Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

maria2 πολυ ζεστο το δωματιο! Μου αρεσει πολυ τα αδερφακια να μοιραζονται το ιδιο δωματιο!

Ποσα παιδακια εχεις κ τι ηλικιες? Ποιο θα κοιμαται πανω στην κουκετα? Ποσο ειναι? Την σκεφτομαι κ εγω για αργοτερα την κουκετα (πηραμε κρεβατι που μετα συμπληρωνεται κ γινεται κουκέτα), αλλα την φοβαμαι παρολο το καγκελο...

Thanks Αφροδιτη,(ιδιο ονομα με την κορη μου).

Εχω 2 παιδακια. Η κορη 4 και ο γιος 2.

Στο πανω κρεββατι δεν κοιμαται κανεις ακομα.Η μεγαλη στο κατω και ο μικρος στην κουνια του, που ειναι διπλα στην φωτο.

Η μικρη πηγαινει για τσισα τη νυχτα και φοβαμαι μην φαει καμια σαβουρα στον υπνο της.

Παντως και τα δυο κατεβαινουν μια χαρα απο την σκαλα....η οποία ειναι κρυμμενη!

Διαφημίσεις

danae μου σ΄ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,ολες σας ευχαριστω!Ερχονται στο σπιτι σου,βλεπουν το χωρο σου και σου δινουν ιδεες χωρις καμια υποχρεωση,κατοπιν αν θελεις σου βγαζουν σχεδια του δωματιου

και αποφασιζεις ποιο θελεις.Μου φανηκαν πολυ καλοι ανθρωποι και εδιναν βαρος σε αυτο που εψαχνα εγω.Θα σου στειλω με προσ. μηνυμα τα τηλ τους(μη θεωρηθει πως τους κανω και διαφημιση)

φιλακια!!! :lol::lol:

θα μπορούσες να μου δώσει τα τηλέφωνά τους? έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά!

έλεγα να περιμένω να το βάλω ολοκληρωμένο αλλά δεν κρατιέμαι!!!! Επιτέλους βάψαμε το πρώτο χέρι χρώμα στο δωμάτιο του μπεμπούλη!!! είμαι πολύ ενθουσιασμένη!!!!!!! πιο πολλές φώτο θα βάλω όταν το τελειώσουμε. θα πάρω τα αυτοκκόλητα ζούγκλα απο το cosycorner για να διακοσμήσω τους τοίχους.

Πάρτε μια γεύση από το πως είναι ο τοίχος . Εχει πάνω τις χαρτοταινίες ακόμα γιατί απομένει να κάνουμε το 2ο χέρι.

room1.jpg

ααα πολύ χαι τεκ τα ραφάκια σας!! μου άρεσε το σιδερένιο κράτηγμα ωραίο, μου θυμίζει ποπ άρτ!

και ωραίο λαχανί διαλέξατε, άντε να το φτίαξετε να μας στείλεις κι άλλες να δούμε!!

υγ έχουμε το ίδιο φεγγαράκι αρκουδάκι -εγώ σε ροζ :wink:

dudu,

πολυ ιδιαιτερο το σχεδιο που εφτιαξες (ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!!!!!) για το δωματιο του μωρου σας....

αυτα τα πουλακια ηταν υπεροχα!!!

katerina λατρευω τον winnie και το δωματιο σας ειναι αναμεσα στα πιο ωραια που εχω δει...

συγχαρητηρια σε ολες τις μαμαδες που φτιαχνουν υπεροχα δωματια για τα μικρακια τους...ΟΛΕΣ!!!

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

katerina1981 δεν εχω δει τοσο υπεροχο δωματιο.Ευχομαι ολα να πανε καλα και να εχεις το πιο ομορφο μωρακι του κοσμου.Απο που πηρες το υπεροχο φωτιστικο?

Σε ευχαριστω πολυ και χαιρομαι που σου άρεσε!!Το φωτιστικο το πήραμε απο εκει που πήραμε την κουνια μας.Το εχει και το cosycorner 30 ευρω.

RSvcp2.png wNVQp2.png

Κατερίνα1981 από που πήρες τα αυτοκόλλητα? Πολύ όμορφα!!!Με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου. Όμορφο, φωτεινό και ουδέτερο δωμάτιο...

Σε ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου.Το δωμάτιο είναι ουδέτερο γιατί δεν ξερουμε το φυλο του μωρού.Οπότε νομίζω ο γουϊνι μας εβγαλε ασπροπρόσωπους.

Οι μεγάλες αφίσες στον τοίχο δεν είναι αυτοκόλλητες.Ειναι αφίσα η οποία ήταν χωρισμενη σε 2 κομμάτια και αποφασίσαμε να μην τη βαλουμε πανω κάτω αλλά δεξια αριστερα.Την κολήσαμε με ταινία διπλής όψης...Τα υπόλοιπα είναι μπορντούρα και αφρώδη.Την αφίσα και την μπορντούρα τα πήραμε όπως είπα απο εκει που πήραμε την κούνια αλλά τα έχει και to cosy corner.Αν θυμαμαι καλα 40 ευρω η αφίσα και 30 η μπορντούρα.

Την προίκα την πήρε ο άντρας μου απο το αμερικάνικο ebay.Μόνο αυτό ξέρω περι αυτού...

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

dudu,

πολυ ιδιαιτερο το σχεδιο που εφτιαξες (ΜΟΝΗ ΣΟΥ!!!!!!!!) για το δωματιο του μωρου σας....

αυτα τα πουλακια ηταν υπεροχα!!!

katerina λατρευω τον winnie και το δωματιο σας ειναι αναμεσα στα πιο ωραια που εχω δει...

συγχαρητηρια σε ολες τις μαμαδες που φτιαχνουν υπεροχα δωματια για τα μικρακια τους...ΟΛΕΣ!!!

Σε ευχαριστω πολύ πασχαλίτσα!!!Να σαι καλά και σε σένα ότι επιθυμείς!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Και απο μενα συγχαρητηρια στις χρυσοχερες μαμαδες! Πολυ ζηλευω γιατι εγω ουτε καλλιτεχνικα χερια, ουτε φαντασια διαθετω. Ευτυχως ομως εχω μια φιλη η οποια τα εχει κ τα δυο σε αφθονια κ με βοηθαει (τι με βοηθαει, μονη της το εκανε δλδ) με το δωματιο. Θα σας βαλω κ γω φωτος αμεσα!

GwASp3.png

Κατερίνα σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τελικά επειδή ο Γουίνι είναι πολυφορεμένος, καταλήξαμε στο θέμα "περιπέτεια στην ζούγλα' το οποίο βρήκαμε στο αμερικάνικο ebay από 78 Ευρώ (που το έχει το cosycorner) στα 55 Ευρώ. Σήμερα τα παραγγέλνουμε και ανυπομονώ να τα παραλάβουμε!!!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κατερίνα σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Τελικά επειδή ο Γουίνι είναι πολυφορεμένος, καταλήξαμε στο θέμα "περιπέτεια στην ζούγλα' το οποίο βρήκαμε στο αμερικάνικο ebay από 78 Ευρώ (που το έχει το cosycorner) στα 55 Ευρώ. Σήμερα τα παραγγέλνουμε και ανυπομονώ να τα παραλάβουμε!!!

Θεά!!!! θα έχουμε το ίδιο. εμείς τελειώσαμε σήμερα το 2ο χέρι χρώμα και το μεσημεράκι θα πάμε cosycorner να τα πάρουμε. 55? με τα έξοδα αποστολής?

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Ναι με τα έξοδα αποστολής μέσα chiqui μου. Αν πας από κοντά πόσο στοιχίζουν ξέρεις? Όχι ότι έχω σκοπό να πάω γιατί μένω Κρήτη απλά πληροφοριακά ρωτάω.

Επίσης τα κύματα κατά πόσο είναι εύκολο να γίνουν? Θέλει 2 βδομάδες στέγνωμα όπως γράφει στις οδηγίες το cosy? Εμείς το Σαββάτο θα αδειάσουμε το δωμάτιο και έχουμε καιρό για το βάψιμο!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

78 στοιχίζουν αν πας στο μαγαζί γλυτώνεις δηλαδή τα έξοδα αποστολής που είναι άλλα 8 ?. Τα κύματα τα κάνεις πανεύκολα!!! με ένα απαλό μολυβάκι ( οχι ματιών!!!!) κάνεις το σχήμα και μετά κολλάς σύριζα στην γραμμή χαρτοταινία πάχουσ 5 εκατοστών ( φαρδιά για να μην σου ξεφύγει χρώμα με το ρολό). Καλύπτεις και τις πρίζες καθώς και τα κουφώματα στις πόρτες με ταινία για να μην τα λερώσεις ( για τις πρίζες μπορείς να πεις στον άντρα να βγάλει τα καπάκια για μεγαλύτερη ευκολία αλλά πρέπει να κατεβάσεις τον γενικό για αυτή την δουλειά). Ξεκινάς με πινέλο να βάφεις στο περίγραμμα με την ταινία στις γωνίες , γύρω από τις πρίζες και γενικά όπου υπάρχουν " τυφλά" σημεία που δεν φτάνει καλά το ρολό. κάνεις το πρώτο χέρι , περιμένεις κανα 2 μέρες να στεγνώσει καλά ( εμείς περιμέναμε 5 γιατί ο πρωτομάστορας έπρεπε να πάει και στην δουλειά του) κάνεις το 2ο χέρι με τον ίδιο τρόπο και το αφήνεις να στεγνώσει καλά. Αυτό με τις 2 βδομάδες που λέει το κόζυ μάλλον έχει δίκιο, ειδικά αν θέλεις να βάψεις και το πάνω μισό του τοίχου σε άλλο χρώμα.

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Ωραία είδαι κατοτοπιστικότατη chiqui. Εύκολο ακούγεται. Εγώ φοβάμαι όταν κάνουμε το δεύτερο χρώμα από πάνω μην χαλάσει το προηγούμενο αφού πρέπει να κολλήσουμε την ταινία πάνω!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Αν το αφήσεις κανά 5αρι μέρες να στεγνώσει δεν θα πάθει τίποτα. και ένα κολπάκι για την ταινία: αν και η χαρτοταινία βγαίνει πανεύκολα και δεν είναι πολύ δυνατή μπορείς να την ζεστάνεις με το πιστολάκι και να την ξεκολλήσεις.

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Δεν μου λες...Χαρτοταινία έβαλες? Δεν βάλατε την ειδική ταινία που λέει ότι αγοράζεις από χρωματοπωλείο? Με την χαρτοταινία πως κάνεις τα κύματα?

Μήπως εννοεί σαν ειδική ταινία την χαρτοταινία? κοίτα.. έκανα σχετικά ανοιχτές καμπύλες αλλά έκοβα την χαρτοταινία σε κομμάτια φάρδους περίπου 5-7 πόντων και φρόντιζα να εφάπτεται καλά στην γραμμή με το μολύβι. αν η υπόλοιπη ζάρωνε και λίγο δεν με πέιραζε γιατι αυτό που έχει σημασία είναι να καλύπτει την γραμμή. το απόγευμα θα βγάλω μια κοντινή φώτο από την ταινία να δεις πως το έκανα.

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Δεν ξέρω τι εννοεί αλλά πίστευα ότι υπάρχει μια κυματιστή ταινία.

Είδα τις φώτο στις οδηγίες και είναι χαρτοταινία. αν υπήρχε κυματιστή ταινία θα ήταν σε συγκεκριμένα σχέδια και δεν θα μπορούσες να δημιουργήσεις τα δικά σου. Πάντως με ένα μολύβι και μια γόμα κάνεις θαύματα στον τοίχο. και αν τυχον σου κολλήσει η ταινία λιγο πάνω η κάτω απο την γραμμή μην σκας!!! δεν υπάρχει μολυβιά που να μην την σβήνει ένα μωρομάντηλο!!!!

EUdTp3.png

4f73c22695.png

http://img257.imageshack.us/my.php?image=dsc01357v.jpg

http://img2.imageshack.us/my.php?image=dsc01356i.jpg

http://img513.imageshack.us/my.php?image=dsc01359s.j

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΑΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ

Φανταστική ζωγραφιά!!!! συγχαρητήρια στην ζωγράφο!!

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Είδα τις φώτο στις οδηγίες και είναι χαρτοταινία. αν υπήρχε κυματιστή ταινία θα ήταν σε συγκεκριμένα σχέδια και δεν θα μπορούσες να δημιουργήσεις τα δικά σου. Πάντως με ένα μολύβι και μια γόμα κάνεις θαύματα στον τοίχο. και αν τυχον σου κολλήσει η ταινία λιγο πάνω η κάτω απο την γραμμή μην σκας!!! δεν υπάρχει μολυβιά που να μην την σβήνει ένα μωρομάντηλο!!!!

Κρίμα και εγώ νόμιζα ότι υπήρχε κυματιστή ταινία. Μου φαίνεται δύσκολο να κάνω καμπύλη με την ίσια ταινία...Εκτός και αν την κόψω με ψαλίδι στο σχήμα που θέλω....Πωπω φασαρία θέλει!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...