Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

καλησπερα.θελω να ρωτησω αν το ονομα στην πορτα το φτιαχνετε η το αγοραζετε ετοιμο και απο που?η μεγαλη πλακα ειναι ο υπολογιστης με το παρεντς ανοιχτο να φενεται.ετσι ειναι οι μεγαλες αγαπες

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ονομα της πορτας το εκανα παραγγελια σε καταστημα παιδικων επιπλων της αλυσιδας BO (δεν θυμαμαι πως τα λενε, ειναι κ πρωι!! :D, επισης θυμαμαι οτι ηταν ακριβο αλλα δεν θυμαμαι ποσα.. :lol: )

Εκανε 2 μηνες σχεδον να ερθει!

Το ονομα της πορτας το εκανα παραγγελια σε καταστημα παιδικων επιπλων της αλυσιδας BO (δεν θυμαμαι πως τα λενε, ειναι κ πρωι!! :D, επισης θυμαμαι οτι ηταν ακριβο αλλα δεν θυμαμαι ποσα.. :lol: )

Μπράβο Χριστίνα πολύ καλή δουλειά!! Και ειδικά η μπορντούρα μου άρεσε πολύ, πολύ ζωηρή όμορφη!! Και εγώ τα καφέ έπιπλα ήθελα(μου φαίνονται ποιο ζεστά ποιο χουχουλιάρικα) αλλά έκανα το χατήρι του αντρούλη που ήθελε σαν τρελλός τα άσπρα του ΙΚΕΑ! Στο επόμενο αν είναι αγοράκι θα βγάλω εκεί το άχτι μου χε χε! Ηθελα να πω ότι ίσως το όνομα του παιδιού μπορείτε να πατε σε ένα μαγαζί που κάνει αυτοκόλλητα σαν αυτά που κολλάμε στα αυτοκίνητα και έχουν μηχάνημα με λειζερ να του πείτε τι θέλετε,έχουν πολλά πατρόν αυτόι,με τι γραμματοσειρά σας αρέσει και να σας το εκτυπώσει, το κόστος του δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 10-15 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος βέβαια. Έτσι είχα κανει κατι ίδιάιτερα αυτοκόλλητα που έιχα παραγγέιλει μια φορά για μια φίλη

Καλημέρα girls!!!

Ξεκίνησε η άδεια κυοφορίας επιτέλους!!! :lol::lol::lol:

Με τόσα ωραία δωμάτια έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω πως να κάνω το δωμάτιο του μπεμπούλη....

είχα δει στο cosycorner τα αυτοκόλλητα με την ζούγκλα και λέω να το κάνω έτσι. οι τοίχοι έχουν ήδη ένα υποκίτρινο χρωματάκι όποτε μένει μόνο να κάνω κυματιστά λαχανί βουνά.

το θέμα μου είναι ότι το δώματιο έχει πολλές εσοχές. την άλλη βδομάδα που θα πάψει να είναι ¨αποθήκη¨ θα βάλω φώτο να μου πείτε και εσείς αν θα βγει καλό.

φιλάκια σε όλες!!!!

αυτό είναι το σχέδιο

jungle_room1.jpg

EUdTp3.png

4f73c22695.png

Διαφημίσεις

Efimikel τελειο το δωματιακι σας, συγχαρητηρια! Πολυ ζωντανο και χαρουμενο! Το χαλακι σας δε καταπληκτικο! Πιο ωραιο χαλι δεν εχω δει! Πολυ πρωτοτυπο!

Elias-Christina τι χουχουλιαρικο, ζεστο, γλυκο, οργανωμενο, τακτικο, ιδανικο δωματιακι κανατε; Μου αρεσε παρα πολυ! Ο συνδυασμος των χρωματων πιστευω ειναι το γεγονος της επιτυχιας σας! Επισης μου αρεσε το αμπαζουρ απο το φωτιστικο κομοδινου σας! Εσεις το κανατε ή το αγορασατε ετσι; Παρα πολυ ωραιο!

chiqui τελεια ταπετσαρια! Μες την τρελα θα ειναι το παιδικο σας!

Αντε να δω ποτε θα το τελειωσουμε και το δικο μας!!!!

Μπράβο Χριστίνα πολύ καλή δουλειά!! Και ειδικά η μπορντούρα μου άρεσε πολύ, πολύ ζωηρή όμορφη!! Και εγώ τα καφέ έπιπλα ήθελα(μου φαίνονται ποιο ζεστά ποιο χουχουλιάρικα) αλλά έκανα το χατήρι του αντρούλη που ήθελε σαν τρελλός τα άσπρα του ΙΚΕΑ! Στο επόμενο αν είναι αγοράκι θα βγάλω εκεί το άχτι μου χε χε! Ηθελα να πω ότι ίσως το όνομα του παιδιού μπορείτε να πατε σε ένα μαγαζί που κάνει αυτοκόλλητα σαν αυτά που κολλάμε στα αυτοκίνητα και έχουν μηχάνημα με λειζερ να του πείτε τι θέλετε,έχουν πολλά πατρόν αυτόι,με τι γραμματοσειρά σας αρέσει και να σας το εκτυπώσει, το κόστος του δεν νομίζω να ξεπερνάει τα 10-15 ευρώ ανάλογα με το μέγεθος βέβαια. Έτσι είχα κανει κατι ίδιάιτερα αυτοκόλλητα που έιχα παραγγέιλει μια φορά για μια φίλη

Και που να δεις κ το wallpaper μας, δυστυχως δεν φαινεται πουθενα σε αυτες που εβαλα...

Που λες για τα καφε κ τα ασπρα επιπλακια του ικεα, κ εγω σκεφτομουν κ για τα ασπρα αλλα ο συζηγος ουτε να ακουσει...

Δεν πειραζει ομως... σχεδιαζουμε να αλλαξουμε σπιτι οποτε αυτα θα πανε στο νεο μας μπεμπε κ της Τωνιας θα της αγορασω κατι υπεροχα που ηδη ειδα! :wink:

Η κουνιαδα μου πηρε τα ασπρα ομως κ ειναι επιτυχια κ εκεινα.

Αληθεια καλαμαρακι εσυ εβαλες φωτο?

Δεν τις ειδα!

Efimikel τελειο το δωματιακι σας, συγχαρητηρια! Πολυ ζωντανο και χαρουμενο! Το χαλακι σας δε καταπληκτικο! Πιο ωραιο χαλι δεν εχω δει! Πολυ πρωτοτυπο!

Elias-Christina τι χουχουλιαρικο, ζεστο, γλυκο, οργανωμενο, τακτικο, ιδανικο δωματιακι κανατε; Μου αρεσε παρα πολυ! Ο συνδυασμος των χρωματων πιστευω ειναι το γεγονος της επιτυχιας σας! Επισης μου αρεσε το αμπαζουρ απο το φωτιστικο κομοδινου σας! Εσεις το κανατε ή το αγορασατε ετσι; Παρα πολυ ωραιο!

chiqui τελεια ταπετσαρια! Μες την τρελα θα ειναι το παιδικο σας!

Αντε να δω ποτε θα το τελειωσουμε και το δικο μας!!!!

Το αμπαζουρ το αγορασα απο το ιδιο καταστημα που εκανα την ταμπελα με το ονομα για την πορτα, πως το λενε μωρε? :roll:

Αγορασαμε κ πανακριβο χαλακι, υπεροχο το οποιο γεμιζε χνουδια ολο το σπιτι κ το βγαλαμε.

Μολις το τελειωσετε βαλε να δουμε.. :)

koritsia .. euxaristw oles.

pantos ola ta dwmatia ine katapliktika..

pws na min ine alwste..afou ta ftiaxnoume me agapi.. ???

ki emena mou arese poli to onoma tis portas.. thelw na ftiaksw

ki egw kati prototipo .. an kserete kati dwste mou kamia idea..

filia

Η Αννούλα μου .. η ζωή μου!

Διαφημίσεις

Και που να δεις κ το wallpaper μας, δυστυχως δεν φαινεται πουθενα σε αυτες που εβαλα...

Που λες για τα καφε κ τα ασπρα επιπλακια του ικεα, κ εγω σκεφτομουν κ για τα ασπρα αλλα ο συζηγος ουτε να ακουσει...

Δεν πειραζει ομως... σχεδιαζουμε να αλλαξουμε σπιτι οποτε αυτα θα πανε στο νεο μας μπεμπε κ της Τωνιας θα της αγορασω κατι υπεροχα που ηδη ειδα! :wink:

Η κουνιαδα μου πηρε τα ασπρα ομως κ ειναι επιτυχια κ εκεινα.

Αληθεια καλαμαρακι εσυ εβαλες φωτο?

Δεν τις ειδα!

Το ειχα βάλει πολύ νωρίτερα για αυτό δεν το είδες ιδού

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=1510&postdays=0&postorder=asc&start=945

χαίρομαι για σένα και για την κουνιάδα σου... και ζηλεύω ήθελα τα αντικέ τα καφέ...αλλά τι να κάνω δεν άκουγε ο αντρούλης για τα καφέ ούτε για πλάκα! Δεν πειράζει στο επόμενο... του το έχω πει απο΄τώρα χα χα ότι εγώ θα κάνω καφέ δωμάτιο στο αγόρι.

τωρα ανακαλυψα το θεματακι παιδια και ειναι παρα πολυ ωραιο....τι ομορφοι χωροι ειναι αυτοι...

Χριστινα μια και εισαι η τελευταια που ποσταρε να σου πω οτι μου αρεσε πολυ το κοραλι του τοιχου και το ποσο ταιριαζει με τα επιπλα σου στο χρωμα του ξυλου.

ειδα και αλλα πολυ ομορφα δωματια με ζεστα χρωματα και ωραιους φωτισμους....μπραβο σας σε ολες!!!

παω να συνεχισω το ψαξιμο..δεν τα ειδα ολα ακομη...

Διαφημίσεις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ είναι υπέροχο!!! Καταπληκτικό το στρογγυλό κρεβατάκι!!! Και ο μικρός πρίγκηπας υπέροχος. Να είναι καλά το ζουζούνι σου να χαίρεται το δωματιάκι του.

Να σε ρωτήσω κάτι; Η πολυθρόνα της φωτογραφίας είναι αυτή για την οποία μας έγραφες στις αγορές μέσω internet; Πάρα πολυ ωραία είναι... άξιζε την αναμονή :D

*

Σας ευχαριστώ πολύ. Ήθελα κάτι ρομαντικό για αγοράκι κι επειδή μου αρέσει το συγκεκριμένο παραμύθι το επιλέξαμε σα θέμα. Δεν έχουμε wallpaper μόνο αυτοκόλητα και μπορντούρα. Το υπόλοιπο το έβαψε ο μπαμπάς μας :wink:

Αννα+ ναι αυτή είναι η πολυθρόνα που πείρα από Αγγλία, με έχει βολέψει πολύ με το θηλασμό :wink::wink:

Elias-christina ναι η κούνια μας είναι λίγο ακριβή, αλλά αν σκεφτείς ότι γλιτώσαμε την καλαθούνα ή το λίκνο με το στρωματάκι τους λόγω του μεγέθους που μπορεί και αλλάζει, έρχεται μία η άλλη περίπου και στο τέλος θα μετατραπεί σε 2 πολυθρονάκια :wink:

.png

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ να σου ζήσει ο μικρός πρίγκηπας! Υπέροχο το δωματιάκι του με την πιο ντιζαϊνάτη κούνια, ζηλεύωωωω!!! Επίσης, είναι που είναι ο θηλασμός το πιο απολαυστικό πράγμα, φαντάσου με τη συγκεκριμένη πολυθρόνα!!! Μπράβο!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Κωνσταντια ειναι το πιο τελειο-αγοριστικο-κουκλιστικο-χαριτωμενο-ρομαντικο- απλα φανταστικο δωματιο που εχω δει!!!! Να σας ζησει ο μικρος πριγκηπας σας!!!! Ολα σας ειναι φτιαγμενα με πολυ μερακι και παρα πολυ καλο γουστο!!!! Να ειστε γεροι και μια ζωη ευτυχισμενοι!!! :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...