Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ???

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Καλο μηνα και καλη βδομαδα!!!

Ειμαι αισιως εγκυος για το δευτερο παιδακι μου και πολυ χαρουμενη γι αυτο μιας και ολα παν καλα μεχρι στιγμης:P!!

Εχω ομως ενα προβληματακι...ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!Στην πρωτη μου εγυμοσυνη δεν ειχα κανενα πανω απο το κεφαλι μου...ακομη και ο αντρουλης μου ηταν φανταρος και γυρναγα απο την δουλεια..εκανα κατι να φαω και κοιμοοοοομουν..........ΔΕΝκαταλαβα και πολλα πραγματα απο κουραση

Τωρα θα σας πω αυτο που ζω!!!Εκτως απο τη δουλεια συνοδευω 3 φορες την εβδομαδα την μανουλα μου για ακτινοθεραπεια(ευτυχως τελειωνουμε σε 3 βδομαδες)Με την απεργια των ταξι και τη ζεστη γυρναω καθε μεσημερι με τη γλωσσα στο πατωμα..τις υπολοιπες 2 μερες τρεχω για αλλες εκρεμοτητες..

Γυρνωντας σπιτι εχω να φροντισω το αγγελουδι μου που στην κυριολεξια ειναι ενας αγγελος...με αφηνει μεχρι και να κοιμηθω το μεσημερι και παιζει ησυχη διπλα μου οταν δεν κοιμαται...αλλα οσο να ναι το φαγακι της το μπανιο της ..μου αρρωστησε κι ολας τωρα...και οσο να ναι ενα ανακατεμα στο σπιτι θα το κανει...

Οπως βεβαια και ο αντρουλης μου...με βοηθαει οσο δεν γινεται αλλα ως αντρας που ειναι και ως ενα επιπλεον ατομο στο σπιτι..καταλαβαινετε!!και ποσο να βοηθησει απο τη στιγμη που λειπει ολη μερα σχεδον ο ερμος!!!

Ασε που λειπει η πεθερα μου στο χωριο και μαγειρευω για 5 ατομα!!!!!!3 ξεχωριστα φαγητα...(ας μην εξηγω τωρα τους λογους για τα 3 φαγητα)

Αυτα που λετε τα βασανα μου και δεν θελω να ειμαι αχαριστη γιατι και το μωρακι μου ειναι σε καλη ηλικια ωστε ναμην με βασανιζει και ο αντρουλης μου με βοηθαει αλλα ...ως ποτε θα αντεχω??Στην πρωτη μου εγκυτμοσυνη δουλευα ως μια μερα πριν γεννησω,,Τωρα?

Μανουλες στην κατασταση μου αντεχετε με το ολο τρεξιμο???

Διαφημίσεις

ξεχασα και το καλυτερο!!!!Τελειωνει και το σπιτι μας που φτιαχνουμε μετα κοπων και βασανων 3 χρονια τωρα και τον σεπτεμβριο εχουμε μετακομιση:confused::confused:

Μπράβο στο κουράγιο σου και την υπομονή σου!!!

Εγώ με ένα μωρό και κάποιες φορές δυσανασχετώ που γκρινιάζει, θέλει να παίξει, θέλει γενικότερα τα δικά της. Ο σύζυγος προσπαθεί να βοηθήσει αλλά όπως και να το κάνεις σχεδόν όλη μέρα λείπει στη δουλειά.

Αφού δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου για δεύτερο.....

Η λεξη υπομονη ειναι μια λεξη που πλεον εχει χασει την σημασια της και την αξια της να φανταστω και για σενα το ιδιο θα ισχυει!Μηπως να αραιωσεις καποιες δραστηριοτητες που κανεις?Μηπως εχεις υπερεκτιμησει τον εαυτο σου και εχεις παρει φορα? Για χαλαρωσε λιγο γιατι εχεις δρομο μπροστα σου και αν σου πει καμια μερα ο γιατρος να μεινεις ξαπλα στο κρεββατι να δουμε μετα τι θα κανεις!Αυτο να σκεφτεσαι καθε μερα και να προσγειωνεσαι.Εγκυος εισαι,δεν εισαι οπως πριν 3 μηνες.Εγω ειμαι 8 εβδομαδων και εχω ενα μωρο 8 μηνων.Ουτε περπαταει,ουτε τρωει μονο του,ουτε ουτε ουτε...........Θελω ομως να γεννησω ενα γερο μωρο και να μην την βγαλω στο κρεββατι.Γιαυτο και κανω μονο οτι βλεπει η πεθερα.............Σου ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Μπράβο στο κουράγιο σου και την υπομονή σου!!!

Εγώ με ένα μωρό και κάποιες φορές δυσανασχετώ που γκρινιάζει, θέλει να παίξει, θέλει γενικότερα τα δικά της. Ο σύζυγος προσπαθεί να βοηθήσει αλλά όπως και να το κάνεις σχεδόν όλη μέρα λείπει στη δουλειά.

Αφού δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου για δεύτερο.....

Στην αρχη κι εγω δισταζα για δευτερο αλλα ηταν πιο μπεμπε τοτε.Το μητρικο μου χτυπησε τωρα που η ζουζου μου μεγαλωσε αρκετα...οσο να ναι ειναι πιο συνεργασιμη και καταλαβαινει...και δοξα το Θεο εχω πολυ συνεργασιμο παιδακι

Η λεξη υπομονη ειναι μια λεξη που πλεον εχει χασει την σημασια της και την αξια της να φανταστω και για σενα το ιδιο θα ισχυει!Μηπως να αραιωσεις καποιες δραστηριοτητες που κανεις?Μηπως εχεις υπερεκτιμησει τον εαυτο σου και εχεις παρει φορα? Για χαλαρωσε λιγο γιατι εχεις δρομο μπροστα σου και αν σου πει καμια μερα ο γιατρος να μεινεις ξαπλα στο κρεββατι να δουμε μετα τι θα κανεις!Αυτο να σκεφτεσαι καθε μερα και να προσγειωνεσαι.Εγκυος εισαι,δεν εισαι οπως πριν 3 μηνες.Εγω ειμαι 8 εβδομαδων και εχω ενα μωρο 8 μηνων.Ουτε περπαταει,ουτε τρωει μονο του,ουτε ουτε ουτε...........Θελω ομως να γεννησω ενα γερο μωρο και να μην την βγαλω στο κρεββατι.Γιαυτο και κανω μονο οτι βλεπει η πεθερα.............Σου ευχομαι μια καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Κοιτα ...τη μονη δραστηριοτητα που μπορω ν ααποφυγω ειναι οταν η μαμα μου σε 2 βδομαδες θα σταματησει της θεραπειες και ο Θεος να της δωσει υγεια να μην ξανατρεχουμε..

Παρολα αυτα δεν νομιζω οτι μπορω να αποφυγω ουτε τη μετακομιση(δεν λεω οτι θα κουβαλαω αλλα δεν θα βαλω και τους αλλους να ταχτοποιησουν τα πραγματα μας)..και οσο πιο νωρις τοσο το καλυτερο εδω που τα λεμε.

Η απορια μου ομως ειναι η εξης..Δουλεια πχ δεν μπορω να σταματησω ακομη και εχω και μια οικογενεια να ταισω και να φροντισω--για το καθαρισμα πηρα γυναικα πια δεν αντεχω--

ΑΛΛΑ οπως κι εσυ με ενα μωρο μωρο αλλα και αλλες μανουλες που εχουν ηδη ενα ή δυο παιδακια και ειναι εγκυος και ενα σπιτι πως την παλευουν???Οκ τη δουλεια θα τη σταματησω καποια στιγμη αλλα βλεπω γυναικες με την κοιλια στο στομα -6-7 μηνων που εργαζονται και εχουν και ολοκληρη οικογενεια πισω.Ετσι κι αλλιως το ικα σου λεει να κατσεις 60 μερες πριν γεννησεις εκτως αν εχεις προβλημα...ΠΩς λοιπον φτανεις 6 μηνων κατω απο τετοιες συνθηκες??Κι οταν λεω τετοιες συνθηκες δεν εννοω τα δικα μου τα τρελλα αλλα απλα σπιτι,παιδια και δουλεια...:confused:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Καλο μηνα και καλη βδομαδα!!!

Ειμαι αισιως εγκυος για το δευτερο παιδακι μου και πολυ χαρουμενη γι αυτο μιας και ολα παν καλα μεχρι στιγμης:P!!

Εχω ομως ενα προβληματακι...ΤΑ ΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!!!!Στην πρωτη μου εγυμοσυνη δεν ειχα κανενα πανω απο το κεφαλι μου...ακομη και ο αντρουλης μου ηταν φανταρος και γυρναγα απο την δουλεια..εκανα κατι να φαω και κοιμοοοοομουν..........ΔΕΝκαταλαβα και πολλα πραγματα απο κουραση

Τωρα θα σας πω αυτο που ζω!!!Εκτως απο τη δουλεια συνοδευω 3 φορες την εβδομαδα την μανουλα μου για ακτινοθεραπεια(ευτυχως τελειωνουμε σε 3 βδομαδες)Με την απεργια των ταξι και τη ζεστη γυρναω καθε μεσημερι με τη γλωσσα στο πατωμα..τις υπολοιπες 2 μερες τρεχω για αλλες εκρεμοτητες..

Γυρνωντας σπιτι εχω να φροντισω το αγγελουδι μου που στην κυριολεξια ειναι ενας αγγελος...με αφηνει μεχρι και να κοιμηθω το μεσημερι και παιζει ησυχη διπλα μου οταν δεν κοιμαται...αλλα οσο να ναι το φαγακι της το μπανιο της ..μου αρρωστησε κι ολας τωρα...και οσο να ναι ενα ανακατεμα στο σπιτι θα το κανει...

Οπως βεβαια και ο αντρουλης μου...με βοηθαει οσο δεν γινεται αλλα ως αντρας που ειναι και ως ενα επιπλεον ατομο στο σπιτι..καταλαβαινετε!!και ποσο να βοηθησει απο τη στιγμη που λειπει ολη μερα σχεδον ο ερμος!!!

Ασε που λειπει η πεθερα μου στο χωριο και μαγειρευω για 5 ατομα!!!!!!3 ξεχωριστα φαγητα...(ας μην εξηγω τωρα τους λογους για τα 3 φαγητα)

Αυτα που λετε τα βασανα μου και δεν θελω να ειμαι αχαριστη γιατι και το μωρακι μου ειναι σε καλη ηλικια ωστε ναμην με βασανιζει και ο αντρουλης μου με βοηθαει αλλα ...ως ποτε θα αντεχω??Στην πρωτη μου εγκυτμοσυνη δουλευα ως μια μερα πριν γεννησω,,Τωρα?

Μανουλες στην κατασταση μου αντεχετε με το ολο τρεξιμο???

πλακα κανεισ ετσι????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: πωσ αντεχεισ κοπελαρα μου???:shock::shock: εγω ειμαι εγκυοσ στο πρωτο παιδι,δεν δουλευω,ο συντροφοσ μου δεν μαφηνει να κανω σχεδον τπτ για να μην κουραζομαι,δεν εχω γονεισ η πεθερικα πανω απο το κεφαλι μου αλλα και παλ ερχονται βραδια που λεω αχ ειμαι πτωμα και χτυπαω 12ωρα στον υπνο......εσυ πωσ αντεχεισ????καλα και η πεθερα αντι να σε βοηθαει λιγο,τουλαχιστον στο μαγειρεμα και το καθαρισμα,σε αφηνει ετσι και τα περιμενει ολα απο σενα:evil::twisted::twisted::twisted::twisted:????πωσ αντεχεισ:?:?:?:twisted::twisted::twisted::shock::shock::shock:????συγνωμη αλλα εγω θα την αφηνα νυστικη αν τα περιμενε ολα απο μενα....μπραβο για το κουραγιο σου και την υπομονη σου.....

dev000br___.png

Είναι δύσκολο τελικά να συνδιαστεί η μητρότητα με τα οικιακά και την εργασία! Ειδικά οταν θέλεις να τα κάνεις όλα μόνη σου, χωρίς βοήθεια!!

Σου κοστίζει προσωπικό χρόνο....

Δύσκολα θα σκεφτόμουν να κάνω και δευτερο παιδί! Λέτε να μου χτυπήσει ξαφνικά το καμπανάκι της μητρότητας ξανά?

πλακα κανεισ ετσι????:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused: πωσ αντεχεισ κοπελαρα μου???:shock::shock: εγω ειμαι εγκυοσ στο πρωτο παιδι,δεν δουλευω,ο συντροφοσ μου δεν μαφηνει να κανω σχεδον τπτ για να μην κουραζομαι,δεν εχω γονεισ η πεθερικα πανω απο το κεφαλι μου αλλα και παλ ερχονται βραδια που λεω αχ ειμαι πτωμα και χτυπαω 12ωρα στον υπνο......εσυ πωσ αντεχεισ????καλα και η πεθερα αντι να σε βοηθαει λιγο,τουλαχιστον στο μαγειρεμα και το καθαρισμα,σε αφηνει ετσι και τα περιμενει ολα απο σενα:evil::twisted::twisted::twisted::twisted:????πωσ αντεχεισ:?:?:?:twisted::twisted::twisted::shock::shock::shock:????συγνωμη αλλα εγω θα την αφηνα νυστικη αν τα περιμενε ολα απο μενα....μπραβο για το κουραγιο σου και την υπομονη σου.....
Πεθερα λειπει η ερμη να δει τους γονεις της στο χωριο και ο πεθερος μου ειναι εδω γιατι μας φτιαχνει την κουζινα για το καινουριο μας σπιτι..Δεν μπορω να τον αφησω ετσι επομενως τον ανθρωπο..Οταν ειναι εδω η γυναικα οσο την αφηνω και οσο μπορει βοηθαει...

Είναι δύσκολο τελικά να συνδιαστεί η μητρότητα με τα οικιακά και την εργασία! Ειδικά οταν θέλεις να τα κάνεις όλα μόνη σου, χωρίς βοήθεια!!

Σου κοστίζει προσωπικό χρόνο....

Δύσκολα θα σκεφτόμουν να κάνω και δευτερο παιδί! Λέτε να μου χτυπήσει ξαφνικά το καμπανάκι της μητρότητας ξανά?

Θα σου χτυπησει σιγουρα πιστεψε με..Ετσι ελεγα κι εγω.

Κοιτα Αφου γεννησω με το καλλο θα κατσω πολυυυυυ καιρο.Ετσι ειχα κανει και με την κορη μου..Δουλευα ελαχιστα..Γι αυτο δεν μπορω να μην δουλεψω τωρα --οσο αντεχω εννοειτε

Να ρωτησω ομως βρε κουκλες..Ολες οι εγκυουλες στο φορουμ δεν δουλευουν???Ζηλευωωωωω:?:D

Μέχρι μέσα Ιουνίου είχα 25 πιτσιρίκια στην τάξη , 1 στο σπίτι και ένα στην κοιλιά. Σαφώς η πρώτη εγκυμοσύνη δεν έχει καμία σχέση με αυτή που βιώνω τώρα.Πολύ κούραση, πολλές δουλειές και πολύ ένταση...παρότι και η δική μου μικρή είναι 3,5 χρονών, πολύ συνεργάσιμη κτλ κτλ.Οκ δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα πέρα από το να αντιμετωπίζεις την κάθε μέρα που περνάει ...και σαφώς είναι καλύτερη από αυτές που θα έρθουν...και θα έχεις βαρύνει πιο πολύ, ή που θα τρέχεις με δύο παιδιά...και θα γελάς με τα όσα παραπονιέσαι σήμερα. Ο άνθρωπος έχει απεριόριστα αποθέματα αντοχής...εκεί ποντάρω και ελπίζω...

Πέρα όμως από τα αστεία...επειδή ναι μεν ψυχικά αποθέματα μπορείς να διαθέτεις απειόριστα...σωματικά όμως δεν ισχύει το ίδιο.Μια μικρή αιμορραγία με έκανε να αναθεωρήσω τα πράγματα και να βάλω ένα φρένο σε δουλειές και υποχρεώσεις. Φρόντιζε τον εαυτο σου...γιατί πρώτα πρέπει να είσαι εσύ καλά...για να είναι και οι άλλοι γύρω σου...και απ΄ότι βλέπω έχεις να φροντίσεις αρκετούς...Καλή δύναμη και καλό κουράγιο από μια ομοιοπαθούσα.

ΟΥΦ! mariamb νομιζα προς στιγμην οτι μονο εγω εργαζομαι ακομα!!!ευτηχως πολλες απο τις υποχρεωσεις μου τελειωνουν σε καμια 20 μερες οπου θα παω και διακοπες και θα θυμαμαι την γκρινια μονο...και την κουραση..

Με το καλο το μωρακι σου και υπομνη και σε σενα!!

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...