Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Με το γάλα της «τάισε» 35 πρόωρα νεογνά

boy'smam

Recommended Posts

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=402270

Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτη την γυναικα για την πολυτιμο δωρο που εκανε σε αυτα τα βρεφακια!

Και ενα μεγαλο ευχαριστω(απο εμενα τουλαχιστον)για την απιθανη προσπαθεια της που ακουγοντας τη με εκανε να χαμογελασω πρωι πρωι και να μου θυμισει οτι υπαρχουν ανθρωποι σαν και αυτη!

Διαφημίσεις

Ένα μεγάλο μπράβο στην κυρία Κωνσταντίνα!Η ανάγνωση μιας υπέροχης πράξης από έναν συνάνθρωπό μας είναι ότι πιο όμορφο για να ξεκινήσω την μέρα μου (μιας και ο μικρός μου δεν έχει ξυπνήσει για να μου χαμογελάσει:-))!Ευχαριστούμε boys'mam:grin:!

Διαφημίσεις

τετοιες γυναικες ειναι παραδειγματα προς μιμηση! και π[αλι ενα μεγαλο μπραβο κι απο εμενα!

στο Ελενα μπορει οποια γυναικα επιθυμει να δωρισει το γαλα απο τις αντλησεις της! δυστυχως εκτος απο τα προωρακια υπαρχουν αγγελακια που εμειναν ορφανα ή τα παρατησαν στο μαιευτηριο οι μητερες τους μετα τη γεννα! ας μην τα ξεχναμε...

Εχω μεινει αφωνη!Μπραβο στη κυρια αυτη αλλα κ στο νοσοκομειο που φροντιζει τοσο καλα τα νεογνα.Ειληκρινα δε γνωριζα οτι μπορεις να κανεις δωρεα το γαλα σου κ κριμα γιατι εχουμε πεταξει ουκ ολιγα κιλα.Ενα καλο παραδειγμα για να ξερουμε τι θα κανουμε την επομενη φορα.Και παλι μπραβο σε ολους για τη προσπαθεια αυτη...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

• 2 months later...

Διαφημίσεις

Εχω μαζεψει αρκετο γαλα, καλα μην φανταστειτε καπου 5 λιτρα, αλλα δεν με βλεπω να το χρησιμοποιω. Εαν θελω να το δωσω στο Ελενα, ξερει καμια κοπελα που πρεπει να επικοινωνησω, πως γινεται η μεταφορα κτλ; Γιατι για ενα μπουκαλακι εχω ισοθερμικο δοχειακι, αλλα για 5 λιτρα που να το βρω;;

h0MYp3.png

Εχω μαζεψει αρκετο γαλα, καλα μην φανταστειτε καπου 5 λιτρα, αλλα δεν με βλεπω να το χρησιμοποιω. Εαν θελω να το δωσω στο Ελενα, ξερει καμια κοπελα που πρεπει να επικοινωνησω, πως γινεται η μεταφορα κτλ; Γιατι για ενα μπουκαλακι εχω ισοθερμικο δοχειακι, αλλα για 5 λιτρα που να το βρω;;

Μπορείς να τους πάρεις τηλ να σε καθοδηγήσουν στο 2106462782. Λογικά θα σου ζητήσουν να πας από κει για να κάνεις κάποιες εξετάσεις αίματος και να συμπληρώσεις ένα ερωτηματολόγιο. Εγώ μένω κοντά και μεταφέρω το γάλα σε ειδική σακούλα που βάζουμε και τα παγωτά το καλοκαίρι και βάζω και μερικές παγωκήστες μέσα. Τώρα για μεγάλη απόσταση δεν ξέρω...

eOSyp3.png BwuCp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...