Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Εσάς τώρα πώς σας φαίνεται αυτό δηλαδή???

a_mihail

Recommended Posts

Κι εμένα το έκανε η μαμά μου από πάντα. Και μάλιστα στέλνει και φαγητά που ξέρει ότι δεν τα τρώω. Όταν ήμουν φοιτήτρια είχα μια κατάψυξη γεμάτη μπιφτέκια έτοιμα για ψήσιμο (και όταν λέω γεμάτη εννοώ πάνω από 10 μπιφτέκια σε μια καταψυξούλα τόση δα) ενώ δεν τρώω μπιφτέκι (αλλά αν μια μέρα αλλάξω γνώμη; λέει η ασύγκριτη λογική της μαμάς). Εννοείται ότι συνέχισε ακάθεκτη όταν παντρεύτηκα.

Α να διευκρινίσω ότι όταν είπα ότι γελάσαμε δεν εννοούσα με σένα και το πρόβλημά σου, αλλά με τις απαντήσεις και τα σχόλια των κοριτσιών (τύπου όλες έχουμε την ίδια μαμά κ.λπ.).

Μην το παίρνεις με το μέσα μυαλό. Δεν είσαι η μόνη που υποφέρει από την αρρώστια της Tupperware...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 92
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εμένα το έκανε η μαμά μου από πάντα. Και μάλιστα στέλνει και φαγητά που ξέρει ότι δεν τα τρώω. Όταν ήμουν φοιτήτρια είχα μια κατάψυξη γεμάτη μπιφτέκια έτοιμα για ψήσιμο (και όταν λέω γεμάτη εννοώ πάνω από 10 μπιφτέκια σε μια καταψυξούλα τόση δα) ενώ δεν τρώω μπιφτέκι (αλλά αν μια μέρα αλλάξω γνώμη; λέει η ασύγκριτη λογική της μαμάς). Εννοείται ότι συνέχισε ακάθεκτη όταν παντρεύτηκα.

Ε τότε θα είχα πρόβλημα και με την μαμα μου αν το έκανε αυτό!

Είναι πως το βλέπει ο καθένας.

Άλλο ''κακό'' να μη μας βρεί!!:lol::lol::lol:

Σε καταλαβαινω απολυτα,η δικη μου πεθερα δεν εφερνε ποτε φαγητο οσο ηταν εργενης ο συζυγος αλλα ξαφνικα οταν συζησαμε αρχισε να ερχεται 6 ωρες δρομο με το αυτοκινητο μαζι με τον πεθερο,κουβαλωντας μπιφτεκια ζυμωμενα:lol::lol::lol:τα οποια κατεληγαν στο σκυλο οχι απο μενα αλλα απο τον αντρα μου ο οποιος αντικειμενικα θεωρει τη μαγειρικη της μαμας του απαραδεκτη...Και εκτος απο αυτα εκανε και πολλα αλλα τετοια:rolleyes:

Και τα μπιφτεκια εκαναν τοσο δρομο οχι γιατι ειμαι χαλια μαγειρισσα αλλα γιατι ειχαν αρχισει να επαινουν την μαγειρικη μου ολοι οι δικοι της και την ενοχλουσε.Της ειχε ξεφυγει κιολας αυτο.Βεβαια μετα απο 7 χρονια και επειδη πηρε και το μην.τοσο απο μενα οσο και απο τον αντρα μου σταματησε να κανει τετοια.Ετσι πιστευω με τον καιρο να χαλαρωσει και η δικια σου...Τωρα βεβαια δεν ειναι και πολυ παρηγορο αυτο που σου λεω αλλα...:?

DlkKp2.png

aoJjp3.png

xaxa τι μου θυμησες

το καλοκαιρι εκανε η πεθερα μου μια πιτα που δεν την πετυχε ηταν ψιλομαπα

και κερασε ολη τη γειτονια και ειπε οτι την εκανα εγω~!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

xaxa τι μου θυμησες

χαχαχα καλα τωρα θυμηθηκα την πρωτη φορα που ζυμωσα ψωμι μονη μου κ ηταν λιγακι αλμυρο (εν ολιγοις δεν μου πετυχε:oops:)το βγαζε στο τραπεζι επι 3 μερες :lol::lol::lol::lol:

Και μετα που εμαθα να κανω καλο ψωμι και με επαινουσε ο πεθερος (ο οποιος εχει φουρνο)πηγαινε και αγοραζε ετοιμο ενω ηξερε πως φτιαχνω καθε μερα δικο μου:lol::lol:

Ειδικα μια φορα θυμαμαι εφερε ενα αθλιο ψωμι αλλα ειπα "οκ αφου φερατε δεν θα κανω εγω σημερα."

Και μολις το βαζει στο τραπεζι δοκιμαζει ο ανυποψιαστος πεθερος μου κ λεει "καλα τι ψωμι ειναι αυτο ποιος το πηρε"του λεει εκεινη οτι το αγορασε,της την ειπε κ μου λεει"βγαλε κοριτσι μου απο το δικο σου αμα εχεις" λεω "χθεσινο μονο εχει λιγακι"και μου λεει "φερτο πολυ καλυτερο ειναι απο αυτο το πραγμα:lol::lol::lol:Ε αυτο ηταν δεν το ξανακανε...:lol::lol:

DlkKp2.png

aoJjp3.png

Σήμερα συνειδητοποίησα και κάτι άλλο: οι δικοί μου, μας στέλνουν τακτικά φαγητό, και κυρίως κρέας, γιατί θεωρούν ότι έτσι μπορούν να μας βοηθήσουν οικονομικά...δια της πλαγίας οδού. Ομολογώ ότι στεναχωρήθηκα......δεν θέλω οι δικοί μου να ξοδεύουν για εμάς, στην ηλικία που είμαστε....

Μήπως για αυτό το κάνουν οι περισσότεροι γονείς που στέλνουν τα τάπερ? Για να το σκεφτούμε και αυτό.....

xaxa τι μου θυμησες

Εσύ μας πέρασες όλες!!! Καταπληκτικό :lol:

Τωρα που ξεκινησα την δουλεια παλι ψηφιζω δαγκωτο πεθεριστικο ταπερακι.Οταν ειναι στην Αθηνα η πεθερα μου δεν μαγειρευω καθολου μετα την δουλεια παω εκει και τρωω.Σιγα μην σκασω!!Τον πρωτο χρονο που ημασταν παντρεμενοι οταν εφυγε για το χωριο μου ειπε τωρα που θα φυγω κοιτα μην ταιζεις τον γιο μου αρακα!!Παιδια ειμαι 6 χρονια παντρεμενη και καθε χρονο οταν φευγει για το χωριο και τηλεφωνει για να μαθει τι θα φαει ο γιοκας της της λεω ΑΡΑΚΑ!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

nSRtp3.png

Διαφημίσεις

εγω λεω να της το κοψεις. να της πεις οτι θα μαγειρυεις εσυ και οταν θελεις κατι απο εκεινη, θα της το λες. και εμενα στην αρχη ετσι. μαγειρευα εγω και το αγνοουσε επιτηδες και ηθελε να πηγαινουμε εκει να τρωμε και να μενει το δικο μου το φαι.μια, δυο , τρεις, τα πηρα!!!αν θελεις καλη μου(!!!!) της λεω να μαγειρευεις και να τρωμε θα μου το λες απο την προηγουμενη και αν δεν εχω μαγειρεψει , τοτε οκ. πολλες φορες τα στελνει αλλα καταληγουν στα σκυλια. ουτε ο αντρας μου δεν τα τρωει!!!

εμενα αυτα ανηκουν στο παρελθον πια..εχουμε μετακομισει εδω κ χρονια κ ειμαστε χιλιομετρααααααααααααα μακρια..ησυχασα ομως!αλλα οσο μας ειχε κοντα εκανε πολλα παρατραγουδα ..θελω σελιδες για να γραφω..τωρα οποτε παω(σπανια)με εχει στα ωπα-ωπα..ειμαι σιγουρη οτι εχει καταλαβει τα λαθη που εχει κανει στο παρελθον κ το εχει μετανιωσει αλλα πλεον ειναι αργα...ας προσεχε!

Θα μπορούσες τότε να της πείς να βάζει λιγότερα λάδια, λιγότερα βούτυρα κτλ γιατί εσύ είσαι έγκυος και ο γιός της θ'αρρωστήσει αν τρώει συνέχεια πολλά λιπαρά!!!

Χαχαχαχαχαχαχα!Πόσο γέλασα!Φοβερή!

Μην χαλάς τη ζαχαρένια σου βρε!Αστη να στέλνει.Και τι έγινε;Τα θες;Τα τρώτε!Δεν τα θες;Κέρνα γείτονες;)Εσύ με τον άντρα σου να είστε καλά και αστη εκεινη.Ελληνίδα μάνα!Όταν γεννήσεις με το καλό θα δεις πόσο θα ποθείς αυτά τα τάπερ!!!Άκου και τις παλιές :-D

Κοίτα, δεν υπάρχουν κανόνες σ' αυτά. Εμένα οι γονείς μου μετακόμισαν στην κυριολεξία σπίτι μας όταν γεννήθηκε ο μικρός, είχαν τόση χαρά και τόση λαχτάρα να τον νταντέψουν (πρώτο εγγόνι γαρ) που δεν μπορούσα να τους πω όχι κι ας είχαμε αρκετούς εκνευρισμούς και τσακωμούς. Τώρα βέβαια που έχουν περάσει τέσσερις μήνες, τους θέλω και τους παραθέλω στο σπίτι μου να μου κρατάνε το μωρό και να μπορώ να κάνω τις δουλειές μου, να βγαίνω για κανένα καφέ, να μην χρειάζεται να μαγειρέψω, να μπορώ να κοιμηθώ λίγο παραπάνω τα πρωινά και τα μεσημέρια.

Όσο για τα φαγητά, εμείς έχουμε το ίδιο πρόβλημα με την μαμά μου, η οποία μαγειρεύει όλη μέρα και κάποιες φορές και τη νύχτα. Μάλιστα έχει βρει τρόπο να μας πασάρει τα φαγητά της: επειδή εγώ λέω συνέχεια όχι και τσακωνόμαστε, ρωτάει τον άντρα μου που είναι πρόβατο και λέει πάντα ναι. Αν έρθει στο σπίτι μας, κάνει κατάληψη στην κουζίνα που πολύ με εκνευρίζει, αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι έξι μήνες τώρα ζήτημα να έχω μαγειρέψει 5 φορές και λέω μην είσαι χαζήηηηη, καλύτερα να τα βρίσκεις έτοιμα παρά να τρέχεις να τα προλάβεις όλα :mrgreen:

Τέλος μια συμβουλή. Δεν ξέρω αν ισχύει για όλες τις μαμάδες το ίδιο, αλλά εγώ τον πρώτο καιρό μετά τη γέννα δεν είχα χρόνο ούτε να κάνω μπάνιο, πολύ λιγότερο να συγυρίζω, να μαγειρεύω, να πλένω κ.λπ. Από αυτή την άποψη, η βοήθεια των γονιών μου ήταν ανεκτίμητη γιατί μας έκαναν όλες τις δουλειές του σπιτιού, μαγειρέματα, μαστορέματα, ψώνια, ενώ εγώ με τον άντρα μου είμασταν 100% αφοσιωμένοι στο μωράκι μας.

Η αυτοί που πάρκαραν το μωράκι τους.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Ασε τη να μαγειρεύει. Γλιτώνεις τα χρήματα του σούπερ μάρκετ, γλιτώνεις το πλύσιμο των πιάτων, γλιτώνεις χρόνο, γλιτώνεις ρεύμα, γλιτώνεις άγχος. Πες της όμως να βάζει το φαγητό σε ταψάκια μιας χρήσεως να μη σε κουράζει με το πλύσιμο αυτών, ούτε να χρειάζεται να επιστρέφεται συνέχεια τα ξένα τάπερ!

Ζήλεψα τώρα! Θέλω κι εγώ τέτοιες καταστάσεις!!!!!!!!!

Ax και εγώ θέλω!!!!!!!Γίνετε????Να σου δώσω διεύθυνση να τα στέλνει σε μένα τα ταπεράκια???Θα τρίβω μίση ώρα με το Αva μετά να φύγει το λάδι,δεν με χαλάει .Μόνο που δεν θα μαγειρεύω μου φτάνει!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

ναι ειναι...γιάυτο του αγοραζει σωβρακα, κάλτσες και φανελάκια ακόμα:evil:

Αχ μωρέ...μανούλα είναι!Δεν μπορεί να πιστέψει ΑΚΟΜΑ ότι το παιδί της μεγάλωσε! Παρεμπιπτόντως αυτό το κάνει και η δική μου πεθερά!!!!!Ο άντρας μου είναι 31 ετών μαντράχαλος και έχουμε και παιδί!!Εμένα με βολεύει πάντως γιατί δεν παίζει να βγω να του ψωνίσω εγώ,ο άντρας μου συνήθισε και γλιτώνει και χρήματα έτσι:D:D.Πάλι καλά έχει γούστο σε αυτά που ψωνίζει!!!

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Διαφημίσεις

Ερώτηση: οι μανούλες ή πεθερούλες που ταπεροφορτώνουν τα παιδιά τους, έχουν καταγωγή από Βόρειο Ελλάδα, μήπως? ;)

:lol::lol::lol: εδώ Κυκλάδες, Νάξος! ;)

εδώ τα τάπερ δεν έρχονται να τα πάρουν, εκτελεί χρέη αποστολέα αλλά και παραλήπτη ο σύζηξ:o:lol::lol:

Αύριο αλήθεια τί φαγάκι να κάνω, θέλω κάτι ελαφρύ γιατί θα βγούμε το βράδυ. Σήμερα προβάτσες με χοιρινό, αλά πεθερά!

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

αααχχχχ εγω να δεις ταπερ που θα δίνω στον γιοκαρίνι μου!!! και η δική μου πεθερά μας γεμίζει με φαγιά οποτε πάμε. κάθε φορά λεω υπέροχα υπέροχα!! τα καθαρίσαμε ολα! ασχετα που εγω κρατάω οτι θέλω απο αυτά και τα υπόλοιπα τα πασάρω σε μαμα αδέρφια κλπ...την αφήνω ομως την παθερούλα γιατι νιώθει πως εστω και ετσι προσφέρει.απο την στιγμή που δεν μου δημιυργεί κάποιο αλλο πρόβλημα γιατι να μην της κάνω το χατήρι?μικρό το κακο

M6bap3.png

cik1p3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...