Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

παλιές δημοσ/ φωτο ζουζουνιών

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα! miamama δεν θα το πιστέψες αλλά πρέπει να είμασταν αδελφές ψυχές σε προηγούμενη ζωή δεν εξηγείται αλλιώς το θέμα...λοιπόν μόλις παράγγειλα ταπετσαρία και αυτή με τα ζωάκια και εκείνη με τις ρίγες από ένα μαγαζί με χρώματα...βρήκα και τυχαία τα αυτοκόλλητα του και τέλος....μόλις μου έτειλε η μάνα μου από θες.νίκη την προίκα του μωρού (πάντα,σεντόνια,κουβερτούλα,σαλιάρες,φορμάκια) με το ίδιο θέμα που έχεις και συ απο τα mothercare....!!!!!!1

A είχα πάρει την κουνουπιέρα απο ικεα καθώς και σε αλλο χρώμα την μαργαρίτα το φωτιστικό (κλασσικά).Το κρεβατακι μας διαφέρει και η αλλαξιέρα μόνο...είναι πολύ ωραίο και για την μπουμπού σου και για αγόρι φυσικά γιατί εμείς δεν ξέρουμε τι έιναι και βάλαμε όλα τα χρώματα για να είμαστε και μέσα αλλά και γιατί μας αρλεσουν τρελά!

Λοιπόν όταν το στήσω θα βάλω φώτογραφίες αλλά ήθελα να στο πω γιατί είναι τρελή σύμπτωση σου λέω!!!!

το ίδιο γούστο λοιπόν LILLYPRO? μπράβο μας. άμα είσαι καλόγουστος άνθρωπος!!! :lol: μ'αρέσουν τα έντονα χρώματα πάρα πολύ, ενώ τα κλασικά, ροζ για κοριτσάκια και γαλάζιο για αγοράκια δεν τα ήθελα. αυτά που διαλέξαμε τα έχουν όλα. θα δεις τι ωραίο δωμάτιο θα γίνει. από όταν το φτιάξαμε το χαζεύουμε συνέχεια με τον άντρα μου. σε λίγες μέρες θα έχουμε και την μπουμπού μας να μας πει τη γνώμη της.

την παρασκευή ΓΕΝΝΑΩ κορίτσια!!!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πω πω την Παρασκευή ε? Πολύ κοντα ακούγεται :lol: ... η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω ακόμα καιρό (Θεού θέλοντος δηλαδή γιατί δεν θα το αντέξω να γεννήσω στην Κω...έχω ακούσει τα χειρότερα μια που δεν είμαι και από δω) αλλά θα φύγω νωρίς τέλος Μαρτίου και θέλω να τα αφήσω όλα έτοιμα καταλαβαίνεις!Χαίρομαι που το γούστο μου είναι παραμφερές με εκείνο μιας διακοσμήτριας...χι χι χι! Όλα τα δωμάτια είναι υπέροχα όταν γίνονται με αγάπη και στοργή! Με έναν πόνο λοιπόν και πάνω από όλα υγεία..ξέρω ότι θα έχεις φούργιες αλλά μπες κάποια στιγμή να δεις το "διδυμάκι" σου!!!

.png img1238z.jpg

Διαφημίσεις

Πω πω την Παρασκευή ε? Πολύ κοντα ακούγεται :lol: ... η αλήθεια είναι ότι εγώ έχω ακόμα καιρό (Θεού θέλοντος δηλαδή γιατί δεν θα το αντέξω να γεννήσω στην Κω...έχω ακούσει τα χειρότερα μια που δεν είμαι και από δω) αλλά θα φύγω νωρίς τέλος Μαρτίου και θέλω να τα αφήσω όλα έτοιμα καταλαβαίνεις!Χαίρομαι που το γούστο μου είναι παραμφερές με εκείνο μιας διακοσμήτριας...χι χι χι! Όλα τα δωμάτια είναι υπέροχα όταν γίνονται με αγάπη και στοργή! Με έναν πόνο λοιπόν και πάνω από όλα υγεία..ξέρω ότι θα έχεις φούργιες αλλά μπες κάποια στιγμή να δεις το "διδυμάκι" σου!!!

ευχαριστώ πολύ!! κι εγώ γι'αυτό πάω γιάννενα, το νοσοκομείο στην κέρκυρα είναι χάλια. όταν γυρίσω θα είμαι στο μαγαζί πάλι, οπότε θα μπαίνω ιντερνετ. θα τα πούμε πολύ σύντομα.

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Κοιτα3τε και το δικο μας δωματιο οπως ειναι τωρα , θα αλλαξει εντελως μετα τη μετακομιση σε 2-3 μηνες αλλα ως τοτε εχουμε καιρο

1. Ετσι φαινεται οταν μπενουμε απο την πορτα

genikikatopsi.jpg

2. Η γωνια της Μαριας μας

goniabebas.jpg

3. Το χαλακι μας

xalimiki.jpg

Αμα ειναι μεγαλες θα τις μικρυνω και θα βαλω και αλλερς με ποιο πολλες λεπτομερειες

grafistria μου αρέσουν πάρα πολύ τα κρεβατάκια σας. Είναι πολύ όμορφα. Α και το χαλάκι σας είναι πολύ ωραίο.

Eπίσης πολύ καλή η ιδέα σου να χωρίσεις τους τοίχους σε αγορίστικο και κοριτσίστικο έτσι ώστε και τα δύο παιδάκια να χαίρονται.

Σε 3 μήνες περιμένουμε φωτογραφία από το νέο δωμάτιο.

*

grafistria

να χαιρεσαι τα κουκλακια σου.Μ΄αρεσε που το δωματιο σας ειναι τοσο χαρουμενο!Το χαλι σας με τον Μικυ ειναι φανταστικο.

Θα μπορουσες να με βοηθησεις σε κατι? Η κουνια της Μελινας εχει δυο συρταρια,το στρωμα δεν κατεβαινει αλλα ανεβαινουν τα καγκελα(πραγμα δυσκολο, γιατι πρεπει να τεντωνομαι για να τη βαζω μεσα) Αν ειδα καλα η κουνια σας με τον Μικυ ειναι παρομοια και εχεις βγαλει το καγκελο,απο ποτε το εβγαλες ? Δεν ειναι αρκετα ψηλα το στρωμα ετσι ωστε να κινδυνευει να πεσει το μωρο?

Σε βομβαρδισα με τις ερωτησεις μου- συγνωμη- αλλα αυτη η κουνια μας με εχει προβληματισει πολυ.

Αν μπορεις να με διαφωτισεις....

Ευχαριστω

36fZp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια ευχαριστω για τα καλα σας λογια για το δωματιακι απο τα μωρακια μου η αληθεια ειναι οτι το σπιτι δεν το πολυχονευω και με ευχαριστηση θα φυγω με τη μετακομιση απο εδω ομως ο μοναδικος χωρος που θα μου λειψει ειναι το παιδικο δωματιο ,το αγαπαω πολυ .

Τωρα στην ερωτηση της Κιαρα , κουκλα μου χαιρεσαι τη Μελινουλα σου (φοβερο ονομα ) , το καγκελο το βγαλαμε κουκλα μου μολις τωρα τα Χριστουγεννα , και αυτο γιατι ειδαμε οτι ειχε συνηθησει να κοιμαται καλα στο δικο μας κρεββατι και να μην πεφτει και να σηκωνεται μονος του και να κατεβαινει οποτε το επιχειρησαμε , δεν εχει πεσει παρα μονο 1-2 φορες , αλλα του βαζουμε ενα τραπεζακι διπλα γιατι κανει ανυσηχο υπνο και στριφογυρναει . Αλλα μεχρι να βγαλουμε το καγκελο δηλαδη μεχρι να γινει ο Κωνσταντινος 21 μηνων που ητανε τα Χριστουγεννα , ετσι οπως και σε σας ηταν ψηλα τα καγκελα και σκυβαμε ( φαντασου εμενα εγκυο 7-8-9 μηνων στη μπεμπα να το κανω αυτο χαχαχαχ γελοιο θεαμα )αλλα δεν ειναι φαση που διαρκει πολυ 1 χρονο τοπολυ εχεις ακομα εσυ με καγκελο . Τωρα εμεις ετοιμαζουμε νεο κρεββατι στον μικρο , ειναι ετοιμος και ψαχνομαστε .

Δε μπορω να φανταστω πως τα καταφερνες εγκυος να σκυβεις σ'αυτη την κουνια.Τελος παντων κατι θα κανουμε και μ'αυτην.Με βλεπω να βαζω γυρω γυρω μαξιλαρες, οταν ερθει η ωρα.

Δεν ξερω αν το εχεις αναφερει,στο καινουργιο σπιτι θα εχετε δυο παιδικα δωματια?

36fZp3.png

Αυτο με τις μαξιλαρες πολυ καλη ιδεα θα το εκανα και εγω αμα εβλεπα οτι πεφτει αλλα τελικα δεν χρειαστικαν με το τραπεζακι μπροστα ολα καλα , τωρα κατεβαινει και μονος και ερχεται και στο δωματιο μας στη νυχτα μεσα . Οχι παλι ενα παιδικο θα εχουμε μιας και παλι σε ενοικιζομενο παμε , οταν με το καλο σε λιγα χρονια αγορασουμε θα ξεχωρισουμε ανα φυλλο τα παιδακια (συμπεριλαμβανω και το 3ο που λεμε να κανουμε )

Κοριτσια επιτελους καταφερα και εβαλα τη φωτογραφια με τη ζωγραφικη για το δωματιο της κορης μου!Θα βαλω να δειτε και του γιου μου!Εγω ενθουσιαστηκα,σας αρεσουν;;;; :P:P:P:P

line_flow_rose_beg_16_time_1035867600_text_.gifline_flow_blue_beg_boy_time_1170219600_text_.gif

ZENIA καταπλητική η ζωγραφική στον τοίχο, εσύ το έκανες ή στο φτιάξανε; Είναι πραγματικά υπέροχο, περιμένουμε φώτο και το δωμάτιο του μικρού.

Σαν παραμύθι.

dBPlp3.png MDOFp3.png

Διαφημίσεις

Filaki και το δικό σας δωμάτιο τέλειο, μου αρέσει το πράσσινο χαλί, πράσσινο παίζει στο δωμάτιο του γιου μου, και η κουρτίνες σου φοβερές, από κατάστημα λευκών ειδών τις πήρες; Νομίζω τισ ίδιες πρέπει να έχει και η miamama, σε προηγούμενες σελίδες αν δεις. Είναι υπέροχες, και η μικρή σου η καλύτερη της στο δωμάτιο της.

dBPlp3.png MDOFp3.png

glitterfy-flpbk04171103315534.gif glitterfy-flpbk04171542244134.gif

glitterfy-flpbk04172027221834.gif glitterfy-flpbk04172255944034.gif

Καταρχήν πολύ ωράιο δωμάτιο!! Πολύ ωραία τελικά τα αντικέ του Ικεα επιπλα εγώ τα ήθελα αλλά ο αντρούλης μου επέμενε στα άσπρα! Και μου άρεσε πολύ η αλλαξιέρα και η στήλη δίπλα της και πολύ χρώμα ε!!

Υγ έχουμε το ιδιο μπουφάν για τις μικρές-ωράιο δεν είναι!!

Τι τελεια τοιχογραφια ειναι αυτη ??? πραγματικα πριγκιπικο δωματιακι , να ειναι γερη να το χαιρεται κουκλα μου. ΦΙλακι και εσας τελειο το δωματιακι , μια χαρα παιζει βλεπω στο ωραιο χαλακι σας , να μας ζησουνε κοριτσια σε ολες , γερα να ειναι και εμεις να τα χαιρομαστε . Τελικα τα παιδικα δωματιακια ειναι οι αγαπημενοιθ μου χωροι .

Μπράβο, μανούλες, τέλεια τα δωματιάκια των ζουζουνιών σας!

Ζένια, για τη ζωγραφική σας δεν έχω λόγια, είναι καταπληκτική.

Φιλάκι, ψάχνω κι εγώ για λαχανί μοκέτα! Από πού την αγόρασες;

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

castle3os0.jpg

Ε καλά είμαι πολύ ούφο! Μου ξέφυγε η φώτο σου και λέω ποιο αλλο δωμάτιο είναι αυτό? Πολύ όμορφη η τοιχογραφία σας θα κάνει κατι ονειροπολήσεις η μικρή σου εκεί κοιτάζοντας το! Πάρα πολύ καλή δουλειά, επειδή είμαι του επαγγέλματος πόσο σου κόστισε αν δεν είμαι αδιάκριτη :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...