Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έκτακτες Εισφορές & Αρνηση Πληρωμών

Jarett

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 454
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια, εφοριακός μας είπε

ΜΗΝ το ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ....Το εκαναν για να μαζεψουν όσα μπορούν (να κανουν μπάζα)...Αργότερα υπάρχουν μεγαλες πιθανότητες να το κυρηξουν οι ίδιοι ακυρο και τα λεφτα δεν θα τα επιστρεψουν στον κόσμο....Το κανουν για να φανε ΟΣΑ ακόμα μπορούν!!!

ΜΗΝ το ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ

Αργά ή γρήγορα το χαράτσι θα έρθει ξανά με προσαύξηση σε όσους δεν το πλήρωσαν. Η κατάσταση είναι τέτοια που δεν τους παίρνει πλέον. Και όπως πάντα εμάς θα κυνηγήσουν και όχι τους μεγαλοοφειλέτες.

Φίλος εφοριακός μας είπε να το πληρώσουμε γιατί ούτως ή αλλιώς θα το πληρώσουμε. Οπότε καλύτερα τώρα με την εκπτωση του 5% παρά αργότερα με πρασαυξήσεις.

Όσοι δεν το έχουν λάβει θα έρθει μέσα στον Οκτώβρη ή Νοέμβρη.

Μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες θα τυπώσουν και γι άυτους που έχουν επιστροφή αλλά δεν έχουν λάβει ακόμα εκκαθαριστικό ώστε να συμψηφιστούν τα πόσα και να πληρώσουν αναλόγως

Σε κανέναν δεν περισσεύουν πλέον για να πληρώσει το οποιοδήποτε χαράτσι αλλα όσο υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν να μην πληρώνουν και να συμβουλεύουν και άλλους να κάνουν το ίδιο, τόσο πιο πολύ πάμε στον γκρεμό.

Η δήλωση μη καταβολής δεν έχει καμία αξία αφού και να κριθεί αντισυνταγματική η όλη υπόθεση, μόνο μέσω δικαστικού αγώνα θα μπορεί κάποιος να διεκδικήσει το οτιδήποτε.

Όσο για μια κοπέλα που κατέθεσε μόνο την δήλωση άρνησης στην εφορία χωρίς να πληρώσει, εαν δεν κατέληξε κατευθείαν στα σκουπίδια τότε έδωσε λόγο να την "τσιμπήσουν" πρώτη πρώτη.

Διαφημίσεις

Ούτε εμείς πληρώσαμε, πήγε ο άντρας μου και εκτός ότι ζήτησε νέα εκκαθάριση λόγω ανεργίας συμπλήρωσε και την δήλωση άρνησης καταβολής του τέλους. Και δε μπορούν να το πετάξουν στα σκουπίδια γιατί παίρνει κανονικά αριθμό πρωτοκόλλου.

s-age.pngs-age.png

Να κανω κ εγω μια ερωτηση η ασχετη με τα γραφιοκρατικα?Το Μαιο ηρθε χαρτι επιστροφης 500 ευρω .ο συζυγος πηγε να ταπαρει μια βδοαμδα αφοτου βγηκανε τα νεα μετρα... κ του κρατησαεν απο τη τραπεζα αυτοματα 163 ευρω:shock: .Τι εκριβως πληρωσαμε γιατι ουτε κ εκεινος καταλαβε...Να πω πως ειμαστε ανεργοι απο τον περασμενο Δεκεμβρη κ δεν εχουμε εισαδημα ουτε 10 χιλ. το χρονο που περασε.:rolleyes:Να περιμενουμε κ αλλα πεσκεσια?

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Σε κανέναν δεν περισσεύουν πλέον για να πληρώσει το οποιοδήποτε χαράτσι αλλα όσο υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν να μην πληρώνουν και να συμβουλεύουν και άλλους να κάνουν το ίδιο, τόσο πιο πολύ πάμε στον γκρεμό.

Στο γκρεμό πάμε γιατι ΔΕΝ πληρωνουμε το παρανομο και αντισυνταγματικό χαράτσι ή επειδή ΟΛΑ τα λεφτά μας αντι να δωθούν στην ανάπτυξη της χωρας δίνονται στις offshore τραπεζες και τα ασφάλιστρα κυνδίνου(CDS) που εχουν αγοράσει τα φιλαράκια του προθυπουργού με κερδος 27 δις ευρω???

Αυτα τα λεφτά που είναι κέρδη, από ασφάλειες ομολόγων είναι που πληρώνουμαι σε χαράτσια και όχι για να μην πέσει στον γκρεμό η Ελλάδα.

ΤΩΡΑ έμαθες τι είναι και ΚΥΡΙΩΣ που πάνε τα χαράτσια και με το να τα πληρώνεις τα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ενω δεν είναι καθόλου νόμιμα και συνταγματικά.

Τώρα αν ΕΣΥ θες να στηρίξεις το ΚΟΜΜΑ σου (γιατι πλήρως κομματικοποιημενη ήταν η τοποθετηση σου) πληρώνοντας τον οβολόν σου ΚΑΝΤΟ αλλά χωρις να λες ανακριβειες και ψεματα ότι έτσι θα σωσουμε την Ελλάδα.

Για χαλαρωσε!Βρισκεσαι σε δημοσιο φορουμ καταρχημν. Δε σε προσεβαλλα για να με προσβαλλεις. Και ναι οσο δεν σου αρεσει να το ακους επειδη καποιοι (σαν εσενα) δεν πληρωνουν φτασαμε εδω που φτασαμε. Υπονοοιες για το τι ψηφιζω δεν τις δεχομαι γιατι απλουστατα δεν ψηφιζω. Τους θεωρω τοσο αχρηστους ολους που η απαντηση μου σε αυτους εδω και πολλα χρονια ειναι ή αποχη ή λευκο ή πολυ μικρό κομμα κυρίως οικολογικου χαρακτήρα.Από κει και πέρα κι εγω ανεργη ειμαι και η εισφορά που πληρωσαμε ήταν του συζύγου και οχι δικια μου.

Η χώρα δεν θα σωθεί απο τον δικο μου οβολο οπως λες αλλα δεν θα ειμαι εγω αυτη που θα την σπρωξω λιγο πιο γρηγορα στο γκρεμο μη πληρωνοντας αυτα που μου αναλογουν.

Εσυ εισαι ελευθερη να κανεις οτι θες!

LucidDre@m θα διαφωνήσω μαζί σου. Ούτε εμείς πληρώσαμε την ειδική εισφορά, δεν έχουμε τα λεφτά και δεν πρόκειται να τους δώσω λεφτα για τα εισοδήματα μας που ήδη έχουν φορολογηθεί. Είναι παράνομο αυτό που γίνεται αυτήν την στιγμή. Του άντρα μου, του υπολογίσανε και την αποζημίωση που πήρε όταν απολύθηκε!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. Και όχι δεν την φέραμε εμείς την χώρα σε αυτό το αδιέξοδο, γιατί να σου πώ κάτι. Δεν τα φάγαμε μαζί με τον Πάγκαλο και τον καθε Πάγκαλο.

s-age.pngs-age.png

Διαφημίσεις

Ο λόγος που δεν θα πληρώσω εγώ (εκτός αν κάνουν συμπψηφισμό με την επιστροφή που περιμένω μιας και δεν έχω εκκαθαριστεί ακόμα) είναι ότι αργά ή γρήγορα η χώρα θα πτωχεύσει/χρεωκοπήσει, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσφέρω τα ευρώ που δεν έχω σε ξένες τράπεζες για να προλάβουν να φάνε όσα μπορούν.

Και στάνταρ δεν θα πάρει κανείς τίποτα πίσω ποτέ...υπέρ πίστεως και πατρίδος θα πάνε...όχι κυριολεκτικά όμως μιας και η πατρίδα δεν σώζεται πλέον...

There is no way to be a perfect mother but a million ways to be a good one!

LucidDre@m θα διαφωνήσω μαζί σου. Ούτε εμείς πληρώσαμε την ειδική εισφορά, δεν έχουμε τα λεφτά και δεν πρόκειται να τους δώσω λεφτα για τα εισοδήματα μας που ήδη έχουν φορολογηθεί. Είναι παράνομο αυτό που γίνεται αυτήν την στιγμή. Του άντρα μου, του υπολογίσανε και την αποζημίωση που πήρε όταν απολύθηκε!!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ. Και όχι δεν την φέραμε εμείς την χώρα σε αυτό το αδιέξοδο, γιατί να σου πώ κάτι. Δεν τα φάγαμε μαζί με τον Πάγκαλο και τον καθε Πάγκαλο.

Summer99 καταλαβαινω τι λες. Και παρανομο ειναι και οτι θες ειναι ποσο μαλλον αφου ο συζηγος σου ειναι ανεργος. Και σαφεστατα δεν τα φαγαμε μαζι με τον Παγκαλο. Ακομα και αυτοι που ειναι στο δημοσιο και δεχονται τωρα ολες αυτες τις περικοπες, δεν τα εφαγαν μαζι με τον Παγκαλο. Διοτι αυτοι ανθρωποι που εψαχναν δουλεια ηταν. Κι εμενα αν μου χαριζαν δουλεια οχι δεν θα ελεγα. Ουτε ζητησαν τους μισθους που ειχαν. Το κρατος και οι Παγκαλοι τα εδιναν αβερτα για ψηφοθηρια (και για να μη δεχτω παλι επιθεση, ο συζηγος μου δεν ειναι δημ. υπαλληλος). Ομως ρε γαμωτο δεν μπορουσα να πω οχι δεν το πληρωνω. Πειτε με μ&^^%^& αλλα θελω να ειμαι ενταξει. Και πιστεψτε με δεν μας περισσευαν. Και η αληθεια ειναι οτι ετσι οπως το πανε πρωτα θα χρεωκοπησουν το καθε νοικοκυριο και μετα την χωρα.

Να κανω κ εγω μια ερωτηση η ασχετη με τα γραφιοκρατικα?Το Μαιο ηρθε χαρτι επιστροφης 500 ευρω .ο συζυγος πηγε να ταπαρει μια βδοαμδα αφοτου βγηκανε τα νεα μετρα... κ του κρατησαεν απο τη τραπεζα αυτοματα 163 ευρω:shock: .Τι εκριβως πληρωσαμε γιατι ουτε κ εκεινος καταλαβε...Να πω πως ειμαστε ανεργοι απο τον περασμενο Δεκεμβρη κ δεν εχουμε εισαδημα ουτε 10 χιλ. το χρονο που περασε.:rolleyes:Να περιμενουμε κ αλλα πεσκεσια?

Καλησπέρα! επειδή δουλεύω σε τράπεζα αποκλείετε η τραπεζα να τα κρατησε με το ετσι θέλω! Μήπωσ χρωστάγατε χρήματα στη συγκεκριμένη τράπεζα σε καποιο δάνειο ή σε κάποια ασφάλεια και τα πήρε αυτόματα? Επίσης αν όταν κάνατε την δήλωση δώσατε το τραπεζικό λογαριαασμό να μπουν εκεί τα χρήματα τότε τα χρήματα ήρθαν κατευθείαν από την εφορεία μειωμένα κατά 163 ευρώ το οποίο δε φαίνετε λογικό γιατί δεν έχετε εισόδημα!

Το χαμογελό σου μου φτιάχνει τη μέρα!!! Σε λατρεύω μικρέ μου πρίγκιπα!!!:P

Για χαλαρωσε!Βρισκεσαι σε δημοσιο φορουμ καταρχημν. Δε σε προσεβαλλα για να με προσβαλλεις. Και ναι οσο δεν σου αρεσει να το ακους επειδη καποιοι (σαν εσενα) δεν πληρωνουν φτασαμε εδω που φτασαμε. Υπονοοιες για το τι ψηφιζω δεν τις δεχομαι γιατι απλουστατα δεν ψηφιζω. Τους θεωρω τοσο αχρηστους ολους που η απαντηση μου σε αυτους εδω και πολλα χρονια ειναι ή αποχη ή λευκο ή πολυ μικρό κομμα κυρίως οικολογικου χαρακτήρα.Από κει και πέρα κι εγω ανεργη ειμαι και η εισφορά που πληρωσαμε ήταν του συζύγου και οχι δικια μου.

Η χώρα δεν θα σωθεί απο τον δικο μου οβολο οπως λες αλλα δεν θα ειμαι εγω αυτη που θα την σπρωξω λιγο πιο γρηγορα στο γκρεμο μη πληρωνοντας αυτα που μου αναλογουν.

Με βάση τα λεγόμενά σου έβγαλα το συμπέρασμα ότι είσαι κομματικοποιημένη και όχι θύμα της προπαγάνδας των ΜΜΕ. Χαλαρή είμαι…

Και εσύ σε δημόσιο φόρουμ είσαι και γιʼ αυτό το λόγο επειδή μπαίνουν πολλά άτομα εδώ καλό θα ήταν να μιλάμε με αποδείξεις και όχι με υποδείξεις του στυλ επειδη καποιοι (σαν εσενα) δεν πληρωνουν φτασαμε εδω που φτασαμε . Εγώ είμαι 3 χρόνια άνεργη με έναν μισθό στο σπίτι. Πριν δούλευα σαν το σκυλί για πενταροδεκάρες (600?) και έμενα με 1 ευρω κάθε μήνα περισσευούμενο χωρίς καμία βοήθεια από γονείς οπότε εσύ με προσβάλεις όταν μου λες να πληρώσω.

Το άρθρο 4 του συντάγματος λέει:

1. Oι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.

2. Οι Έλληνες και οι Eλληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.

5. Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Είδες εσύ όλοι οι Έλληνες να είναι ίσοι απέναντι στο νόμο, να έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις και να συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους? Εάν εγώ χρωστάω 5000 ? στην εφορία θα πάω φυλακή. Πώς έφτασαν τόσες χιλιάδες να χρωστούν εκατομμύρια ευρω και να μην τους αγγίζει κανείς? Με βάση πιο σκεπτικό να στερηθώ εγώ τα απολύτως απαραίτητα επειδή οι κυβερνώντες δεν ΘΕΛΟΥΝ (και όχι δεν μπορούν όπως προπαγανδίζουν) να κατασχέσουν περιουσίες και λογαριασμούς φοροφυγάδων?

Δεν έφαγα ποτέ λεφτά κανενός και δεν δέχομαι να πληρώσω για λεφτά που έφαγαν άλλοι. Επίσης δεν δέχομαι να πληρώσω εφόσον το κράτος δεν έχει κάνει κατασχέσεις στους μεγάλοοφειλέτες για να έρθει μετά να ζητήσει από εμένα.

Όπως εσύ δεν ψηφίζεις το ίδιο κάνω και εγώ αλλά όχι επειδή τους θεωρώ άχρηστους, επειδή τους θεωρώ επικίνδυνους.

Ποτέ μου δεν τους ψήφισα άρα και δεν είμαι υπεύθυνη για την σημερινή κατάσταση.

Τέλος λες ότι η χώρα θα πέσει στο γκρεμό εάν δεν πληρώσω εγώ και ο καθένας κάτι παράνομο και αντισυνταγματικό. Από πού και ως πού μου αναλογούν ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ αυτά τα χρέη και σε κανέναν πλούσιο φοροφυγά? Επίσης γνωρίζεις ΠΟΥ θα πάνε αυτά τα λεφτά? Έχεις δει ΕΣΥ κάποια αλλαγή στην σπατάλη και κλεψιά τους κράτους και ξέρεις ότι χρησιμοποιούνται για να σωθεί η Ελλάδα? Ο μόνος τρόπος να σωθεί η Ελλάδα είναι να βγούμε από το ΔΝΤ, Να κριθεί παράνομο το μνημόνιο και να ισχύει ΜΟΝΟ το σύνταγμα της ΕΛΛΑΔΑΣ, να μαζευτούν τα λεφτά από τους φοροφυγάδες, να πάνε οι περισσότεροι πολιτικοί στην φυλακή για παρανομίες και να γίνει λογιστικός έλεγχος για όλα τα δάνεια με παράνομους όρους (Και να πληρώσουμε μόνο τα νόμιμα όπως ακριβώς έκανε και ο Ισημερινός).

Εφόσον τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει η Ελλάδα θα καταστραφεί είτε πληρώσεις τα παράνομα χαράτσια είτε όχι. Είναι μόνο θέμα χρόνου.

μαλλον εσυ πρεπει να χαλαρωσεις..

με αυτα που γραφεις.

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

1. Τέσσερα πράγματα στη ζωή δε γυρίζουν πίσω. Οι στιγμές που έζησες, οι πράξεις που έκανες, τα λόγια που είπες και οι ευκαιρίες που έχασες.

Διαφημίσεις

και εγω πληρωσα, οχι γιατι ειμαι ΠΑΣΟΚ , δεν ειμαι.Ουτε επειδη μου περισσευουν, περναω δυσκολα. Αλλα επειδη το θεωρω εθνικη αναγκη. Δεν τα φαγαμε μαζι οχι, αλλα στην προκειμενη δεν τιθεται θεμα δικαιου αλλα εκτακτης αναγκης.

''δεν ξέρω τι αξίζει πιο πολύ, η ειρήνη ή η αγωνία της ψυχής μας...'

Σε λίγο θα απολογούμαστε και γιατί πληρωνουμε ότι μας αναλογεί και είμαστε νομοταγείς:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Όσο δικαίωμα έχεις εσύ να θεωρείς νόμιμα αυτά τα έκτροπα που κάνει η κυβέρνηση και μάλιστα να συμφωνείς ότι έχεις και μερίδιο, άλλο τόσο έχω κι εγώ να θα θεωρώ εμπαιγμό και κοροϊδία σε ανθρώπους συνταξιούχους που δουλέψανε και πληρώσανε κανονικότατα τις κρατήσεις τους για να πάρουν σύνταξη, επικουρικό και δώρα και εφάπαξ και τώρα τους τα κόβουν...........και τους βάζουν και έκτακτη εισφορά για ποιό λόγο είπαμε?

Γιατί έχει ανάγκη το κράτος?

Ποια είναι η ανάγκη του?

Να πληρώνω εγώ κι εσύ το κινητά του Πάγκαλου?

Μου το έστειλαν στο email αλλά καθώς είμαι άπιστος Θωμάς μπήκα στο διαύγεια του Υπ.Εσωτερικών και το διασταύρωσα...

Ανοίξτε το PDF αρχείο. Αφορά την έγκριση του βασικού μισθού του κου Πάγκαλου, αντιπροέδρου της Κυβέρνησης... 162. 812,00 ευρώ βασικός μισθός

http://et.diavgeia.gov.gr/f/ggk/ada/4%CE%91%CE%9836%CE%94%CE%9B-%CE%9C

46.319,34 ευρώ για κινητή τηλεφωνία. Με τα έξοδα του κινητού του, πόσες οικογένειες ή συνταξιούχοι ηλικιωμένοι θα μπορούσαν να βολευτούν;

http://et.diavgeia.gov.gr/f/ggk/ada/4%CE%91%CE%9836%CE%94%CE%9B-%CE%91

:evil::evil::evil::evil::evil:

Και μετά σε μερικούς από εσάς να σας φταίει ο μισθός του Δημοσίου Υπαλλήλου.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=100735

Τα αυτοκίνητα και τις αμοιβές των επιτροπών των άχρηστων 300 που έχουμε εκεί μέσα ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΊ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΣΧΟΛΕΊΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΒΙΒΛΙΑ?

Που έκοψαν φάρμακα από την λίστα αξίας πάνω από 15? και οι γέροι με 500? σύνταξη πρέπει τώρα να τα πληρώσουν?

Και που θα πρέπει να πληρώσουν και το χαράτσι μέσω ΔΕΗ?

Και επειδή εγώ πέρισυ έβγαλα 15 χιλιάρικα, φέτος θα βγάλω τα μισά, ο ένας μας έιναι άνεργος και ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΏ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑ?

Έναν ρε παιδί μου να στείλει φυλακή για τα μάτια του κόσμου, ένα πολιτικό έναν επιχειρηματία..................ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ?

Εσύ λοιπόν (και ο κάθε άλλο για να μην το προσωποποιώ) μπορείς να είσαι όσο νομοταγείς θες και να πληρώσεις..............αν μάλιστα στ'αληθεια πιστεύεις ότι έτσι θα σωθεί η χώρα σου να το κάνεις.

Εγώ όμως τους θεωρώ ανίκανους πουλημένους και ξεφτιλισμένους και πάνω απ όλα ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Στην Αγγλία παραιτήθηκε βουλευτής επειδή του βγάλανε στη φόρα ότι χρέωνε έξοδα καθαριστηρίου στο κοινοβούλιο...............εδώ μας βάζουνε να πληρώσουμε έκτακτη εισφορά για να σωθεί το κράτος ,όταν τα έξοδα για κινητά τηλέφωνα του αντιπροέδρου είναι 46 χιλιάρικα...................!!!!!!

I rest my case.

και κάτι τελευταίο

Η δήλωση μη καταβολής δεν έχει καμία αξία αφού και να κριθεί αντισυνταγματική η όλη υπόθεση, μόνο μέσω δικαστικού αγώνα θα μπορεί κάποιος να διεκδικήσει το οτιδήποτε.

Όσο για μια κοπέλα που κατέθεσε μόνο την δήλωση άρνησης στην εφορία χωρίς να πληρώσει, εαν δεν κατέληξε κατευθείαν στα σκουπίδια τότε έδωσε λόγο να την "τσιμπήσουν" πρώτη πρώτη.

πολύ θα ήθελα να δω εφοριακό να πετάει στα σκουπίδια οποιαδήποτε έγγραφα πολιτών που παραλαμβάνει με αριθμό πρωτοκόλλου..............ιδίως αυτή την εποχή!!!

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Στο γκρεμό πάμε γιατι ΔΕΝ πληρωνουμε το παρανομο και αντισυνταγματικό χαράτσι ή επειδή ΟΛΑ τα λεφτά μας αντι να δωθούν στην ανάπτυξη της χωρας δίνονται στις offshore τραπεζες και τα ασφάλιστρα κυνδίνου(CDS) που εχουν αγοράσει τα φιλαράκια του προθυπουργού με κερδος 27 δις ευρω???

Αυτα τα λεφτά που είναι κέρδη, από ασφάλειες ομολόγων είναι που πληρώνουμαι σε χαράτσια και όχι για να μην πέσει στον γκρεμό η Ελλάδα.

ΤΩΡΑ έμαθες τι είναι και ΚΥΡΙΩΣ που πάνε τα χαράτσια και με το να τα πληρώνεις τα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ενω δεν είναι καθόλου νόμιμα και συνταγματικά.

Τώρα αν ΕΣΥ θες να στηρίξεις το ΚΟΜΜΑ σου (γιατι πλήρως κομματικοποιημενη ήταν η τοποθετηση σου) πληρώνοντας τον οβολόν σου ΚΑΝΤΟ αλλά χωρις να λες ανακριβειες και ψεματα ότι έτσι θα σωσουμε την Ελλάδα.

Ετσι ακριβώς είναι!!!!

Η κρίση είναι ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΜΕΝΗ για να κονομήσουν ορισμένοι!Το χρέος ειναι απλά αριθμοί!Κι ενας καλός λογος να ξεπουλήσουν τα πάντα τζάμπα και να χάσουμε κ την εθνική μα;ς κυριαρχία!

Μη μασάς ουτε εμεις πληρώσαμςε κι ουτε πρόκειται...

Οοοοοκκκκκκκκκ!!!!!

:roll::roll::?:?:?

anaptixikrisi.jpg?w=413&h=592

http://antistachef.wordpress.com/

ΔΕΝ Πληρώνω Χαράτσι

Γιατί δεν έχω • Γιατί δεν θέλω • Γιατί κάθε φορά που πλήρωσα τους άνοιξα την όρεξη • Γιατί όσοι φτιάχνουν χαράτσια δεν είναι ούτε άνεργοι ούτε φτωχοί • Γιατί η πληρωμή τους δεν αλλάζει τίποτα για την οικονομία, μόνο αδειάζει τις άδειες τσέπες μας και γεμίζει των πλουσίων • Γιατί αν τα χρήματα όπως μας λένε είναι για να σωθεί η "πατρίς" η πληρωμή θα ήταν εθελοντική • Γιατί δεν γουστάρω εκβιασμούς τύπου μαφίας • Γιατί ψάχνουν για μαλάκες... κ.α.

http://antistachef.wordpress.com/

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Harlow, εχεις δίκια σε αυτά που λες. Δεν υπάρχει ισοτητα, δεν υπαρχει δικαιοσυνη. Τα πάντα λειτουργουν με δυο μετρα και δυο σταθμα. Ο μικρομεσαιος να υποφερει και να του παιρνουν το σπιτι για 2-3000 ευρω και ο πλουσιος να χρωσταει εκατομμυρια και κανεις να μην τον αγγιζει. Στην Αγγλια μπηκα φυλακη ποσοι βουλευτες, στην αιγυπτο περιφερουν τον Μουμπαρακ σε ενα κλουβι, κι εμεις εδω τους αφηνουμε να μας πινουν το αίμα και στην χειροτερη να πεταξουμε κανενα γιαουρτι.

Σκοπος μου δεν ηταν να τσακωθω με κανεναν και ζητω συγγνωμη εαν ετσι το αντιληφθηκατε. Ειμαι και νεα στο φορουμ και γενικα δεν εχω μεγαλη επαφη με ιντερνετ. Απλα τη γνωμη μου ειπα ισως οχι και πολυ επιτυχημενα αλλα απλα ηθελα να προειδοποιησω οτι το χαρατσι και το οποιο χαρατσι θα μας αναγκασουν τελικα να το πληρωσουμε. Αργα ή γρηγορα.

Και επειδη βλεπω οτι ακομη καποιοι ειρωνευονται, θελω να πω οτι ακομα και να ειχα συγκεκριμενες πολιτικες αποψεις δεν αφορα κανεναν. Μαθετε να μη τσουβαλιαζετε καποιον οταν δεν συμφωνει με τις αποψεις σας. Αυτα απο μενα

Επίσης γνωρίζεις ΠΟΥ θα πάνε αυτά τα λεφτά? Έχεις δει ΕΣΥ κάποια αλλαγή στην σπατάλη και κλεψιά τους κράτους και ξέρεις ότι χρησιμοποιούνται για να σωθεί η Ελλάδα? Ο μόνος τρόπος να σωθεί η Ελλάδα είναι να βγούμε από το ΔΝΤ, Να κριθεί παράνομο το μνημόνιο και να ισχύει ΜΟΝΟ το σύνταγμα της ΕΛΛΑΔΑΣ, να μαζευτούν τα λεφτά από τους φοροφυγάδες, να πάνε οι περισσότεροι πολιτικοί στην φυλακή για παρανομίες και να γίνει λογιστικός έλεγχος για όλα τα δάνεια με παράνομους όρους (Και να πληρώσουμε μόνο τα νόμιμα όπως ακριβώς έκανε και ο Ισημερινός).

Εφόσον τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει η Ελλάδα θα καταστραφεί είτε πληρώσεις τα παράνομα χαράτσια είτε όχι. Είναι μόνο θέμα χρόνου.

Όσο δικαίωμα έχεις εσύ να θεωρείς νόμιμα αυτά τα έκτροπα που κάνει η κυβέρνηση και μάλιστα να συμφωνείς ότι έχεις και μερίδιο, άλλο τόσο έχω κι εγώ να θα θεωρώ εμπαιγμό και κοροϊδία σε ανθρώπους συνταξιούχους που δουλέψανε και πληρώσανε κανονικότατα τις κρατήσεις τους για να πάρουν σύνταξη, επικουρικό και δώρα και εφάπαξ και τώρα τους τα κόβουν...........και τους βάζουν και έκτακτη εισφορά για ποιό λόγο είπαμε?

Γιατί έχει ανάγκη το κράτος?

.............................................

Και επειδή εγώ πέρισυ έβγαλα 15 χιλιάρικα, φέτος θα βγάλω τα μισά, ο ένας μας έιναι άνεργος και ΠΡΕΠΕΙ ΕΓΏ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΊΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟΦΟΡΟΦΥΓΑ?

Έναν ρε παιδί μου να στείλει φυλακή για τα μάτια του κόσμου, ένα πολιτικό έναν επιχειρηματία..................

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ? ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΑ?

Εσύ λοιπόν (και ο κάθε άλλο για να μην το προσωποποιώ) μπορείς να είσαι όσο νομοταγείς θες και να πληρώσεις..............αν μάλιστα στ'αληθεια πιστεύεις ότι έτσι θα σωθεί η χώρα σου να το κάνεις.

Εγώ όμως τους θεωρώ ανίκανους πουλημένους και ξεφτιλισμένους και πάνω απ όλα ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

Στην Αγγλία παραιτήθηκε βουλευτής επειδή του βγάλανε στη φόρα ότι χρέωνε έξοδα καθαριστηρίου στο κοινοβούλιο...............εδώ μας βάζουνε να πληρώσουμε έκτακτη εισφορά για να σωθεί το κράτος ,όταν τα έξοδα για κινητά τηλέφωνα του αντιπροέδρου είναι 46 χιλιάρικα...................!!!!!!

Κορίτσια, σας βγάζω το καπέλο!! Μπράβο και πάλι μπράβο για τις τοποθετήσεις σας. Επιτέλους, ας μιλήσουμε απλά Ελληνικά και να πούμε τα πράγματα με τ' όνομά τους!!

Harlow, εχεις δίκια σε αυτά που λες. Δεν υπάρχει ισοτητα, δεν υπαρχει δικαιοσυνη. Τα πάντα λειτουργουν με δυο μετρα και δυο σταθμα. Ο μικρομεσαιος να υποφερει και να του παιρνουν το σπιτι για 2-3000 ευρω και ο πλουσιος να χρωσταει εκατομμυρια και κανεις να μην τον αγγιζει.

Εάν ο Τζέφρυ (ακα Γιωργάκης) δεν ήταν τόσο πουλημένος ή τόσο δειλός (διαλέγουμε και παίρνουμε..... ή και τα 2) και έβαζε στην φυλάκη ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ..................ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΌ ΚΑΘΕ ΚΑΣΤΑ και ΕΑΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΥΝΕΡΝΗΣΗ , αύριο όλοι μας θα πηγαίναμε να πληρώσουμε τις γαμω-φορολογίες τους.

Ας το πάρουμε αλλιώς και με απλά μαθήματα στρατηγικής μάρκετινγκ..........ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ "ΦΙΛΕ" GEORGE ............άραγε γιατί δεν το κάνεις??????????

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Με βάση πιο σκεπτικό να στερηθώ εγώ τα απολύτως απαραίτητα επειδή οι κυβερνώντες δεν ΘΕΛΟΥΝ (και όχι δεν μπορούν όπως προπαγανδίζουν) να κατασχέσουν περιουσίες και λογαριασμούς φοροφυγάδων?

Δεν έφαγα ποτέ λεφτά κανενός και δεν δέχομαι να πληρώσω για λεφτά που έφαγαν άλλοι. Επίσης δεν δέχομαι να πληρώσω εφόσον το κράτος δεν έχει κάνει κατασχέσεις στους μεγάλοοφειλέτες για να έρθει μετά να ζητήσει από εμένα.

Ποτέ μου δεν τους ψήφισα άρα και δεν είμαι υπεύθυνη για την σημερινή κατάσταση.

Τέλος λες ότι η χώρα θα πέσει στο γκρεμό εάν δεν πληρώσω εγώ και ο καθένας κάτι παράνομο και αντισυνταγματικό. Από πού και ως πού μου αναλογούν ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ αυτά τα χρέη και σε κανέναν πλούσιο φοροφυγά? Επίσης γνωρίζεις ΠΟΥ θα πάνε αυτά τα λεφτά? Έχεις δει ΕΣΥ κάποια αλλαγή στην σπατάλη και κλεψιά τους κράτους και ξέρεις ότι χρησιμοποιούνται για να σωθεί η Ελλάδα? Ο μόνος τρόπος να σωθεί η Ελλάδα είναι να βγούμε από το ΔΝΤ, Να κριθεί παράνομο το μνημόνιο και να ισχύει ΜΟΝΟ το σύνταγμα της ΕΛΛΑΔΑΣ, να μαζευτούν τα λεφτά από τους φοροφυγάδες, να πάνε οι περισσότεροι πολιτικοί στην φυλακή για παρανομίες και να γίνει λογιστικός έλεγχος για όλα τα δάνεια με παράνομους όρους (Και να πληρώσουμε μόνο τα νόμιμα όπως ακριβώς έκανε και ο Ισημερινός).

Με κάλυψες! Ούτε εγώ θα πληρώσω την παρανομία των κυβερναλητών!

Να κόψουν το λαιμό τους να κυνηγήσουν τους μεγαλοφοροφυγάδες!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...