Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό;

galios56

Recommended Posts

Με αφορμή μια συζήτηση που είχα με φίλη μου με έχει προβληματίσει πολύ το γεγονός οτι αρκετοί καταλήγουν με κάποιον που δεν είναι ο έρωτας της ζωής τους και πολλές φορές μέσα στον ίδιο τους τον γάμο σκέφτονται τον-την πρώην.Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ένας άνθρωπος πρέπει οπωσδήποτε να παντρευτεί κάποιον ενώ είναι ερωτευμένος ή σκέφτεται άλλον. Γνωρίζω περίπτωση κοπέλας που ενώ παντρεύτηκε και έγινε και μαμά, έστελνε μηνύματα στον πρώην της. Τόσο πολύ μας έχουν πορώσει πως πρέπει πάση θυσία να βρούμε "ένα καλό παιδί" με αποτέλεσμα να καταφεύγουμε στο "οικογένεια να΄ναι κι οτι να΄ναι";Θέλω τις απόψεις τις εμπειρίες και τις γνώμες σας. Σκέφτομαι να τις κορνιζάρω.:P

(ελπίζω σε έναν πολιτισμένο διάλογο χωρίς Ινδούς σκυλιά και παστουρμάδες, άμα είναι να τσουρομαδηθώ έχω και ξυριστική ευχαριστώ)

Διαφημίσεις

δεν μπορώ να συμμετάσχω στη συζήτηση μάλλον

1ον Εφαγα παστουρμαδόπιτα το μεσημέρι

2ον Μου βάφει το σπίτι ένας Ινδός

3ον Εχω 3 σκυλιά

Αλλα θα σου πω τη γνώμη μου.Εξαιτίας του πρώην μου αρρώστησα κυριολεκτικά,έπαθα κατάθλιψη.Εχουν περάσει περίπου 2 χρόνια και στη ζωή μου τα πραγματα βρήκαν το δρόμο τους.Στο άκουσμα του πρώην μου όμως παραλύω,δεν ξέρω αν είναι φόβος ή πάθος.Δεν μπορώ να το περιγράψω. Και ναι ήταν μεγαλος έρωτας,ίσως ο πιο μεγάλος

Ωραίο θέμα...

Δεν ξέρω, δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις. Αν από έναν μεγάλο έρωτα δεν προκύψει κάτι μόνιμο για τον όποιο λόγο, πρέπει να κλειστούν στο μοναστήρι τα δύο μέρη; Ένας λίγο μικρότερος έρωτας δεν πληροί τις προϋποθέσεις τεκνοποίησης και διαιωνισμού του είδους και συμβίωσης; Θα μου πεις, μήπως κάτι έλειπε από το μεγάλο έρωτα και δεν ήταν τόσο μεγάλος;

Και πόσοι μεγάλοι - και μη - έρωτες κατέληξαν στα δικαστήρια :|

Τώρα για την απιστία στο γάμο είναι ένα άλλο θέμα και δεν προκύπτει μόνο από έρωτα αδυσώπητο...

3ον Εχω 3 σκυλιά

χαχα ορεξη εχεις ε?

hGbPp3.png

"Κανένας δεν ξεχνάει τον πρώτο του έρωτα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον δεύτερο!" Κάπου το είχα ακούσει στο παρελθόν και έρχομαι να το επιβεβαιώσω.

Θεωρώ μεγάλη χαζομάρα τον συμβιμβασμό για την δημιουργία οικογένειας. Πιστεύω ότι τότε αυξάνονται πολύ περισσότερο οι πιθανότητες διάλυσης της. Για το ίδιο πιστεύω όταν δημιουργείται οικογένεια μέσα στο πάθος... Πρέπει το ζευγάρι να περάσει άπο όλες τους τις "φάσεις" και μετά, όταν δει ότι δεν υπάρχει άλλο "βήμα" (ελπίζω να γίνομαι κατανοητή-η ώρα δεν βοηθάει) να προχωράει στη οικογένεια.

Πάντως εγώ, για άσχετους λόγους, δεν έχω φορέσει νυφικό... Είμαι όμως με τον σύντροφό μου 11 χρόνια και έχουμε μια "σουσουράδα" 1 1/5 χρόνων. Όλα ήρθαν όσο πιο φυσιολογικά γινόταν. Τι θα γίνει στο μέλλον; Άγνωστο! Το μόνο που ξέρω είναι ότι ακόμα δεν έχω συμβιβαστεί, κυρίως από συναισθηματική πλευρά!

Διαφημίσεις

Ο πρώην φαντάζει μεγαλύτερος έρωτας γιατί

ανήκει στο παρελθόν και μπορείς να τον ωραιοποιήσεις όσο θες, ξεχνάς όλες τις νίλες και θυμάσαι μόνο τις ωραίες στιγμές ή/και

όταν τον είχες ήσουν νεότερη και ελεύθερη και νοσταλγείς τον εαυτό σου μαζί του

αν όμως ήταν και για τους δύο μεγάλος έρωτας θα είχε διάρκεια

αν ήταν μόνο για τον έναν από τους δύο τότε δεν ήταν πραγματικά μεγάλος έρωτας.

Θα συμφωνήσω με την agentP και κάτι ακόμα......

Κάποιος λόγος θα τρέχει για να γίνει πρώην αλλιώς θα ήταν νυν.....

Άρα ΤΕΛΕΙΑ είμαστε με τον αντρούλη μας και το(τα) παιδάκια μας ή την κοιλίτσα μας ή τα όνειρά μας για τα μελλοντικά σύντομα θαυματάκια μας.......

αχ βρε παιδια εμενα που ο αντρας μου ειναι και ο πρωην μου!!!!! γιατι τοσο εχει αλλαξει λες και ειχα ερωτευτει αλλον ανθρωπο και εκεινες οι αναμνησεις ειναι που τον σωζουν και σημερα και δεν του εχω δωσει ποδι!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Όταν το παρελθόν γινεται η πιο δυνατή νοσταλγία και το παρόν σωπαινει...το μέλλον καταδικάζεται στη πιο βαριά ποινή: θυμάται για πάντα!!!!! Δυστυχώς οι αληθινοί έρωτες δεν ξεπερνιουνται εύκολα!!! Αυτο όμως δεν σημαίνει ότι ο επόμενος έρωτας που θα έρθει στην ζωη σου δεν θα είναι αληθινός!!!!το παρελθόν το σκεφτόμαστε σαν μια γλυκιά ανάμνηση χωρίς όμως να νοσταλγουμε να γυρίσουμε σε αυτο!!!!

Aν ήταν πραγματικά μεγάλος έρωτας,μάλλον θα κατέληγε σε γάμο.

Για να μην έχει γίνει αυτό,κάτι στραβό θα υπήρχε.Απλά ό,τι θυμόμαστε χαιρόμαστε,γιατί μάλλον έχει μείνει ως απωθημένο.Και αν με τον συγκεκριμένο άνθρωπο παντρευόμασταν,μάλλον τελικά θα καταλαβαίναμε πως δεν ήταν μεγάλος έρωτας,αλλά μεγάλη βλακεία.;)

Διαφημίσεις

3ον Εχω 3 σκυλιά

Αλλα θα σου πω τη γνώμη μου.Εξαιτίας του πρώην μου αρρώστησα κυριολεκτικά,έπαθα κατάθλιψη.Εχουν περάσει περίπου 2 χρόνια και στη ζωή μου τα πραγματα βρήκαν το δρόμο τους.Στο άκουσμα του πρώην μου όμως παραλύω,δεν ξέρω αν είναι φόβος ή πάθος.Δεν μπορώ να το περιγράψω. Και ναι ήταν μεγαλος έρωτας,ίσως ο πιο μεγάλος

Χαχα!:P:p

Μια τέτοια περίπτωση ήταν και της φίλης μου. Έπαθε γερή καταθλιψάρα κι όμως μέχρι και σήμερα ούσα παντρεμένη με άλλον παραλύει.Συμφωνώ με τα κορίτσια που λένε πως όταν κάτι λήγει μάλλον δεν ήταν ο μεγάλος έρωτας όμως όταν η σχέση τελειώνει δεν σημαίνει πως τελειώνουν και τα αισθήματα.Τα αποκαλυπτήρια πάντως σε μερικές ιστορίες γίνονται χρόνια αργότερα.Πολλές τον μυθοποιούν τόσο πολύ στο μυαλό τους που αν αργότερα εμφανιστεί στη ζωή τους τον απομυθοποιούν και το ξεπερνάνε οριστικά. Πάντως δεν θα μπορούσα με τίποτα να παντρευτώ με κάποιον που δεν είμαι το λιγότερο καψούρα κι ευτυχώς σε αυτό το κομμάτι στάθηκα τυχερή γιατί κι αυτό τελικά λαχείο είναι.

αχ βρε παιδια εμενα που ο αντρας μου ειναι και ο πρωην μου!!!!! γιατι τοσο εχει αλλαξει λες και ειχα ερωτευτει αλλον ανθρωπο και εκεινες οι αναμνησεις ειναι που τον σωζουν και σημερα και δεν του εχω δωσει ποδι!!!!

Συμφωνώ τόσο μαζί σου.Νομίζω πως οι μισές είναι ερωτευμένες με τον πρώην τους ενώ είναι παντρεμένες με άλλον και οι άλλες μισές παντρεύτηκαν τον πρώην τους και είναι ερωτευμένες με αυτό που ήταν πρίν τον παντρευτούν.Καλό;:P

"Κανένας δεν ξεχνάει τον πρώτο του έρωτα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με τον δεύτερο!" Κάπου το είχα ακούσει στο παρελθόν και έρχομαι να το επιβεβαιώσω.

Θεωρώ μεγάλη χαζομάρα τον συμβιμβασμό για την δημιουργία οικογένειας. Πιστεύω ότι τότε αυξάνονται πολύ περισσότερο οι πιθανότητες διάλυσης της. Για το ίδιο πιστεύω όταν δημιουργείται οικογένεια μέσα στο πάθος... Πρέπει το ζευγάρι να περάσει άπο όλες τους τις "φάσεις" και μετά, όταν δει ότι δεν υπάρχει άλλο "βήμα" (ελπίζω να γίνομαι κατανοητή-η ώρα δεν βοηθάει) να προχωράει στη οικογένεια.

Πάντως εγώ, για άσχετους λόγους, δεν έχω φορέσει νυφικό... Είμαι όμως με τον σύντροφό μου 11 χρόνια και έχουμε μια "σουσουράδα" 1 1/5 χρόνων. Όλα ήρθαν όσο πιο φυσιολογικά γινόταν. Τι θα γίνει στο μέλλον; Άγνωστο! Το μόνο που ξέρω είναι ότι ακόμα δεν έχω συμβιβαστεί, κυρίως από συναισθηματική πλευρά!

Να σας ζήσει η μικρή και να την καμαρώσετε όπως γουστάρει εκείνη!:P

Ο μεγάλος έρωτας ή αλλιώς η χοντρή καψούρα ωραία είναι δεν λέω! Την έχω ζήσει και εγώ και ήταν πολύ ωραία αλλά πιστεύω ότι καλό είναι να μην οδηγείται σε γάμο γιατί η καψούρα σαν σχέση είναι βασανιστική όλα τα στοιχεία της είναι σε υπερθετικό βαθμό. Εκλογικεύεις την σχέση αβέρτα, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις εάν αυτό που ζείς είναι το πραγματικό ή απλά αυτό που έχεις χτίσει με την φαντασία σου! Δεν μετανοιώνω που δεν παντρεύτηκα την καψούρα αλλά έναν άνθρωπο που με ισορροπησε και με ωρίμασε αρκετά!:wink:

Ο μεγάλος έρωτας ή αλλιώς η χοντρή καψούρα ωραία είναι δεν λέω! Την έχω ζήσει και εγώ και ήταν πολύ ωραία αλλά πιστεύω ότι καλό είναι να μην οδηγείται σε γάμο γιατί η καψούρα σαν σχέση είναι βασανιστική όλα τα στοιχεία της είναι σε υπερθετικό βαθμό. Εκλογικεύεις την σχέση αβέρτα, χωρίς να μπορείς να διακρίνεις εάν αυτό που ζείς είναι το πραγματικό ή απλά αυτό που έχεις χτίσει με την φαντασία σου! Δεν μετανοιώνω που δεν παντρεύτηκα την καψούρα αλλά έναν άνθρωπο που με ισορροπησε και με ωρίμασε αρκετά!:wink:

Το ξέρω πολύ καλά αυτό. Έντονη η χαρα έντονη και η λύπη, η ζωή σου με μια καψούρα είναι roaller coaster κλείνεις τα μάτια και βουτάς.

Διαφημίσεις

Ο πρώην φαντάζει μεγαλύτερος έρωτας γιατί

ανήκει στο παρελθόν και μπορείς να τον ωραιοποιήσεις όσο θες, ξεχνάς όλες τις νίλες και θυμάσαι μόνο τις ωραίες στιγμές ή/και

όταν τον είχες ήσουν νεότερη και ελεύθερη και νοσταλγείς τον εαυτό σου μαζί του

αν όμως ήταν και για τους δύο μεγάλος έρωτας θα είχε διάρκεια

αν ήταν μόνο για τον έναν από τους δύο τότε δεν ήταν πραγματικά μεγάλος έρωτας.

θα συμφωνησω με αυτο!

τι στο δια σημερα με τους πρωην ερωτες, βαλτη εισαι?

τελος παντων.

πρωην σχεσεις κ ερωτες:

στο τελος ειναι κ σαν θανατος ας πουμε.. (φτου φτου μακρια μας!)

οπως οταν αρνιομαστε την απωλεια ενος αγαπημενου μας προσωπου, αλλα ειμαστε αναγκασμενοι να δεχτουμε αυτη την απωλια.

αλλα, αν καποιος δεν εχει αφησει τον απαραιτητο χρονο κ χωρο στον ιδιο του τον εαυτο, δεν εχει βρει τη χαμενη του αυτοεκτιμηση για να προχωρησει παραπερα, κακως κανει κ παιδια!

μετα, μπερδεψες κ τις μαμαδες.:?

οι μαμαδες μονο λες να φταινε ρε γαλιος, ή η κουτρα του καθενος?

σιγουρα αν μια μαμα κανει πλυση εγκεφαλου στο παιδι της, για γαμους κλπ κλπο ε! τυφλα να εχει ο παβλοφ κ τα πειραματα του! καμια σχεση με τα σκυλια.

τωρα δια την παστρουμαδοπιτα ψηφιζω κ εγω μπλιαχ δαγκωτο!

το σιλκ ν πιλ ειναι θεικο! αλλα ποναει στην αρχη!

λογικα... οτι σπερνεις, θεριζεις.

εγω.... το προωθησα οσο μπορουσα!

Δεν εχω ουτε ενα τηλεφωνο πρωην στο κινητο μου και ουτε μια επαφη με κανεναν τους. Δεν ειναι πως μας κανει η κοινωνια ειναι η ΔΙΚΗ μας νοοτροπια πανω απο ολα.......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Και εγώ είμαι της νοοτροπίας ότι όταν ο πρώην μπει αρχείο σημαίνει ότι δεν ήταν η σχέση δυνατή. Ο χρόνος και η απόσταση από γεγονότα και η ρουτίνα της τρέχουσας πραγματικότητας ίσως όμως για κάποιους (άντρες ή γυναίκες) λειτουργεί σαν μαγικό φίλτρο και κολλάνε πίσω.

Άσε έχω εναν πρώην. Η μεγαλύτερη μου σέση εκτός από αυτή με τον άντρα μου. ¨οσο ήμασταν μαζί δεν τρελαινόταν. Συγκατοικούσαμε και δεν είχε φέρει καν τα πράγματα του από τ πατρικό του (συγκατοικούσαμε σε δικό του σπίτι). Χωρίσαμε γιατί δεν αντέχω τα ξενέρωτα.

Στο καπάκι βρήκε άλλη παντρευτηκε και εκανε 2 παιδιά. Η μία κολλητή μουείναι και φίλη του (μέσω αυτής τον είχα γνωρίσει). Ο τύπος, όποτε πάει να τους δει τη ξεμοναχιάζει και τη πρήζει για μένα. Η γυναίκα του΄ξέρει το κόλλημά του και έχει σκάσει. Είχαν έρθει στο νησί μου διακοπές και σε κάθε κοπέλα που ήταν λίγο ψηλή νόμιζε ότι έβλεπε εμε΄να και της την έδειχνε.

Εγώ η κακομοίρα αισθάνομαι πολύ άσχημα απέναντι στη κοπέλα και ας μην έχω φταίξει. ΚΑΙ ΞΕΡΩ ότι όλα είναι στο μυαλό του. ¨οσο΄ημασταν μαζί δεν τρελαινόταν. Και μα τον άγιο ξερω πότε ένας άντρας καίγεται για πάρτη μου ή όχι.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Δεν εχω ουτε ενα τηλεφωνο πρωην στο κινητο μου και ουτε μια επαφη με κανεναν τους. Δεν ειναι πως μας κανει η κοινωνια ειναι η ΔΙΚΗ μας νοοτροπια πανω απο ολα.......

ααααααα τελικά δεν είμαι η μόνη κουκουβάγια εδω μέσα ε ?

Λοιπόν εγώ και τηλεφωνα πρωην αλλά έχω και τις φωτο των παιδιών τους που μου στέλνουν κατά διαστήματα ! χαχαχα..... πλήρη ενημέρωση....

Κάποτε κρατούσα επαφές με τους πρώην μέχρι να εξαντλήσω τα όριά μου και να πω...."τέλος, δεν θέλω να βλέπω ούτε το όνομά σου" ......

τώρα έχω κάποια τηλέφωνα γιατί πολύ απλά είναι άνθρωποι που πέρασαν απο τη ζωή μου και ζήσαμε στιγμές που δεν υπάρχει λόγος να τις ξεχάσω.... τις καλές τις κρατώ γιατί δεν θα τις ξαναζήσω.....τις άσχημες γιατί σίγουρα κάτι μου έμαθαν και γιατί και αυτές μέσα στο πρόγραμμα είναι.... τις τραγικές, τις πετάω γιατί δεν τις αντέχω......;)

ααααααα τελικά δεν είμαι η μόνη κουκουβάγια εδω μέσα ε ?
κουκουβάγια? παρούσα! Κάτι οι ορμόνες μου κάτι ο πολύς ύπνος κάτι το άγχος μου, να'μαι κι εγώ να διαβάζω το θέμα που συζητάτε :-)

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Να πώ κι γω τί βιώνω με τη σειρά μου,

για μένα δεν υπάρχουν πρώην, μεταφορικά και...κυριολεκτικά! Διότι δεν θυμάμαι καν το όνομα του τελευταίου πρώην (εννοώ το επίθετο, ΟΚ είπαμε δεν έχω αλτσχαιμερ να μη θυμάμαι το όνομα :D ).

Οταν κάτι τελειώνει και τρώει Χ θάβεται αυτόματα πολύ βαθυά στο μυαλό μου, ναι υπάρχει σαν ανάμνηση αλλά δεν είναι άξια λόγου να απασχολεί το μυαλό μου.

Οταν έχω φάει άπειρο χρόνο να εξηγήσω το γιατί και το πως και να υπεραναλύσω κάτι ενώ έχω σχέση (Ζυγός γαρ), τότε το βρίσκω λογικό μόλις αποφασίσω και χωρίσω απλά να μη ξαναασχοληθω ποτέ!

Ισως ακούγεται φρικτό ή προγραμματισμένο αλλά δεν το επιδιώκω, απλά έτσι λειτουργώ, έτσι μου βγαίνει.

ένα τόσο δα ανθρωπάκι με κάνει καλύτερο άνθρωπο, σ'αγαπώ!

Οταν έχω φάει άπειρο χρόνο να εξηγήσω το γιατί και το πως και να υπεραναλύσω κάτι ενώ έχω σχέση (Ζυγός γαρ), τότε το βρίσκω λογικό μόλις αποφασίσω και χωρίσω απλά να μη ξαναασχοληθω ποτέ!

Ισως ακούγεται φρικτό ή προγραμματισμένο αλλά δεν το επιδιώκω, απλά έτσι λειτουργώ, έτσι μου βγαίνει.

Aκριβώς έτσι κι εγώ! Ωροσκόπος Ζυγός... Τό' χουν οι Ζυγοί, ε? :P

it's never too late to start all over again

Γνωρίζω περίπτωση κοπέλας που ενώ παντρεύτηκε και έγινε και μαμά, έστελνε μηνύματα στον πρώην της.

ε..φανταζομαι οτι χωρισε η τωρα χωριζει?? γιατι να ειναι ερωτευμενει με αλλον κ να εχει παιδι απο αλλο μαλλον δεν ειναι ευκολο πραγμα να υποκρινεσαι........ κ το παιδι τι φταιει...

"Κανένας δεν ξεχνάει τον πρώτο του έρωτα,

παλι καλα δηλαδη να λεω που ο συζυγος μου ηταν ο πρωτος πρωτος παιδικος μου ερωτας στα 11 μου κ τελικα ειμαστε μαζι απο τα 17.... 6 χρονια μου πηρε να των κατακτησω:lol::lol::lol: δεν λεω απλα ημασταν σαν συγγενης ενα διαστημα...(ηταν αρραβωνιασμενα τα αδερφια μας)

ααααααα.... κ δεν φορεσα νυφικο...αλλα μονο βερα,,,,

α...μπραβο πες τα...δεν μπορω να καταλαβω ο πρωην ειναι πρωην τα τηλεφωνα τι τα θελουν........:shock:

Aκριβώς έτσι κι εγώ! Ωροσκόπος Ζυγός... Τό' χουν οι Ζυγοί, ε? :P

βαλτε κ εμενα στο club ωροσκοπος ζυγος,εχω ξεχασει τους πρωην τελειως κ θεωρω ανουσιο να μιλαω μαζι τους στα τηλεφωνα γ αυτο κ δεν εχω καμια επαφη!τι να λεω δηλ ελα τι κανεις πως τα περνας με τη γυναικα /σχεση σου η με τα παιδια σου?για μενα το παρελθον ειναι κατι που πρεπει να μενει σαν αναμνηση κ να δινει εφοδια ,να διαμορφωνει τον χαρακτηρα ετσι ωστε το παρον να ειναι το ιδανικο ειδικα οταν παντρευεσαι κ κανεις κ παιδι.εμπειριες ζωης που μας κανουν να γινομαστε καλυτεροι εφοσον παντα κραταμε τα θετικα στοιχεια που μας δινουν οι ανθρωποι που συναναστρεφομαστε.ετσι το βλεπω εγω.:D.

ειμαι απο τις τυχερες που ερωτευτηκα τρελα τον ανδρα μου και τον παντρευτηκα...δεν ειχα ερωτευτει ξανα ετσι...επιπολαια ναι αλλα ουσιαστικα οχι...ξερω ομως κοπελα που ηταν αρραβωνιασμενη με καποιον τον ηθελε πολυ και δυστυχως χωρισαν με δικη του αποφαση...αυτη μετα βρηκε αλλον πολυ καλο παιδι και με γερη τσεπη αλλα....δεν ηταν σαν τον αλλον...τεσπα τα παιδια παντρευτηκανε και ενα βραδυ μας καλεσανε στο απιτι τους...αυτη ηπιε και κανενα ποτηρακι παραπανω και οταν σηκωθηκε ο αντρας της πηγαινοντας προς την κουζινα του λεει'' Δημητρη μωρο μου φερε και το αλλο το κρασακι απο το ψυγειο!!'':shock: το παιδι τον λενε Μακη! ε ολοι παγωσαμε οπως ηταν φυσικο...ολοι ξεραμε πως ετσι λεγανε τον πρωην της...παντως τα χρονια περασαν και εξακολουθουν να ειναι μαζι...!:rolleyes:

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...