Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 99
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ίσως το παιδάκι σου melecon να είναι από τη φύση του πιο υπάκουο και πιο φρόνιμο μωράκι από τα δικά μας. μάλλον είναι και κοριτσάκι φαντάζομαι. είναι πιο ώριμα τα κοριτσάκια πιστεύω.

εγώ που έχω ένα πολύ ζωηρό και "άτακτο" δίχρονο αγοράκι αυτά που γράφεις μου απίστευτα στη δική μου περίπτωση

Κάτι δεν καταλαβαινω στην τελευταια φράση σου...κάτι λείπει. Να υποθέσω πως ήθελες να γραψεις ..."ολα αυτα μου φαινονταο απιστευτα στη δική μου περιπτωση" ή κατι παρόμοιο

Όπως και να'χει, πιστευω πως η κόρη μου αν και είναι πολύ ζωηρό παιδάκι, γενικά ακούει. Πιστευω όμως ότι δεν είναι μονο θεμα παιδιού, έχει να κάνει και το οτι απο μικρή της λεγαμε τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Φυσικά σε άλλα παιδάκια μπορεί να "περνάει" περισσότερο ο λόγος των γονιών και σε άλλα λιγότερο.

Θέλει και προσοχή να μην εκλάβει το μαλωμα σαν απόσπαση της πολυπόθητης προσοχής από τον γονιό, όπως είπες και εσύ.

Όμως πιστευω πως πρεπει να επιμένουμε, να δοκιμάζουμε και άλλους τρόπους και να μην "καταθέτουμε" τα όπλα. Ε, όλο και κάτι θα περάσει στο παιδί ;)

Κάτι δεν καταλαβαινω στην τελευταια φράση σου...κάτι λείπει. Να υποθέσω πως ήθελες να γραψεις ..."ολα αυτα μου φαινονταο απιστευτα στη δική μου περιπτωση" ή κατι παρόμοιο

Όπως και να'χει, πιστευω πως η κόρη μου αν και είναι πολύ ζωηρό παιδάκι, γενικά ακούει. Πιστευω όμως ότι δεν είναι μονο θεμα παιδιού, έχει να κάνει και το οτι απο μικρή της λεγαμε τι μπορεί να κάνει και τι όχι. Φυσικά σε άλλα παιδάκια μπορεί να "περνάει" περισσότερο ο λόγος των γονιών και σε άλλα λιγότερο.

Θέλει και προσοχή να μην εκλάβει το μαλωμα σαν απόσπαση της πολυπόθητης προσοχής από τον γονιό, όπως είπες και εσύ.

Όμως πιστευω πως πρεπει να επιμένουμε, να δοκιμάζουμε και άλλους τρόπους και να μην "καταθέτουμε" τα όπλα. Ε, όλο και κάτι θα περάσει στο παιδί ;)[/quote

ναι το φαινονται έλειπε από τη φράση μου. Για κάποιο λόγο νίωθω πως παρερμηνεύεις τα λογια μου. :-) Με το να λέω παιδάκια είναι και συμβαίνουν αυτά και με το να μην το θυμώνω ολή την ώρα και να του λέω ΜΗ το ενα και ΜΗ το αλλό και η ζωή του να μην είναι ενας κατάλογος από κανόνες και δικαιώματα από τη βρεφική ηλίκια δεν νομίζω πως με κάνει μια μαμά που έχω καταθέσει τα όπλα.:wink: Απλά το αφήνω να χαίρετε λιγο την ηλικία του και το κάθε πράγμα στην ώρα του. και όταν γεννήσεις και εσύ με το κάλο το δευτερο παιδάκι σου θα δείς πόσο θα αλλαξετε όλοι!:P απίστευτο το πως μερικά πράγματα που θεωρείς τώρα σημαντικά και που αφιερώνεις πολύ από το χρόνο σου σε αυτα, μετά με ενα βρεφάκι και ένα δίχρονο παιδάκι θα σου φαίνονται αστεία!! :wink: Με το καλό να έρθει το παιδάκι σας!

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

ναι το φαινονται έλειπε από τη φράση μου. Για κάποιο λόγο νίωθω πως παρερμηνεύεις τα λογια μου. :-)

Όχι καμια σχεση, δεν παρερμηνευω :-P Γι'αυτό άλλωστε χρησιμοποισα α' πληθυντικό και όχι β' ενικό γιατί μίλαγα γενικά και όχι προσωπικά σε εσένα.

Με το να λέω παιδάκια είναι και συμβαίνουν αυτά και με το να μην το θυμώνω ολή την ώρα και να του λέω ΜΗ το ενα και ΜΗ το αλλό και η ζωή του να μην είναι ενας κατάλογος από κανόνες και δικαιώματα από τη βρεφική ηλίκια δεν νομίζω πως με κάνει μια μαμά που έχω καταθέσει τα όπλα.:wink: Απλά το αφήνω να χαίρετε λιγο την ηλικία του και το κάθε πράγμα στην ώρα του. και όταν γεννήσεις και εσύ με το κάλο το δευτερο παιδάκι σου θα δείς πόσο θα αλλαξετε όλοι!:P απίστευτο το πως μερικά πράγματα που θεωρείς τώρα σημαντικά και που αφιερώνεις πολύ από το χρόνο σου σε αυτα, μετά με ενα βρεφάκι και ένα δίχρονο παιδάκι θα σου φαίνονται αστεία!! :wink:

Με αυτό που λες συμφωνώ. Και εγώ δεν θέλω να λέω "μη" όλη την ώρα και μάλιστα τσακώνομαι συχνά με τον άντρα μου γιατί είναι πολύ αυστηρός λες και 1,5 έτους παιδί έχει αντίληψη ενηλικα :rolleyes:. Γενικά δεν με βρίσκει σύμφωνη κανένα από τα 2 άκρα, ούτε η υπερβολική αυστηρότητα, ούτε η υπερβολική χαλαρότητα επειδή "παιδί είναι".

Με το καλό να έρθει το παιδάκι σας!

Ευχαριστώωωωωωω!!!!

Ελπίζω να μην χρειαστεί να της πω πολλές φορές "μην χτυπάς το αδερφάκι σου" :oops::D

Ευχαριστώωωωωωω!!!!

Ελπίζω να μην χρειαστεί να της πω πολλές φορές "μην χτυπάς το αδερφάκι σου" :oops::D

θα έχει στιγμές που θα θέλεις να έχεις remote control να πατήσεις για πέντε λεπτά το pause!!!!:?:lol: έστω και για να πιείς ένα ποτήρι νερό!! γιατι δύο ποτήρια δεν θα βρίσκεις χρόνο με τπτ! :o θα είναι πολύ κοντά οι ηλικίες τους όπως τα δικά μου και πραγματικα μερικές φορές θα νιώθεις πως ότι κανεις είναι λάθος!! τπτ δεν θα λειτουργεί όπως το σχεδίασες! Τι θα κάνεις αγοράκι ή κοριτσάκι?

You can buy your children everything in the world, but nothing will compare to the memories you make with them...

G0Xpp3.pngj0Hcp3.png

Διαφημίσεις

Τα δυο ειναι δυσκολα!Απο τα τρια παιδια κ επανω επερχετε ισορροπια ,λενε,κ το ενα προσεχει το αλλο κ δεν υπαρχει τοσο ο ανταγωνισμος.Αλλα το ρισκαρεις κ για 3ο η 4ο?:lol:Κ αν εισαι η εξαιρεση στο κανονα?

Ασχετο,αλλα οσες ξερω με 3 η 4 κ πανω παιδια ειναι οι πιο ανεμελες μανες που ξερω...Μου κανουνε κ πλακα επειδη ο μικρος δε κοιμαται κ με τρεχει κ ειμαι παντα...πτωμα....αυπνη κ πιο αδυνατη απο ποτε.Δε το εχουνε ζησει ποτε αυτο κ δε με πιστευουνε πολλες φορες...Δε ξερω τι να πω...:rolleyes:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

dalia αν το δικο μου παιδι γινει θυτης δεν προκειται ποτε να δωσω την δικαιολογια οτι ειναι παιδι. θα συζητησω συγγνωμη και θα προσπαθησω να μην επαναληφθει

και μεγαλα λογια δεν λεω. οτι λεω το εννοω. η δικαιολογια "παιδια ειναι" ειναι η ταμπελα της αδιαφορης και αναισθητης μανας για μενα. οποτε θα λαβει και την αναλογη απαντηση

Συμφωνώ απόλυτα!!!Αν και φαντάζομαι σε ένα αντίστοιχο σκηνικό κάποιον θα είχα "φυτέψει"...μάλλον τη μάνα!:evil:

Ποσο συμφωνω μαζι σου...Καποια μερα κ τα δικα μας αρνακια μπορει να γινουνε λυκακια κ σιγουρα δε θα θελουμε να κατηγορουνε εμας κ την αντροφη τους,γιατι δινουμε τα παντα ακομη κ τους στερουμε,αλλα ειναι κ η φυση τους στη μεση κ οι κακες επιρροες.Εχω δει στο σχολειο παιδακια ησυχα με καλη ανατροφη κ πολυ καλους γονριες με τροπους να μεταλλασονται σε κατι αλλο γιατι αυτο το βλεπανε απο αλλα παιδια εξω.Οσο ητανε σπιτι αναπαρηγαγαν τη καλη συμπεριφορα των γονιων,οταν αρχισανε να βγαινουνε εξω γινανε αλλα παιδια....

Κι εγω ετσι σκεφτομου..μη τολμησει κ τον ακουμπησειι κανεις κ.λ.π. κι ομως...2 φορες τον χτυπησε (κακαοβουλο) παιδακι κ δεν το μαλωσα,απλα τον πηρα αγκαλια κ τον παρηγορησα κ προσπαθησα να αποτρεψω το ξενο παιδι απο το να τον χτυπησει 2η φορα...

Δε θα τον μαθω να χτυπαει κ να αμυνεται ετσι...πιστευω οτι ο γονιος του καθε παιδιου ειναι υπευθυνος για τη τιμωρια του παιδιου του κ πρεπει ολοι να μαλωνουμε τα παιδια μας οταν γινονται θυτες,αλλιως αξια θα βρεθουμε να μαςπροσβαλλει ο γονιος του αλλου παιδιου-θυματος.

Τα μωρα θελουνς προσοχη σε αχωρους με μεγαλα παιδια κ ειναι δικη μας η ευθυνη τελικα κ μονο.

Όταν λες κακόβουλο παιδάκι τι ακριβώς εννοείς, γιατί δεν το καταλαβαίνω. Γιατί σύμφωνα με το λεξικό κακόβουλος σημαίνει κάποιος που ελπίζει και προσπαθεί να προκαλέσει κακό στους συνανθρώπους το. Υπάρχουν κακόβουλα παιδάκια;:confused:

s-age.pngs-age.png

Όταν λες κακόβουλο παιδάκι τι ακριβώς εννοείς, γιατί δεν το καταλαβαίνω. Γιατί σύμφωνα με το λεξικό κακόβουλος σημαίνει κάποιος που ελπίζει και προσπαθεί να προκαλέσει κακό στους συνανθρώπους το. Υπάρχουν κακόβουλα παιδάκια;:confused:

Πως θα χαρακτηριζες ενα παιδακι 4 χρονων που προσπαθει επανηλημενες φορες να χτυπησει ενα μωρακι( που δεν εχει κλεισει χρονο κ κανει στρατα υποβασταζομενο)κ το 4χρονο ερχετε απο πισω 2 φορες,διαφορετικες μερες, πισωπλατα ,τη μια πευτει πανω του με το ποδηλατο(φανταζεσε ποσο εκλαψε ο καημενος μου) κ τη δευτερη ηρεθ παλι απο πισω κ τον τσιμπησε στο μπρατσο κ την τριτη ευθεως να πεφτει πανω στο μωρο με το ποδηλατο του,το οποιο στακοταν κ κρατιοταν απο το καροτσι μας..Αυτο δεν ειναι αυτο που ακριβως ειπες?Προσπαθει...να προκαλεσει κακο στο συνανθρωπο που ειναι κ ανισχυρος απενεντι του.Πως θα το ελεγες αλλιως αυτο το 4χρονο?

Πως θα χαρακτηριζες ενα παιδακι 4 χρονων που προσπαθει επανηλημενες φορες να χτυπησει ενα μωρακι( που δεν εχει κλεισει χρονο κ κανει στρατα υποβασταζομενο)κ το 4χρονο ερχετε απο πισω 2 φορες,διαφορετικες μερες, πισωπλατα ,τη μια πευτει πανω του με το ποδηλατο(φανταζεσε ποσο εκλαψε ο καημενος μου) κ τη δευτερη ηρεθ παλι απο πισω κ τον τσιμπησε στο μπρατσο κ την τριτη ευθεως να πεφτει πανω στο μωρο με το ποδηλατο του,το οποιο στακοταν κ κρατιοταν απο το καροτσι μας..Αυτο δεν ειναι αυτο που ακριβως ειπες?Προσπαθει...να προκαλεσει κακο στο συνανθρωπο που ειναι κ ανισχυρος απενεντι του.Πως θα το ελεγες αλλιως αυτο το 4χρονο?

damian...

Time flies like the wind; fruit flies like bananas

Διαφημίσεις

Στεφη.......η κορη μου......

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Φοβού τους Δαναούς και 'ξύλο' φέροντας.........

Αν εχεις παιδι που κανει αυτο που λες...τι να πω!Καλη δυναμη.....

Αν εχεις παιδι που κανει αυτο που λες...τι να πω!Καλη δυναμη.....

Να'σαι καλα, και καλο κουραγιο να εχω, και 5-6 μπεταντιν για να μπαταρω τα ξενα παιδια επισης.......

Διαφημίσεις

Λοιπόν διαβασα τα παραπάνω και καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου. Μάλλον είναι μοναχοπαίδι και φοβάσαι. Κατανοητό και σεβαστό. Όμως 4 χρονών παιδάκι και κακόβουλο, δε νομίζω. Ας προσέχουμε λίγο και τις εκφράσεις μας γιατί κάποια στιγμή αυτό που λες θα γυρίσει μπούμερανγκ και κάποιος άλλος μπορεί (δίνω αρκετές πιθανότητες γιατί τα μωρά μεγαλώνουν και γίνονται παιδιά) να χαρακτηρίσει το δικό σου παιδί κακόβουλο.

s-age.pngs-age.png

Να'σαι καλα, και καλο κουραγιο να εχω, και 5-6 μπεταντιν για να μπαταρω τα ξενα παιδια επισης.......

ΚΑΛΟ...Πες μου κοριτσάκι μου,που μένεις, να σου στείλω μερικά betadine από τα δικά μας. Τα έξοδα δικά μου!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

s-age.pngs-age.png

τι λέτε για παιδί 7 χρονών που χτυπάει το μωρό μου 18μιση μηνών; είναι η ξαδέλφη μας. Τι κάνω κορίτσια σε αυτή την περίπτωση;

να πω ότι σε αντίστοιχη φάση (που πχ την έσπρωξε κι έπεσε) παιδάκι μεγαλύτερο γιος φιλων, αμέσως κι οι δυο γονείς του έσπευσαν να το μαλώσουν κι εγώ πετάχτηκα κι έλεγα δεν πειράζει και τέτοια.

παρόλο που είχε χτυπήσει το μωρό στο κούτελο με το πέσιμο.

Δηλαδή όταν βλέπω που αμέσως αντιδρούν οι γονείς, εντάξει, ξέρω ότι δε θα επαναληφθεί.

Εδώ τώρα η μαμά της (αδελφή μου) κι η γιαγιά της δεν την μαλώνουν, οπότε κι αυτή εξακολουθεί να κάνει τα δικά της. Εγώ τι να κάνω;

FRV7p2.pngu9z0p3.png

τι λέτε για παιδί 7 χρονών που χτυπάει το μωρό μου 18μιση μηνών; είναι η ξαδέλφη μας. Τι κάνω κορίτσια σε αυτή την περίπτωση;

να πω ότι σε αντίστοιχη φάση (που πχ την έσπρωξε κι έπεσε) παιδάκι μεγαλύτερο γιος φιλων, αμέσως κι οι δυο γονείς του έσπευσαν να το μαλώσουν κι εγώ πετάχτηκα κι έλεγα δεν πειράζει και τέτοια.

Δηλαδή όταν βλέπω που αμέσως αντιδρούν οι γονείς, εντάξει, ξέρω ότι δε θα επαναληφθεί.

Εδώ τώρα η μαμά της (αδελφή μου) κι η γιαγιά της δεν την μαλώνουν, οπότε κι αυτή εξακολουθεί να κάνει τα δικά της. Εγώ τι να κάνω;

αφού πρόκειται για το παιδί της αδερφης σου και έχεις ένα θάρρος να μιλήσεις πιο άνετα, ζητησε της να εξηγησει στην κόρη της οτι δεν είναι σωστό αυτό που κάνει και στην ανάγκη να τη μαλώσει...

αντιμετωπίζω το ίδιο θέμα με την κόρη της κουνιάδας μου που είναι 3,5 αλλά της έχω ζητησει την άδεια να τη μαλώσω αν χρειαστεί...(αφού είδα οτι εκείνη και ο άντρας της, όταν η κόρη τους φέρεται άσχημα στη δική μου είτε δε θα μιλήσουν καθόλου είτε θα δείρουν την κόρη τους πράγμα το οποίο δε θέλω....μια επίπληξη αρκεί...)

Λοιπόν διαβασα τα παραπάνω και καταλαβαίνω τις ανησυχίες σου. Μάλλον είναι μοναχοπαίδι και φοβάσαι. Κατανοητό και σεβαστό. Όμως 4 χρονών παιδάκι και κακόβουλο, δε νομίζω. Ας προσέχουμε λίγο και τις εκφράσεις μας γιατί κάποια στιγμή αυτό που λες θα γυρίσει μπούμερανγκ και κάποιος άλλος μπορεί (δίνω αρκετές πιθανότητες γιατί τα μωρά μεγαλώνουν και γίνονται παιδιά) να χαρακτηρίσει το δικό σου παιδί κακόβουλο.

Αυτο που λες το εχω ηδη πει πιο πανω αν δεις κ εχω το φοβο οτι καποια στιγμη μπορει να γινει κ το δικο μας κακοβουλο.Δεν εχω καμια ανησυχια επειδη ειναι μονο του γιατι δε θα ητανε...αλλα κ σε λιγο θα εχει παρεα...Πες μου ομως πως αλλιως θα το χαρακτηριζες?Δε νομιζω να υπαρχει πιο κομση εκφραση απο αυτη;).Το οτι μπορει το παιδακι να εχει τα ψυχολογικα του δε δικαιολογει τη θρασηδειλια του κ δε θα το δικαιολογησω.Υποψην οτι το μωρο χτυπησε κ εκλαιγε επι ωρα κ δε το μαλωσα σε καμια απο τις τρεις αποπειρες του ,παρ οτι ειχα το δικο μου να τρεμει κ να μη παρηγοριεται.Δε του ειπα τιποτα...πηρα το μωρο αγκαλια κ το παρηγορουσα κ η μανα του καθοταν κ μας κοιτουσ αταραχη κ τις 3 φορες...τη τριτη χτυπησε κ ακομα ενα κ η μανα εκεινου αρχισε κα ουρλιαζει κ τοτε σηκωθηκε η κυρια κ το πηρε παραπερα.Να σημειωσω πως εχω χασει παιδι κ καταλαβαινεις την αδυναμια μου αλλα παρ ολα αυτα δε μαλωσα ουτε καν μιλησα στο ξενο παιδακι καμια φορα κ γενικα δε μαλωνω αν ειναι ειδικα ξενο...τα ανηψια μου μονο οταν κανουν χοντραδες...

Οσο κ να μη θελεις να το πιστεψεις υπαρχουνε παιδια που αρεσκονται στο να βλεπουνε τα αλλα(μικροτερα συνηθως τα θηματα τους) να κλαινε κ αυτα τα παιδια καλοβουλα δε τα λες...Καλοβουλο ειναι ενα παιδακι που απλωνει το χερι του να χαιδεψει ενα αλλο κ καταλαθος γρτζουναει με νυχι του το μαγουλο του αλλου παιδιου ας πουμε.οταν καποιο παιδι ειναι επιθετικο,ειναι απιθετικο λογο κακης βουλησης...δεν εξεταζουνε τα αιτια...δε μας αφορα αλλωστε!

Σαν γονεις εμεις πρεπει να προσεχουμε να μη χτυπανε τα παιδια μας,αλλα κ να τα συνετιζουμε οταν γινονται θητες.Καλα αυτο ...σπανιο φαινομενο!!!:cool:

Ειναι αρκετα μεγαλο παιδακι για να καταλαβει αν του μιλησετε.Κακως βεβαια που δε του μιλαει η αδερφη σου..Και καταλαβαινω οτι κανεις δε μαλωνει το παιδι θητη επειδη ειναι σοι....Κ εμενα ο ανηψιος μου τον μικρο τον σπρωχνει απο ζηλιακ πολλες φορες πεφτει κ κλαιει αλλα επειδη ακριβως το ιδιο κανει κ η κουνιαδα μου με αλλα που χτυπανε το δικο της ,τον μαλωνω κ εγω...απλα βρηκα το κοπλο να το πω....εκμεταλευομαι οτι κ εκεινη δεν αφηνει κανεναν να πειραξει το δικο της κ μαλωνει ασχημα οποιον πειραξει το παιδι της,οποτε κ δε μιλαει κ καθολου;)

Οταν εχει να κανει με οικογενεια...ειναι πιο λεπτα τα πραγματα...Μονο εσυ ξερεις πως να κανεις...αλλα το 7χρονο ειναι μεγαλο κ συνειδητα χτυπαει το μωρο οποτε...

ΚΑΛΟ...Πες μου κοριτσάκι μου,που μένεις, να σου στείλω μερικά betadine από τα δικά μας. Τα έξοδα δικά μου!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Προμηθειες καλοδεχουμενες.......;) Αμα θες ελατε απο δω να κανουνε τα παιδια αγελη να σημαδεψουνε την περιοχη τους.......Εγω παντως σκεφτομαι να την στειλω πολεμικες τεχνες τουλαχιστον να μαθει να βαραει με στυλ.......μην παει χαμενο.......:D

Σχετικά για τους παιδότοπους δεν τους θεωρώ και τόσο ασφαλή μέρη για παιδάκια κάτω των 3 ετών. Στα 3 σχεδόν όλα έχουν πάει παιδικό και μπορούν τουλάχιστον να συννενοούνται και να αμύνονται. Προσωπικά μία φορά είχα κάνει το λάθος και όταν διαπίστωσα τους κινδύνους δεν τα ξαναπήγα πριν τα 3. Οι παιδικές χαρές που έχουν πιο πολύ ελεύθερο χώρο τις θεωρώ πιο ασφαλείς αλλά το χειμώνα ειναι δυστυχώς πάντα άδειες.

Ευχαριστώ κορίτσια για τις απαντήσεις.

Μακάρι να μπορούσα να της κάνω μια επίπληξη, Fairytale, αλλά αδύνατον, είτε που πάει να γίνει ο θύτης θύμα γιατί ζηλεύει η καημένη είτε που γίνονται κατα λάθος όλα αυτά.

Μια φορά που έριξε το μωρό άσχημα κι είπα "την έσπρωξες;" άρχισαν οι γονείς της να λένε "δεν το ήθελε".

7 χρονών κορίτσι, δευτέρα δημοτικού και πανέξυπνη, απλά δεν κατάλαβε ότι αν ρίξει στο μωρό μια αγκωνιά με γονατιά ταυτόχρονα, τότε το μωρό θα πέσει και θα χτυπήσει. Έχει δίκιο η Λένα ότι το κάνει συνειδητά.

Έτσι θα πάει το πράγμα, προφανώς, εγώ να προσέχω όσο δεν πάει μέχρι το μωρό να μεγαλώσει αρκετά.

"Εμένα", μου λέει ο μπαμπάς της 7χρονης, "ο αδελφός μου πήγε να με σφάξει με το μαχαίρι όταν ήμασταν μικρά". Α, οκ, αφού δεν πιάσαμε τα μαχαίρια ακόμα τι θέλουμε και μιλάμε...

FRV7p2.pngu9z0p3.png

Τιποτα κοριτσι....τιποτα δε γινεται ,αν δε μαλωσει η μαμα η ο μπαμπας ,οποτε τα ματια σου 104 οταν παιζουνε μαζι κ που θα παει....θα μεγαλωσει κ το νινι κ θα ανταποδιδει:lol:(πλακα κανω...δεν ευχομαι να χτυπαει σε καμια περιπτωση)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...