Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

δε θέλει φαγητό, μόνο θηλασμό

gina77

Recommended Posts

Εμένα κορίτσια μου συμβαίνει το εξής παράξενο! ενώ απο τον 6 ο μήνα άρχισε να τρώει κανονικά όλα, τα φρούτα, το μεσημεριανό και έπειτα όλα τα υπόλοιπα, τώρα που είμαστε 12 μηνών και πριν 10 ημέρες κόψαμε το θηλασμό και αρχίσαμε το γάλα, ξαφνικά αρνείται να φάει αλεσμένα. Αλλά δεν τρώει και δεν μπορεί να φάει τίποτα άλλο, αφού έχει μόνο τα μπροστά δοντάκια, παρα μόνο λίγα ψύχουλα, καμια μπανάνα και μπισκοτάκια...θα τρελαθώ, κλαίει και δεν βάζει μπουκιά στο στόμα...και είναι πολύ αδύνατη μόνο 8,5 κιλά...τι να κάνω?

Κι εμενα η μικρη μου ειναι 11.5 μηνων, εχει τα 2 κάτω δόντια και μόλις έσκασε μυτη και το ένα πάνω, αλλά μασουλάει τα πάντα κανονικότατα! Επίσης να πω, πως μόλις πριν απο κανα μηνα άρχισε να τρωει κανονικές ποσότητες. Μέχρι τότε, ένα ικανοποιητικό γεύμα ήταν 10 κουταλιές (ήταν λόγος για πάρτυ μια τέτοια ποσότητα.... :D )

8.5 κιλά δεν μου φαίνονται πάντως λίγ. Κι η δικιά μου τόσο είναι και για κανονική την κόβω.

6/ 11/2007: Ο μικρός Πρίγκιπας!!!

24/3/2011: Η Μπουκίτσα μας!!!

Διαφημίσεις

μανούλες καλησπέρα. εχω μια μπέμπα σχεδόν 7 μηνων.Στον 4 μήνα παρουσιασε αλλεργια στην λακτόζη οποτε και το διατροφολόγιο μας ειναι περιορισμένο. Κοτοπουλάκι βράστο, λαχανικά βελουτε, και υποαλλεργικές κρέμες. Απο τότε λοιπόν που ξεκινησαμε το φαγητό , τρωμε σαν τα πουλάκια. Συπληρώνουμε και γαλατάκι, και κουτσα στραβά περναμε 150-200 γρ μηνιαιος. Τις τελευταιες 2 εβδομάδες περίπου το στόμα απλός

" σφράγισε'' και γω κοντευω να τρελαθώ. σας δινω το ημερήσιο πρόγραμμα πρωί:100 γρ γάλα

δεκατιανο:25 γρ φρούτο

μεσημεριανο : 45 γρ φαγητό

απογευματινο:35 γρ κρέμα

βράδυνο: 100γρ γάλα

οπως βλέπετε τρώει σαν πουλάκι:confused:

εχει νευρα ολη την ημερα , το βράδυ ξυπναέι απο τις 2:30 και κλαιει μεχρι τις 6 που την ξαναπαιρνει ο ύπνος.

και το παραπανω προγραμμα παρακαλώ σχεδόν 2 εβδομάδες. Να σημειωσω δε οτι σωματικα και ψυχολογικά ειναι στα πατώματα. Μεσοβδόμαδα θα την παω στο παιδιατρο να του ζητησω να μου γραψει αιματολογικές και να ψαξουμε επιτελους τι συμβαινει.

πως θα μεγαλωσει με τοσο λιγο φαγάκι ?:confused: ευχαριστω που με ακουσατε

καθε βοήθεια-συμβουλή δεκτη

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...