι δασκάλες! :lol:

 

Κορίτσια κρατήστε και κανένα βάζο για μένα που μου έσπασε:-( αχ κ είχανε διπλασιαστεί τα καημενα

Yugup3.png
Link to comment
Share on other sites

Δεν το βγάζεις λοιπόν να το σώσεις ;

 

Τελικά δεν πέθανε, απλά είχες βάλει πολύ λίγο νερό και δεν είχε χώρο να απλωθεί το καινούργιο κομπουχάκι και έτσι κόλλησε πάνω στη μαμά του!

Τα έδωσα σήμερα και τα δύο μαζί! :D

 

Αχ είναι πολύ ωραία η κομπούχα, αλλά όποτε πιω δυο γουλίτσες αρχίζω να έχω συμπτώματα, μυκητίαση αρχικά (που πέρασε πολύ γρήγορα με τα ταμπόν-κεφίρ!), ελαφριά ημικρανία την άλλη και σήμερα ένα απίστευτο φούσκωμα στην κοιλιά που έχει μήνες να νιώσω, και δεν έφαγα και τίποτα που να μπορεί να μου το προκαλέσει αυτό! :(

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Καλε πειτε μου εγω τι να τους κανω τοσους σπορους???ΧΑχαχαχχα

Καλα τους εβαλα ψυγειο?Θ αναγκαστω να πινω κανατες και ηδη εχω υποτροπη σε μηκυτιαση το κε...το μου....Και γενναω καλε οπου να ναι τι θα κανω!!!!Λοπιπον ξαναρωταω καταψυξη παιζει να βαλω μερικους???Και πως να τους βαλω για να μην χαλασουν???

Επισης μολις πινω λιγο παραπανω κεφιρ και γενικα εχω τρελη τσαντιλα εναν εσωτερικο εκνευρισμο !!!!!

DlkKp2.png

 

 

aoJjp3.png

Link to comment
Share on other sites

Είδατε; Με το που ζέστανε ο καιρός άρχισε να πολλαπλασιάζεται σ' όλες μας με ιλλιγιώδεις ταχύτητες!

Όσο έκανε ακόμη ψύχρα με το ζόρι να πολλαπλασιαζότανε κατά 50%.

 

Κι εγώ άρχισα να δίνω ποσότητες, και το καλό είναι ότι μου ζήτησε η δασκάλα του γιου μου για να κάνουνε με τα παιδιά στο σχολείο τώρα το καλοκαίρι οπότε θα τους πάω κανένα βάζο.

Μην πάθουνε κανένα die-off τα παιδιά μου λέει ο άντρας μου και τα χάσουνε οι δασκάλες! :lol:

 

Καλα φοβερο αυτο το σχολειο!

Εμενα δεν ειμαι σιγουρη οτι πολλαπλασιαζεται :shock::oops: παντως τους αφρους τους κανει πανω πανω, μετα απο κανενα 24ωρο. Σημερα δοκιμασα το κεφιρ νερου και μου φαινεται συμπαθητικο. Εχει γευση σαν να εχει λιγο ανθρακικο και λιγο αλκοολ μου φαινεται. Ηπια περιπου μισο ποτηρακι του κρασιου (και ειχαν ξεμεινει και λιγοι σποροι μεσα). Μηπως ηταν πολυ για πρωτη φορα; Πρεπει να το πινουμε σταδιακα; Στα παιδια ποσο να δωσω;

Α, στο μεταξυ δεν εβαλα μεσα στο βαζο φρουτα παρα μονο νερο με ζαχαρη. Ειναι απαραιτητα τα φρουτα για τη ζυμωση ή για τη γευση;

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Πώς τα αποθηκεύεις; Όλα μαζί σ' ένα βάζο μαζί με το υγρό τους;

 

 

Ναι. Κρατούσα λίγο υγρό από τη ζύμωση κ έβαζα εκεί τους μύκητες. Βέβαια στην επιφάνεια δημιουργείται ένα καινούργιο scoby. Όταν δεν έχει πολύ υγρό φτιάχνεις τσαι με ζάχαρη και το βάζεις μέσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Link to comment
Share on other sites

Το τεστ ήταν αρνητικό. Έδωσα λίγο τελικά χθες και ήταν από το απόγευμα και μετά όλο γκρίνια! Δεν φανταζεστε! Κλάμα με το παραμικρό. Πρέπει να είναι die off. Κι εχω και τα προβλήματα με την εκκλησία, όλα μαζί μου τύχανε χθες και δεν είχα δυνάμεις να τα αντέξω! Όλο ψεκαζόμουν με το resque remedy!

 

Κατερινουλα γκι της δίνω κανά 2 βδομάδες τώρα όπως φαίνεται χωρίς πρόβλημα. Απλά ήθελα και το γιαούρτι. Φοβάμαι μήπως βιάστηκα και μας πάει πίσω...

Μην ανησυχείς για το κεφιρ. Θα σου δώσω εγώ όταν έρθω να πάρω τα άλλα.

 

Ξέρω ότι έχει απαντηθεί αλλά εγώ έχω μπερδευτεί. Το ανθότυρο απαγορεύεται?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Το τεστ ήταν αρνητικό. Έδωσα λίγο τελικά χθες και ήταν από το απόγευμα και μετά όλο γκρίνια! Δεν φανταζεστε! Κλάμα με το παραμικρό. Πρέπει να είναι die off.

 

Δεν της έβαζες κεφίρ νερού μέχρι τώρα στο χυμό της;

 

Ξέρω ότι έχει απαντηθεί αλλά εγώ έχω μπερδευτεί. Το ανθότυρο απαγορεύεται?

 

Δεν έχεις καταλάβει τη λογική πίσω από τα γαλακτοκομικά που επιτρέπονται ή όχι: η λακτόζη απαγορεύεται στην GAPS και γι' αυτό επιλέγουμε γαλακτοκομικά που έχουνε υποστεί επαρκή ζύμωση (ή ωρίμανση στα τυριά) προκειμένου να φαγωθεί η λακτόζη τους.

Το ανθότυρο είναι το πιο φρέσκο ever τυρί που υπάρχει, καταναλώνεται σχεδόν άμεσα μετά τη παρασκευή του! Ακόμη και η φέτα έχει υποστεί μεγαλύτερη ωρίμανση αλλά και πάλι απαγορεύεται, θεωρείται φρέσκο τυρί.

Γι' αυτό επιλέγουμε σχεδόν πάντα τα πιο σκληρά τυριά, ή εάν προτιμάτε τα μαλακά πάρτε αυτά τα γαλλικά που επιτρέπονται όπως το Brie και το Camembert.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη είμαι τόσο ζαλισμένη με τα προβλήματα με τον παπά που σας είπα άλλα για άλλα. Γιαούρτι έδωσα στην μεγάλη. Στο μωρό δεν έχω δώσει ακόμα γαλ/κα. Δλδ λετε να κινηθώ χωρίς πατς μονο με το τεστ ευαισθησίας, ε? Θα το δοκιμασω αν είναι μετά την βάφτιση της. Θέλω πολύ να ξεκινήσει το γιουρτάκι της κι αυτή.

 

Ρόζυ το είχα καταλάβει αυτό αλλά κάπου είδα μτφρ του ανθότυρου στα αγγλικά που το έλεγε για cream milk και γι αυτό αναρωτήθηκα. Γράψτε άκυρο. Ευχαριστώ!

 

Σήμερα γνώρισα στην εκκλησία μία κοπέλα που έχουν αλλεργία και τα 3 παιδιά της και τώρα πάει για το 4ο. Βρήκα άνθρωπο να ξέρει για γάλα και λάδι καρύδας. Η κοπέλα μου είπε ότι έχει ειδική συμφωνία με βιολογικά καταστήματα γιατί αγοράζει ποσότητες λόγω των 3 παιδιών! Ανταλλάξαμε τηλ και θα την ενημερώσω για την γκαπς. Πολύς κόσμος βρε παιδιά!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

 

 

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη είμαι τόσο ζαλισμένη με τα προβλήματα με τον παπά που σας είπα άλλα για άλλα. Γιαούρτι έδωσα στην μεγάλη. Στο μωρό δεν έχω δώσει ακόμα γαλ/κα. Δλδ λετε να κινηθώ χωρίς πατς μονο με το τεστ ευαισθησίας' date=' ε? Θα το δοκιμασω αν είναι μετά την βάφτιση της. Θέλω πολύ να ξεκινήσει το γιουρτάκι της κι αυτή.

 

Ρόζυ το είχα καταλάβει αυτό αλλά κάπου είδα μτφρ του ανθότυρου στα αγγλικά που το έλεγε για cream milk και γι αυτό αναρωτήθηκα. Γράψτε άκυρο. Ευχαριστώ!

 

Σήμερα γνώρισα στην εκκλησία μία κοπέλα που έχουν αλλεργία και τα 3 παιδιά της και τώρα πάει για το 4ο. Βρήκα άνθρωπο να ξέρει για γάλα και λάδι καρύδας. Η κοπέλα μου είπε ότι έχει ειδική συμφωνία με βιολογικά καταστήματα γιατί αγοράζει ποσότητες λόγω των 3 παιδιών! Ανταλλάξαμε τηλ και θα την ενημερώσω για την γκαπς. Πολύς κόσμος βρε παιδιά![/quote']

 

Τι κρίμα βρε παιδια!! Κι εγω βλεπω συνεχεια gaps παιδια και μεγάλους! Πόσοι υποφέρουν απο αλλεργιες, ρευματικα και οχι μόνο! Πραγματικα στεναχωριεμαι γιατι κανένας δεν ειναι ανοιχτός σε διατροφικά θέματα....

 

Fairys mom με το καλο η βάφτιση σας! Μακάρι η μικρούλα να δεχτεί ευκολα τα αλλεργιογονα! Πάντως εγω πλεον θεωρώ τις εξετάσεις πεταμένα λεφτά εκτός αν προκειται για σοβαρο πρόβλημα όπου πρέπει να ξεκαθαριστούν ποιες τροφές ερεθίζουν περισσοτερο. Καλα τα ραστ σκυλομετανιωσα που τα εκανα και πέταξα εκατοντάδες ευρώ! Αφου έχεις ενα μπούσουλα και δεν είσαι χαμένη ( ή να υποπτευεσαι IgE αλλεργια ;)) κινήσουν μονη σου.

Yugup3.png
Link to comment
Share on other sites

Τελικά δεν πέθανε, απλά είχες βάλει πολύ λίγο νερό και δεν είχε χώρο να απλωθεί το καινούργιο κομπουχάκι και έτσι κόλλησε πάνω στη μαμά του!

Τα έδωσα σήμερα και τα δύο μαζί! :D

 

Αχ είναι πολύ ωραία η κομπούχα, αλλά όποτε πιω δυο γουλίτσες αρχίζω να έχω συμπτώματα, μυκητίαση αρχικά (που πέρασε πολύ γρήγορα με τα ταμπόν-κεφίρ!), ελαφριά ημικρανία την άλλη και σήμερα ένα απίστευτο φούσκωμα στην κοιλιά που έχει μήνες να νιώσω, και δεν έφαγα και τίποτα που να μπορεί να μου το προκαλέσει αυτό! :(

:)

Ωραία

 

Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ... όπως και με το κεφιρ ... υποψιάζομαι πως ότι θέματα έχω είναι βαθιά και καλά σκεπασμένα ... :?:

πᾶν μέτρον ἄριστον

Link to comment
Share on other sites

:)

Ωραία

 

Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ... όπως και με το κεφιρ ... υποψιάζομαι πως ότι θέματα έχω είναι βαθιά και καλά σκεπασμένα ... :?:

 

Ή απλώς ψάχνεις να βρεις κάτι που δεν υπάρχει. Αποκλείεται;

0A53p3.png

oC8dp2.png

Link to comment
Share on other sites

Εγώ δεν κατάλαβα τίποτα ... όπως και με το κεφιρ ... υποψιάζομαι πως ότι θέματα έχω είναι βαθιά και καλά σκεπασμένα ... :?:

 

Εξαρτάται, αν ταυτόχρονα τρως επεξεργασμένους υδατάνθρακες (πχ ψωμί, μακαρόνια, γλυκά κτλ) τότε δεν θα έχεις die-off αφού από τη μια σκοτώνεις τα παθογόνα με τα προϊοντα ζύμωσης και από την άλλη τα ταϊζεις!

Ούτε και ο άντρας μου κατάλαβε τίποτα από τα κεφίρ και την κομπούχα και πίνει αρκετή!

 

Εγώ από την άλλη πάλι χθες ήπια λίγο παραπάνω κομπούχα (ένα φλυτζανάκι του καφέ) και πάλι έχω φούσκωμα, περίεργο πράγμα γιατί έχω πολύ καιρό να δω την κοιλιά μου έστω και ελαφρώς φουσκωμένη, αλλά δεν έχω κανένα πόνο στο έντερο ή αέρια.

Σαν να είμαι 3 μηνών έγκυος!

Αλλά θυμάμαι που σε μια ερώτηση η Campbell είπε ότι το φούσκωμα είναι σύμπτωμα die-off.

Επίσης ξύπνησα κουρασμένη και τα μάτια μου καίνε, ευτυχώς δεν έχω πονοκέφαλο.

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

  • Επιστημονική συνεργάτιδα

Για το περίσσιο κεφίρ νερού: στην κατάψυξη πεθαίνει, στο ψυγείο μπορεί να αντέξει λίγες ημέρες αλλά γενικά το κρύο δεν του κάνει καλό.

 

Είναι πολύ καλό για το χώμα: βάλτε το σε γλάστρες και παρτέρια.

Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Για να δείτε το βιογραφικό μου, πατήστε εδώ.

Για να δείτε άλλες απαντήσεις μου, πατήστε πάνω στο όνομα χρήστη μου και

Εμφάνιση Περισσοτέρων Μυνημάτων του Χρήστη

Η αναφορά για την συμβατότητα ενός φαρμάκου με τον θηλασμό ή όχι, απο μέλη ή επιστημονικούς συνεργάτες του φόρουμ της ΕΕΕΓ, ΔΕΝ αποτελεί συνταγογράφηση, προτροπή ή αποτροπή της λήψης του φαρμάκου. Ο μόνος αρμόδιος για κάτι τέτοιο είναι ο επαγγελματίας υγείας που σας παρακολουθεί. Εάν επιθυμείτε να καταναλώσετε συμπληρώματα διατροφής, απαραιτήτως συμβουλευτείτε τον επαγγελματία υγείας που σας παρακολουθεί: Ο συνδυασμός συμπληρωμάτων διατροφής ή η υπερβολική κατανάλωσή τους μπορεί να είναι επικίνδυνος.

Link to comment
Share on other sites

Ούτε και ο άντρας μου κατάλαβε τίποτα από τα κεφίρ και την κομπούχα και πίνει αρκετή!

 

Πάνω σ' αυτό που έγραψα νωρίτερα σήμερα, ο άντρας μου το απόγευμα έφαγε ΙΟΝ αμυγδάλου και μετά κατέβασε και καμπόση κομπούχα... τι die-off να πάθει βρε παιδιά; :lol:

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...