Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια μου χαιρομαι που σας αρεσε γιατι τρομαξα να βρω και σχεδιο [υπαρχουν τοσα καταπληκτικα],και ατομο να τα κανει !θα ανεβασω και του μπεμπη μου να δειτε

το κοριτσακι μου ειναι εξι και ο μικρουλης μου 2

kalamaraki μη μου πεις πως κανεις ζωγραφικη

που ησουνα οταν εψαχνα,ειχα δημοσιευσει και στο φορουμ?

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

αχ βρε κοριτσια ετοιμο το δωματιακι μας αλλα ξεμεινα απο μπαταριες στη μηχανη γ*&*(ο! ελπιζω αυριο να τα καταφερω! Αχ τι ομορφα που ειναι! Εριξα και λιγο μπεμπε κολωνια και εχω τρελαθει!

bunbunsrd20090303_-1_To+neraidaki+mou+einai.png

ΟΤΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΜΟΥ!

Διαφημίσεις

Ζένια....τι δωμάτιο είναι αυτό??ΤΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???

θέλω κι εγώωωωωωω (για μένα οχι για τη μπέμπα) :D

να σου πω την αληθεια προχτες παρατησα τον αντρα και κοιμηθηκαμε οι τρεις μας στο δωματιο,και μαλλον θα το ξανακανω αποψε γιατι του μπεμπακου δεν προλαβα να το τακτοποιησω καλα

οποτε θες ελα με τη μπεμπα σου

πολυ χαιρομαι που σας αρεσει

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

castle3os0.jpg

Ονειρεμενο................

Σιγουρα η μικρη σου πριγκηπισα θα το χαρει παρα πολυ (θελω και εγω ενα τετοιοο :lol::lol: )

ειχα καποιες επιφυλαξεις γιατι της πεθερας μου της φανηκαν πολυ απαλα τα χρωματα και μου βαλε ιδεες :cry:

Ζένια το δωμάτιο της κόρης σου είναι ονειρεμένο!!! Δεν έχω λόγια - πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοικτό! :o

Filaki τι χαρούμενο δωματιάκι είναι αυτό; Πολύ μου άρεσε. Η δε κουρτίνα από ΙΚΕΑ είναι στα top του topic . Μάλλον πολλές μανούλες έχουμε τα ίδια γούστα - τι καλά!!! Κι εγώ την ίδια έχω (σελ.60) και νομίζω και το kalamaraki, και η miamama. Να την ανακηρύξουμε κουρτίνα του parents!!! :D

*

έχουμε το ιδιο μπουφάν για τις μικρές-ωράιο δεν είναι!!

Τέλειο το μπουφανάκι μας!!! Το ευχαριστηθήκαμε! Το ζήλευα λιγάκι, αλλά δεν το είχε σε γυναικεία νούμερα!!! Πάντως ήταν πολύ σικ!!! ΧΙΧΙΧΙΙΧΙ

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Φιλάκι, ψάχνω κι εγώ για λαχανί μοκέτα! Από πού την αγόρασες;

Από ένα μαγαζί στον Πειραιά. Το θέμα είναι ότι μου βγήκε πολύ οικονομική, νομίζω μου είπε ότι τις εισάγει αυτός ο ίδιος, δηλ. για 10 τμ ξόδεψα μόνο 200 ευρώ με το ρέλιασμα, ενώ είχε κι άλλες τις ίδιας ποιότητας που ήταν πολύ ακριβότερες. Δεν περίμενα κι εγώ να μου πάει τόσο φτηνή. Αν θες να σου δώσω κι άλλα στοιχεία πες μου!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Διαφημίσεις

Η δε κουρτίνα από ΙΚΕΑ είναι στα top του topic . Μάλλον πολλές μανούλες έχουμε τα ίδια γούστα - τι καλά!!! Κι εγώ την ίδια έχω (σελ.60) και νομίζω και το kalamaraki, και η miamama. Να την ανακηρύξουμε κουρτίνα του parents!!! :D

Καλά, δεν το πιστεύω!!! Πολύ σουξέ η κουρτίνα μας!!!!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Ζένια το δωμάτιο της κόρης σου είναι ονειρεμένο!!! Δεν έχω λόγια - πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοικτό! :o

Αννα μου εσυ με εμαθες να ανεβαζω τις φωτο,το τι τραβηξα δε λεγεται,ειμαι ασχετη με τεχνολογια,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

Να μου πεις τη γνωμη σου για τα χρωματα της τοιχογραφιας,η πεθερα μου λεει πως ειναι ατονα και λιγο με στενοχωρησε.

Εγω ειπα να μην ειναι πολυ εντονα για να μην κουραζουν στο ματι.τι λες

[

Να μου πεις τη γνωμη σου για τα χρωματα της τοιχογραφιας,η πεθερα μου λεει πως ειναι ατονα και λιγο με στενοχωρησε.

Εντάξει κάτι αρνητικό έπρεπε να πει η γυναίκα έτσι κάνουν όλες

οι σωστές πεθερές που σέβονται τον εαυτό τους!!!!!!!

Η δικιά μου θα έλεγε γιατί λερώνω τους τοίχους :lol::lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Παιδάκια, δεν έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στο τόπικ, μάλλον δεν τα έχω δει όλα.... Αχ, θέλω να πω τη δική μου αδυναμία, συγχωρήστε με οι υπόλοιπες μανούλες, λάτρεψα το δωμάτιο της κόρης της mama xrysa!!! Mπράβοοοοοο!

yGcNzoc.jpgyGcNp3.png

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol: λες ε?

και που να την εβαζα και τις πληρωσει τις τοιχογρ.?

που τις πληρωσα με χρηματα που ειχα μαζεμενα γι αυτη τη δουλεια επειδη η μικρη μου ειχε δει στην τηλ ενα δωματο ζωγραφισμενο κι ειχε φαγωθει,μετα επρεπε να κανω και στο μωρο.

Αλλο που δεν ηθελα κι εγω που μ αρεσει η ζωγραφικη!

που τις πληρωσα με χρηματα που ειχα μαζεμενα γι αυτη τη δουλεια επειδη η μικρη μου ειχε δει στην τηλ ενα δωματο ζωγραφισμενο κι ειχε φαγωθει,μετα επρεπε να κανω και στο μωρο.

Αν τις πλήρωνε εκείνη τα χρώματα θα ήταν τέλεια :lol::lol:

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Αν τις πλήρωνε εκείνη τα χρώματα θα ήταν τέλεια :lol::lol:

καλα λες!!!!!! :lol::lol: μέκανες και γελασααα :lol: νασαι καλα!!!

Αννα μου εσυ με εμαθες να ανεβαζω τις φωτο,το τι τραβηξα δε λεγεται,ειμαι ασχετη με τεχνολογια,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :D

Zένια μου εμείς σ'ευχαριστούμε που ανέβασες τις φωτογραφίες και μας έδωσες ιδέες!!! Τι να σου πω εμένα μου φάνηκε μαγευτικό. Τα χρώματα είναι καταπληκτικά, τόσα όσα χρειάζεται, ούτε λιγότερα ούτε περισσότερα!

Να σε ρωτήσω - γύρω γύρω στην ένωση τοίχων και ταβανιού το τούλι/ύφασμα είναι πραγματικό ή ζωγραφιστό;

*

με καθησυχασατε κοριτσια μου ευχαριστω.

Αννα μου ειναι ολο ζωγραφισμενο ,αφου οταν τοφτιαχνανε κοιτουσα σα χαζη

κι εγω και η μεγαλη μου.Η πεθερα μου ξινιζε βεβαια γιατι ηθελε κοκκινοσκουφιτσα αλλα η κορη μου εχει τρελα με καστρα,πριγκηπισες κλπ

τι ? δεν θα ακουγα το παιδι?

Ζένια το παιδί θα έμενε στο δωμάτιο κι όχι η κοκκκινοπεθερίτσα!!! Καλά έκανες κι άκουσες το παιδί κι από ψυχολογικής άποψης αλλά από θέμα γούστου - είναι τέλειο. Καλά αυτή η λεπτομέρεια για την οποία σε ρώτησα μου προκάλεσε το ενδιαφέρον γιατί έμοιαζε με αληθινό. Είναι καταπληκτικό το δωμάτιο σας...

*

Είχα μέρες να παρακολουθήσω τα δωματιάκια μας λόγω της γέννας μου, αλλά οφείλω να ομολογήσω πως το τελευταίο που είδα ήταν όλα τα λεφτά!Ζένια απίστευτη τοιχογραφία!Αφού στην αρχή νόμιζα πως είχες βρεί την φωτογραφία σε καμμιά σελίδα στο ίντερνετ!!!!

grafistria πολύ παιχνιδιάρικο το δωμάτιο σας.Μπράβο, μπράβο!!!

Filaki σε ευχαριστώ για την προτίμηση σου, χαιρομαι που σου άρεσε τόσο το δωμάτιο της μικρής μου... :D

cceXp3.png

pcTFp3.png

Μηπως μπορει καποια απο εσας να με βοηθησει με το ανεβασμα των φωγραφιων; Ευχαριστω πολυ :lol:

maroula1972 για κοίτα εδώ έχει βήμα προς βήμα οδηγίες για το ανέβασμα φωτογραφιών. Λοιπόν δοκίμασε περιμένουμε να δούμε το δωματιάκι σας

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=12889&highlight=

*

Ζένια, η ζωγραφική στο δωμάτιο της κόρης σου είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! (άσε την πεθερά να λέει).

Μήπως μπορείς να δώσεις πληροφορίες για το δημιουργό (είναι καλλιτέχνης-δεν το συζητώ) που έκανε την τοιχογραφία;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...