Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλη μου, τελειο το Γουινοδωματιο!! Πολυ χαρουμενο!! Ελπιζω και ο μικρος σου να ειναι σαν και αυτο, χαρουμενος και σκανδαλιαρης!!! :D

Ζενια μου, για χαλακι σιγουρα να βαλεις κατι σε λαχανι, γιατι ετσι οπως ειναι η τοιχογραφια, θα νομιζεις οτι ειναι το πρασινο του αγρου, τα χωραφια που διανυει η αμαξα! Για κουρτινα συμφωνω κατι σε αραχνουφαντο και για το κρεβατι θα ελεγα να μην μπλεξεις πολυ τα 3 χρωματα μαζι (λαχανι, ροζ, μπεζ), γιατι θα τραβαει το βλεμμα απο τον τοιχο, καλυτερα ενα διακριτικο ροζ, σαν του τοιχου (επειδη ειναι και διπλα σε αυτον, να φενεται σαν συνέχειά του), με λιγο μπεζ ή λεπτομεριες μπεζ να εχει μεσα στην υφανση του ροζ, ιδια να ειναι και τα μαξιλαρακια. Εγω δηλαδη θα προτιμουσα το λαχανι μονο στο πατωμα, ακομα και 2 μεγαλες μαξιλαρες να ειχε στην ιδια αποχρωση με το χαλι-μοκετα, θα μου αρεζε, για να εχει και την αγρογωνια της!

Διαφημίσεις

Dali μου σε ευχαριστω πολυ,καλα λες το χαλακι να μοιαζει σαν αγρος,σε απαλο πρασινο θα το παρω :D και για τα μαξιλαρια δικιο εχεις!!,δε θελω να τραβανε το βλεμμα απο την τοιχογραφια!!!!! :roll:

Ευτυχως μου εχει αφησει και χρωματα σε παλετα για να τα παρω μαζι να τα ταιριαξω οσο γινεται[μην ειναι τελειως διαφορετικα]

Νταλι μου,Αννα μου και Λιλιπο μου ποσο με βοηθησατε!!!! :D:D

ειχα ζαλιστει,σκεφτομουνα και για τα δυο δωματια μαζι και μπερδευτηκα :roll:

κοριτσια σας ευχαριστω!!!!οταν το ντυσω το δωματιο θα βαλω φωτο να δειτε τι καταφεραμε ολες μαζι :lol: και μετα σας εχω δουλεια και για του μπεμπακου μου,αν δεν βαριεστε φυσικα :oops:

Ελλη το δωματο σε προδιαθετει για τρελλο παιχνιδι!!!Το φανταζομαι γεματο παιδικα γελακια :lol::lol::lol: μπραβο σου

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

Τιποτα βρε Ζενια μου, ολες ειμαστε εδω για να βοηθαει η μια την αλλη! Και εγω εχω ζητησει απειρες φορες βοηθεια, να΄ναι καλα το site και οι ανθρωποι του!

Οποτε χρειαστεις ξανα οτιδηποτε, εδω ειμαστε ολες!!!

Ανυπομονω να παρω στα χερια μου τις ταπετσαριες μας για να αρχισουμε!!!! Βαρεθηκα να περιμενω!!!!!! :mad:

ΕΛΛΗ μου μ'αρεσε παρα πολυ το δωματιο σας!!!

κι εγω καπως ετσι σκεφτομαι να το κανω σε κανα χρονο.....

τα επιπλα στα εκανε μαραγκος???

Τα επιπλα ειναι απο την ΝΕΟSET.

Διαφημίσεις

ΕΛΛΗ μου μ'αρεσε παρα πολυ το δωματιο σας!!!

κι εγω καπως ετσι σκεφτομαι να το κανω σε κανα χρονο.....

τα επιπλα στα εκανε μαραγκος???

Τα επιπλα ειναι απο την ΝΕΟSET.

μπορεις σε παρακαλω να μου πεις ποσο σου κοστισε?

μαζι με το κρεββατι να υποθεσω.....? :roll:

9a7bp2.pngIm47p2.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστώ πολύ παπι.Και εγώ στη Ν.ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΥΟΣΜΟΥ μένω.Πού ακριβώς είναι το κατάστημα?

Το ξέρω κι εγώ το μαγαζί, τεράστια ποικιλία. Είναι καραολή με παπάγου στο φανάρι. Δίπλα είσαι, έρχομαι μέρα παρά μέρα Ν.Πολιτεία ευόσμου γιατί εκεί μένουν οι γονείς μου και γι'αυτό σου λέω ότι είναι πολύ κοντά. Αν θέλεις μπορείς να δεις και τη σελίδα του στο ιντερνετ και να δώσεις τηλεφωνική παραγγελία ή να ρωτήσεις αν υπάρχει το συγκεκριμένο σχέδιο γιατί πολλά καταργούνται κι όλας. έχουν λίγα ετοιμοπαράδοτα, τα υπόλοιπα σε παραγγελία 15 μέρες παράδοση!Ελπίζω να βοήθησα! :)

Επίσης μπορείς να μπεις στην σελίδα του decofun.com νομίζω είναι και να δεις ότι σχέδιο θέλεις...την εταιρεία αυτή την έχω όλα σχεδόν τα μεγάλια μαγαζιά που πουλάν βαφές άρα και ταπετσαρίεςή και να να μην έχουν αν ρωτήσεις σ'ενα τέτοιο μαγαζί θα σου πουν εκείνοι που να πας....

.png img1238z.jpg

Κοριτσια δεν το πιστευω!!! κι εγω χθες αυτην την ιστοσελιδα εβλεπα με τις ταπετσαριες και τους πηρα τηλεφωνο να μου πουν που ακριβως ειναι και μου ειπαν Καραολη Δημητριου 144, στον Ευοσμο. αυτος ο κεντρικος δρομος του Ευοσμου δεν ειναι; θα παμε την δευτερα να παρουμε ταπετσαριες, χαλι και να δουμε τι αλλο εχει για το δωματιο της μπεμπας μας, γιατι τις αλλες που ειχαμε παραγγειλει (με τον νταμπο το μικρο ελεφαντακι) δεν τις πηραμε τελικα, γιατι απο κοντα δεν μας αρεσαν!!! πρικες μωρου εχει; γιατι δεν ειδα κατι σχετικο στο site. Αν οχι που να παω να παρω ωραιες πρικες; Ειδα στο bebe home στην Βιλκα και στα mothercare, αλλα δεν με εντυπωσιασαν τοσο πολυ, εσεις απο που πηρατε; Βοηθηστε με γιατι θα τρελαθω, επειδη θελω να τα συνδυασω ολα!!! Και ο αντρας μου ολο με φωναζει!!!!

voullam ανάλογα τι θα διαλέξεις, η μπορντούρα ή τα αυτοκόλλητα κυμαίνονται γύρω στα 25-30 ευρώ! Λογικές τιμές πάντως!

dali ναι, είναι ο κεντρικός δρόμος του Ευόσμου, μεγάλο μαγαζί θα το βρεις πολύ εύκολα. Εγώ τελικά δεν πήρα από εκεί, γιατί το σχέδιο που είχα διαλέξει το είχε καταργήσει η decofun.. :cry:

Μπορείς να βρεις και χαλιά εκεί, αλλά δεν μου άρεσε πολύ η ποιότητα, κλασσικά είναι ακρυλικά. (πολύ πιο ωραία σχέδια και ακρυλικά έχει η casamania). Εγώ δεν θα έπαιρνα ακρυλικό αλλά θα προτιμούσα να πάρω 100% βαμβακερό χαλί. Τώρα είναι τί θέλει και ο καθένας! Πάντες δεν έχει! Δεν είναι κατάστημα με παιδικά. Είναι κανονικό κατάστημα για μεγάλους(έχει κουρτινόξυλα, κουρτίνες, μαξιλάρια κα.) αλλά μέσα στις ταπετσαρίες και στα χαλιά τους έχουν και τα παιδικά σχέδια. Εγώ πάντα πήρα μία ωραιότατη πάντα από τα τζάμπο, γιατί κι εγώ έψαχνα πάντα και την είχαν σε τρελές τιμές (100 ευρώ μέχρι και 300 άκουσα!!!)Ας χαλαρώσουμε λίγο!!Μία απλή πάντα είναι! Κι όσο για να τα συνδυάσεις όλα μα όλα στο δωμάτιο εγώ προσωπικά είμαι κατά. Παίξε στον ίδιο τόνο αλλά όχι ακριβώς και στο ίδιο μοτίβο, γιατί θα το κάνεις πολύ βαρετό, θα δυσκολευτείς πολύ να τα βρεις και θα κουραστείς, και μπορεί και να μην βρεις τα ακριβώς ίδια που ζητάς...Αυτά..

Να και το δωμάτιο του Χαρούλη!!!!

Η κούνια:

14076745kt2.jpg

Η αλαξιέρα:

90332905ta0.jpg

Η τοιχογραφία με τον winnie και την παρέα του:

19372171gd1.jpg

Η παρέα του winnie που μας έφερε η παρέα μας στο μαιευτήριο:

52288744mi6.jpg

Το ράφι με τα λούτρινα:

44698653cc9.jpg

Η πόρτα:

34310258lr4.jpg

Η ντουλάπα:

53880831gg3.jpg

...και η κουρτινα μας:

29635088ew9.jpg

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΓΕΙΝΩ ΜΩΡΟ!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!

ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...