Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Bραδινή συχνοουρία

Recommended Posts

Κορίτσια είμαι στη 18η εβδομάδα κι εδώ και μια βδομάδα, κάθε βράδυ με πιάνει συχνοουρία. Standard θα σηκωθώ στις 3 το ξημέρωμα ντααααααααααν -ούτε κάρτα να χτυπούσα- και μέχρι τις 7 το πρωί θα σηκωθώ 1-2 φορές ακόμη.

Επίσης, μέσα στη μέρα μόλις με πιάσει η ανάγκη για τσισάκια η ανάγκη είναι πολύ επείγουσα και δε μπορώ να κρατηθώ λεπτό παραπάνω!:oops:

Στη 1η εκγυμοσύνη δε το είχα αυτό..... Είναι φυσιολογικό; Λέτε να μου μείνει και μετά;:cry:

iyuNp3.png4hNCp3.png

Διαφημίσεις

Θαυματάκι, η συχνοουρία ειναι φυσιολογικό και αναμενόμενο φαινομενο στις εγκυμονούσες. Καθώς μεγαλώνει το μωρό, πιεζει την ουροδόχο κύστη και νιώθεις έντονα την αίσθηση της ούρησης.

Αλλά -ως παθούσα- θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά στο ζάχαρό σου. Χωρίς να θελω να σε τρομάξω, ετσι? Απλά για καλό και για κακό το λέω. Εγώ εκανα διαβητη κύησης και στις δυο εγκυμοσύνες και οταν το σάκχαρο ήταν ψηλά, ειχα μεγάλη συχνοουρία (σε σημειο που σκεφτόμουν να βγω από το σπίτι).

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Δεν ειχες συχνοουρία το βραδυ στην 1η εγκυμοσύνη? :confused::confused::confused::confused::confused:

Τι λες βρε θηρίο ;) Εγώ και στην πρώτη και τώρα πηγαινω κάθε τρεις κ λίγο, πάνω που πάει να με πάρει ο ύπνος....

Και με άλλες κοπέλες που λέμε τον πόνο μας, όλες τα ίδια περασαν

Φυσιολογικότατο!!!!!!!

Το οτι δε το είχες στη πρωτη εγκυμοσύνη, δε σημαίνει κάτι. Η κάθε εγκυμοσύνη έχει τα δικά της συμπτώματα ακόμα και οταν τη περνάει η ίδια γυναίκα!! Μεγαλώνει η μήτρα και πιέζει την ουροδόχο κύστη, γι'αυτό και αυτή η συχνοουρία. Και μην ανησυχείς... Μετά αυτό που θα σου μείνει απο όλη την εγκυμοσύνη θα είναι το μπεμπάκι σου!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ουυυυυυυυυυυφ.... Στη πρώτη το είχα τέλη 8ου προς τον 9ο. Τώρα είμαι στον 5ο, γι'αυτό κι ανησυχώ. Δηλαδή τί θα κάνω στον 9ο;;;;;;:shock:

Λίγο νωρίς δεν είναι να κοιτάξω για διαβήτη κύησης;

iyuNp3.png4hNCp3.png

Ουυυυυυυυυυυφ.... Στη πρώτη το είχα τέλη 8ου προς τον 9ο. Τώρα είμαι στον 5ο, γι'αυτό κι ανησυχώ. Δηλαδή τί θα κάνω στον 9ο;;;;;;:shock:

Λίγο νωρίς δεν είναι να κοιτάξω για διαβήτη κύησης;

ο διαβήτης κύησης προκαλείται από δυσλειτουργεία του παγκρεατος

ποιος μπορεί να ξερει πότε το πάγκρεας θα αρχισει να δυσλειτουργεί? ποιος μπορεί να ορίσει το "νωρίς" ή το "αργά" ;)

ξαναλέω ότι δε θελω να σε φοβίσω, απλά κατεθεσα τη δική μου εμπειρία... συχνοουρίας! :)

α, και κατι ακόμα

τη δευτερη εγκυμοσύνη μου έτσι την ψυλιάστικα, από τη συχνοουρία... λόγω θηλασμού δεν ειχα περίοδο και οταν εκανα το τεστ ήμουν ήδη 9 εβδομάδων! :)

οπότε μη σε ξενίζει ο 5ος μήνας, υπάρχουν και χειρότερα!

EXXQp3.pngAIzKp2.png

Ενα πραγμα θα σας πω...καθε 45'. Δεν εχει μειωθει η συχνοτητα καθολου απο την αρχη...καποιες φορές παω και καθε 30'. Η τουαλετα εχει γινει για μενα το πιο πολυσυχναστο μερος του σπιτιου. Μια φορα εκανα το λαθος να φαω καρπουζι και το πληρωσα με καθε 15 λεπτα τουαλετα ΟΛΟ το βραδυ. :lol::lol::lol:

Α και προβλημα με σακχαρο δεν εχω...πριν 2 μερες εκανα καμπυλη...αλλα το κατουρημα ακαταπαυστο....ε λ ε ος!!!!!!!

UJF8p2.png

aq8Pp2.png

Εγω την κ...συχνοουρια την εχω απο τωρα και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη απο τον 20 μηνα!!!!!!

4 νταν ξυπναω εγω!!!Και μαλιστα ποναω κι ολας τις περισοτερες φορες και ποναγα και την πρωτη φορα...νομιζα οτι εχω ουρολοιμωξη αλλα ειναι λεει φυσιολογικο(ολες οι εξετασεις μου φυσιολογικες).ειναι σε τετοια θεση τα μωρουλια που πιεζουν την κυστη!!!

Με το καλο!!!

Κορίτσια είμαι στη 18η εβδομάδα κι εδώ και μια βδομάδα, κάθε βράδυ με πιάνει συχνοουρία. Standard θα σηκωθώ στις 3 το ξημέρωμα ντααααααααααν -ούτε κάρτα να χτυπούσα- και μέχρι τις 7 το πρωί θα σηκωθώ 1-2 φορές ακόμη.

Επίσης, μέσα στη μέρα μόλις με πιάσει η ανάγκη για τσισάκια η ανάγκη είναι πολύ επείγουσα και δε μπορώ να κρατηθώ λεπτό παραπάνω!:oops:

Στη 1η εκγυμοσύνη δε το είχα αυτό..... Είναι φυσιολογικό; Λέτε να μου μείνει και μετά;:cry:

καλησπερα θαυματακι!!!!!μην ανησυχεισ ειναι απολυτα φυσιολογικο:-Dεγω εχω χειροτερο προβλημα....σηκωνομαι για τουαλετα καθε ΜΙΑ ωρα παρακαλω,το εχω ελενξει με το ρολοι......ετσι και γω,δεν μπορω να κρατηθω και βγαζω ολοκληρο ποταμι.....αχχχχχ τι τραβαμε:rolleyes:αλλα τα μορακια μασ να ειναι καλα και χαλαλι τουσ :-P:-P:razz::-D:grin::-D να εχεισ μια τελεια,τελειομηνη εγκυμοσυνη;) Υ.Γ.και γω ειμαι στην 18 εβδομαδα(αλλα πρωτη εγκυμοσυνη) αντε ιδιο καιρο περιου θα γεννησουμε:lol::lol::lol:με το καλο!!!!:-P:-P:-P

dev000br___.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια με ανακουφίσατε με αυτά που είπατε. Επίσης να πω πως, όταν με πιάσει εκτός του ότι δε κρατιέμαι πονάει και η κύστη μου από τη πίεση -μάλλον-. Aλλά θα κοιταχτώ και για διαβήτη, ποτέ δε ξέρεις....

Vaso lux, πότε έχεις ΠΗΤ; Εμείς 1/1/2012 (Sorry για το off)

iyuNp3.png4hNCp3.png

Κορίτσια με ανακουφήσατε με αυτά που είπατε. Επίσης να πω πως, όταν με πιάσει εκτός του ότι δε κρατιέμαι πονάει και η κύστη μου από τη πίεση -μάλλον-. Aλλά θα κοιταχτώ και για διαβήτη, ποτέ δε ξέρεις....

Vaso lux, πότε έχεις ΠΗΤ; Εμείς 1/1/2012 (Sorry για το off)[/QUOT ναι απο την πιεση ειναι,το ειχα και γω και εκει το εμπεδωσε ο γιατροσ.....εγω εχω πητ 2-1-2012 μια μερα διαφορα εχουμε!!!!τι εχεισ αγορακι η κοριτσακι??? εγω αγορακι :P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:grin::-D:grin::-D:grin:

dev000br___.png

αχ κοριτσια τι μου λετε τωρα..... εγω γενναω σε 25 μερεσ (το πολυ) δεν εχω ζαχαρο ουτε τιποτα αλλα κοριτσια απο τον τεταρτο μηνα η κατασταση ειναι απελπηστικη(εχω αλλα 3 παιδια και σε καμοια εγκυμοσηνη δεν το ειχα αυτα) παω κανω τσισακια και μετα απο 10 λεπτα θελω παλι και οταν ξαναπαω κανω κατι σταγονεσ!!!! πινω και πολυ νερο και δεν παλευεται η κατασταση!!! αφου ο αντρασ μερικεσ φορεσ ειναι εξω απο την πορτα και χτυπιεται φωναζει αντε αντε θα τα κανουμε πανω μασ πισω απο τον αντρα μου και ο γιοσ μου ο μεγαλοσ αντε μαμαααααααα θα χασω το μπασκετ....τωρα εχω βρει αλλα κολπο καθομαι κανα τεταρτο παιρνω και κανα περιοδικο γιατι ειναι δυσκολη η μετακινηση μου....ουφφφφ !!!! καλη λευτερια σε ολεσ με μια καλη και τελειωμηνη εγκυμοσηνη!!!! με το καλο!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσια τι μου λετε τωρα..... εγω γενναω σε 25 μερεσ (το πολυ) δεν εχω ζαχαρο ουτε τιποτα αλλα κοριτσια απο τον τεταρτο μηνα η κατασταση ειναι απελπηστικη(εχω αλλα 3 παιδια και σε καμοια εγκυμοσηνη δεν το ειχα αυτα) παω κανω τσισακια και μετα απο 10 λεπτα θελω παλι και οταν ξαναπαω κανω κατι σταγονεσ!!!! πινω και πολυ νερο και δεν παλευεται η κατασταση!!! αφου ο αντρασ μερικεσ φορεσ ειναι εξω απο την πορτα και χτυπιεται φωναζει αντε αντε θα τα κανουμε πανω μασ πισω απο τον αντρα μου και ο γιοσ μου ο μεγαλοσ αντε μαμαααααααα θα χασω το μπασκετ....τωρα εχω βρει αλλα κολπο καθομαι κανα τεταρτο παιρνω και κανα περιοδικο γιατι ειναι δυσκολη η μετακινηση μου....ουφφφφ !!!! καλη λευτερια σε ολεσ με μια καλη και τελειωμηνη εγκυμοσηνη!!!! με το καλο!

κανα δυο φορες το παθα και γω αυτο να καθομαι κανα τεταρτο τουαλετα...απελπησια σκετη:rolleyes:

dev000br___.png

ομοιοπαθούσα!!!!!!!!!!!!!! 3-4 φορές το βράδυ σίγουρα! μπορεί και παραπάνω!!!!!!

και την ημέρα πάρα πολές φορές!! αφού βγαίνω από το σπίτι για βόλτα, και δεν κάνω 100 μέτρα και με πιάνει....!! είναι και εκνευριστικό πιά!!! και είμαι ακόμη κοντά 16 εβδομάδων.... τι θα γίνει μετά???? δεν θα μπορώ να βγαίνω από το σπίτι????

b1xOp2.png

QBskp2.png

ομοιοπαθούσα!!!!!!!!!!!!!! 3-4 φορές το βράδυ σίγουρα! μπορεί και παραπάνω!!!!!!

και την ημέρα πάρα πολές φορές!! αφού βγαίνω από το σπίτι για βόλτα, και δεν κάνω 100 μέτρα και με πιάνει....!! είναι και εκνευριστικό πιά!!! και είμαι ακόμη κοντά 16 εβδομάδων.... τι θα γίνει μετά???? δεν θα μπορώ να βγαίνω από το σπίτι????

(off topic)

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ anastasaki25

Μονο εγω δεν εχω συχνοουρια το βραδυ τελικα?? :rolleyes:.. Ειμαι στην 27η εβδομαδα αλλα σπανιως θα σηκωθω τη νυχτα για τουαλετα... Και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τα ιδια.. Μαλλον ειμαι περιπτωση :lol:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Μονο εγω δεν εχω συχνοουρια το βραδυ τελικα?? :rolleyes:.. Ειμαι στην 27η εβδομαδα αλλα σπανιως θα σηκωθω τη νυχτα για τουαλετα... Και στην πρωτη μου εγκυμοσυνη τα ιδια.. Μαλλον ειμαι περιπτωση :lol:

μηπωσ θα μπορουσεσ να μοθ δανειζεσ λιγο τυχη απο σενα μπασ και κοιμηθω σαν ανθρωποσ τα βραδια??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

dev000br___.png

μηπωσ θα μπορουσεσ να μοθ δανειζεσ λιγο τυχη απο σενα μπασ και κοιμηθω σαν ανθρωποσ τα βραδια??????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ασε καλυτερα να ειχα κι εγω συχνοουρια παρα που εχω πεθανει απο τη μεση μου και το βραδυ δεν μπορω να βολευτω και να γυρισω πλευρο σαν ανθρωπος :confused:

oaiqp2.pngm9YLp2.png

Ασε καλυτερα να ειχα κι εγω συχνοουρια παρα που εχω πεθανει απο τη μεση μου και το βραδυ δεν μπορω να βολευτω και να γυρισω πλευρο σαν ανθρωπος :confused:

εγω που εχω και συχνοουρια και πονο μεσησ και πονοκεφαλο και ναυτιεσ???? μαλλον ο μπεμπησ ειναι ζωηροσ απο τωρα:rolleyes:

dev000br___.png