Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

beloved πολύ ωραίο το δωμάτιο!

Και εγώ αγχώνομαι διότι έχω μια κορούλα και ένα υπνοδωμάτιο (σε περίπτωση που κάνουμε 2ο και αγόρι) πολύ όμορφα τα συνδίασες!

Με το καλό το μπεμπάκι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πααααρα πολυ όμορφο!! Απο τα ποιο ομορφα αγορίστικα δωμάτια που εχω δει!! :D:D Τελικά μου αρέσουν τα ασπρα έπιπλα πολυ!!

Ουφ!!!!!!!! Και εμένα!!!!!!!!!!!! ( και λέω ουφ γιατι μου αλλάξανε γνώμη όταν τα αγόραζα τα δικά μας και πήρα το χρώμα του ξύλου)

1gGKp3.png

ετοιμο και το δικο μας το δωματιακι!!!το ανακαινησαμε γιατι περιμενουμε το μπεμπη μας απο μερα σε μερα και μιας και το πρωτο ειναι κοριτσακι παιξαμε σε ουδετερα χρωματα...ελπιζω να σας αρεσει!!!

http://img697.imageshack.us/img697/2829/1007411.jpg

http://img232.imageshack.us/img232/3506/1007414.jpg

http://img8.imageshack.us/img8/6033/1007415h.jpg

http://img3.imageshack.us/img3/5503/1007416l.jpg

http://img710.imageshack.us/img710/3112/1007417.jpg

Πολύ όμορφο δωμάτιο και χαρούμενο με το καλό το νέο ΄μέλος της οικογένειας...

1gGKp3.png

πολύ όμορφο δωματιακι!

επειδη εχουμε την ιδια κουνια, ήθελα να σε ρωτησω: βγαινει και σε μπλε χρωμα ή την ειχατε σε πρασινο και την βάψατε?

γιατι την εχω σε πρασινο και σκεφτομαι αν γινεται καποια στιγμη(σε επομενο μωρο)να της αλλαξω χρωμα....

απο τα kitten την εχεις παρει?

ειχαμε την επιλογη χρωματος,ή πρασινο ή μπλε. γιατι ομως να την αλλαξεις?το πρασινακι ειναι ουδετερο!!!

ευχαριστω πολυ κοριτσια για τα καλα σας λογια!!!:P

526437xvildghyb3.gif

ΜΑΡΚΕΛΛΑ 2/10/2007, ΙΩΑΝΝΗΣ 3/6/2010, ΝΙΝΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

EBX2p3.png

βρε κοριτσια τι ωραια δωματια ειναι αυτα ΜΠΡΑΒΟ!!!! πραγματικα καταπληκτικα...

και τι ιδεες!!!! εμεις τωρα αλλαζουμε το δωματιο...δυστυχως εχουμε μονο ενα δωματιο για δυο παιδακια....πριν ηταν μονο η μικρη και το ειχα ροζ τωρα εχουμε και μπεμπη και ψαχνω για ιδεες και λυσεις....αλλα εχω και πολυ μικρο δωματιο δηλαδη η κουνια του μπεμπη ισα ισα που χωραει αλλα κατι θα κανω και εγω και παλι μπραβο σε ολες σας:P:p:p:p....

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας!!! Πήρα πολλές ιδέες από τα δωμάτια των παιδιών σας και τώρα που ετοίμασα κι εγώ το δωματιάκι, για το αγοράκι που περιμένω, είπα να το μοιραστώ μαζί σας!!!

http://img266.imageshack.us/img266/7449/b007.jpg

http://img580.imageshack.us/img580/5213/b012d.jpg

http://img42.imageshack.us/img42/9371/b003q.jpg

http://img255.imageshack.us/img255/5923/b014.jpg

τινακι πολυ ομορφο το δωματιο σας! η κουνια και η συρταριερα απο που ειναι?

και εμεις με τα ζωα της ζουγκλας θα "παιξουμε"...

ZOrwp3.png

τινακι πολυ ομορφο το δωματιο σας! η κουνια και η συρταριερα απο που ειναι?

και εμεις με τα ζωα της ζουγκλας θα "παιξουμε"...

συμφωνω πολυ ομορφο!!!το κρεβατακι και η συρταριερα και γω θελω να μαθω απο που ειναι;

Καλημέρα κορίτσια!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!! Η κούνια και η συρταριέρα είναι από τα mothercare. Μόνο για να μην μπερδευτείτε, τα μαϊμουδάκια που έχει μπροστά στα συρτάρια, τα έχω κολλήσει εγώ. Τις τιμές δεν τις θυμάμαι ακριβώς τώρα, αλλά η συρταριέρα κάνει περίπου 300ευρώ και η κούνια που γίνεται κρεβάτι γύρω στα 350ευρώ, αν τα πάρεις και τα δύο μαζί έχουν καλύτερη τιμή, περίπου 80ευρώ μείον στο σύνολο.

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

Καλημέρα κορίτσια!!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια!!!! Η κούνια και η συρταριέρα είναι από τα mothercare. Μόνο για να μην μπερδευτείτε, τα μαϊμουδάκια που έχει μπροστά στα συρτάρια, τα έχω κολλήσει εγώ. Τις τιμές δεν τις θυμάμαι ακριβώς τώρα, αλλά η συρταριέρα κάνει περίπου 300ευρώ και η κούνια που γίνεται κρεβάτι γύρω στα 350ευρώ, αν τα πάρεις και τα δύο μαζί έχουν καλύτερη τιμή, περίπου 80ευρώ μείον στο σύνολο.

σε ευχαριστω κοριτσακι! μονο τη κουνια θελω εγω (συρταριερα υπαρχει στο δωματιο). ειδα τη κουνια στον καταλογο του mothercare αλλα οταν πηγα σε καταστημα δεν υπηρχε live. πως ειναι? φαινεται γερη κατασκευη?

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστω κοριτσακι! μονο τη κουνια θελω εγω (συρταριερα υπαρχει στο δωματιο). ειδα τη κουνια στον καταλογο του mothercare αλλα οταν πηγα σε καταστημα δεν υπηρχε live. πως ειναι? φαινεται γερη κατασκευη?

Καλημέρα! Λοιπόν, είναι ωραία και κομψή κούνια. Από κατασκευή εγώ έμεινα ευχαριστημένη, είναι λίγο κατώτερη ποιότητα από άλλες που είχα δει σε Λητώ και Ήρα και κόστιζαν περίπου 600-700ευρώ! Οπότε σε σχέση ποιότητας-τιμής, είμαι πολύ ικανοποιημένη!

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

Καλημέρα! Λοιπόν, είναι ωραία και κομψή κούνια. Από κατασκευή εγώ έμεινα ευχαριστημένη, είναι λίγο κατώτερη ποιότητα από άλλες που είχα δει σε Λητώ και Ήρα και κόστιζαν περίπου 600-700ευρώ! Οπότε σε σχέση ποιότητας-τιμής, είμαι πολύ ικανοποιημένη!

τελικα καταληξαμε σε μια παρομοια απο το mothercare αλλα πιο οικονομικη. ειναι η addigton και η διαφορα με τη δικη σου ειναι οτι δεν ανεβοκατεβαινει το καγκελο παρα μονο το στρωμα. επισης ειναι λιγο διαφορετικο το πλαινο καγκελο... επειδη ομως θεσσαλονικη δεν υπαρχει, θα μας τη φερουν μεσα στη βδομαδα και αν μας αρεσει θα τη κλεισουμε!

στρωμα πηρατε απο το mothercare?

με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας!

ZOrwp3.png

τελικα καταληξαμε σε μια παρομοια απο το mothercare αλλα πιο οικονομικη. ειναι η addigton και η διαφορα με τη δικη σου ειναι οτι δεν ανεβοκατεβαινει το καγκελο παρα μονο το στρωμα. επισης ειναι λιγο διαφορετικο το πλαινο καγκελο... επειδη ομως θεσσαλονικη δεν υπαρχει, θα μας τη φερουν μεσα στη βδομαδα και αν μας αρεσει θα τη κλεισουμε!

στρωμα πηρατε απο το mothercare?

με το καλο να υποδεχτειτε το μωρακι σας!

Χμμ... για το στρώμα.. Τελικά πήρα από τα Mothercare ένα που έχουν της cocomat, με latex και κοκοφοινικα και αδιάβροχο κάλυμα, είναι λίγο πιο ακριβό από τα άλλα.. Βέβαια έχω διαβάσει τόσες γνώμες για τα στρώματα, οτι δλδ πρέπει να είναι μόνο Latex ή οτι πρέπει να είναι latex-κοκοφοίνικα, που δεν μπορώ να ξέρω αν τελικά έκανα την καλύτερη επιλογή, ο χρόνος θα δείξει...

Σε ευχαριστώ πολύ! Κι εσείς με το καλό το μωράκι σας!

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

• 3 εβδομάδες μετά...
ψαχνουμε και εμείς πως θα διακοσμήσουμε το παιδικό δωμάτιο και πέσαμε σε αυτό το σιτε

http://gallery.projectnursery.com/?g=&st=&r=3&t=&sort_by=2&k=

πραγματικά έχει φοβερές ιδέες!!!!

peppi πραγματικά ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ το site!! το καλύτερο που έχω δει ως τωρα!

L0Zkp3.png

Διαφημίσεις

και εμενα μου αρέσει το δωματιάκι σας.. ταιριάζουν τα γούστα μας.

ασε που ειμαστε κ οι 2 φαν του ικεα.καλα εγω το εχω παρακάνει,μονο την ταμπέλα τους δεν πηρα:D:D:D

με το καλο να έρθει το αγορακι σας να το γεμίσει!!!

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Πεταλουδίτσα μπράβο σου ! Υπέροχο δωμάτιο με πολύ ομορφους συνδυασμους!!

Να το χαιρεται η μπουμπουκα σου! ααα και πολυ ωραίο κολπο με την διπλή κουνουπιερα φαινεται ποιο γεμάτο!!

υπέροχο δωμάτιο!μπράβο petalouditsa. απο ικεα θα πάρω κι εγώ ,αυτή την αλλαξιέρα την έχω βάλει στο μάτι από καιρό

λοιπον αυτη η αλλαξιερα με εχει βολέψει ΠΟΛΥ..να την παρεις αξιζει τα λεφτ της.

Πεταλουδίτσα μπράβο σου ! Υπέροχο δωμάτιο με πολύ ομορφους συνδυασμους!!

Να το χαιρεται η μπουμπουκα σου! ααα και πολυ ωραίο κολπο με την διπλή κουνουπιερα φαινεται ποιο γεμάτο!

ευχαριστω καλαμαρακι! τη διπλη κουνουπιέρα την εβαλα γιατι απ οτι ειδα του ικεα ειναι πιο πολυ διακοσμητική..δεν έκλεινε εντελώς μπροστά κ δεν μας προστάτευε απ τα τα βρωμοκουνουπα.

Είναι πολύ όμορφο το δωμάτιακι σας... μπράβο χαρούμενο και με πολλά χρώματα...

Υπέροχο δωμάτιο!!!!μπράβο!!!!

ευχαριστω κοριστακια μου!

2 πράγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη ηλιθιότητα·Για το πρώτο δεν είμαι και τόσο σίγουρος...

Albert Einstein

Βρήκα μια ταπετσαρία προχθές, όχι παιδική, έχει ροζ πεταλούδες και ασημί και είναι ψιλοανάγλυφη.Αν βάλω αυτή σε έναν απο τους τοίχους του δωματίου(γιατί σε έναν θα βάλω δεν θέλω να το φορτώσω πολύ) τι μπορώ να κάνω στους υπόλοιπους;Τι χρώματα ταιριάζουν;Η εναλλακτική μου είναι να βάψω τους τοίχους μισό μισό επάνω το χρώμα της λεβάντας και κάτω ροζ-φουξια και να βάλω αυτοκόλλητα.Για πείτε ιδέες!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

mama xrysa εμενα θα μου αρεσε το μισο-μισο και να βαλεις μια μπορντουρα...

ειναι πιο παιδικο και χαρουμενο νομιζω...

πεταλουδιτσα το δωματιο ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!

οι συνδιασμοι που κανατε ειναι φοβεροι........ενα super ικεοδωματιο...:P

ειχαμε δει κι εμεις μια κουνια απο εκει αλλα την σταματησαν..

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...