Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΑΤΑΚΕΣ των παιδιών που μας τρελαίνουν....

Recommended Posts

Τώρα το πρωτοδιάβασα αυτό το τόπικ, καλά έχει πολύ γέλιο...Επειδή η Λήδα πολύ μικρή για να πει εξυπνάδες, σας γραφω, δύο δανεικές, γνωστών πιτσιρικιών.Εϊναι χειμώνας, έχει χιονίσει και έιναι βράδυ.Λέει ο πιτσιρικάς στη μαμά του,''μαμά πάμε βόλτα;'', λέει η μαμά του ''τώρα δε γίνεται, γιατί είναι σκοτάδι και θα γλυστρήσουμε''.Απαντηση:''γιατί, γλυστράει το σκοτάδι;''

Και το δεύτερο:''Μαμά, νυστάζω, θα κοιμηθώ πάνω μου''!

df306542d5.pngbb1d25814b.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 501
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν παλεύονται ρε παιδια.... τι λεει αυτο το μικρο και γλυκο τους στομα ??? Εμενε η κορη μου ειναι πολυ γλωσσοκοπάνα κι ετσι τα ξεχναω τοσα που μου λεει.... οποτε ομως κατι θυμηθω.... περναω απο εδω.... :wink:

Την Κυριακή των Θεοφανείων είχαμε πάει στη θάλασσα και είδαμε που ρίξαν το σταυρό. Αφού έπεσαν τα παιδια τον έπιασαν και τον έδωσαν στο Δεσπότη ακούγεται η Μάρθούλα μου να φωνάζει: "Μαμά τώρα θα ρίξουνε και την Παναγία"!!! :P:P:P Όλοι γύρω άρχισαν να γελάνε....

.png.png.png

Διαφημίσεις

ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ.ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΤΑΓΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ.... ΕΛΕΝΗ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ.(Α! Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥΦ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ)

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΠΗΓΑΜΕ ΠΑΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΓΛΥΚΟ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ

ΕΛΕΝΗ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΥΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΕΙ

ΠΟΥΦ!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ.

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο Γιάννης μου τραγουδούσε το "Φεγγαράκι μου λαμπρό" και εκεί που λέει "του Θεού τα πράματα" τον ρωτάω "Ξέρεις ποιός είναι ο Θεός? " και μου απαντάει απαθέστατα " Ο Μαμαλάκης"....

5Aqjp3.png

Η αδελφή μιας φίλης μου γέννησε χθες Πέμπτη, το δεύτερο μωράκι της...

Η μεγάλη της κόρη, 4,5 χρ. περίπου πριν λίγες μέρες:

- Εγώ θα πάω κανονικά στο σχολείο την Πέμπτη, δεν μπορώ να έρθω στην κλινική.

Και χθες που θα περίμεναν το μπέμπη ζήτησε από όλους να μην πάει κανένας στην κλινική!!! :):):)

sL7ap2.png

Διαφημίσεις

• 3 εβδομάδες μετά...

Κάνω ντους και έρχεται ο Γιαννάκης, ανοίγει την κουρτίνα και μου λέει:

"ί κάνεις εγιώ;"

"Κάνω μπάνιο αγάπη μου" του λέω

"που είναι ο πουλάκι σου" μου λέει

"νά'το μωράκι μου" δείχνοντας προς τα "εκεί"

"ΠΟΥ' ΝΤΟ"

"νά΄το"

"ΠΟΥ'ΝΤΟ Ε ΤΟ ΒΛΕΠΩ.."

Δίκιο είχε το μανάρι μου... που να το δει;

Γέλασα αλλά αισθάνθηκα και λίγο άβολα.

Του εξήγησα ότι το πουλάκι της μαμάς είναι διαφορετικό από του Γιάννη και ότι ίδιο έχει ο μπαμπάκας. ...τα κοριτσάκια έχουν σαν της μαμάς και τα αγοράκια σαν το δικό του και του μπαμπά. Σαφείς εξηγήσεις.

Σήμερα διάβασα και το θέμα "γύμνια και σεξουαλικότητα", νομίζω ότι μάλλον καλά έκανα που του εξήγησα και δεν σιώπησα...

• 2 εβδομάδες μετά...

Ο γιός μου ο μικρός προχτές τσαντίστηκε μαζί μου γιατί δεν του έκανα το χατήρι να του δώσω ΚΙ ΑΛΛΗ σοκολάτα, οπότε μου λέει "εισαι χαζή" ...

Μετά από λίγο, και χωρίς να του έχω πει κάτι, έρχεται και μου λέει: Μαμά, δεν το σκέφτηκα εγώ ότι είσαι χαζή, Ο ΜΥΑΛΟΣ ΜΟΥ το σκέφτηκε! :lol::lol::lol::lol:

Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people.

Διαφημίσεις

Ο γιός μου ο μικρός προχτές τσαντίστηκε μαζί μου γιατί δεν του έκανα το χατήρι να του δώσω ΚΙ ΑΛΛΗ σοκολάτα, οπότε μου λέει "εισαι χαζή" ...

Μετά από λίγο, και χωρίς να του έχω πει κάτι, έρχεται και μου λέει: Μαμά, δεν το σκέφτηκα εγώ ότι είσαι χαζή, Ο ΜΥΑΛΟΣ ΜΟΥ το σκέφτηκε! :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Ο γιος μου μαστορευε χθες βράδι.

Αφου εφτιαχνε την πόρτα του δωματίου τους κάποια στιγμή μου λέει '' Μαμά αυτή η ΚΑΤΣΑΒΙΔΑ που έχω βάλει είναι η καλυτερη.......

.png.png

καλησπερα κι απο μενα!!

λοιπον, τα παιδια ειναι απιστευτα!!!!!και αξιολατρευτα επισης!!! :lol::lol:

η ανηψια μου, 5 χρονων, εχθες το μεσημερι , με παιρνει τηλεφωνο στο γραφειο....

λοιπον μιλαγαμε γενικα ....ξαφνικα με ρωταει ''θεια,θυμησε μου τι δουλεια κανεις????δεν θυμαμαι......''

η μαμα μου απο διπλα ,που ακουει την ερωτηση της (ειναι μαζι μεχρι το απογευμα που την παιρνει η μαμα της), της απανταει ''φτιαχνει σπιτια''.

(ειμαι σχεδιαστρια σε τεχνικο γραφειο).....

και αμεσως η μικρη απανταει ''ααααααααααααα....δηλ εισαι οικοδομος!!!''

ακομα γελαμε με την μαμα μου!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Στο σπίτι της αδερφής μου ήταν καλεσμένοι κάποιοι φίλοι τους με το κοριτσάκι τους 3 χρ. περίπου. Ο ανηψιός μου, σε ηλικία 3 χρονών κι αυτός - προφανώς δεν ήξερε για τη διαφορά των φύλων - έδειξε που είναι η τουαλέτα στη μικρή και έμεινε κι αυτός μέσα. Ξαφνικά βγαίνει έξω τρέχοντας: "Μαμά, μαμά, τρέχα να δεις η Κατερίνα δεν έχει πουλάκι!!!".

"Τα κοριτσάκια δεν έχουν πουλάκια, μόνο τα αγοράκια" του απαντάει η μαμά του. "Α, παπά.... και πως κάνει τσίσα;".

sL7ap2.png

Τρεχει ο μικρος (4+) στην τουαλετα για τσισα αλλα του ξεφευγουν λιγο και βρεχεται...

Ο λόγος? "Μαμα, ειχε τυλιχτει το πουλακι μου σαν σαλιγκαρι και δεν προλαβα να το ξεδιπλωσω...!!!"

Τρεχει ο μικρος (4+) στην τουαλετα για τσισα αλλα του ξεφευγουν λιγο και βρεχεται...

Ο λόγος? "Μαμα, ειχε τυλιχτει το πουλακι μου σαν σαλιγκαρι και δεν προλαβα να το ξεδιπλωσω...!!!"

:lol::lol::lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...