Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

neamanoula ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.

lola bunny τελειο το δωματιο!!! SUPER OUAOU!!!! Τα εχεις ολα τελεια κανονισμενα και ταιριαστα!!! Η δε κουρτινα ονειρικη!!!! Να σας ζησει ο μπεμπης!!! ΜΠΡΑΒΟ και παλι!!! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να και το δωμάτιο του Χαρούλη!!!!

Η κούνια:

14076745kt2.jpg

Η αλαξιέρα:

90332905ta0.jpg

Η τοιχογραφία με τον winnie και την παρέα του:

19372171gd1.jpg

Η παρέα του winnie που μας έφερε η παρέα μας στο μαιευτήριο:

52288744mi6.jpg

Το ράφι με τα λούτρινα:

44698653cc9.jpg

Η πόρτα:

34310258lr4.jpg

Η ντουλάπα:

53880831gg3.jpg

...και η κουρτινα μας:

29635088ew9.jpg

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΔΕΜΕΝΟ..ΟΛΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥΛΗ....

Να ρωτήσω και γω κάτι???εγώ περιμένω να έρθει η ταπετσαρία με τα ζου απο την fecofun και μετά το δωμάτιο θα είναι κομπλε..

Το θέμα είναι ότι εγω θα ξαναγυρίσω Κω μετα από 2 μήνες περίπου άρα το κρεβατάκι δεν θα το στρώσω με τα σεντόνια του για να μην σκονιστούν σωστά???

Και το στρωμα θα το βγάλω απο το ναυλον ή να το αφήσω μέσα με μερικές τρύπες μόνο για να αναπνέει??????

.png img1238z.jpg

Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια!

Εγώ θα σου έλεγα να τα αφήσεις όλα έτσι όπως είναι και όταν με το καλό γυρίσεις,τα στρώνεις...

Βέβαια τα ίδια έλεγα και στον εαυτό μου, αλλά επειδή ήθελα να το έχω έτοιμο το δωμάτιο, είχα στρώσει την κούνια από καιρό. όταν ήρθε η ωρα να την χρησιμοποιήσουμε, απλά εβαλα καινούργια σεντόνια (για καλό και για κακό...)

Με το καλό το μωράκι σου!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Οντως την φοβαμαι την τελειομανία μου σ'αυτό το θέμα θα προσπαθήσω όμως να μην τα στρώσω γιατί όντως θα σκονιστούν πολύύύυ!Τέλος θέλω να σου πω ότι η κουρτίνα η μονόχρωμη είναι πολύ ωραία κάτι τέτοιο σκεφτόμουν κ γω σε συνδυασμο με το χαλάκι που είναι του ίδιου χρώματος και το έχω βάλει στο μάτι...

.png img1238z.jpg

Βρε κορίτσια τι τέλεια πράγματα είναι αυτά που κάνετε. Αν και εμένα τα παιδουλίνια μου δεν είναι πλέον μικρά (5 και 7), ζηλεύω τα δωματιάκια σας. Εμείς τώρα που πήγαμε στο καινούριο σπίτι, τους πήραμε καινούριο κρεβάτι-κουκέτα από το ΙΚΕΑ, αυτό από πεύκο. Δεν το αφήσαμε έτσι όμως γιατί μου φαινόταν πολύ συνηθισμένο. Πήραμε οικολογικό χρώμα και το βάψαμε διάφανο λευκό (βλέπεις από μέσα τα νερά του ξύλου) και έγινε σαν αυτά του LARO. Πήραμε και από ΙΚΕΑ πάλι δύο παπλωματοθήκες σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις και έχουμε σταματήσει εκεί. Θέλουμε τώρα να φτιάξει ο μαστοράκος αντρούλης μου κατασκευή για γραφεία και βιβλιοθήκη αλλά πρέπει να βρει χρόνο πρώτα. Αυτό που ήθελα να σας πω όμως -επειδή μπαίνω πολύ καιρό στο forum- είναι ότι όταν θέλω να ηρεμήσω μπαίνω και χαζεύω τα δωμάτια που με τόση αγάπη φτιάχνετε, και μου φτιάχνει η διάθεση. Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είστε όλες και οι οικογένειες σας πάντοτε γεροί και τυχεροί.

439056rvbdehj1y0.gif

Τα παιδάκια μου είναι όλη μου η ζωή!!!

Διαφημίσεις

Βρε κορίτσια τι τέλεια πράγματα είναι αυτά που κάνετε. Αν και εμένα τα παιδουλίνια μου δεν είναι πλέον μικρά (5 και 7), ζηλεύω τα δωματιάκια σας. Εμείς τώρα που πήγαμε στο καινούριο σπίτι, τους πήραμε καινούριο κρεβάτι-κουκέτα από το ΙΚΕΑ, αυτό από πεύκο. Δεν το αφήσαμε έτσι όμως γιατί μου φαινόταν πολύ συνηθισμένο. Πήραμε οικολογικό χρώμα και το βάψαμε διάφανο λευκό (βλέπεις από μέσα τα νερά του ξύλου) και έγινε σαν αυτά του LARO. Πήραμε και από ΙΚΕΑ πάλι δύο παπλωματοθήκες σε κόκκινες και μπλε αποχρώσεις και έχουμε σταματήσει εκεί. Θέλουμε τώρα να φτιάξει ο μαστοράκος αντρούλης μου κατασκευή για γραφεία και βιβλιοθήκη αλλά πρέπει να βρει χρόνο πρώτα. Αυτό που ήθελα να σας πω όμως -επειδή μπαίνω πολύ καιρό στο forum- είναι ότι όταν θέλω να ηρεμήσω μπαίνω και χαζεύω τα δωμάτια που με τόση αγάπη φτιάχνετε, και μου φτιάχνει η διάθεση. Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας και να είστε όλες και οι οικογένειες σας πάντοτε γεροί και τυχεροί.

Γειά σου και σενα Σταυρουλίτσα!Αχ φαντάζομαι χαρα που πήγατε σε καινούριο σπίτι ε??? Με υπομονή και όρεξη όλα θα γίνουν να'σαι σίγουρη και γιατί όχι να μας βάλεις και καμμιά φωτογραφία κάποια στιγμή!!! :wink:

.png img1238z.jpg

κοριτσια φανταστικα τα δωματια των ζουζουνιων σας.θα βαλω κι εγω μολις την βαλω την κουνια στο δικο της δωματιο γιατι ακομα μαζι μας την εχουμε.

θελω να μου πειτε που θα βρω σχεδια για ονομα για την πορτα κι οχι αυτα τα κλασικα απο τα τζαμπο με τα ζωακια.εχετε υποψιν σας?

θελω να μου πειτε που θα βρω σχεδια για ονομα για την πορτα κι οχι αυτα τα κλασικα απο τα τζαμπο με τα ζωακια.εχετε υποψιν σας?

Δες εδώ έχει τρομερά σχέδια και μπορείς να ζητήσεις και να σου φτιάξουν ειδικά για σένα!!! Δες όλες τις σελίδες. Εγώ έχω αγοράσει διάφορα πράγματα από εκεί και είναι πολύ αξιόπιστο.

http://www.etsy.com/search_results.php?search_type=tag_title&search_query=wooden+letters

α αααα αμαλιακον σε ευχαριστω πολυ.πολυ ομορφα.πως ομως τα ψωνιζω?θελει πιστωτικη?

α αααα αμαλιακον σε ευχαριστω πολυ.πολυ ομορφα.πως ομως τα ψωνιζω?θελει πιστωτικη?

Ναι θέλει πιστωτική, έχει όμως (αν το ξέρεις) paypal που είναι ασφαλείας!! :wink:

Εχει κατί φανταστικά σχέδια που δεν νομίζω να τα βρεις στην Ελλάδα.

Διαφημίσεις

Lola Bunny τέλειο το δωματιάκι σας ! Είναι τόσο αρμονικό και δένουν όλα τέλεια μεταξύ τους. Να χαίρεστε τον Χαρούλη σας !

Αγωνιώ και γω να τελειώσει το δικό μας ! :D

[/url]

amaliakon τέλεια η σελίδα που έχεις βάλει. Και σήμερα να φανταστείς γύρευα γράμματα και ήρθα σπίτι πολύ απογοητευμένη αφού δεν βρήκα να μαρέσουν. Μόνο αυτοκόλλητα και μικρά βρήκα σε έγχρωμα ευτυχώς για να τα βάλω στο βιβλίο ευχών αλλά για το δωμάτιο δεν βρήκα και γύρησα κουρασμένη και απογοητευμένη :cry: Τώρα είδα φοβερά γράμματα εδώ αλλά δεν έχω κάρτα να παραγγείλω :? Ίσως αν έλεγα σε κάποιον φίλο/φίλη που έχει να μου παραγγείλει και να του δώσω τα λεφτά σε μετρητά πάλυ γίνεται φαντάζομαι :wink: Διότι τώρα έτσι που δυσκολεύομαι να κινούμαι κιόλας θα είναι ευκολότερο ! :wink:

[/url]

Καλησπέρα κόρίτσια!!!

Lola Bunny το δωμάτιο Winnie είναι υπέροχο :D

Xristina1 και koulam αν ενδιαφέρεστε για ξύλινα γραμματάκια κοιτάξτε κι εδώ: http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=179&Category=1976&Main=1

Εγώ πήρα τα γραμματάκια κλόουν.

*

Καλησπέρα κόρίτσια!!!

Xristina1 και koulam αν ενδιαφέρεστε για ξύλινα γραμματάκια κοιτάξτε κι εδώ: http://nireas.nakas.gr/ecomnakas/nakaspaper/default.asp?static=179&Category=1976&Main=1

ευχαριστω πολυ αννα.

Διαφημίσεις

koullam, να είσαι καλά! Με το καλό να έρθει το νινί σου και να γεμίσει και το δικό του δωμάτιο με γέλια και φωνές!από ότι βλέπω από το τικεράκι σου , κοντεύει!!!με έναν πόνο!

Anna+ σε ευχαριστώ πολύ!

242904.png 2/8/2008 Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ! ΗΡΘΕΣ ΕΣΥ! ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ!

Καλησπέρα κόρίτσια!!!

anna+ να σαι καλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ :wink:

[/url]

Καλησπέρα κόρίτσια!!!

anna+ πολύ ωραίο το σαιτ !! :D μόλις παρήγγειλα τα γράμματα της Άρτεμις τους κλόουν και εγώ :D:D

Aχ τί ωραία να περιμένεις το μωράκι σου και να του ετοιμάζεις το δωμάτιο του! Με το καλό κούκλα μου. Εγώ προτείνω IKEA, δεν σε καλύπτει στα τρία που σου μένουν;

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Ξέρεις τι..θέλω μονόχρωμη κουρτίνα και χαλάκι γιατί φοβάμαι να βάλω κατι άλλο θα το φορτώσω πολύ και νομίζω στα ικεα δεν είχε μονόχρωμα ..όσο για το φωτιστικό έχεις ένα δίκιο...

Αχ μωρέ ξέρεις πόσο συγκινημένη είμαι σήμερα...?

.png img1238z.jpg

Ξέρεις τι..θέλω μονόχρωμη κουρτίνα και χαλάκι γιατί φοβάμαι να βάλω κατι άλλο θα το φορτώσω πολύ και νομίζω στα ικεα δεν είχε μονόχρωμα ..όσο για το φωτιστικό έχεις ένα δίκιο...

Αχ μωρέ ξέρεις πόσο συγκινημένη είμαι σήμερα...?

Είμαι σίγουρη ότι κάθε λίγο πας και χαζεύεις το δωμάτιο!! Εδώ το έκανα εγώ και ας είχα γεννήσει την μικρή όταν το έφτιαξα. Μόνο καλά λόγια μπορώ να σου πω είναι παααααρα πολύ όμορφο και μου άρεσε πολύ η ταπετσαρία που βάλατε αριστερά και δεξια της μπαλκονόπορτας και στον άλλο τοίχο με τα ζωάκια :D:D Πολύ έξυπνο! Με το καλό να δεχτείς το μπουμπούκάκι σου :D

ααα και τι ωραίο πάτωμα είναι αυτό? Ετσι είναι ή εσείς το φτιάξατε?

Μ'αρεσε παρα πολυ!!!

Φοβερο... Θυμαμαι κ εγω οταν το ετοιμαζαμε κ πηγαινα κ καθομουν με τις ωρες εκει...

Μονοχρωμη κουρτινα να βαλεις ναι μιας κ εβαλες την ταπετσαρια με τις ριγες δεξια κ αριστερα.

Χαλακια θα βρεις παντου.. Και φωτιστικο μπορεις να παρεις απο το ικεα εκεινα τα μονοχρωμα μακροστενα, στο ιδιο χρωμα με το χαλι κ την κουρτινα.

μπραβο LILLYPRO, πολύ ωραίο το δωματιάκι σας. ίδιο γούστο έχουμε έτσι???

διάλεξε ένα χρώμα απο την ριγέ ταπετσαρία και πάρε μια μονόχρωμη κουρτίνα. φούξια ή κόκκινο ας πούμε κι ένα παρόμοιο χαλάκι.

πάντως κι εγώ τον πρώτο καιρό συνέχεια στο παιδικό ήμουν με τον άντρα μου και το χαζεύαμε. ακόμα όμως η μπουμπού μας δεν μπορεί να το χαρεί, κοιμάται μαζί μας. κοριτσάκι ή αγοράκι έχεις LILLYPRO?

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...