Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ίριδα, θα προσπαθήσεις να βάλεις πάλι φωτο μήπως δουμε την χρυσόσκονη που λες?

Μου "τράβηξε" το ενδιαφέρον και την περιέργεια...αν είναι να το πάρω...

ευχαριστώ...

Ευχαριστω κοριτσια!!!!!

petalouditsa,

Φυσικα εχουμε angelcare!!!!! Χρειαζεται.... Η μικρη μου γεννηθηκε προωρα.

Εχουμε παραγγειλει απο την Αγγλια (ebay). Εδω ειναι 200-250 ευρω, απο εκει ηταν 100 ευρω!!!!!

angelcare=ειμαι ηρεμη

(Συγγνωμη γαι το λαθη μου:oops:, ειμαι ξενη, ζω εδω πριν απο 3 χρονια, ειμαι παντρεμενη με ελληνας. Δεν μιλω κ γραφω σωστα, ειναι μια πολυ δισκολη γλωσσα!)

Βικτωρια

Ειμαι Ουγγαρεζα παντρεμενη με Ελληνα.

qJKlp2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια!!!!!

petalouditsa,

Φυσικα εχουμε angelcare!!!!! Χρειαζεται.... Η μικρη μου γεννηθηκε προωρα.

Εχουμε παραγγειλει απο την Αγγλια (ebay). Εδω ειναι 200-250 ευρω, απο εκει ηταν 100 ευρω!!!!!

angelcare=ειμαι ηρεμη

(Συγγνωμη γαι το λαθη μου:oops:, ειμαι ξενη, ζω εδω πριν απο 3 χρονια, ειμαι παντρεμενη με ελληνας. Δεν μιλω κ γραφω σωστα, ειναι μια πολυ δισκολη γλωσσα!)

μια χαρά είναι τα ελληνικά σου...τι είναι το angelcare??

pPyfp1.png

IxVpp1.png

τι είναι το angelcare??

miamama το angelcare είναι ένα σύστημα συναγερμού για την βρεφική άπνοια. Έχει δύο ηλεκτρονικές πλάκες, που τοποθετούνται κάτω από το στρώμα της κούνιας και σε περίπτωση που το μωρό έχει άπνοια για πάνω από 20 δεύτερα, χτυπάει συναγερμός! Επίσης λειτουργεί και σαν ενδοεπικοινωνία, σου δείχνει ακόμα και την θερμοκρασία που έχει το δωμάτιο του μωρού.

Κορίτσια μόνο προσοχή σε όσες έχετε αυτό το σύστημα, εγώ είχα βάλει το κλιματιστικό σε λειτουργία, σήκωσα το μωρό και αυτό συνέχισε να αντιλαμβάνεται κίνηση!! Το δοκίμασα και με ανεμιστήρα και συνέβει το ίδιο!! Μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία αλλά δεν θέλω να το βάλω και στην μικρότερη κλίμακα...

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

α κατάλαβα...εμπορεύεται ο άντρας μου ένα παρόμοιο,αλλά μόνο για την άπνοια είναι,δεν είναι και ενδοεπικοινωνία.

το είχα κι εγώ τον πρώτο καιρό,αλλά δεν το χρησιμοποίησα.

είναι για πρόωρα μωράκια,κι εμείς δεν είμασταν.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

Και εγω μεχρι τελος σεπτέμβρη θα επιστρέψω με νεες φωτο.....

Ετοιμαζουμε την αλλαγη σε κρεββάτι μονο Ικεα φυσικα και θα κανω μια μικρη ανακαινιση του δωματιου της χε χε

και εμείς φαν ΙΚΕΑ αλλά είμαστε τόσο μακρυα και δεν έχουμε την ευκαιρία να τα επισκεπτόμαστε συχνά!!!!

Βέβαια στο δωμάτιο του μικρού έχουμε αλλαξιέρα ΙΚΕΑ και χαλάκι και κουνουπιερα...

τα επισκεφθήκαμε στην Αθήνα όταν φτιάχναμε το δωματιάκι μας!!!!!

r1iFp3.png

Καλησπέρα,

μπράβο σε όλες τις μανούλες για τα δωμάτια των μωρών σας.

Ηθελα πολύ να βάλω κι εγώ φωτό του δωματίου των δυο μου παιδιών. Του Θοδωρή κ της Ανδρείνας. Ο Θοδωρής είναι 7χρ. θα πάει Β' Δημοτικού κ' η Ανδρεϊνα είναι 19μηνών.

Σίγουρα το δωματιό τους ξεφευγει αρκετά από ένα βρεφικό δωμάτιο αλλά αφού έχουμε μόνο ένα κ' για τους δύο προσπαθησα να κάνω το χώρο λειτουργικό κ' παιχνιδιάρικο.

Κοιμούνται μαζί από το Γενάρη, ο μεγάλος στο πάνω κρεβάτι κ η μικρή στο κάτω. Τα μικρά δεν το έχουν δεί ακόμα με τα νέα χρώματα στους τοίχους αφού το βάψαμε πρόσφατα κ' ειναι διακοπές με τον παππού κ τη γιαγιά. Ελπίζω να τους αρέσει, το ίδιο και σε εσάς.

Τα έπιπλα ειναι αγορασμένα από τη ΝΕΟSET εκτός των στρωμάτων που ειναι CANDIA κ' τα αποθηκευτικά κουτιά από ΙΚΕΑ, τα αυτοκολλητάκια από το JUMBO

p8220019.jpg

p8220016.jpg

p8220015n.jpg

p8220013.jpg

p8220002.jpg

By jesgk at 2010-08-22

Διαφημίσεις

Καταρχην ειναι πανεμορφα τα παιδακια σου θα ξετρελαθουν μπραβο. Εχω 2 ερωτησεις απο που πηρες τα ξυλινα γραμματακια κ ασχετο μεν αλλα απο που βγαινει το ονομα της μικρης Ανδριαννα κ?

Καταρχην ειναι πανεμορφα τα παιδακια σου θα ξετρελαθουν μπραβο. Εχω 2 ερωτησεις απο που πηρες τα ξυλινα γραμματακια κ ασχετο μεν αλλα απο που βγαινει το ονομα της μικρης Ανδριαννα κ?

Ευχαριστώ, πολύ χαίρομαι που σας αρέσει.

Τα ξύλινα γραμματάκια ειναι από το jumbo,τα άλλα τα έπλασα εγώ με πηλό.

Το όνομα ειναι Andreina το θηλυκό του Ανδρέας στα ιταλικά αφού η γιαγιά μας (η μαμά μου) ειναι ιταλιδα, έτσι τη βγάλαμε τη μικρή μας Ανδρεΐνα.

μπράβο jesgk,ωραία η ανακαίνιση!!!

τα χρώματα βγήκαν πολύ ωραία,χαλάλι η κούραση!!!

Ευχαριστώ φιλενάδα. Οι φωτό έχουν μια απόκλειση στα χρώματα, κυρίως στο πράσινο, ειναι πιο έντονο από κοντά κ πιο όμορφο, όντως άξιζε η κούραση, ευτυχώς ειχα κ την πολύτιμη βοήθεια ενός πολύ φιλικού μας ζευγαριού

Πολύ όμορφο!!!!

Θα χαρούν τα παιδάκια σου όταν το δουν (εγώ θα τρελαινόμουν σίγουρα:P:p:p )

Το όνομα της κόρης σου καταπληκτικό!

Ευχαριστώ!!!!! Αχ ανυπομονώ!!

Μου αρεσαν κι εμενα πολυ!

εχεις συνδυασει λευκο με πολυχρωμια,

μια απο τις αγαπημενες μου προτιμισεις σε παιδικο!

Χτυπαει πολυ ωραια στο ματι και εξαπτει την φαντασια των παιδιων

η εναλλαγη πολυχρωμων εικονων:)

Με το καλο να το χαρουν τα μπουμπουκια σου!

[/url]927515fockeu5mhd.gif

Κορίτσια μου, καλησπέρα!!!

Άρχισα κι εγώ σιγά σιγά να ασχολούμαι με το δωμάτιο της φουντουκίτσας μου (είμαι στον :cool: και έχω ήδη βάψει το δωμάτιο της λιλά. Πρόκειται επιπλέον να βάλω στον τοίχο wallies νεραϊδες και κουρτίνα σε λιλά γενικά αποχρώσεις. Η απορία μου είναι η εξής:Η προίκα της (πάντα, σεντονάκια κλπ)πρέπει να είναι πάλι σε λιλά??Δυσκολεύομαι να βρω...Τι άλλο χρώμα προτείνεται για προίκα ώστε να ταιριάζει με λιλά?Το λευκό πώς σας φαίναται?Επιπλέον αν έχετε δει κάτι σε λιλά σε κάποιο κατάστημα θα με βοηθούσατε πολύ!Ευχαριστώ

Φιλικά

miamama το angelcare είναι ένα σύστημα συναγερμού για την βρεφική άπνοια. Έχει δύο ηλεκτρονικές πλάκες, που τοποθετούνται κάτω από το στρώμα της κούνιας και σε περίπτωση που το μωρό έχει άπνοια για πάνω από 20 δεύτερα, χτυπάει συναγερμός! Επίσης λειτουργεί και σαν ενδοεπικοινωνία, σου δείχνει ακόμα και την θερμοκρασία που έχει το δωμάτιο του μωρού.

Κορίτσια μόνο προσοχή σε όσες έχετε αυτό το σύστημα, εγώ είχα βάλει το κλιματιστικό σε λειτουργία, σήκωσα το μωρό και αυτό συνέχισε να αντιλαμβάνεται κίνηση!! Το δοκίμασα και με ανεμιστήρα και συνέβει το ίδιο!! Μπορείς να ρυθμίσεις την ευαισθησία αλλά δεν θέλω να το βάλω και στην μικρότερη κλίμακα...

αυτό με τον ανεμιστήρρα το έχω πάθει και εγώ προσοχή λοιπόν

[/url]

jegk βαζεις τη μικρη σου σε μονο κρεβατι, ε? ειδα οτι πανω εχεις κατι σαν σταθερη πάντα..

απο την κατω πλευρά όμως δε φοβάσαι μη φυγει?

εμενα αλλαζει 50στασεις σε όλες τις πλευρες του κρεβατιου καθε βραδυ.... Και "πιεζεται" (σπρωχνεται..) στα καγκελα....

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...