Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Φιλόζωοι χωρίς ίχνος παιδείας

Recommended Posts

κανετε λαθος ουτε διπλα σε γερους το παω.παντα διαλεγω ερημικες παραλιες αλλα ετυχε να ειναι εκει.τωρα αν πιο μπροστα απο εμας πανε και αλλοι αυτο δε το ξερω αλλα οσο ειμαι εκει προσεχω.

και ναι μπορει να κολλησει κατι αν εγω πατησω χωρις να το καταλαβω τα κακα του σκυλου και τα φερω μεσα στο σπιτι και τα πιασει το παιδι μου!!!

npbIp1.png

jqdhp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 73
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοπελα μου χεζουν και τα αδεσποτα οχι μονον το σκυλακι της κυριας για το οποιο μιλας,,,τα αδεσποτα ομως υπαρχουν εξαιτιας ολων εμας και της κωλοκοινωνιας/κωλονοοτροπιας μας,,,κοινωνια που δεν σεβεται ουτε τα ζωα ουτε τη φυση ουτε τελικα τους πολιτες της

το σκυλακι της κυρατσας δεν ειναι η ουσια του προβληματος της ελληνικης κοινωνιας με τα ζωα αλλα προφανως το δικο σου

μαθε στα παιδακια σου πως να σεβονται το περιβαλλον και τη φυση, μαθε τους να αγαπουν και να σεβονται τα ζωα και αν βρεις κυρια με σκυλο να χεζει πες της απλα να τα μαζεψει

εγω εχω να πω οτι επιτελους ψηφιστηκε σχετικη νομοθεσια περι κακοποιησης ζωου,,,,μπαινεις μεσα για τρια χρονια χψρις αναστολη

εγω για αυτο χαιρομαι και θα πω στο παιδι μου να κοιταει ψηλα που επιτελους και στην ελλαδα ψηφιστηκε κατι τετοιο

καλη δυναμη με τα προβληματα σου

καλε ειμαστε μαο μαο καφροι τι να πουμε τωρα,,αυτα εινα καταλοιπα τουρκοκρατιας,,,,,η καθαρη ελλαδα,,,μη χεσω,,,,αυτοι που σε βριζουν ειναι αυτοι που κρατουν το σπιτι τους καθαρο αλλα πετανε τα βρωμονερα απο το μπαλκονι τους στον απο κατω,,,ολα κατω απο το χαλακι μη χαλασει η μοστρα

οσο για τα σκατα ξαναλεω χεζουν και τα αδεσποτα,,,,και δυστυχως εδω που φτασαμε τα κανουν και ανθρωποιιιιιιι στο δρομο ,,,δυστυχως τι να λεμε τωρα

οταν πασχει μια κοινωνια πασχουμε ολοι

φιλοζωοι λεει η μισανθρωποι? δεν ντρεπομαστε να ανοιγουμε τετοιο θεμα,,,και τα βαζει με το σκυλακι της κυριας απο κομπλεξ,,,λες και αυτο ειναι το προβλημα κι οχι η ελλειψη παιδειας και κανονων σε οοοολα τα επιπεδα

εχω φρικαρει ακου φιλοζωος η μισανθρωπος! η κυρια τελειοπουλου που δεν ξερει τι θα πει στο παιδι της

να του πεις να κοιταει ψηλα κι ας πατησει και κανενα σκατο,,,μονον ετσι μπορει να δορθωθει μια νοοτροπια που εχει τις ριζες της στην τουρκοκρατια....κοιτωντας ψηλα,, με οραμα και ανοιχτη καρδια για ολους και για ολα

επειδη δεχθηκα προσωρικη επιθεση θα σου πω το εξης. πρωτον δε με γνωριζεις προσωπικα οποτε δε μπορεις να γνωριζεις αν ειμαι κυρια τελειοπουλου (που οντως δεν ειμαι) και τι αξιες περναω στο παιδι μου. επισης δε γνωριζεις αν εγω και το παιδι μου σε καθε εξορμηση μας στην παρνηθα γυρναμε με δυο σακουλες σκουπιδια που οι προηγουμενοι αφησαν παρακαταθηκη στους επομενους. τελος δε μιλησε κανεις για τα αδεσποτα (τα οποια παρεπιπτοντως καθε πρωι ταιζουμε στη γειτονια μας μαζι με τα παιδια μου) αλλα για τα οικοσιτα σκυλια και τις κυριες ή κυριους που αμα τους πεις (ακομη και ευγενικα) να μαζεψουν τα κ#$% των σκυλιων τους σε βριζουν χυδαια (σιγουρα εχει τυχει σε πολλους). και αυτα τα περι κωλοκρατους τα εχω βαρεθει. εμεις ειμαστε το κρατος!!!

Θα κολλησει απο το σκυλι, τα χιλια μυρια, αλλα τα σκ@τα και τα τσισα του καθε γερου και παιδιου ειναι ακινδυνα:P:p:p

εισαι παντελως ασχετη κι επειδη υποψιαζομαι οτι δεν σε ενδιαφερει να μαθεις,

ασχετη θα συνεχισεις να εισαι κι εμεις θα αναγκαστουμε να σε υπομεινουμε οταν θα συναντηθουμε στη θαλασσα εσυ με το μωρο σου κι εμεις με το σκυλι μας και τα μωρα μας

επειδη δεχθηκα προσωρικη επιθεση θα σου πω το εξης. πρωτον δε με γνωριζεις προσωπικα οποτε δε μπορεις να γνωριζεις αν ειμαι κυρια τελειοπουλου (που οντως δεν ειμαι) και τι αξιες περναω στο παιδι μου. επισης δε γνωριζεις αν εγω και το παιδι μου σε καθε εξορμηση μας στην παρνηθα γυρναμε με δυο σακουλες σκουπιδια που οι προηγουμενοι αφησαν παρακαταθηκη στους επομενους. τελος δε μιλησε κανεις για τα αδεσποτα (τα οποια παρεπιπτοντως καθε πρωι ταιζουμε στη γειτονια μας μαζι με τα παιδια μου) αλλα για τα οικοσιτα σκυλια και τις κυριες ή κυριους που αμα τους πεις (ακομη και ευγενικα) να μαζεψουν τα κ#$% των σκυλιων τους σε βριζουν χυδαια (σιγουρα εχει τυχει σε πολλους). και αυτα τα περι κωλοκρατους τα εχω βαρεθει. εμεις ειμαστε το κρατος!!!

η κυρια με το σκυλακι ειναι το ελαχιστο του προβληματος με τις ακαθαρσιες εφοσον λερωνουν και τα αδεσποτα αλλα και ανθρωποι,,,υπαρχουν ανθρωποι που δεν νιαζονται για τον συνανθρωπο ειναι αληθεια κι αυτο εκφραζεται με χιλιους τροπους

θεωρω απαραδεκτο τον τιτλο του θεματος

εχω αγανακτησει! και παραλληλα εχω βαρεθει να κανω εκπαιδευση στο παιδι μου πως να περπαταει στο πεζοδρομιο για να αποφευγει τα σκ@#$ των σκυλων που ο καθε φιλοζωος (!!) αφηνει δωρο για τον επομενο! τοσο δυσκολο ειναι πια να εχει η καθε κυρατσα στην τσαντα της μια σακουλιτσα και να μαζευει οτι αφηνει ο σκυλος της??? γιατι πρεπει να μαθαινω στο παιδι μου να περπαταει με το κεφαλι προς τα κατω για να κοιταει που παταει??? τι φασισμος ειναι αυτος απο τον καθενα που κοιταει την παρτη του και τη βολεψη του???

Εσυ κυρια μου δεν εχεις λερωσει ποτε πεζοδρομιο με σκουπιδια δεν εχεις πεταξει ποτε τιποτα κατω?Και το παιδι σου το εχεις μαθει να μην πεταει πραγματα εξω απο καδους?Ας επεμβει καποιος απο το φορουμ με το θεμα γιατι αν ανοιξω το στομα μου θα φαω και καρτα και δεν κανει κιολας να εκνευριζομαι στην κατασταση μου.Αντε με την καθε ...........τα ζωακια μας φταινε τωρα σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω

Διαφημίσεις

Ο τίτλος που έβαλες στο θέμα, προσβάλει όλους όσους αγαπάμε τα ζώα, γιατί μας αποκαλείς μισάνθρωπους. Τι φταίνε τα ζώα αν τα κάνουνε, δυστυχώς εμείς, σαν λαός δεν έχουμε εκπαιδευτεί να τα μαζεύουμε. Όπως δεν έχουμε εκπαιδευτεί και για άλλα πράγματα, π.χ. πολλοί πετάνε τα σκουπίδια τους όπου βρουν, εγώ πάλι προσπαθώ να βρω κάδο και έτσι έχω μάθει και τα παιδακια μου να κάνουν. Αλήθεια εσύ τα σκουπίδια σου, τα πετάς σε κάδο ή κάτω; Πραγματικά αγανάκτησα με αυτό που διάβασα. Η αδερφή μου έζησε 5 χρόνια στην Γερμανία, όλοι ήταν με μια σακούλα στο χέρι και μαζεύανε ότι έκανε το ζωάκι τους, γιατί έτσι έχουν μάθει. Και να πω και κάτι ακόμα, έχω δει πολλά σκ@%# που δεν είναι από ζώο, αλλά από άνθρωπο, όπως έχω δει και αλλους που κατουράνε μπροστά από πολυκατοικίες. Για αυτά τι έχεις άραγε να πεις;

s-age.pngs-age.png

καλε ειμαστε μαο μαο καφροι τι να πουμε τωρα,,αυτα εινα καταλοιπα τουρκοκρατιας,,,,,η καθαρη ελλαδα,,,μη χεσω,,,,αυτοι που σε βριζουν ειναι αυτοι που κρατουν το σπιτι τους καθαρο αλλα πετανε τα βρωμονερα απο το μπαλκονι τους στον απο κατω,,,ολα κατω απο το χαλακι μη χαλασει η μοστρα

οσο για τα σκατα ξαναλεω χεζουν και τα αδεσποτα,,,,και δυστυχως εδω που φτασαμε τα κανουν και ανθρωποιιιιιιι στο δρομο ,,,δυστυχως τι να λεμε τωρα

οταν πασχει μια κοινωνια πασχουμε ολοι

φιλοζωοι λεει η μισανθρωποι? δεν ντρεπομαστε να ανοιγουμε τετοιο θεμα,,,και τα βαζει με το σκυλακι της κυριας απο κομπλεξ,,,λες και αυτο ειναι το προβλημα κι οχι η ελλειψη παιδειας και κανονων σε οοοολα τα επιπεδα

εχω φρικαρει ακου φιλοζωος η μισανθρωπος! η κυρια τελειοπουλου που δεν ξερει τι θα πει στο παιδι της

να του πεις να κοιταει ψηλα κι ας πατησει και κανενα σκατο,,,μονον ετσι μπορει να δορθωθει μια νοοτροπια που εχει τις ριζες της στην τουρκοκρατια....κοιτωντας ψηλα,, με οραμα και ανοιχτη καρδια για ολους και για ολα

πες τα κοπελα μου,να αγιασει το στοματακι σου!!!!!

παμε στη θαλασσα με το μωρο 8 μηνων τοτε(πριν εναμισι μηνα) να μια κυρατσα διπλα με τον σκυλο της.αντε να βαλω το βρεφος εγω μεσα!αναγκαστηκα και πηγαμε μισο χιλιομετρο πιο περα!

βγαινω στο δρομο παντου κακα σκυλου.η ανηψια μου τις προαλες τα πατησε και τα εφερε στο σπιτι.δηλαδη ελεος

και ρωταω αν εγω εβαζα το παιδι μου να τα κανει στο πεζοδρομιο δε θα ερχοταν να με κραξουνε?αυτοι γιατι βαζουν το σκυλο τους να τα αμολαει?σπιτι δεν εχουν να τα κανει εκει μεσα/?και αντε τα κανει εξω.δε μπορουν να τα μαζεψουν?πρεπει εγω να βλεπω σκατα σκυλου και να τα παταω κιολας?:evil:

δεν θελω να ρθω σε αντιπαραθεση απλα κ μονο σαν ενημερωση σου λεω οτι απο τα σκυλακια κανενα παιδι σεν μπορει να παθει τιποτα...πιστεψε με περισσοτερο κινδυνευει απο ολους τους απλυτους που κυκλοφορουν αναμεσα μας παρα απο ενα σκυλι που εχει κανει του κοσμου τα εμβολια!!!!:shock::shock::shock:!!!!και αυτα δεν τα λεω ως περιεργη φιλοζωη αλλα εχοντας μιλησει με κτηνιατρο...τελος παντων ευχομαι τα παιδια που μεγαλωνουν με τετοια παραδειγματα να μην γινουν οι αυριανοι τυραννοι των ζωων!!!!

και οσο για τα σκατα,ελεος ρε ελεος!!!!ειμαι μονιμα με 10σακουλες μαζι μου,κ αν τυχει κ δω καποιον που τα παρατα του την λεω κ αν δεν γινει τιποτα τα μαζευω εγω...αληθεια εχετε ποτε μαζεψει,φυσικα δεν θα ρωτησω για σκατα(αν ειναι ποτε δυνατον...) αλλα εστω κ ενα ξενο σκουπιδι....?και με αυτο θελω να πω οτι αν γυρω μας δεν ειναι καλα ας τα φτιαξουμε κ ας προσπαθησουμε να τα φυλαξουμε...σταματηστε να σκεφτεστε δεν ειναι δικα μου ειναι του γειτονα,στην τελικη ολοι τα λουζομαστε!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εισαι παντελως ασχετη κι επειδη υποψιαζομαι οτι δεν σε ενδιαφερει να μαθεις,

ασχετη θα συνεχισεις να εισαι κι εμεις θα αναγκαστουμε να σε υπομεινουμε οταν θα συναντηθουμε στη θαλασσα εσυ με το μωρο σου κι εμεις με το σκυλι μας και τα μωρα μας

ΜΑλλον μπερδευτικες ετσι οπως το εγραψα:?:?:?...και γω εχω σκυλι και μωρο....το σχολιο μου ηταν ειρωνικο προς τη κοπελα που ειπε οτι εχει προβλημα με τα σκυλια στη θαλασσα:lol::lol::lol:

συγνωμη αλλα ποιος μιλησε για αδεσποτα??? πριν φουντωνεις αδικα διαβαζε καλυτερα! αα! και το παιδακι μου δεν ειναι ζωντανο πλασμα της γης για να το σεβονται οι απανταχου φιλοζωοι??

leman εγω προσωπικα στον galio απαντουσα

Πριν 3 χρονια περιπου σε ενα κολλεγιο στην Αμερικη ερχομαι φατσα με φατσα με εναν σκυλαρο ενω εβγαινα απο την αιθουσα.... Καταλαβαινω οτι τον εχει μια τυφλη κοπελα. Βγαινω απο μια πορτα, βγαινει απο την αλλη... Καποια στιγμη σταμαται ο σκυλος της πιο περα και βλεπω την κοπελα να προσπαθει να κανει κατι... Ηταν νυχτα και δεν εβλεπα καλα... Την ρωτησα αν χρειαζεται κατι και μου ειπε οτι απλα μαζευει τις ακαθαρσιες του σκυλου της.....

Δεν εχω τιποτα αλλο να πω.......

Διαφημίσεις

να κάνω μια παρένθεση αν κι είμαι εκτός θέματος απλώς επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα...συγγνώμη αλλά κι εγω ενοχλούμαι όταν πάω για μπάνιο και βλέπω σκυλί να κολυμπάει μέσα...βρίστε με,κρίνετέ με (ελπίζω όχι πολύ αυστηρά;)) αλλά ενοχλούμαι...ακόμα και με το σκυλί της συννυφάδας μου το οποίο φιλάω κι αγκαλιάζω συνεχώς (και του οποίου παρεπιμπτόντως μαζεύω και τα κακά αν χρειαστεί να τον βολτάρω εγω)...

δεν ξέρω γιατί όμως άμα δω σκυλί στη θάλασσα φλιπάρω έτσι.

συγνώμη για το εκτός του θέματος..

io6Qp3.png

g3BCp2.png

για το θεμα σκυλος και θαλασσα.......ενας σκυλος δεν μπορει να κατουρησει στην θαλασσα ενω κολυμπαει εν αντιθεση μ'εμας τα ζωα που εχουμε κανει την θαλασσα τουαλετα του σπιτιου μας να πω? καδο απορριματων να πω????παντως οτι και να πω θα ειναι λιγο..........

οποιος εχει προβλημα με τους ανθρωπους που εχουν ζωα κι εστω δεν μαζευουν τις ακαθαρσιες τους μην μεταφερουν το μισος τους στα παιδια τους,,,,,,,,,δυστυχως δημιουργουμε κομπλεξικα παιδια..........''''μην πας κοντα στο σκυλο θα κολλησεις τιποτα''''μην πας κοντα στο σκυλο θα σε φαει''''''

ποσο κομπλεξικοι μπορει να ειναι καποιοι ανθρωποι???????το οτι εχουμε το προτερημα και μιλαμε δεν μας κανει ανωτερα οντα........

δειτε πως συμπεριφερετε το βασιλειο των ζωων και δειτε κι εμας τα ζωα και θα καταλαβετε.......

φιλια απο μια φιλοζωη που αν καταφερω ποτε να κανω παιδια να ειστε σιγουροι οτι θα κοιμουνται μαζι με το σκυλο μου!!!!!!!!!!!!!!!

για το θεμα σκυλος και θαλασσα.......ενας σκυλος δεν μπορει να κατουρησει στην θαλασσα ενω κολυμπαει εν αντιθεση μ'εμας τα ζωα που εχουμε κανει την θαλασσα τουαλετα του σπιτιου μας να πω? καδο απορριματων να πω????παντως οτι και να πω θα ειναι λιγο..........

οποιος εχει προβλημα με τους ανθρωπους που εχουν ζωα κι εστω δεν μαζευουν τις ακαθαρσιες τους μην μεταφερουν το μισος τους στα παιδια τους,,,,,,,,,δυστυχως δημιουργουμε κομπλεξικα παιδια..........''''μην πας κοντα στο σκυλο θα κολλησεις τιποτα''''μην πας κοντα στο σκυλο θα σε φαει''''''

ποσο κομπλεξικοι μπορει να ειναι καποιοι ανθρωποι???????το οτι εχουμε το προτερημα και μιλαμε δεν μας κανει ανωτερα οντα........

δειτε πως συμπεριφερετε το βασιλειο των ζωων και δειτε κι εμας τα ζωα και θα καταλαβετε.......

φιλια απο μια φιλοζωη που αν καταφερω ποτε να κανω παιδια να ειστε σιγουροι οτι θα κοιμουνται μαζι με το σκυλο μου!!!!!!!!!!!!!!!

ειναι ωραιο να μιλαμε εκ του ασφαλους μη γνωριζοντας τον απεναντι και να αναπτυσουμε λογιδρια που δεν εχουν βαση... αληθεια που καταλαβες οτι ολοι οσοι δεν θελουν να μεταφερουν τα κακα του σκυλου στο σπιτι τους τρεφουν τετοιο μισος (!) που το μεταφερουν στα παιδια τους?!! εμενα προσωπικα και τα 2 μου παιδια ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ τα σκυλια σε σημειο να αγκαλιαζουν και να φιλανε στη μουσουδα οποιο αδεσποτο βρεθει κοντα τους...

Είναι ξεκάθαρο ότι τα πεζοδρόμια και όπου υπάρχει μπετόν,δεν είναι σημείο για να κάνουν τις ακαθαρσίες τους τα ζώα.Εξαιρούνται τα αδέσποτα που ζουν σε ένα αφιλόξενο για ζώο (πλέον και για άνθρωπο) περιβάλλον όπως η πόλη.Στο αδέσποτο δεν μπορείς να πεις να τα κάνει παραπέρα γιατι στο πεζοδρόμιο περπατάς εσύ.Ούτε το κράτος μπορείς να ''μαζέψει'' το εκατό τοις εκατό των αδέσποτων ζώων.Δεν το κάνει,αλλά και να το έκανε,όλο και κάποιο θα ξέμενε.Είναι απαράδεκτο όταν οι ιδιοκτήτες σκύλων βγάζουν τα σκυλάκια τους στα πεζοδρόμιο.Όπου και να μένουμε,ένα πάρκο θα υπάρχει δύο στενά παρακάτω.Το πάρκο είναι ο κατάλληλος χώρος για την ανακούφιση των ζώων.Επειδή το ζώο δεν καταλαβαίνει ακόμα και αν του πεις να μην τα κάνει σε δρόμο,τα πηγαίνουμε αμέσως στο πάρκο.

Επίσης,δεν είναι καθόλου ευγενικό να αποκαλούνται ''κυράτσες'' (στο αρσενικό είναι ''κυράτσοι''; ) όσοι είναι φιλόζωοι.Μου φαίνεται τελείως γελοίο να θεωρείται ο σκύλος,ή γενικότερα η φροντίδα των ζώων,κριτήριο για να καταλήξουμε πως κάποιος δεν έχει οικονομικά προβλήματα και οικογένεια :rolleyes: Εγώ που έχω κι απ'τα δύο,έχω κατοικίδια.Όμως,όπως εγώ δεν προσβάλλω τον κάθε ένα που για προσωπικούς λόγους δεν έχει ζωάκι ή αντιπαθεί τα ζώα,έτσι δεν θέλω να με αποκαλούν ''κυράτσα''.Η ένδειξη παιδείας δεν είναι μόνο πού θα βγάλεις το σκύλο σου για την ανάγκη του,αλλά και πώς ''στολίζεις'' τον ιδιοκτήτη του σκύλου,χωρίς να τον ξέρεις.Το επίπεδο και η παιδεία δεν είναι μονόπλευρη υπόθεση :wink:

[/url]

Nαγιάσει το στόμα σου,κάθε φορά που πάω σε παραλία της Αττικής κάτι θα βρω πεταμένο απο άνθρωπο,τα σκυλιά μας πειράξανε. Στεναχωριέμαι που υποκείμενα με τετοιες συμπεριφορές στα ζώα μεγαλώνουν παιδιά,δηλαδή διαιωνίζεται το πρόβλημα με τα κομπλεξικά μικρόψυχα ανθρωπάκια που θεωρούν τα ζώα κατώτερη μορφή ζωής

τι να πω τωρα..επειδη θα παμε αρχειο να πω απλα οτι κατι τετοιες μανες κανουν παιδια που βασανιζουν τα ζωα με ξυλακια απο σουβλακια,τα ριχνουν φολα η κρεας με γυαλι για να ξεσκιστουν τα σωθικα τους και να βγαζουν αιμα και απο τον κωλο πεθαινοντας με φρικτους πονους.

τα κρεμανε αναποδα απο τα δεντρα.τα ριχνουν καυτο λαδι,τα αφηνουν να πεθανουν απο ασιτεια και απο διψα.(αλλα τα αποφαγια στον καδο σκουπιδιων).αυτος ειναι ο πολιτισμος σας το επιπεδο και η παιδεια σας..

ειναι αυτες οι μανες που τσιριζουν και τραβολογανε τα παιδια τους απο το χερι μολις δουν ενα αδεσποτο να ζητιανευει λιγη αγαπη...

αν εγω ειμαι κυρατσα εσεις ειστε τερατα για να μην πω τιποτα αλλο.

αει στο καλο βραδιατικα..

Πριν 3 χρονια περιπου σε ενα κολλεγιο στην Αμερικη ερχομαι φατσα με φατσα με εναν σκυλαρο ενω εβγαινα απο την αιθουσα.... Καταλαβαινω οτι τον εχει μια τυφλη κοπελα. Βγαινω απο μια πορτα, βγαινει απο την αλλη... Καποια στιγμη σταμαται ο σκυλος της πιο περα και βλεπω την κοπελα να προσπαθει να κανει κατι... Ηταν νυχτα και δεν εβλεπα καλα... Την ρωτησα αν χρειαζεται κατι και μου ειπε οτι απλα μαζευει τις ακαθαρσιες του σκυλου της.....

Δεν εχω τιποτα αλλο να πω.......

και σαφως σαφεστατα ειναι υποχρεωση του ιδιοκτητη να μαζευει τις ακαθαρσιες..μονο σε αυτο δεν διαφωνω.

ειναι αληθεια οτι ενας ανθρωπος που εχει μεγαλωσει με προκαταληψεις, απεχθεια, ή μισος για τα ζωα θα το κουβαλει μεχρι να πεθανει, θα το μεταδωσει με εγκληματικη μαθηματικη ακριβεια και στα παιδια του και παει λεγοντας....το φαινομενο ειναι οπως τη μουχλα οσο περισσοτερο την αφηνεις τοσο περισσοτερο απλωνεται

και ποτε μα ποτε ενος τετοιου ανθρωπου δεν του αλλαζεις αποψη, ότι τεκμεριωμενο επιχειρημα και να χρησιμοποιησεις

μακαριοι οι φτωχοι τω πνευματι!

οπως ομως εγω ως φιλοζωη σεβομαι οσους δεν μπορουν να συνυπαρξουν με ζωα, ετσι θελω να σεβονται το ζωο και μενα ως φιλοζωη

το παραδειγμα λοιπον των παιδιων στη παραλια να πετανε πετρες σε ενα ζωντανο το οποιο πηγε να δροσιστει στη θαλασσα το θεωρω οχι απλα ελλειψη παιδειας, αλλα κυριολεκτικα θα τα πιανα και αυτα και τους γονεις απο το μαλλι να τους χωσω το κεφαλι στην αμμο!

τουλαχιστον ενημερωθειτε πριν αρχιζετε τις υστεριες, και αν σας καταριπτω και το ονειρο στο οποιο ζειτε, ο ανθρωπος ειναι πιο βρωμικο ον ακομα και απο το γουρουνι!

κριμα πολυ κριμα που τα παιδια μου θα πρεπει να συναναστρεφονται σε ενα σχολειο με παιδια που θα μεγαλωνουν μεσα στην αμαθεια και το ρατσισμο απο κολλημενους και κομπλεξικους γονεις

αλλα τουλαχιστον θα εχουν αρχες απο κουνια και θα μαθουν να απεχουν απο αυτη τη μιζερια

σας φιλω γουφ γουφ

δεν φτάνει που καταστρέψαμε τη φύση, τα βάζουμε με τα ζωντανά.Δεν λυπάμαι το παιδί σου αν θα πατήσει σκατά,λυπάμαι τη ζωή που θα ζήσει που θα είναι σκατά ετσι που θα εχει μεγαλώσει.Αλλη μια κυράτσα.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...