Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Bραδινή συχνοουρία

Recommended Posts

εγω που εχω και συχνοουρια και πονο μεσησ και πονοκεφαλο και ναυτιεσ???? μαλλον ο μπεμπησ ειναι ζωηροσ απο τωρα:rolleyes:

Και εγω μαζι σου Βασω!Αλλα εχω και αυπνιες:(συνεχεια ξυπναω και γυριζω ολο το βραδυ στο κρεβατι και μετα ολη μερα νιωθω πτωμα....

aRjHp3.pngiD6Np3.png

Διαφημίσεις

οντως απαλπισια...και γω τις περισσοτερες φορες νιωθω πτωμα...και υστερα συλογιζομαι...τι εχω κανει ολη μερα...ξυπνησα μεσημερι εφαγα και μετα υπνος και μετα εξοδος για φαγητο...και μαλλον,σιγουρα δηλαδη δεν εκανα τπτ αλλα νιωθω πτωμα

dev000br___.png

εγω αυτο το βασανο το χω απο πολυ νωρίς.λογω μιας δυσμορφίας (στα δικάμου όργανα) το μπεμπε μου ειναι σε θέση με το κεφαλάκα κατω και αναπτυσετε ετσι απο την αρχή. φανταστειται λοιπόν ποση πιεση μου ασκει στην κύστη μεγαλωνοντας.τωρα που διανυω την 34η εβδομαδα δεν παω πουθενα χωρις σερβιετα ακράτιας.οποτε μερα νυχτα το ιδιο κανει. αφηστε τις κράμπες, και τους πονους στην πλάτη. ηδη νοιωθω τοοοσο κουρασμένη που πραγματικά δεν ξερω πως θα ανταπεξελθω στις αναγκες του μωρου

s-age.png[/img]Z7Txp2.png

Εγώ σηκώνομαι καθε πρωι κατα τις 5.30 και μετα ξανακοιμαμαι! Ειναι αδυνατον να μην ξυπνησω εστω για να κατουρησω 1 φορα το βράδυ! Αλλα και κατα τη διαρκεια της ημερας πηγαινω περιπου καθε μιση ωρα στην τουαλετα.Φανταστείτε βάσανο όταν είμαι έξω!!

Περιστατικό..... Και μάλιστα τώρα!!!!!

Είμαστε διακοπές Κρήτη και απόψε είπαμε να πάμε για φαγητό. Λοιπόν, στο γυρισμό δε κρατιόμουν μέχρι να επιστρέψουμε και να πάω τουαλέτα κι έτσι σταματήσαμε σε ένα καφενείο, σε ένα άααααααααααααλο χωριό για να κάνω τσίσα. Δεν υπάρχει η κατάστασή μου, εγώ σε ξένες τουαλέτες δεν πάω και τώρα με πιάνει κατουρλιό και δεν μπορώ να κρατήθω 10'!!!!!!!

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Είμαστε διακοπές Κρήτη και απόψε είπαμε να πάμε για φαγητό. Λοιπόν, στο γυρισμό δε κρατιόμουν μέχρι να επιστρέψουμε και να πάω τουαλέτα κι έτσι σταματήσαμε σε ένα καφενείο, σε ένα άααααααααααααλο χωριό για να κάνω τσίσα. Δεν υπάρχει η κατάστασή μου, εγώ σε ξένες τουαλέτες δεν πάω και τώρα με πιάνει κατουρλιό και δεν μπορώ να κρατήθω 10'!!!!!!!

άσε και σε εμένα έχει συμβεί αυτό! σε τέτοια περίπτωση προτιμώ τη φύση και όχι βρωμοτουαλέτες καφενείου ή καφέ!!!

b1xOp2.png

QBskp2.png

α καλά, στην πρωτη μου εγκυμοσύνη, ό,τι είχα μπει στον 9ο μήνα, γυρίζαμε από τα πεθερικά (250 χλμ διαδρομή) και καθε λίγο και λιγάκι καναμε στάσεις για τσίσα. κάποια στιγμή δε μπορούσα να περιμένω να βρουμε παρκινγκ και σταματήσαμε στην άκρη του δρόμου (ήταν αργά, δεν είχε κίνηση), αλλά δεν προσεξα ότι ο δρόμος στην άκρη έχει μια μικρή κλίση, το αποτέλεσμα? βρέθηκα φαρδιά πλατιά κάτω, ξάπλωσα μιλάμε (ευτυχώς με την πλάτη) στον δρόμο, έριξα και μια κλωτσιά στο αυτοκίνητο πέφτοντας, μουρμούραγε και ο άντρας μου μετά χαχα...

τι μου θυμησες τώρα! :)

EXXQp3.pngAIzKp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
Κορίτσια είμαι στη 18η εβδομάδα κι εδώ και μια βδομάδα, κάθε βράδυ με πιάνει συχνοουρία. Standard θα σηκωθώ στις 3 το ξημέρωμα ντααααααααααν -ούτε κάρτα να χτυπούσα- και μέχρι τις 7 το πρωί θα σηκωθώ 1-2 φορές ακόμη.

Επίσης, μέσα στη μέρα μόλις με πιάσει η ανάγκη για τσισάκια η ανάγκη είναι πολύ επείγουσα και δε μπορώ να κρατηθώ λεπτό παραπάνω!:oops:

Στη 1η εκγυμοσύνη δε το είχα αυτό..... Είναι φυσιολογικό; Λέτε να μου μείνει και μετά;:cry:

οχι βρε σιγα μη σου μεινει.. και εγω μια απο τα ιδια.. ειμαι στην 28 εβδομαδα ακι το βραδυ σηκωνομαι 3-4 φορες στανταρ.. και οσο μεγαλωνει το εμβρυακι μεγαλωνει και η αναγκη για συχνουρια επειδη πιεζεται η κυστη απο τη μητρα που εχει μεγαλωσει.. μολις γεννησουμε ολα αυτα θα φυγουν με το καλο!!!! υπομονουλα!!

αχαχχαχα υπομονουλααα!!! που στην κρητη???

Εσείς είστε τυχερές που έχετε συχνοουρία μόνο το βράδυ! Εγώ τι να πω που έχω ΟΛΗ την μέρα? Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία, δεν μπορώ να μετακινηθώ κάπου αν δεν ξέρω ότι εκεί κοντά έχει τουαλέτα! Αυτό είναι μαρτύριο!

Διαφημίσεις

• 7 months later...

Επαναφέρω το θεμα, γιατί αυτη η συχνοουρία είναι απιστευτη!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Είμαι στην 20η εβδ και πραγματικά όλη τη μερα τη βγαζω στην τουαλέτα!!

Με ανησυχησε λιγο αυτό που λέει η zouzounel:

"Αλλά -ως παθούσα- θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο ζάχαρό σου. Χωρίς να θελω να σε τρομάξω, ετσι? Απλά για καλό και για κακό το λέω. Εγώ εκανα διαβητη κύησης και στις δυο εγκυμοσύνες και οταν το σάκχαρο ήταν ψηλά, ειχα μεγάλη συχνοουρία"

εχει τυχει σε καμια σας συχνοουρια και υψηλο σακχαρο? σε ποια βδομαδα ειναι καλο να γινεται η εξέταση?

Εγω ειμαι στην 28η εβδομαδα και εχω συχνουρια απο την αρχη,Στην αρχη ηταν χειροτερο βεβαια αλλα και τωρα θα σηκωθω σιγουρα 2-3 φορες μεσα στην νυχτα αλλα και την ημερα δεν εχω παραπανω την επισκεπτομαι συχνοτατα την ''κυρια'' και να φανταστεις οτι πανω απο 2 -3 ποτηρια νερο την ημερα(κακως βεβαια)δεν πινω.Και εχω κανει και καμπυλη σακχαρου και ηταν φυσιολογικοτατη.Αλλα πρωτη φορα ακουω το σακχαρο να εχει σχεση με τη συχνοουρια.Αν εννοεις την εξεταση της καμπυλης αν θυμαμαι καλα πρεπει ν αγινετα μεταξυ 20ης και 24ης εβδομαδας αν θυμαμαι καλα.Αλλα θα στο πει και ο γιατρος οταν ειναι.Μην ανησυχεις το οτι ετυχε σε μια κοπελα δεν σημαινει οτι θα συμβει και σε σενα.Το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι ειναι απολυτα φυσιλογικη η συχνοουρια.

Σηκωνομαι απο την αρχη της εγκυμοσυνης και δεν κρατιεμαι :P ουτε ενα βραδυ ολοκληρο δηλαδη δεν κοιμηθηκα χωρις να σηκωθω.Ξυπναω απο τις 3 και μετα παντα και κοιμαμαι μετα απο μιαμιση 2 ωρες.Ρωτησα το γιατρο γιατι ετσι απο περιεργεια και με το που ακουσε οτι κοιμαμαι απο τις 9 με 10 και σηκωνομαι 8 με 9 μου λεει ε φυσικο δεν ειναι?Ξεσπασαν σε γελια με τον αντρα μου :P

lo5lp3.pngtumhp3.png

ΜΑΡΙΑ-ΕΥΓΕΝΙΑ έχεις δίκιο, επειδή έτυχε σε μια δεν σημαινει ότι είναι κανόνας! Απλά με έχει αγχωσει κι αυτο με το ζαχαρο! Όχι ότι είχα ποτέ, ούτε έχω πολλά κιλά, απλά είμαι γλυκαντζου:rolleyes::rolleyes: και με εντυπωσίασε ο συνδυασμός ζαχάρου - συχνοουρίας!!! :|

Έλενα Β. κάπως έτσι είναι και το δικό μου πρόγραμμα!!!!!:lol::lol:

Διαφημίσεις

κι εγώ σηκώνομαι αρκετές φορές το βράδυ!! Τουλάχιστον 2!! Αν και έχει τύχει να μην σηκωθώ καθόλου, αλλά ήμουν τόσο κομμάτια που ούτε πλευρό δεν άλλαξα!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...