Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

να σται καλα κοριτσια!

η ασπρη ειναι απο το ικεα,

αλλα εχω βαλει απο μεσα μια ακομα νομίζω ειναι απο τα τζαμπο.

την οποια εχω πιασει με μια παραμανα.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Διαφημίσεις

Καλά εμείς σε ένα μήνα μετακομίζουμε και ακόμα δεν έχω αξιωθεί να βάλω να δείτε το δωμάτιο της μικρης... Τώρα βοηθήστε με σε κάτι... Το νέο της δωμάτιο και αυτό είναι ήδη βαμμένο ροζ. Τώρα το θέμα είναι ο mickey και η παρέα του. Μπορντούρα, αφρώδη διακοσμητικά, πινακάκια κ.λπ.

Ήθελα να κάνω μια αλλαγή μιας και έτσι κ αλλιώς θα αγόραζα άλλη μπορντούρα αλλά με δεσμεύει η κούνια και η αλλαξιέρα που επίσης έχει minnie και mickey...

Τελικά λέω να πάρω άλλη μπορντούρα πάλι με το ίδιο θέμα και διάφορα άλλα ποντικο-διακοσμητικά και να αφήσω κατα μέρος τις αλλαγές. Άσε που δεν είναι καιρός για περιττά έξοδα... Τι λέτε?

Επίσης τι φωτιστικά έχετε στα δωμάτια των παιδιών? Αυτά τα υφασματινο-πλαστικά είναι ασφαλή βρε παιδιά? Τα φοβάμαι...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

• 2 εβδομάδες μετά...

Μπράβο κορίτσια...........συγχαρητήρια σε όλες............ευχαριστώ για τις πολύτιμες ιδέες και συμβουλές.........

Με το καλό όλες.....

Εγώ έχω τη βάση τοίχος και κουρτίνα σε ροζ λιλά....και δύο έπιπλα σε σκούρο χρώμα.........σκέφτομαι να τα αφήσω προς το παρόν αφού η μικρούλα μου θα είναι πρώτα μαζί μας και την Άνοιξη πρώτα ο θεός θα πάει στο δικό της δωμάτιο...αλλά σκέφτομια πολύ τη διακόσμηση........

Γεια σας!!! Εμεις στο δωματιο της ζουζουνας μας βαψαμε τους τοιχους απο τη μεση και πανω (πανω απο τη μπορντουρα δηλαδη) με χρυσοσκονη!!!!!!!! Το αποτελεσμα βγηκε φανταστικο οποτε σας βαζω φωτο να παρετε μια ιδεα...... Ελπιζω να φανει η χρυσοσκονη!

p3190222w.jpg

p3190220.jpg

p3190217.jpg

WLFfp2.png XI11p2.png

Αντε βρε Ιριδα και έλεγα το ξέχασες!!:lol: Φαίνεται λιγο και το αποτέλεσμα είναι όντως τέλειο!!!αμπράβο!!Εμάς που είναι πιο σκούρα τα χρώματα λές να φορτώσει πολύ;(φουξια κάτω-βιολετί επάνω)

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσια!!!!!!!

mama xrysa δεν το ξεχασα! καθε μερα σε σκεφτομουν χιχιχι απλα δεν ειχα καθολου χρονο... θα ξαναβγαλω φωτο παντως να φανει καλυτερα!!!!!!!!

Το δωματιο το βαψαμε απο τη μεση και κατω βεραμαν στη μεση βαλαμε τη μπορντουρα sleepy farm (mothercare) και απο πανω σομον. Αφου στεγνωσε το σομον το περασαμε με τη χρυσοσκονη... Για να καταβετε πως ειναι η χρυσοσκονη, ειναι σαν βερνικι νυχιων, διαφανη βαση με κομματακια χρυσοσκονης (πολυχρωμα πηραμε εμεις) σε ποιο μεγαλο κουτι χαχαχα

κι εγω στην αρχη ηθελα να βαλω μονο σε ενα κομματι του τοιχου ή σε ενα τοιχο μονο για μην ειναι πολυ υπερβολικο αλλα οταν ξεκινησαμε να βαφουμε ειδα οτι δεν ηταν καθολου too much γιατι με το που μπαινεις στο δωματιο δε βλεπεις οολη τη χρυσοσκονη αλλα γυαλαδες εδω κι εκει και απο καθε σημειο διαφερει αυτο που βλεπεις αναλογα με τα χρωματα κλπ......

WLFfp2.png XI11p2.png

Κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω εσας που έχετε βάλει στα παιδικά δωμάτια μπορντούρα από το mothercare πως την προφυλάσσετε από τα μωράκια?

Εγώ έχω βάλει αυτήν με τα αυτοκίνητα και ο μικρός άρχισε ήδη να την σκίζει:rolleyes: σηκώνεται στην κούνια και την μαδάει...την έχω κολλήσει πάνω και κάτω με ταινία διπλής όψεως αλλά δεν γίνεται τίποτα:confused:

Δυστυχώς είναι χάρτινη οπότε σκίζεται με το παραμικρό τράβηγμα...δεν ξέρω τι να κάνω, να την ξηλώσω όλη και να βάλω κάτι άλλο ή να προσθέσω επάνω στα σκισμένα πάλι την ίδια? είχα πάρει από Αγγλία 3 ρολλά και έχω περίσευμα (τις παλιές καλές εποχές):rolleyes:

Κορίτσια θα ήθελα να ρωτήσω εσας που έχετε βάλει στα παιδικά δωμάτια μπορντούρα από το mothercare πως την προφυλάσσετε από τα μωράκια?

Εγώ έχω βάλει αυτήν με τα αυτοκίνητα και ο μικρός άρχισε ήδη να την σκίζει:rolleyes: σηκώνεται στην κούνια και την μαδάει...την έχω κολλήσει πάνω και κάτω με ταινία διπλής όψεως αλλά δεν γίνεται τίποτα:confused:

Δυστυχώς είναι χάρτινη οπότε σκίζεται με το παραμικρό τράβηγμα...δεν ξέρω τι να κάνω, να την ξηλώσω όλη και να βάλω κάτι άλλο ή να προσθέσω επάνω στα σκισμένα πάλι την ίδια? είχα πάρει από Αγγλία 3 ρολλά και έχω περίσευμα (τις παλιές καλές εποχές):rolleyes:

Έχω την ίδια μπορντούρα και το ίδιο πρόβλημα με εσένα!!:):cool:

Ευτυχως την έχω βάλει πιο ψηλά και δεν την φτάνει απότην κούνια αλλά την φτάνει από την αλλαξιέρα και της έχει αλλάξει τα φώτα. Κάθε φορα στο τσάκ δεν το πραλαβαίνω και κάνει ζημια. Πως την έχεις κολλήσει? Δεν κατάλαβα , με ταινία διπλής όψης? Εγω την έχω κολλήσει με κόλλα για ταπετζαρίες αλλά σε μερικά σημεία δεν έχουν κολληθεί καλά τα άκρα και εκεί την χαλάει. Σε άλλα σημεία που είναι κολλημένη καλα δεν μπορεί να την χαλάσει..Σκέφτηκα να προσθέσω λίγη κολλά στα σημεία που λείπει, αλλά δεν τα έχω καταφέρει ακόμα..

Το πρόβλημα της είναι ότι δεν έχει από μόνη της κολλά από πίσω. Μια φίλη μου που έχει μπορντούρα από αλλού,είχε κολλα από πίσω και ούτε δυσκολευτηκε να την κολλήσει και δεν χαλάει

Στο μεταξύ εγω είχα πάρει (τις παλιές καλές επόχές) μόνο δύο ρολλά οπότε δεν έχω περίσσευμα..:(

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Διαφημίσεις

Το δωματιο το βαψαμε απο τη μεση και κατω βεραμαν στη μεση βαλαμε τη μπορντουρα sleepy farm (mothercare) και απο πανω σομον. Αφου στεγνωσε το σομον το περασαμε με τη χρυσοσκονη... Για να καταβετε πως ειναι η χρυσοσκονη, ειναι σαν βερνικι νυχιων, διαφανη βαση με κομματακια χρυσοσκονης (πολυχρωμα πηραμε εμεις) σε ποιο μεγαλο κουτι χαχαχα

Ιριδα απο που την προμηθευτηκες την χρυσοσκονη? ακουγεται πολυ ενδιαφερον για κοριτσακι

sq3Zp2.png

Ιριδα απο που την προμηθευτηκες την χρυσοσκονη? ακουγεται πολυ ενδιαφερον για κοριτσακι

απο το χρωματοπωλειο της γειτονιας... 8 ευρω το κουτακι και πηρα 2, αλλα μου περισσεψε πολυ...

WLFfp2.png XI11p2.png

Κοριτσια γεια σας και απο μενα !!!Ειμαστε στη φαση που θελουμε να βαψουμε το δωματιο της μπουμπους που ερχεται ...θελουμε τα χρωματα να ειναι οικολογικα αντιτοξικα και τελοσπαντων ασφαλη για βρεφη. Ειχατε καποια ιδιαιτερη προτιμηση σε εταιρια ή ολεσ πλεον εχουν προδιαγραφες καταλληλες για μωρα?α επισης θα ηθελα και ποικιλια στα χρωματα..οποιαδηποτε αποψη ευπροσδεκτη!!!

• 3 εβδομάδες μετά...

Είναι πάρα πολύ όμορφο και χαρούμενο.. μπραβο..

...εμεις μόλις τελειωσαμε το δωμάτιο του μικρού το κάναμε παιδικό, βγάλαμε την κούνια μια και ο μικρός έκανε σάλτο και βάλαμε παιδικό κρεββάτι με κάγκελάκι!!

1gGKp3.png

Νikvik τέλειο το δωματιάκι σας!!Τυχερό το μωράκι σας που κοιμάται σε τόσο όμορφο και ήρεμο δωμάτιο!!!Πραγματικά από τα πιο ωραία δωμάτια που έχω δει!

Να σου ζήσει!

nikvik φανταστικο το δωματιο σας!!!

petalouditsa κ το δικο σας εξισου υπεροχο!!!

Να'ναι καλα τα παιδακια σας κ να τα χαιρονται!!!!!

Καθε φορα που βλεπω βρεφικα/παιδικα δωματια με πιανει μια συγκινηση τι να σας πω βρε κοριτσια...........

Μαλλον γιατι σκεφτομαι με ποση αγαπη τα κανουμε εμεις οι γονεις ειδικα περιμενοντας το πρωτο μας παιδακι!!!!Αχχχχχχχχ!!!!Πολυ ωραιο συναισθημα ετσι δεν ειναι?

Εγω καθε φορα που εμπαινα στο δωματιο της κορης μου οταν το ετοιμαζα βουρκωνα εριχνα κ κανενα δακρυ να πω την αληθεια!!!!

Να'ναι καλα τα παιδακια μας κ να περνανε ευτυχισμενες μερες-χρονια μεσα στα δωματια που με τοση αγαπη τους φτιαξαμε!!!!

Οταν μπορεσω θα βαλω κ εγω φωτο απο το δωματιο της νεραιδουλας μου!!!

Ts65p3.png

nikvik πολυ ομορφο το δωματιακι σας.βλεπω εχετε κ angelcare!

να σου πω χρειάζεται..προχτες το πρωι βρηκα τη μικρη μου με ενα σπαγκακι στο λαιμο που ειχα δέσει ενα παιχνιδάκι στην κουνια..πως το εβγαλε ενας θεος ξερει.

σήμερα ξύπνησα απο το κλαμα της κ την βρηκα τυλιγμένη με την κουνουπιερα.

την έγδυσα την κουνια να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...