Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

gaps diet καντιντα και αλλεργίες

miriki

Recommended Posts

Δεν είμαι στον υπολογιστή μου, όταν το ανοίξω, ίσως το βράδυ, θα κοιτάξω και θα σου πω.

Πάντως το βρήκα τυχαία στο νετ και το κατέβασα δωρεάν!

“The only thing we have to fear is fear itself” Franklin D. Roosevelt

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 6,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν γνωρίζω τίποτε για το θέμα απλά ήθελα να ρωτήσω γιατί πρέπει οπωςδήποτε να το κάνει? Τί αιτιολογία σας έδωσε? Πάτε σε συμβατικό παιδίατρο?

Είναι εναλλακτική (την γνώρισες στην Άρνικα). Αλλά σε αυτό επέμεινε. Και ειδικά όταν άκουσε ότι μικρός ο άντρας μου του έβγαινε θετικό το μαντού, παρόλο που ήταν οκ (είχε ψαχτεί φυσικά) τότε επέμενε να κάνει και στον άντρα μου την επόμενη φορά.

Πώς λέγεται το μαντού στα αγγλικά για να θέσω ερώτηση στο yahoo? Ξέρετε?

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Η μεγάλη μου είναι άρρωστη. Ανέβασε μέχρι 38,2 και υπερβολικά πολλές μύξες χρωματισμένες από τις οποίες πνίγεται. Δεν θέλει να φάει τίποτα. Δεν ξέρω πώς θα την κάνω να πιεί λίγο ζωμό κοτόπουλου! Τουλάχιστον με λίγη επιμονή ήπιε το μουρουνέλαιο...

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Η μεγάλη μου είναι άρρωστη. Ανέβασε μέχρι 38' date='2 και υπερβολικά πολλές μύξες χρωματισμένες από τις οποίες πνίγεται. Δεν θέλει να φάει τίποτα. Δεν ξέρω πώς θα την κάνω να πιεί λίγο ζωμό κοτόπουλου! Τουλάχιστον με λίγη επιμονή ήπιε το μουρουνέλαιο...[/quote']

Ναι ασε την καλύτερα όπως νιώθει εκεινη... Θυμασαι που το είχε τονίσει κιόλας σε αυτη την συνάντηση η γιατρός για τα ζωικα. Κανε της χορτοσουπιτσα... Περαστικα!! Αχ αυτο μας έλειπε τώρα στα μικρά μας :-(.

Yugup3.png

Διαφημίσεις

Περαστικά στη Σήλια, και συμφωνώ, μην την πιέζεις για τίποτα - τα μικρά ξέρουνε καλύτερα από μας σ' αυτές τις περιπτώσεις.

Έχω την εντύπωση ότι το μαντού το λένε απλά TB-test.

Για ρώτα να δούμε τι θα πούνε, αν και πρέπει να είναι ακίνδυνο.

Τι έγινε με το σταφυλόκοκκο;

Περαστικά σας Νεραιδομαμά.

Ερώτηση (σας έχω πρήξει αλλά που θα πάει θα μάθω).

Έβαλα το κεφίρ νερού στο μίγμα με νερό και ζάχαρη. Θα το αφήσω 2-3 μέρες να φάει καλά. Μετα θα το σουρώσω και θα βάλω ξανά τους μύκητες σε νέο χαζαρόνερο για ζύμωση.

Το προϊόν ζύμωσης που παίρνω (το φαγωμένο ζαχαρόνερο από τους μύκητες), το αναμιγνύω με χυμό φρούτου και το αφήνω ξανά για ένα 24ωρο για ζύμωση και μετά είναι έτοιμο;

Έτσι είναι το σωστό;

Συγγνώμη για τις χαζές ερωτήσεις, αλλά διαβάζω και ξαναδιαβάζω και δεν είμαι σίγουρη ότι κατάλαβα σωστά.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Κατερινούλα

Τώρα θυμήθηκα που με ρώτησες αν κάνω επεξεργασία στο ρύζι και τα δημητριακά.

Στο αλεύρι τι να κάνω; Όχι.

Στο ρύζι, απλώς το πλένω πολύ καλά μέχρι να βγαίνει καθαρό το νερό.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε και πολλά με αυτά.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Ναι ασε την καλύτερα όπως νιώθει εκεινη... Θυμασαι που το είχε τονίσει κιόλας σε αυτη την συνάντηση η γιατρός για τα ζωικα. Κανε της χορτοσουπιτσα... Περαστικα!! Αχ αυτο μας έλειπε τώρα στα μικρά μας :-(.

Περαστικά στη Σήλια, και συμφωνώ, μην την πιέζεις για τίποτα - τα μικρά ξέρουνε καλύτερα από μας σ' αυτές τις περιπτώσεις.

Έχω την εντύπωση ότι το μαντού το λένε απλά TB-test.

Για ρώτα να δούμε τι θα πούνε, αν και πρέπει να είναι ακίνδυνο.

Τι έγινε με το σταφυλόκοκκο;

To θυμόμουν κορίτσια, αλλά λίγο η γνωστή μητρική ανησυχία δεν έχει φάει το παιδί όλη μέρα, λίγο (ή πολύ) η μαμά μου που ήρθε για βοήθεια, την ρώτησα καμία 15αρια φορές αν θελει να φάει. Το βράδυ έφαγε λίγη ντοματουλα από τον πατέρα της και πριν κοιμηθεί το έβγαλε. Ευτυχώς σήμερα ξύπνησε ευδιάθετη και σχεδόν χωρίς πυρετό.

Όταν ρωτήσω για το μαντού θα ενημερώσω κι εδώ.

Ο σταφυλόκοκκος θεωρώ ότι πρεπει να θεραπεύτηκε! :P Μου άλλαξε την αγωγή ο ομοιοπαθητικός και μου είπε ότι μέσα σε 5 μέρες πρέπει να περάσει ο πόνος και γενικά να δω βελτιώση. Πράγματι από χθες το βράδυ (3η μέρα θεραπείας) δεν πονάει καθόλου και η πληγή κλείνει πάρα πολύ καλά!

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Γιωτα δεν τις οδηγίες από το λινκ που έδωσε η Ροζυ που τα λέει στα ελληνικά και αναλυτικά. Αν πάλι εχεις απορίες εδώ είμαστε!

http://tastelab3.wordpress.com/2012/04/26/waterkefir/

http://tastelab3.wordpress.com/2012/04/28/water-kefir-multiplication/#comment-38

Kt0tp2.png NaAfp3.png

Διαφημίσεις

Αλήθεια, Rosie, με ποιό πρόγραμμα μετέτρεψες την συνέντευξη της campbell σε mp3; Προσπάθησα χθες αλλά δεν κατάφερα να το κάνω....

http://dvdvideosoft.com/

Κατερινούλα

Τώρα θυμήθηκα που με ρώτησες αν κάνω επεξεργασία στο ρύζι και τα δημητριακά.

Στο αλεύρι τι να κάνω; Όχι.

Στο ρύζι, απλώς το πλένω πολύ καλά μέχρι να βγαίνει καθαρό το νερό.

Δεν ξέρω αν μπορούμε να κάνουμε και πολλά με αυτά.

Απλα η Cambpell λέει για fermented grains αρχικα. Δεν το έχω ψάξει καθολου απλα το είχα διαβάσει τοτε στο βιβλιο.

Yugup3.png

Καλημερα κοριτσακια να ρωτησω???Εχω βαλει απο χθες το κεφιρ νερου να γινεται τωρα εχει σχεδον 24 ωρες και ειδα πανω πανω κατι σαν αφρο αυτο ειναι οκ τωρα να το σουρωσω η να το αφησω κι αλλο?Το εκανα σωστα?

Επισης το κεφιρ γαλακτος ποσες ωρες ειπαμε θελει να ναι ετοιμο?ακομη δεν βλεπω τιποτα πρεπει να κανει καποιον διαχωρισμο?εχει κ αυτο 24 ωρες πουτο χω φτιαξει!

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Γιωτα δεν τις οδηγίες από το λινκ που έδωσε η Ροζυ που τα λέει στα ελληνικά και αναλυτικά. Αν πάλι εχεις απορίες εδώ είμαστε!

http://tastelab3.wordpress.com/2012/04/26/waterkefir/

http://tastelab3.wordpress.com/2012/04/28/water-kefir-multiplication/#comment-38

Σε ευχαριστώ πολύ. Είχα απορίες για τη Β' ζύμωση. Τώρα μου λύθηκαν.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Διαφημίσεις

χμμμ δεν ειδα τιποτα να μενει σχεδον...μου φαινεται εβαλα πολυ γαλα και δεν ειχα πολλους σπορους..ετσι και δεν ειναι παχυρευστο να το βγαλω να τους ξεπνυνω και να ξανακανω τη διαδικασια η χαλασανε???:confused:

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Δεν χαλάνε τόσο εύκολα. Μην ανησυχείς. Το πολύ πολύ να κρατήσει περισσότερο η ζύμωση.

Μπορείς να τους σουρώσεις και να τους ξαναβάλεις στο ίδιο γάλα αλλά σε μικρότερη ποσότητα. Εγώ δεν τους ξεπλένω ποτέ.

0A53p3.png

oC8dp2.png

Δεν χαλάνε τόσο εύκολα. Μην ανησυχείς. Το πολύ πολύ να κρατήσει περισσότερο η ζύμωση.

Μπορείς να τους σουρώσεις και να τους ξαναβάλεις στο ίδιο γάλα αλλά σε μικρότερη ποσότητα. Εγώ δεν τους ξεπλένω ποτέ.

Τωρα που είπες για ξέπλυμα. Χτες συνηδητοποιησα οτι τόσο καιρο τους ξεπλενα με χλωριωμενο νερο:? παρόλο που έχω φιλτρο :rolleyes:

Yugup3.png

Α ωραια σε ευχαριστω!!Θα τους αφησω λιγο ακομη και αμα ειναι θα τους κανω οπως μου ειπες!

Να πω και κατι αλλο το κεφιρ νερου το σουρωσα και ηπια μισο ποτηρακι του κρασιου για πρωτη φορα.Κι επανελαβα τη διαδιακασια.Επρεπε μηπως να πιω λιγοτερο???Μηπως παθω κανα die-off εντονο???Βεβαια κατοπιν εορτης ρωταω χαχαχ

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Ο σταφυλόκοκκος θεωρώ ότι πρεπει να θεραπεύτηκε! :P Μου άλλαξε την αγωγή ο ομοιοπαθητικός και μου είπε ότι μέσα σε 5 μέρες πρέπει να περάσει ο πόνος και γενικά να δω βελτιώση. Πράγματι από χθες το βράδυ (3η μέρα θεραπείας) δεν πονάει καθόλου και η πληγή κλείνει πάρα πολύ καλά!

Αυτό είναι απίστευτο μπράβο....

FLcUp3.png0BQfp3.png

Koιριτσια που ειστε να με βοηθησετε μην πινω οτι να ναι?διαβαζω ξαναδιαβαζω αλλα δεν ξερω αν τα καταλαβα και καλα (ξανθια δεν ειμαι παντως:rolleyes:)

Εμενα λοιπον το κεφιρ νερου εκανε σε 24 ωρες πανω πανω αφρο,το σουρωσα κι επανελαβα σε ζαχαρονερο...Αυτο που ηπια ηταν ελαφρως γλυκο με κατι σαν ανθρακικο...Ερωτηση...

Πρεπει να μην ειναι γλυκο η οχι?και ποσο πρεπει να το αφηνωγια να μην ειναι?τι γευση πρεπει να εχει?Το κανα καλα η οχι?

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Ελίνα μου θα προσπαθήσω να σε πάρω τηλέφωνο το απόγευμα.

Κοιμάται η μικρή τώρα κι εγώ έχω πονοκέφαλο, ξεφάντωσα χθες με τα κεφίρ, έφαγα και μπόλικο ποπ-κορν και σαν να μην έφθανε σήμερα ήπια άλλα δύο ποτήρια κεφίρ γάλακτος το πρωί και να μαι τώρα, τιμωρούμαι...

Αλλά δεν κατάλαβα την πρώτη φορά δεν το έκανες με ζαχαρόνερο, μόνο τη δεύτερη;

Εμένα η γεύση μου θυμίζει μηλόξυδο, δεν μου είναι και τόσο ευχάριστη αλλά ούτε και απωθητική.

Αλλά εγώ φροντίζω να μην γλυκίζει καθόλου πριν το καταναλώσω, σε 24 ώρες με τη ζάχαρη δεν γίνεται, το δικό μου θέλει 4-5 μέρες.

Οι σπόροι δεν πρέπει να ξεπλένονται, ούτε του γάλακτος ούτε του νερού.

Αλλά και να ξεπλυθούνε μια φορά στις τόσες με χλωριωμένο νερό δεν θα πάθουνε και τίποτα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...