Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

room1smalltk1.jpg

Πάρα πολύ ωραίο και πολύ ωράια επιλογή του πορτοκαλί!! Η κούνια σου είναι καταπληκτική και φυσικά και το λίκνο σου! Το χαλάκι είναι απο το mothercare ε? Φαίνεται ωραίο στρωμένο και πάει και με τις κουρτίνες σου ! Πολύ ωραίο το ταίριασμα σου! Μπράβο σου!

Διαφημίσεις

Με βοηθησε πολυ και το ΙΚΕΑ! Να ναι καλα!!! :lol:

maroula1972, είμαι πολύ φαν του IKEA, αλλά εδώ δεν αναγνωρίζω τίποτα... Τα έπιπλα IKEA είναι; Πιο πολύ σε Mothercare μου φέρνουν...!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Ζένια, η ζωγραφική στο δωμάτιο της κόρης σου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! (άσε την πεθερά να λέει).

Μήπως μπορείς να δώσεις πληροφορίες για το δημιουργό (είναι καλλιτέχνης-δεν το συζητώ) που έκανε την τοιχογραφία;

danae μου σ΄ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια,ολες σας ευχαριστω!Ερχονται στο σπιτι σου,βλεπουν το χωρο σου και σου δινουν ιδεες χωρις καμια υποχρεωση,κατοπιν αν θελεις σου βγαζουν σχεδια του δωματιου

και αποφασιζεις ποιο θελεις.Μου φανηκαν πολυ καλοι ανθρωποι και εδιναν βαρος σε αυτο που εψαχνα εγω.Θα σου στειλω με προσ. μηνυμα τα τηλ τους(μη θεωρηθει πως τους κανω και διαφημιση)

φιλακια!!! :lol::lol:

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

[

Να μου πεις τη γνωμη σου για τα χρωματα της τοιχογραφιας,η πεθερα μου λεει πως ειναι ατονα και λιγο με στενοχωρησε.

Εγω ειπα να μην ειναι πολυ εντονα για να μην κουραζουν στο ματι.τι λες

Εντάξει κάτι αρνητικό έπρεπε να πει η γυναίκα έτσι κάνουν όλες

οι σωστές πεθερές που σέβονται τον εαυτό τους!!!!!!!

Η δικιά μου θα έλεγε γιατί λερώνω τους τοίχους :lol::lol::lol:

ΧΑΧΑ Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Τα δωμάτια των παιδιών μας θα είναι υπέροχα ανεξαρτητως γούστου μόνο κα μόνο γιατι περιέχουν αγάπη..και ευτυχως που η αγάπη "μαθαίνεται' και υπάρχει ακόμα ελπίδα για μερικούς να αλλάξουν τον τρόπο τους!!!

.png img1238z.jpg

Τα επιπλα ειναι απο το Kitten. Απο το mothercare ειναι ολη η προικα και η μπορντουρα στον τοιχο. Απο το ΙΚΕΑ ειναι οι κουρτινες, ο ουρανος, τα καδρακια στον τοιχο, το φωτιστικο που δεν φαινεται και κατι ραφακια που δεν φαινονται επισης.

Με αγορια ειναι δυσκολο να βρει χρωμα και θεμα. Εμεις εχουμε θεμα με ζωα της ζουγκλας. Με βοηθησε η προικα του mothecare γι αυτη την επιλογη.

χαιρομαι που σου αρεσει

as1cCEVB0361210MzA1OTAzZHwwMDA5MTRkfG15IGJhYnkgbWFrZXMgbWUgdmVyeSBoYXBweQ.gif

Διαφημίσεις

maroula1972 είναι.. πολύ όμορφό κοπέλα μου!

όντως το χαλάκι σας ταιριάζει πολύ...κυτό μόλις πρόσεξα το στρωματάκι αλλαξιέρα με την καμηλοπάρδαλη ε? και μεις αυτό πήραμε!! θέλω πολύ να το τελειώσω και να σας το δείξω!!!

mama xrysa γέννησες καλό μου???

.png img1238z.jpg

όντως το χαλάκι σας ταιριάζει πολύ...κυτό μόλις πρόσεξα το στρωματάκι αλλαξιέρα με την καμηλοπάρδαλη ε? και μεις αυτό πήραμε!! θέλω πολύ να το τελειώσω και να σας το δείξω!!!

\

Εχω παρει ολη αυτη τη σειρα απο το mothecare. Μου αρεσαν πολυ τα χρωματα που ειχαν τα ζωακια. (μεχρι και στα πυτζαμακια εχω αυτη τη σειρα). :lol:

as1cCEVB0361210MzA1OTAzZHwwMDA5MTRkfG15IGJhYnkgbWFrZXMgbWUgdmVyeSBoYXBweQ.gif

p2050641jg5.jpg

να και η συρταριερα!

και εγώ την έχω την σειρά με τα πυτζαμάκια..έτσι ξεκίνησε και μετα΄πήρα όλα τα υπόλοιπα..και η mamaxrysa κάπως έτσι το χει το δωματιο!

Εδώ μάλιστα, το αναγνωρίζω το δοξασμένο IKEA! Σούπερ!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

[

Να μου πεις τη γνωμη σου για τα χρωματα της τοιχογραφιας,η πεθερα μου λεει πως ειναι ατονα και λιγο με στενοχωρησε.

Εγω ειπα να μην ειναι πολυ εντονα για να μην κουραζουν στο ματι.τι λες

Εντάξει κάτι αρνητικό έπρεπε να πει η γυναίκα έτσι κάνουν όλες

οι σωστές πεθερές που σέβονται τον εαυτό τους!!!!!!!

Η δικιά μου θα έλεγε γιατί λερώνω τους τοίχους :lol::lol::lol:

ΧΑΧΑ Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Τα δωμάτια των παιδιών μας θα είναι υπέροχα ανεξαρτητως γούστου μόνο κα μόνο γιατι περιέχουν αγάπη..και ευτυχως που η αγάπη "μαθαίνεται' και υπάρχει ακόμα ελπίδα για μερικούς να αλλάξουν τον τρόπο τους!!!

ΜΠΡΑΒΟ :D Τι ωραια που τα λετε!ολα τα δωματια ειναι τελεια γιατι περιεχουν την αγαπη μας κοριτσια!!!

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

filaki.. τα έπιπλά ήταν τα ΄πρώτα μας σε ένα μικρό διαμέρισμα που στεγάζαμε τον έρωτα μας και τώρα με λίγες μετατροπές να΄σου και στο παιδικό..2 μετακομίσεις έφαγαν τίποτα δεν έπαθαν ρε παιδί μου!!!

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

filaki.. τα έπιπλά ήταν τα ΄πρώτα μας σε ένα μικρό διαμέρισμα που στεγάζαμε τον έρωτα μας και τώρα με λίγες μετατροπές να΄σου και στο παιδικό..2 μετακομίσεις έφαγαν τίποτα δεν έπαθαν ρε παιδί μου!!!

Καλά 'ξηγήθηκες!!! Τα έχω κι εγώ!!! Κι εγώ με μετακόμιση!!!!!!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Εγω φιλεναδες μου διαδυκτιακες ,πηρα κατι καταπληκτικες παπλωματωθηκες απο το ικεα ,βαμβακερες ,παμθηνες και γενικα ολα τα σεντονακια,μαξιλαροθηκες ειδα οτι τα εχει σε πολυ καλες τιμες!ςτην αρχη με ειχε παει μια φιλη μου σε κατι πανακριβα μαγαζια που ειχαν ολο φιρμες,αλλα τρομαξα με τις τιμες και επειδη ηθελα οπωσδηποτε να κανω και τη ζωγραφικη στα παιδικα,δεν μου εφταναν τα λεφτα μου,κι ετσι με βολεψε το ικεα μια χαρα,μου μεινανε και χρηματα να παρω κατι και για μενα που ειχα να ψωνισω κι εγω δεν ξερω απο ποτε :(

Ζένια το παιδί θα έμενε στο δωμάτιο κι όχι η κοκκκινοπεθερίτσα!!! Καλά έκανες κι άκουσες το παιδί κι από ψυχολογικής άποψης αλλά από θέμα γούστου - είναι τέλειο. Καλά αυτή η λεπτομέρεια για την οποία σε ρώτησα μου προκάλεσε το ενδιαφέρον γιατί έμοιαζε με αληθινό. Είναι καταπληκτικό το δωμάτιο σας...

Αννα μου πολυ μ'αρεσε το ''κοκκινοπεθεριτσα''! :lol::lol::lol: χι-χι-χι

σκεφτομαι να το καθιερωσω και να την αποκαλω ετσι :lol::lol::lol::lol:

Κοριτσια τι τελεια που τα κανατε! Μπραβο σας! Φαντασια θελει τελικα μονο!! Την συρταριερα σου Lillypro με το ζορι την αναγνωρισα οτι ειναι απο ικεα! Και την ντουλαπα! Μαρουλα1972 υπεροχος ο συνδιασμος χρωματων και τα επιπλα τελεια! Η κουνια μου αρεσε παρα πολυ!Ο ολος συνδυασμος σου φτιαχνει την διαθεση! Τελειο! Μπραβο σας κοριτσια! ΑΑΑ!!! Ζενια το δωματιο σας ονειρικο!!!!

Κοριτσια ολες να τα χαιρεστε τα ζουζουνακια σας!

Ανυπομονω να ερθουν οι ταπετσαριες μας να αρχισουμε κι εμεις το παιδικο μας!! :P

Γέννησα Lillypro!!!τώρα κοντεύουμε να κλείσουμε μήνα!!!!Αν και το δωμάτιο της το βλέπει προς το παρόν μόνο όταν είναι να την αλλάξουμε που την πάμε στην αλλαξιέρα, ευελπιστώ να μην έχει αντίρρηση στις επιλογές μας!! :lol::lol:

Maroula πολύ όμορφο το δωμάτιο.Τελικά και ατα αγόρια μπορείς να κάνεις θαύματα!

Natassa31 απίθανα αυτοκόλλητα.Μου άρεσε πάρα πολύ και η κουρτίνα σας.Γενικά δηλάδή όλο! :lol:

Lillypro τα επιπλάκια σούπερ, εγώ ψηφίζω ΙΚΕΑ δαγκωτό!

Nika μην το λές για τα αγορίστικα.Μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, ψάξε λίγο τις πίσω σελίδες, θα βρείς πολύ ωραίες ιδέες.Εγώ πάντως έχω έτοιμο στο μυαλό μου και το αγορίστικο δωμάτιο όταν με το καλό έρθει και ο γιός!(ακόμα δεν έκανα την κόρη ονειρεύομαι τον γίο τρομάρα μου!! :lol::lol: )

cceXp3.png

pcTFp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...