Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Afrodite δες και στο IKEA (όλο το ίδιο λέω ε; δεν είμαι η ηδιοκτήτρια του IKEA, σας το ορκίζομαι απλά με έχει βολέψει πολύ).

Ευχαριστω πολυ. Βασικα κοιταξα στα ΙΚΕΑ, κ τα μονα που ειδα ηταν κατι πλαστικα, που κανουν γωνια. Μετα ειδα τα απλα. Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου? Μπορει να τα εχασα.

Πολυ γλυκο το δωματιο του μικρου πριγκηπα!

GwASp3.png

Jen, πολυ πρωτο το δωματιο! Η ιδεα για το φωτακι κατω απο την κουνια ειναι φανταστικη! Θα την κλεψω!

Να σας ρωτησω, θελω να βαλω πανω απο την αλλαξερια καποια ραφια (στον τοιχο) για να βαζω τα απαραιτητα. Το δωματιο εχει θεμα σαβανα κ τα ζωα (θα το βαλω συντομα). Εχετε καμια ιδεα? Εχετε δει πουθενα ραφια με σχεδια? Δεν πολυθελω να βαλω σκετα.

δες στο ΙΚΕΑ όχι τα παιδικά αλλά τα άλλα που έχουν κρυφό το κρέμασμα με ούπα νομίζω που είναι για το σαλόνι κατι σε ξανθά και άσπρα και σκούρο καφέ που έχουν και διάφορα χρώματα και είναι πολύ όμορφα και λιτά LACK λέγεται.

60203_PE166207_S4.jpg

edit ... τώρα είδα ότι θες με σχέδια :roll: σόρυ

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ...ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ?ΝΟΜΙΖΩ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ!!!ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΩ?

Κοριτσια πολυ τελεια τα δωματιακια σας! Irene555 πολυ τελειο και φωτεινο! Μου αρεσει πολυ το μωβ τελικα!!! Jen φανταστικο το δωματιο!!! Πολυ χαρουμενος ο συνδυασμος των χρωματων σας!!

Να χαιρεστε τα μπουμπουκακια σας, κοριτσαρες!!!! :D

stella-alex τι εννοεις αν ειναι καλα???

νομιζω τα εχουν χρησιμοποιησει πολλες κοπελες και ειναι καλα...κολλανε κ ξεκολλανε κ δεν αφηνουν σημαδια...απλα ειναι λιγο ακριβα νομιζω...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Διαφημίσεις

stella-alex τι εννοεις αν ειναι καλα???

νομιζω τα εχουν χρησιμοποιησει πολλες κοπελες και ειναι καλα...κολλανε κ ξεκολλανε κ δεν αφηνουν σημαδια...απλα ειναι λιγο ακριβα νομιζω...

Ναι,αυτο εννοω,αν ειναι καλα κ αξιζει να τα παρω...αν κολλανε καλα στον τοιχο...οσο για την τιμη... :roll: τι να κανουμε,εναν τον εχουμε κ μας εχει τρελανει...χαλαλι του!!! :lol:

ευχαριστω ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ για την απαντηση σου...μολις βαλω κ τα αυτοκολλητα,οποια κι αν καταληξω να παρω θα βγαλω φωτο κ θα σας το δειξω...θα με βοηθησετε φυσικα για να τις βαλω γιατι δεν σκαμπαζω κ πολλα!!! :oops:

Κοριτσια ειχα σκοπο να βαλω κι αλλες φωτογραφιες αλλα δεν ξερω γιατι μου βγαζει αυτη τη σημειωση απο κατω και οταν βγαλω ακρη γενικα με το πως ακριβως μπαινουν, θα τις κατεβασω ολες! Μηπως ξερει καμια γιατι μου βγαζει αυτη την σημειωση; (Share this image on twitter!) και τι σημαινει;

stella-alex νομιζω πως καπου διαβασα πως καποιες κοπελες τα βρηκαν πιο φτηνα απο αλλου...δεν θυμαμαι ομως που...ελπιζω καποια που ξερει να απαντησει...δες αν ειναι κ στο topic "αγορες απο το internet"... νομιζω κατι γραφει εκει...

dali...δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω...

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

stella-alex νομιζω πως καπου διαβασα πως καποιες κοπελες τα βρηκαν πιο φτηνα απο αλλου...δεν θυμαμαι ομως που...ελπιζω καποια που ξερει να απαντησει...δες αν ειναι κ στο topic "αγορες απο το internet"... νομιζω κατι γραφει εκει...

dali...δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω...

Ευχαριστω πολλυ κ παλι,θα παω να το ψαξω τωρα....οποια κοπελα ξερει κατι ας γραψει... :wink:

Διαφημίσεις

Πολύ όμορφα δωμάτια όλα τους!!! Ειρήνη όντως φανταστικό το μωβάκι!!!

Dali έχουμε το ίδιο σχεδόν χαλί!!!

JEN δεν το πρόλαβα γμτ!!! Αν μπορείς ξαναβάλτο κοριτσάκι, σίγουρα θα είναι πανέμορφο το δωμάτιο του Στεφανάκου σας και θέλω να το δώ!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

JEN δεν το πρόλαβα γμτ!!! Αν μπορείς ξαναβάλτο κοριτσάκι, σίγουρα θα είναι πανέμορφο το δωμάτιο του Στεφανάκου σας και θέλω να το δώ!!!

Όλγα προς το παρόν έχει πέσει ο σέρβερ που φιλοξενεί το αρχείο, οπότε προσπάθησε κάποια στιγμή αργότερα για να το δεις...

Dali, κουκλίστικο το δωματιακι! Με το καλο να το χαρει η μικρουλα σας!

kalamaraki κ filaki, ευχαριστω πολυ. Οντως τα lack ειναι πολυ ωραια, αλλα ηθελα να εχουν ενα σχεδιακι, μια κρέμαση ενα κατι.... Τελος παντως κατι θα βρω.

Να ρωτησω κ κατι αλλο, τις κουνουπιερες τις κρεματε απο το ταβανι ή απο τον τοιχο? Με ουπα το κανετε? Και δεν ξερω κατα ποσο βολικες μπορει να ειναι σε κρεβατι κ οχι σε κουνια για μεγαλυτερο παιδακι. Υπαρχει περιπτωση να την "κατεβασει"?

GwASp3.png

Dali, κουκλίστικο το δωματιακι! Με το καλο να το χαρει η μικρουλα σας!

kalamaraki κ filaki, ευχαριστω πολυ. Οντως τα lack ειναι πολυ ωραια, αλλα ηθελα να εχουν ενα σχεδιακι, μια κρέμαση ενα κατι.... Τελος παντως κατι θα βρω.

Να ρωτησω κ κατι αλλο, τις κουνουπιερες τις κρεματε απο το ταβανι ή απο τον τοιχο? Με ουπα το κανετε? Και δεν ξερω κατα ποσο βολικες μπορει να ειναι σε κρεβατι κ οχι σε κουνια για μεγαλυτερο παιδακι. Υπαρχει περιπτωση να την "κατεβασει"?

Εμένα την κρέμασε ο αντρούλης από το ταβάνι με ένα καρφάκι σαν γάντζάκι που κάνει με πετονιά, αλλά ναι την έχει κατεβάσει ήδη δυο φορές το γαντζάκι έμεινε στην θέση του φυσικά αλλά επειδή η πετονιά εχει ελαστικότητα δεν το διέλυσε απλά την ξαναβάλαμε πίσω :wink:

stella-alex

δες εδω http://www.decofun.com και δες και στο praktiker...πρεπει να εχει πιο οικονομικα αυτοκολλητα :wink:

Αχ βρε πασχαλιτσα σε ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΥ!!!πηγαμε στο πρακτικερ κ οντως βρηκαμε αυτοκολλητα του γουινι κ τα κολλησαμε στο τοιχο,πριν λιγο τελειωσαμε...αυριο παλι,τον ξεπατωσαμε τον μικρο!!!!θα βγαλω κ φωτο μολις ειναι ετοιμο κ θα σας τις βαλω να τις δειτε!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΝΤΣ ΒΡΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ,ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ...Κ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ Κ ΣΑΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ!!!!ΣΑΝ ΝΑ ΣΑς ΞΕΡΩ "ΧΡΟΝΙΑ" ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!!!

Τι χαρα καναμε με τα αυτοκολλητα....δεν λεγετε!!!!! :lol:

περιμενω να ερθει το αυριο για να το τελειωσω κ να το βγαλω φωτο να σας δειξω τι καταφεραμε χαρη σε σας!!!!!!!!! :):)

Όλγα προς το παρόν έχει πέσει ο σέρβερ που φιλοξενεί το αρχείο, οπότε προσπάθησε κάποια στιγμή αργότερα για να το δεις...

Πανέμορφο!!! Φρέσκα χρώματα, trendy αυτοκόλλητα τοίχου και υπέροχα λευκά σκέτα έπιπλα που τα λατρεύω ...

Να το χαίρεται ο ζουζουνάκος σας!!!

1aLup3.png

BtUIp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...